312
programozas
-
#32 class szam{
private:
int x[500];
public:
void be(char c[500]);
void ki();
void ossze(szam y);
void kivon(szam y);
void egal(szam y);
};
void be(char *c[500]);
//ez alakítaná át sztringből egész számos tömmbé
void szam::ki();
void szam::ossze(szam y);
void szam::kivon(szam y);
void szam::egal(szam y);
main()
{ }
mi a baj ezzel? nem fut le hibaüzivel (unexpected void thiscall stb..)
a feladat 5000jegyű számok jegyenkénti tárolása lenne tömb segítségével,illetve ezekkel számolás. az eljárások a beolvas,kiír,átalakít összead stb lennáének majd,de már itt elakadtam..plz hlp me,ha tudsz..THX! -
#31 2-2,5 évig tologattam ezt-azt c-ben, de az már rég volt. -
#30 thx..nézem. Te értesz a c-hez? -
#29 www.prog.hu-n sasolj körbe.
Anno dos-hoz én a Programozzunk C Nyelven c. könyvet használtam (Computerbooks) -
#28 hol találok jó segédletet a c alapjaihoz? plz hlp.. -
#27 Hehe, már korrekt!! :DD -
#26 Hmm? -
#25 na ezt meg hogy? :)
kőne a dolog.. -
#23 -
#22 Hehh, ezek már rég voltak :\ -
#21 vmint nem értem minek kell definiálni (vagy miért vcélszerű) osztályt ehhez a feladathoz ?!
vki segítsen..thx -
#20 THX! én is így gondoltam.
pl 5000 jegyű hatalmas számot akarok tárolni és műveleteket végezni velük.. ehhez elég a string?
más alapkérdés: hogy lehet képet törölni c-ben? menüt kéne írnom..pascalban simán menne,de ez új nekem.. -
#19 Nna, ha már itt, az ált-ban van egy ilyen, akkor jöjjön az enyim gáz:
PHP, vízjel, jelenleg a következő a helyzet:
A vízjel maga egy alfacsatornás png lenne, és a bal oldali átlátszó négyzet az (nem ie felhasználók a bal oldalon a jobb oldali kéet látják halványan)
Valami ötlet, hogy az átlátszóságot ne másolja, hanem felhasználja a másoláskor? -
#18 Kérd be egy string-be, hozz létre egy a string hosszával megegyező tömböt, majd egyesével másold át a jegyeket. Sok értelme mondjuk nincs, mert akkor már a stringben is jól elfér a dolog, de Te mondtad a tömböt ;) -
#17 hali..megent.
hogy lehet azt megvalósítani,hogy egy tömb elemeit töltse fel a felhasználó a köv.képpen:
a tömb elemei 1 jegyű számok,sorban kérje be őket,úgy hogy ne kelljen entert ütni,csak sorban a számokat végjelig.
vagy bekérjem egyesével és utána bontsam szét jegyekké?
óriási számok tárolása számjegyenként,műveletek a feladat..
thx a segítségért előre is. -
#16 ehehe, 3 éves hozzászólásra válaszoltál -
#15 Ez tökéletesen így van. Az én csoportomban is szembetűnő, hogy akik tudnak angolul, sokkal könnyebben megtanulják az új dolgokat a C-ben. -
#11 ilyesmit szerintem a Felhasználói részlegbe kellene már... ide felesleges -
#10 3 éves topikot felhozni. woááv. Ez aztán a nosztalgia.
Ez egyébként engem is érdekelne, de úgy néz ki hogy linux marad..
Szar xp, szar a frí pászkál is. Fúj.%! -
#9 Sokfélével lehet én a devc++ -t ajánlom de ha pascal párti vagy lehet freepascallal is valahogy. -
#8 www.codexonline.hu szerintem ez a legjobb, minden hónapban megjelenik egy csomó új cikk. -
#7 hali
opengl-t milyen keretprogival lehet programozni?