23325
-
Mossberg #3203 Doom3 multijáról már tudni valamit? Mennyivel nagyobb gép kell alá, max ember/szerver, CD-kulcsos vagy portalos stb. -
#3202 FYI=For Your Information (nem incompetence) :) -
#3201 Szerintem is hagyjuk....
A just for your incompetence-t pedig ne mellékeld, mert nővérem jogásznak tanul (mellette tanársegéd a szoc jog tanszéken) barátja jogász és van még jó pár Jogász ismerősöm nekem is... Tudom mi megy a Jogi karokon... A BME-n meg nem azért kell szenvedni, mert nehéz a tananyag (akárcsak szegeden) hanem mert kell a fejkvóta az egyetemnek ezért jobbra balra szívatnak... De ez minden egyetemen így van...
Szerintem is fejezzük be az OFF topicot felesleges.. Nekem is megvannak a tapasztalataim jogászokról, te meg az vagy:) Nem fogunk dűlőre jutni:) -
#3200 Mind1, hagyjuk ezt a témát. Részben off, részben meg nem éri meg veszekedni rajta. Akinek van rá pénze és úgy érzi, ki tudja gazdálkodni, az vegye meg. :) -
#3199 Mo-n az ügyvédi pálya 150%-osan telített. És az kurva mind1 mennyire vagy jó. Amúgy ahhoz, hogy ügyvéd legyél előbb még három év jelöltség kell (amikor 0 pénzt keresel havonta) a diploma után, aztán szakvizsga, aztán meg gondolkodhatsz honnan szedsz pénzt az irodára meg a kamarai tagdíjra. Amúgy én sokkal jobban keresek, mint a hazai fiatal jogászok 80%-a. Ez a vicc. Ügyészségen - bíróságon 60-70e ft/hó nettó a pénz. Just FYI.
Az MIT-ről. Én jártam kint és beszéltem emberekkel, akik más helyeken is jártak. Nem az MIT-n, de híres nyugati egyetemeken. Tudod mi ment ott? Nagy láblógatás. Hatalmas linkelések. Minimális tanulással elég szépen el lehetett vegetálni. Pedig ezek között a kontinens legjobb karai voltak. Lehet, hogy az MIT kivétel, de én eléggé biztos vagyok benne, hogy a hazai BME-n többet szenvednek az emberek, azért a diplomáért (itt keleten még a poroszos oktatási módszer megy, ezt kint soha nem is csinálták vagy már rég liberalizálták).
A 10e ft. Abból senki sehova. De pl 110-ből már igen. Viszont ha csak 100 van, mert pont AZ a 10 hiányzik, akkor már ott a gáz, nem?
(nekem is kb 5 eredeti játékom van amúgy - főleg az infinity engine-es rpgk) -
#3198 "Sorry lehet ha dolgozok ez a gondolkodásom meg fog változni"
Szerintem meg...
-
#3197 -
#3196 Kevesemre=kedvesemre.. -
#3195 nekem 11 az ösztöndíjam +mellé melózok+ koszt és kvártély itthon.. Kevesemre játékra gépra netre költsek én:) -
#3194 24 az ösztöndíjad??????? AZ BAROMIRA JÓ!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3193 Egyébként azért is jó, hogy van aki nem veszi meg, és van aki nem veszi meg , mert akkor ezek a hozzászolások nem lennének :)
Én nem vettem meg egy gamet sem mert sajnálom rá a pénzt lehet hogy ez szégyen , de én csak a gépemet feljesztgetem lassan apránként meg gyűjtögetek.
Én a szűleimmel élek és ők egy fillért sem adnának ilyenekre, mindent magamnak kell vennem (kivéve kaja, tanszerek).
Az ösztöndijjam nem sok 24ezer havonta abból 12elmegy netre a többit meg félreteszem gépre és jogsira.
Sorry lehet ha dolgozok ez a gondolkodásom meg fog változni. -
#3192 Az az überlight számítógpkezelői végzettséget azért ne vedd alapul... Ugyanis Aki ott olyan marha jól keres (aki igazán jól) Az az überlight MIT-n végzett (nem tudom hallottál e már róla.. a világ legjobb informatikai és matematikai egyeteme és kutatóintézete....)
Ha meg a mai nyaralásárak mellett 10 rugó miatt nem tudsz elmenni nyaralni akkor mond meg nekem is a helyet ahova menni akartál... Biztos olcsó ha ennyit számít 10 ezer... Másrészt magyarországon a jó ügyvéd tud pénzt keresni az meg ne a szerencsétlen programírók hibája legyen már, hogy neked szar a fizetésed...
Az elesett haszonra én is szarok, de ha jó játékot csinálnak megveszem.... Ezért van az, hogy van összesen 5-6 eredeti Gamem, de azokkal évekig el fogok játszani még...
Nem minden hónapban kell új game-t venni, hanem mondjuk évente egyszer vagy félévente egyszer veszel az már jó...
Másrészt baromira el vagy tévedve ha azt hiszed, hogy a számítógéphasználók többsége egyetemre fog járni... Vagy éppen odajár... (és benne van a 18-20 éves korosztályban....) -
#3191 -
Pontius #3190 Szép beszükült gondolkodásotok van!!
Bravo!! Ilyenekre van szüksége Magyarországnak!! -
#3189 Egész közel Magyarországhoz. -
#3188 Meg az sem mindegy, hogy az ember otthon él a szüleivel, s csak valamennyi pénzt kell leadjon, a maradékból meg spórolhat, vagy pedig már családja van, saját lakással, s rezsivel.
Ugye, a családos emberek is szeretnek néha játszani :-) -
#3187 Ja én sem veszem meg warez powa :) -
#3186 "Maygarország" az hol van? -
#3185 Aki 60e-t keres (=az ország fele) annak még lehet eléggé jó gépe. Gondolom hallottál már a sulinet programról. Két éves futamidős részletre máris visszakapnak 120e-t. Abból pedig fel lehet fejleszteni a régi p2-eseket. De az egyösszeges diákhitelt is említhetem.
Az pedig, aki többet keres, az sem jelenti azt, hogy erre van pénze. Gondolom eléggé fiatal lehetsz, de tudod az emberek 18-20 év felett még azért tanulni szoktak (egyetem, főiskola) és ösztöndíjból (vagy annak hiányából :)) meg aztán végképp nem jön ki 10+ ezres játék. Aki meg dolgozik, annak is rendszerint van családja. És akkor inkább a feleségére, vagy a gyerekeire költi, nem pedig olyasmire amit ingyen is megszerezhet. Nehéz otthon bemagyarázni, hogy idén azért nem lesz nyaralás, mert apuci elbaszta a pénzt egy játékra. Amikor az ember családfenntartó, onnantól több emberre kell gondolnia egyszerre. És ilyenkor, tudod, az ember mérlegel. És akkor még a lakáshitelt nem is említettem ...
Szóval sok dolog van, ami befolyásolja az embert. És még valami: ha én letöltöm és nem veszem meg ezt a szart, akkor azzal az ID software-nek okozok veszteséget (elmaradt haszon, amiért nem vettem meg, de játszok vele). Hát EZ az, amire magasan szarok. Nyugati cég, egy csapat buzival, akik az überlight számítógépkezelői fősikolai végzettségükkel már most a tízszeresét keresik annak, amit én valaha is fogok a jogász doktorimmal, pedig azért én vért izzadtam anno. Igen kevés a szimpátiám az ilyen emberek irányába, tudod. Nekem a napi megélhetést befolyásolja az a mínusz tizenegynéhányezer forint, ők szinte észre se veszik a hiányát. Ilyen ország az a Maygarország és ennyit számít az életszínvonal közti óriási különbségek. -
#3184 bár nem lehet vmi gyakori...sajnos :( -
#3183 "Aki 60e forintot keres, annak nincs is dúm3 normális futtatására alkalmas gépe!"
Pedig van ilyen!
-
#3182 Ajánlom figyelmedbe a 3165-öt, abban van a lényeg szvsz.
Az meg egy külön vita tárgya lehetne, hogy az emberkék nagy része valójában miért is vesz eredeti gammát... -
Lehetne már fizetés :P -
#3180 Ilyen helyzetek is adódhatnak.
Jó gányolást a lakásban :-) -
#3179 Ugyan!
FUll szinkronos az egész! Teljesen magyarított!
Nem a legjobb, de élvezhető.
Viszont ne itt beszéljük meg.
Sajna indulnom kell melózni is... -
#3178 Hát, s akinek nem biztos, hogy a kedvence lesz ?
Annak azért gondolom, nem kötelező megvenni.
:)
Azt írod, 18-20 év felett nem gond egyszeri tízezer Ft.
Voltaképp, aki nagyon akarja, össze tudja spórolni, az biztos. Bár, most nálam van jobb helye is a pénznek.
Ugyanis a gépem helyett az ablakokat fejlesztettük a lakásban (430.000 Ft) - mindezt részletre :))
Ezáltal a Doom 3 nálam olyan slide show kategóriában fog futni, az meg nekem nem ér meg 10 rongyot
De azért kíváncsi vagyok hogy néz ki, úgyhogy letöltöm, valószínűleg -
akkor ez magyar feliratos iga' ?? -
#3176 kétlem,hogy aki 60K-t keres az 300K számgépre,meg 10-15 ezres játékokra költi a kis pénzét :// -
#3175 "Asszem 23 évesen,saját keresettel megtehetem,hogy fél évente 1-2 általam jónak itélt játékot megvegyek...."
ITT A LÉNYEG! Röviden, tömören erről van szó!
-
#3174 Azon már én is túl vagyok, letöltöttem, megnéztem, megvettem. Megéri az árát.
-
#3173 Aki 60e forintot keres, annak nincs is dúm3 normális futtatására alkalmas gépe!
Annak én is azt mondom, hogy inkább fejlesszen, nézze meg warezba a gémet, hogy megéri-e egyáltalán, és miután van olyan gépe amin látványosan megy a játék, akkor vegye meg!
Kérdés, hogy 60e ft-ból meddig taert kispórolni egy ilyen gépet... :-DDD
Hát nem emléxem, régen kerestem már ennyit, de akkor még én is kizárólag warezoltam.
-
#3172 Azt én is megveszem szerintem...elég jó gémnek tünik:)
DE ettöl függetlenül kipörgetem előbb a "tesztverzsönt"...mer' ki tudja...:) -
#3171 Én is warezolok és csak a legnagyobb kedvenceket veszem meg! (most pl. GC2-t, ami ráadásul 10e alatt volt, magyarítva, így megéri azt a 8 rugót)
VISZONT NEM SÍROK, HOGY JAAAAAAAJ BÁRCSAK OLCSÓBB LENNE, meg nincs pénzem rá!
Attól fordul fel a gyomrom, amikor ilyen kifogások mögé bújnak a kollégaurak.
Jelentse ki, "hogy csokker vagyok, akár meg is vehetném de nem fogom mert a millió peccs meg a harverkövetelmények, így tuti nem fogom megvenni és kész." -
#3170 Én meg azt mondom, hogy faszság amit írtok!
18-20 év felett 10e forint MEGENGEDHETŐ bárkinek akinek a játék -hozzáteszem: nem minimum beállításokon- futtatására alkalmas számítógépe van!
Én sem vagyok miller, 2,5-ös bartonom van GF4 Ti4200-vel amibe még tavaly fektettem be és azóta semmi bővítés.
Én csak azt mondom, hogy tisztában vagyok a szoftver és hardverárakkal, így akinek olyan erőműve van ami akár közepes vagy nagyobb részletességben képes futtatni egy ilyen játékot annak KIZÁRT DOLOG, HOGY 10E FT EGY HÓNAPBAN MEGERÖLTETŐ KIADÁS LENNE!!!!!!!!! PONT! -
#3169 Thx! -
#3168 Mondjuk az 1 is megvan ezért szerettem volna a 2-őt is...
Utólag belegondolva kidobott pénz volt :( -
#3167 :D
Az Unreal 2 az egyik eredeti gammám...
Mondjuk tényleg ez a "legrosszabb" eredeti játékom :P
Asszem ezt még a demó alapján vettem meg...
Kipörgettem töbször is de... ://////// -
#3166 Ez is igaz.Nagyon sok játék van amiben kegyetlenül csalódtam és végig sem játszottam őket.Unreal 2,Black&White stb. -
#3165 Miért és akit ANNYIRA nem érdekel a játék?Hiába nagy név és alapvetően én is nagyon kíváncsi vagyok rá, de ANNYIRA nem hogy 5 számjegyű összeget adjak érte.
Ezt sosem értettem.Amikor megjelenik néhány nagy név, néhány jönnek a hablattyal, hogy sok a köcsög warezol és miért nem vesszük meg eredetiben.Akkor miért nem veszed meg eredetiben az összes játékot.Gondolom nálad is van néhány nagy nevű játék, ami warez.Azok miért nem eredetiek?Gondolom azért mert az ANNYIRA nem érdekelt mint ez. -
#3164 Véleményem a dologról=a warez tulajdonképp hasznos...sok országban(ebben sem főleg,és engem ez érdekel) nem vmi olcsók a programok,nem mindenhól van úgy,hogy ismeretlen játékot csak úgy megveszek...
Megmondom a frankót=nekem mindössze 6-7 eredeti játékom van,de ezeket is mindíg kipróbálás után vettem meg...
Asszem 23 évesen,saját keresettel megtehetem,hogy fél évente 1-2 általam jónak itélt játékot megvegyek....
De sajnos "manapság" szinte már nem szabad kipróbálatlanúl játékot vásárolni...
Milyen jól érezhette magát az aki megvette pl a Deus Ex 2-őt...
Köszi... kifizetsz rá 10 rugót aztán várj a peccsre...LOL..
És arra is gondolni kell aki otthon nem rendelkezik nettel...
Az mit csinál??...megvárja amíg valamelyik újság mellékletén rajta lesz a javítás...???
ááá...szal kell a warez na:)