23325
-
#3243 Nehany uj info:
- A full minosegu texturakhoz 500Mbos videokartya kell(ene)
- 512 Mega ram eleg lesz, hacsak nemarod 1600x1200-nal nagyobb felbontasba futtatni
- Inkabb fogja a videokartyat hasznalni, mint a procit
- Nem lesz EAX tamogatas benne, minden hangeffektet procibol fog szamolni
- Nemsok bitatasi lehetoseg lesz a grafikan, ha szaggat, vegyel uj gepet
Gepigeny:
Low-end:
1.5Ghz P4 (NEM CELERON!) vagy AMD-s megfeleloje
512 Mega ram
Gef4 4800 vagy Radeon 9500
Mid-range:
2.4 Ghz P4 vagy AMD-s megfeleloje
1GB ram
Geforce FX 5950/ATI Radeon PRO/XT
High-End:
3.4 Ghz P4 vagy AMD-s megfeleloje
2Gb ram
Geforce 6800 Ultra vagy X800 XT -
#3242 BRUTÁLLOL. -
#3241 LOL -
#3240 sztem aki aláírja annak ingyen küld Carmack egy eredeti Doom III-at -
#3239 Aláírtam az most jó akkor ?? -
#3238 de mi az lökje má' valaki -
#3237 Alá ne írd vazzeeee! -
#3236 Ez mi nem vágom nagyon az angolt -
#3235 Írjátok alá!:
peticíó -
Csaba #3234 Benne van a jó öreg duplacsövű? A Super Shotgun? Inkább azt mondjátok meg! Az a fegyver nagyon vagány volt! :-)))))
Egyébként ennél a játéknál parásabb sosem jelent még meg: Már attól összefosom magam, hogy egyáltalán fog-e futni nálam? :-)) -
#3233 igazság szerint van benne logika, de nem akarom tovább offolni a fórumot egy terjengős - kicsit szakmai ízű, tehát dögunalmas - okfejtéssel. :)
szóval tessék csak folytatni az ontopic beszélgetést, nekem a napi off-adagom már megvolt. -
#3232 Véleményem szerint egyetlen ép eszű játékgyártó sem pampog amiatt, hogy feltörték a játékát. A legtöbben tisztában vannak azzal, hogy a magyar piacon úgy van esély érvényesülni ha hagyják hogy a jónép kipróbálja a tört változattal a játékot. Utána a zavartalan netes játékhoz úgyis elengedhetetlen hogy megvegye. Nem véletlen jutott oda a Battlefield 1942 sem ahol most van. Több mint egy éve amikor elkezdtük a BF-et, alig volt valaki akinek megvolt az eredeti. Most olyat nehéz találni akinek nincs meg. És baromi nagy a társaság. Lehet hogy EA-ék tudnak valamit? ;) -
#3231 Hagyjátok már a kibasszott warez témát PLZ!
Úgyis mindenki azt csinál amit akar függetlenül attól,hogy mit írtok(tunk)... -
#3230 "És még valami: ha én letöltöm és nem veszem meg ezt a szart, akkor azzal az ID software-nek okozok veszteséget (elmaradt haszon, amiért nem vettem meg, de játszok vele)."
Nem is ez a lényeg, hanem az amit eddig sem igazán értettem, hogy miért veszteség a cégnek, ha warezolok? Ha nem tudnám letölteni vagy megszerezni, akkor sem biztos, hogy megvenném.Akkor ez miért veszteség?Főleg, ha nem egy Doomról van szó, hanem valami gagyibbrólEzért utálom, amikor úgy számolnak, hogy 10000 warez = 10000*X$ veszteség.Persze bizonyos százalékban tényleg mínusz a cégnek, de semmiképp nem 100%-os.
Lényeges dolog még annak eldöntése, hogy ki miért vesz gyári gamet.Öncélú dolgok miatt (multizni akar, jól néz ki, van hozzá magyarítás stb.) vagy csak azért, hogy a céget ezzel támogassa.Ha nem az utóbbi(gyanítom, ez a kevesebb), akkor semmi joga senkinek a másik szemére vetni.
Aki érti az érti, aki nem az nem...
Mellesleg szívesen belenéznék a warezt köpködők gépébe.Vajon mennyi köztük az mp3, az eredeti utility(windows, file kezelők, cd-írók, photoshop stb.), tulajdonos.Programok amit nap mint nap szívesen használunk és jóval több hasznát vesszük, mint egy 20 órás Doomnak.Ezeket vajon miért nem kell megvenni eredetiben?Jah mert a Doom3 meg a HL2 az egészen más?Persze. -
#3229 nem lesz multi nem? vagy igen?
Ha nem, akkor azért nem lesz CO. -
#3228 vagy penzugyi :) -
#3227 Ennek is megvan a teknikai oka -
#3226 ami engem kicsit bosszant hogy az Xbox verzioban van Cooperative mod a PC-s bol meg sajnos kifelejtettek...
pedig mekkora isten lenne... -
#3225 -
davos80 #3224 Megjelent !!! -
davos80 #3223 GameBoy Advance Doom II (c) ID Software (U) *NFO-FIX* 01x01MB SUPPLEX -
#3222 minek vegyem meg ha letölthetem??? -
#3221 jajó! :))) csak a sok warezolás, meg anyázás köz nem láttam... :D -
#3220 ezt már eddig is tudtuk ;) -
#3219 "DOOM 3 demó a megjelenés után
Hírek |2004-07-16 10:38
|
Todd Hollenshead neve már mindenkinek ismerősen cseng az elmúlt napok hírei miatt. Újabb információ jelent meg a DOOM III-ról. Ezúttal a kipróbálható demó került szóba. A készítők természetesen dolgoznak egy próbaverzión, ám minden igyekezetük ellenére csupán az amerikai megjelenés után várható." - játékhírek
-
Gabe18 #3218 És ezt miért én kaptam?3150-es hozzászólásom vicc volt,vagy te komolyan vetted?Vagy mi...
De aztán lehet beszűkült gondolkodásom van tényleg. -
#3217 -
Mr. Perfect #3216 Ez a játék nem a multira van kihegyezve az biztos. Ennek ellenére elképzelhető, hogy tesznek bele valamilyen szintű multi részt is. De ha engem kérdeztek akkor én szerintem nem lesz benne semmilyen multi... -
Mossberg #3215 -
#3214 igen. -
davos80 #3213 Csak akinek nincs önálló keresete, hanem tanul (én személy szerint szakközép ötödévére járok jövőre), nem engedheti meg magának. Mivel dolgozni is csak a hungaroringen fogok, és nem sok lé jön belőle, nem hiszem, hogy megtehetném, hogy azt mind elköltöm játékra, mikor nem is biztos, hogy megy a gépemen.
Anyuci, apuzciohoz meg nem megyek kérni Doom3-ra pénzt. -
#3212 Én nem olvastam vissza, már láttam a "mert nővérem jogásznak tanul, barátja jogász és van még jó pár Jogász ismerősöm nekem is..." amiből arra következtettem, hogy ismet a "warez-anyád", "Bolti-apád" téma és már mellőztem is a visszaolvasást...ellenben Mossberg izgalmas kérdést vetett fel... -
#3211 Egy élmény volt a mai hozzászólásokat elolvasni.
"SG ahol mindig, mindenkinek igaza van és a másik a hülye." -
Mossberg #3210 Tényleg ekkora hülyeséget kérdeztem? -
#3209 na ne kezdjétek is az offolást! :) -
#3208 Biztos forrásból tudom, hogy csak 474 megahercel gyorsabb kell hozzá...
-
Pontius #3207 rosszul tudod, mert csak 477 megahercel nagyobb gép kell hozzá -
#3206 Nos, hát elkerülhetetlen volt! Megint lefutott, az anyádwarez, anyádmegveszem kör! Megint sokat tanultam belőle:D! -
#3205 :D -
#3204 478 megahercel nagyobb gep kell hozza