34579
RuneScape
  • hungary
    Hát nem jött be. A maradék 3 karót is szép sorban "benyelte". :((

talán, ha erősebb leszek visszatérek a dologra.
  • hungary
    kpd-hungary
  • Nefasturris
    Hungary, miylen néven vagy a gémben?
  • hungary
    érdekelne, hogy ki tud a magyarok közül gyémant ammy-t craftolni, és delejezni.
    Ha adok aranyat és gyémántot, meg lehetne-é-e oldani a cserét?
  • hungary
    "korábbi" 2 évvel ezelőtti
  • hungary
    Bocsi! Hogy szem előtt legyen: - apropó a championsguildbe 32qp-vel lehet bemenni?

------

Pirate's Treasure

Besorolás: közepesen nehéz

- Beszélj Redbeard Frank-el Sarim kikötőjében található kocsmában. Kérdezd meg, hogy nem tud-e valamilyen kincsről. Azt válaszolja, hogy tud ilyesmiről, de először rumot akar inni (természetesen illegális rumot)
    - Utazz el a hajóval a Karamja szigetre (egy jegy 30 arany), majd itt menj be a boltba és vegyél Karamja rumot (30 arany). Ezután beszélj Luthas-al a banán farmerrel. Kérj tőle munkát, majd szedj egy pár banánt (kb:10-12 db). Van egy láda Luthas háza mellet ebbe tedd be az üveget, majd pakolj bele annyi banánt amennyi csak belefér. Ezután szólj Luthas-nak, hogy kész vagy (ad 30 aranyat, tehát nem lehet ittragadni a szigeten, mivel bármikor kérhetsz munkát). Mostmár visszamehetsz Sarim kikötőjébe. A vámtisztek nem találnak nálad semmi illegálisat.
    - Ha visszaértél szükséged lesz egy FEHÉR KÖPENYRE (white apron). Menj be a hajóval szemközti zöldséges üzletbe és próbálj meg bemenni a hátsó ajtón a ládához. Az üzletvezető megállít, mivel csak a dolgozók léphetnek be oda. A megoldás: vállalj itt munkát. Az üzletvezető beleegyezik, de kiköti, hogy fehér köpenyt kell viselned. Vedd fel, menj be és kutasd át a ládát, meg fogod találni a rumot.
    - Vid vissza a rumot Redbeard Frank-nek, aki elmondja, hogy a varrocki Blue Moon fogadóban van
    a kincsesláda (őt azonban nem engedik be, mert ha iszik elkezd randalírozni) és ad is hozzá egy kulcsot. Menj el a fogadóba és az emeleten nyisd ki a ládát. Csak egy cédula van benne: "Áss a délen lévő pad mögött a parkban". A park Faladorban van. Szerezz ásót (Draynor Manor-ből vagy a boltból), ha ez megvan menj el a parkba és áss. Ez nem nagyon fog tetszeni a kertésznek, ezért meg is támad. Ha már eltetted láb alól, akkor jöhet a kincs...

Jutalom: 450 arany, 2 quest pont, 1 cut emerald, 1 gold ring
  • hungary
    Még áll a korábbi ajánlatom, amely szerint, ha vki nem members, és hoz nekem bronz-ot és tollat, készítek neki nyilat.
    Ha x nyilat szeretnél, kell hozzá x/10 bronze bar és x feather.
  • hungary
    ahhhhaaa :))
  • hungary
    Bocsi, hogy szemelőtt legyen:
    ------
    Goblin Diplomacy

Besorolás: közepesen nehéz

A küldetést Sarim kikötőjében kaphatod meg, ha beszélsz a csapossal.
    Utána a következőket kell tenned:
    - A goblin faluban (északnyugat) beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Tőlük megtudod, hogy a vita a páncéljaik színe miatt robbant ki. Szerezned kell 3 goblin armor-t (a goblinok dobjak),
    - Át kell festened a goblin páncélokat, hogy megváltoztasd a színüket. Ehez fetéket kell szerezned Aggie-től (Aggie a boszorkány Draynor Village-ben van).
    - A festékek: piros: 5 arany+3 redberry, sárga: 5 arany+2 hagyma, kék: 5 arany+2 woad levél
    (Woad levelet úgy szerezhetsz, ha megkérdezet Aggie-t, hogy hol lehet találni. Ő elmondja, hogy Falador-ban egy parkban. Menj oda és beszélj Wyson-al a kertésszel. Adj neki 20 aranyat és ő ad 2 woad levelet.)
    - Ha mind a három fetsék megvan, akkor keverd össze a pirosat és a sárgát, majd fesd be az egyik
    páncélt narancssárgára, a másikat pedig kékre.
    - Menj vissza a goblin faluba és beszélj General Wartface-el vagy General Bentnose-al. Először a narancs színűt fogod nekik odaadni (ez nem tetszik nekik), majd a sötétkéket (ez sem lesz jó), végül az eredetit (ezzel már meg lezsnek elégedve). Hmm... Furcsák ezek a goblinok :)

Jutalom: 1 arany tömb, 5 quest pont, crafting növekedés

• Nefasturris
    De az a magiclvl51 sztem nem kell a questhez, csak a jutalmat majd akkor tudod megtanulni ha már megvan az lvl51, nem??
  • Nefasturris
    Akkor kell elővenni a karót amikor már majdnem meghalt
  • hungary
    a magic lvl51 miatt kicsit el kell halasztanom :((
  • hungary
    4 fapöcökkel indultam neki.
    Amikor elveszi a vámpir az egyiket átváltok a másikra.
    De 2× is regenálódott 0-ról.
    Mit csinálok rosszul?
    Nálam van a fokhagyma.
    Vagy amikor elveszi a pálcikát a szájába kellene dugnom a foghagymát?
  • hungary
    A küldetés címe "Fishing Content" volt.
    (mit meg nem tesz az ember egy kis kényelemért. Mert senki sem élvezi, ha havasi farkasok kóstolgatják :)) )
  • hungary
    50' - kicsit csalóka, hiszen az alacsonyabb lvl-eket könyebb elérni.
  • hungary
    megcsináltam lvl10
  • hungary
    köszi
  • hungary
    min fishin lvl10-kell hozzá
  • Nefasturris
    efjből=fejből :DDD
  • Nefasturris
    Remélem segítettem, mert soakt dolgoztam belőle és efjből ;D
  • Nefasturris
    Edmond:Beszélj edmondal hogy elkezdhesd a questet. Ő amjd beszél a lányáról, Elenáról, aki elment nyugat Ardougne.
    Gasmask: Edmond házán belül beszélj Alrena. Megkér hogy szerezzél Dwellberries (eznemtom mi :( ) a Gasmaskhoz.
    Dwellberries: enj az Mcgrubors erdőbe, nyugatra seer falujától. Találd meg a mozgó táblát (vagy nemtommit :D) hogy bemenj. Menj vissza és megkapod a Gasmask.
    Bejutás Plague Citybe: Szükséged lesz egy kötélre, Négy pohár (vagy bögre :D) vízre, ásóra és egy képre Edmond lányáról amit a házban szerezhetsz meg.
    Ásás: Használd a négy pohár vizet arra, hogy meglazítsd a talajt, ahol azt mondja hogy ás. Használd az ásót, és ezután leesel a csatornába. Menj a vezetékhez ami rácsos. Használd a kötelet a nemtommire és kérd meg edmondot hogy húzza. Aztán menj végig a csövön Plague Citybe.
    A Rehison család: Bezsélj Jethinkhez azután hogy kijöttél a nyílásból és ő majd elevzet a rehinison(megint nemtom mi ez :( ) és megkér hogy vigyél vissza egy könyvet neki. Találd meg a házukat (ezt így most nem értem..) és kérdezz a lányról és majd elvezetnek egy ablak nélküli házhoz.
    Plague ház: Próbálj meg bemenni de meg fognak állítani. Meg kell találnod Bareak irodáját ami nyugatra van a csatornanyílástól. MOnd meg enki hogy fontos bemenned és ő amjd beenged.
    Másnaposság: Bareak másnap ezért meg kell gyógyítanod (másnaposságot gyógyítani :DDD). Kell egy pohár (bögre :D vagy hordó vagy mi :D) tej, csokoládé meg snapgrass (esse tudom hoyg micsoda :( ). Add öze az összes cuccost és add oda neki. Odaagya a cuccot amivel be tudsz mennia házba.
    Bejutás a Plauge házba: Amikor bejutottál a házba akkor menj le az alagsorba és keresd meg Elenát. Meg kell találnod a kulcsot, ami el van rejtve egy hordóban. Menj vissza Edmondhoz és ő majd megjutalamz mert megmentetted a lányát.

Reward: 4 quest point mágikus tekercs (Tanuld meg az Arougne teleportot 51lvl kell! )
  • hungary
    Hadd idézzem magamat
    ------
    Csak hogy szem előtt legyek :))

köszönöm mindenkinek a segítséget.
    én hogy csináltam meg:
    (1) lapátot/ásót falador ÉK-i részén lévő házban az asztalon kaptam.
    (2) fokhagymát a Draynor Village Bank melleti a vámpiros küldiből ismert ház emeletén a szekrényből szedtem, többet is, azt úgy csináltam, hogy eldobtam, majd újat kerestem majd azt is eldobtam, és stb, majd összeszedtem
    (3) pecabotot aki nem tud keríteni az talán nem is tudja megcsinálni
    (4) el kell menni az aluljáró egyik végéhez, úgy se engednek le, de beszélni kell a törpével, és ad egy versenykiirást.
    (5) el kell menni a seer village-től nyugatra levő erdőbe a gond csak az, hogy be van keritve. Nosza irány a déli kapu. Az őrök nem engednek be, "magán" terület. Körbejárható a terület, ez az egyetlen kapu. De a terület keleti keritésén, ahol egy fa kivülről behajlik az erdő területére, mellette a kerités nyitható. Nosza.
    (6) Végre benn vagyok. Amit keresni kell, az egy kigyóhoz hasonló vörös valami. a füldön egy hosszú girbegurbe csík. Willdernesben is láttam egy ilyet. ahol a házban az aranyrög terem.
    (7) Használtam az ásót a szőlőn. és lám jön a kukac (egyenként) érdemes többet összeszedni, nem kerül semmibe
    (8) nem is probáltam a déli kapun kimenni, inkább egyből a keleti keritésnyíláson át távoztam.
    (9) az erdőtől délre, van a fishing contest. a térképen ezt a fishings guildnek nevezik.
    (10) A tyúkol mellett van egy kapu, megállítottak, de valahogy bejutottam.
    (11) az ominózus cső az északi részen ilyen "kifolyó cső", amilyen a varrocki csatornában is van, a ház falán.
    (12) használtam a fokhagymát a csövön
    (13) akartam pecázni nem engedték, de van ott 3 pacák is az egyiknél jelentkeztem a versenyre (5gp)
    (14) elpecáztam az összes kukacot
    (15) a pecabotot eldobtam, és a felszabaduló 2 helyre a fdöldröl is felvettem halakat (feleslegesen)
    (16) akinél fizettem a nevezési díjat, annál jelentkeztem. megállapította, hogy valóban én fogtam a legnagyobb halat (mellesleg az összes halnak az a neve, hogy legnagyobb hal) adott egy arany kupát
    (17) ezzel a kupával visszabattyogtam az aluljáróhoz, és lássatopk csudát a törpe elvette, és leengedett a lépcsőn
    (18) az az aloljáró egy folyosó a jéghegy alatt.
    a közepén van egy kocsma sörrel és 28-as törpékkel, akik mindenféle csákányt dobnak, ha agyoncsapod őket :))
    ------
    ennyi
  • hungary
    na most 2 fakardot viszek (karót) meglátjuk mi lesz :)))
  • hungary
    Megint.
    Mit csinaltam rosszul?
    Akkor amikor elveszi a fakardot, váltsak át a saját fegyverre?
  • hungary
    marmint a fakardot, ugyhogy mentem masikert az ivoba :((
  • hungary
    a vampiros kuldinel mar majdnem gyoztem, amikoris elvette a karot :((
  • hungary
    Bocs többet másoltam.
    A plague City-t szeretném :((
  • hungary
    tudna segiteni valaki?

Szerettem volna a beteg birkákat megcsinálni, de ott volt előtte, hogy előtte ezt a küldit kell megcsinálni.

Vki hevenyészve megfordítaná nekem magyarra?

------

Hazeel Cult Quest

Difficulty level: Medium. (Members Only)

Start: In Ardougne and find house connected to place.
    See the SPOILERS below for more details (highlight to see them):

Ceril: Speak to him and he will ask you to help him retrieve his suit of armour that some thieves stole. He also tells you about a cave down south that they hide in.

Choices: You have two choices to complete this quest. The good side where you don't help Clivet and the Bad side where you do help him.

Bad Side: This is where you agree to help the thieves. Clivet tells you if you want to enter the gang, you must kill a family member of the Cerillians. Clivet gives you a bottle of poison.

Murder: Go back to the house and pour the poison into the pot of soup. Then go upstairs and speak to the family members to find out the scruffy, the dog , is dead.

Sewer: Go back to Clivet and he gives you a snake shield which, when used with sever valves, directs you to the base.

Combination: Valve 1 = right, valve 2 = left, valve 3 = right, valve 4 = right and valve 5 = left.

Base: When you done the sewer valves, go back to the cave and ride the raft. Talk to Alomone who tells you about hazeel. He tells you about a scroll that is in Cerillian's house.

Key: Go to the house and go downstairs to find the cook. Look in the crate to find key.

Scroll: Go to first floor and search the bookcase to be taken to another floor. Use the key on the chest and get the scroll. Go back to Alomone and give him the scroll. He will reward you.

Good Side: Go back to the house and talk to Ceril again and then go to sewer valves and put the combination in.

Base: take the raft to base and talk to Alomone. He will tell you about the butler that's on his side and then he attacks you. Kill Alomone and he will drop the armour.

The butler: Go back to the house and give Cervil his armour and then you tell him about his butler but he doesn't believe you. When you transported to where the butler is. Search the cupboard and you will find a scroll. Talk to Cervil again and he rewards you.

Reward: 2 quests points and 2000 gps

Thanks for help: tomk4k and Lightning.

Sheep Herder

Difficulty level: Easy/Medium. (Members Only)

Start: At Ardougne and find Councillor Halgrive, near General Store.

Protective suit: Go west from Councilor Halgrive to the church and talk to Doctor Orbon. He will sell you the protective suit for 100 gps.

Find the sheep: Go north of church, past runescape bank and to the farmer named Farmer Brumty. He will give you poison feed to give to the sheep once they in the pen. The are 4 sheep to fins and numbered sheep one to sheep 4
    Moving the sheep: In the farmers house you will find a prod. Use this on sheep to make them run. You have to keep catching them and prodding them back to the farmers field.
    Bones: Kill the sheep using the poison feed and then put bones into the furnace at the farmers house. Then go back to Halgrive and he will reward you.
    Map
    Reward: 4 quest point and 3000 gps, protective clothing (useful for plague city quest), 100 gold for refunded clothes

Thanks for help: Dark Killer0, tomk4k, Runeman69 (MAP)

Plague City

Difficulty level: Medium. (Members Only)

Start: North of Palace, Ardougne.

Edmond:Talk to Edmond to start the quest. He will tell you about his daughter, Elena, who went to west Ardougne.
    Gasmask: Inside Edmonds house, talk to Alrena. She will ask you to get Dwellberries for Gasmask.
    Dwellberries: Go to Mcgrubors forest, west of seer's village. Find the loose panels and push them to enter. Go back to house and she will give you the Gasmask.
    Getting into Plague City: You will need rope, at least 4 buckets of water, spade and picture of Edmond's daughter gotten from the house.
    Digging: Use 4 buckets of water on the soil , where it says its hard to dig. Use spade and then you will fall down into sewers. Go to the pipe that is covered with a grill. Use rope on grill and ask Edmond to help you pull the rope. Then go through the pipe to Plague City.
    The Rehison family: Speak to Jethink as you come out of manhole and he will direct you to the rehinison house and asks you to return a book to them. Find their house and ask them about the daughter and they will direct you to a house without any windows.
    Plague house: Try to enter and you be stopped. You need to go find Bareaks office which is located west of manhole. Tell the receptionist that its important and she will let you in.
    Hangover: Bareak has a hangover and you need to get a cure. You need a bucket of milk, grind some chocolate and snape grass. Add all the ingredients and give it to him. He will give you the pass you need to enter the plague house.
    Enter Plague house: Once inside the house , go to the basement and you find Elena. You need to find the key, which is hidden in a barrel. Go back to Edmond and he will reward you for saving his daughter.

Reward: 4 quest point and magic scroll (learn Arougne teleport lvl 51 magic required)

• hungary
    kár, mert a def(1) miatt nem akarnak az agresszivek megkostólni :((
  • Tarhonya
    Lost city. Nem lehet 15 combattal megcsinálni :-P
    Le kell gyakni benne fegyver nélkül egy lvl 100 körüli tree spiritet
  • hungary
    Az melyik küldi, amelyiknek a végén a boszorkanyfabol faragott varazsbot marad meg neked, amely segitsegevel a lunbrudge-tol delre levo boden keresztul le lehet jarni? (members)

(combat 15-tel meglehet azt csinalni?)
  • Crokin
    Sejtettem. :)
  • hungary
    bocsi, biztos bele voltam feledkezve vmibe :((
    Mégegyszer bocsi
  • hungary
    szia!
    Úgy írtad, hogy kpd-hungary?
  • Crokin
    Én nyomom, irtam is neked de csesztél visszaköszönni :)
  • hungary
    Már 18 quest pontom van. És vagyok vagy 3, 4 napja member.
    Már nem bomlok a jó cuccokért, így nem üzlet, hanem inkább játék.
    Kértem, könyörögtem az adminoknak, adják vissza a karimat, de ha nem hát nem. :((
  • hungary
    pasz.
  • Csabee
    Üdv ujra Hungary :) Itt Norbesz.. :)
    Én már nem játszom runescappel, teljes erővel nyomom a camelotot 1 jo ideje. Jo viszontlátni itt, sok szerencsét a játék ujrakezdéséhez, bár nekem nem lenne már hozzá erőm..
    Főleg nem teljesen uj karakterrel. Egyébként akinél volt , azzal nem tudtál kapcsolatba lépni?
  • hungary
    Kérdésem: az rs2-ben lehet futni. AZ rs1-ben lehet?
  • hungary
    A suhintásokról:
    Én ady csákányt vettem 3k2-ért. (automininges)
    1 suhintás, és addig ismétel amig nincs kapás. :))