23325
-
#3446 Még 2hét...mafaszt' csinálunk addig? Flém? Kezdjem? -
#3445 Klatty ide....némi infó a hátralévő időről -
davos80 #3444 Ok, meg lehet a véleményed, csak én személy szerint utálom ha kiosztanak, és megmondják a nem éppen pozitív véleményüket.
Na mindegy. -
#3443 van -
#3442 a videó...vótmá :D -
#3441 ja, vkinek pofán kéne vágnia Blastát -
#3440 azé Carmack feje elég brutál, nem? csoda, hogy nem korhatáros a múvi. -
#3439 topig -
#3438 EZT valami hülyegyerektől olvastam valamely PC-s tpoigban=
"Konzol?? PC-den te még nem láttál olyan kaliberű game-t mint konzolon. Olyan történeteket, meghasonlókat."
MEGALOL!!
Ez se hallott még a DOOM-ról...vagy a STALKER-ről...no meg a HL2-ről...
És akkor a nagynevü "régieket" nem is emlitettem... -
Pontius #3437 Ezt hogy érted -
#3435 lol, valaki bal lábbal kelt fel... -
#3434 Mi új infó fog szerinted kiderülni a doom3 sztorijából egy magyarítás után???????
Ennyire nem tanultál angolt?
Sajnálatos! -
#3433 Az, hogy tschocker vagy apám!
Nem olvasok tőled ebben a topikban szinte mást, csak hogy vajon menni fog-e a konfigodon a gém!
Sez szánalmat vált ki belőlem...
Szépen nyugodj le, senkinek parányi gőze nincs róla, hogy a múltkori kiszivárgott alfa demo óta mennyit optimalizáltak az endzsinen, senki nem jáccott még a játékkal, láttunk már csíra grafikáju endzsineket szaggatni erőműveken (s fordítva) így szerintem ebben a topikban SENKI NEM FOG neked értékelhető tanáccsal szolgálni. Majd kiderül ha letöltötted.
KÉSZ. PONT. -
#3432 -
Pontius #3429 Egyetértek! Szépnek szép kb 10mp uj anyag van bent... -
#3428 Te lehet,én még nem láttam egy csomó jelenetet
De ha így jobb neked akkor szar az egész -
#3427 Majóistenbrutálrajta? Nem láttuk már ennek a felét régebben? A másik felében meg a készítők pofáznak... -
#3426 Meg kell adni elég brutál a videó ^.^ -
#3425 Nem akartak komprimisszumot kotni, ha csak igy lehet rendes 3d-s hangzast eloallitani, akkor nincs mese,a procihoz kell nyulni -
#3424 na ja, ez aztán az evakultság...jobb szeretnem ha inkább az 5.1 hangkártyám produkálná a hangot, nem pedig a 20% -t terhelve a processzor...
ja igen biztos az új trend NEM kell jó minőségű hangkártya vegyél jobb proci...az ID meg nincs elkötelezve semelyik gyártó felé sem... nincs...AMD
-
#3423 2.Továbbra sem értem, miért baromság.Optimális esetben valaki vesz mondjuk fél év múlva egy R9800 pro jellegű kártyát.Akárhogy is nézzük, de aligha fog hegyekben állni a sok Doom alázó játék.Mondjuk lesz(bár kétlem)HL2 és Stalker.De még ezek is teljesen más jellegű engine-nel rendelkeznek, szóval nem igazán értem...Én kíváncsi lennék, hogy mit tud egy fullos Doom még ha már esetleg előtte végigtoltam a HL2-őt full grafikával.
3.Ez sem baromság, ha van benne szöveg(sztori, duma stb.) és nem csak annyi, hogy shield meg ammo. -
#3422 Nagy kár, hogy 4 évet vártunk rá, és egy hétvégén végig lehet majd tolni...
Na jó két hétvége, ha kétszer is végigjátszod. -
davos80 #3421 Mi a probléma?
Érthetőbben plíz. -
#3420 1. OK
2. Baromság
3. Horror fps-t magyarítva? Mi újdonsággal szolgál majd??????? Szintén baromság
4. miért pont 2 hónap múlva? Amúgy OK.
5. És miért pont fél év múlva???? -
#3419 köszi kira! -
#3418 Ami nem sok ar a jatek egyik legfontosabb elemeert. -
#3417 Viszonyitas kerdese szerintem 10-20%-at elviheti a processzoridonek -
#3416 en azt olvastam hogy elvileg csak nagyon kis szazalekot hasznal maj a procibol.. de persze ez csak szoveg , majd meglatjuk 8)
oneal- cd-n jon.. nem lesz dvd verzio -
#3415 Annyit, hogy eleg sok procit fog enni a hang, de ez van, ha nincs rendes hardwares tamogatas, ha az aural 3d-t nem tette volna tonkre a creative, akkor nem lenne szukeg ilyesmire. -
#3414 már csak azt kell tudnom hogy dvd-n nyomják vagy pc cd-n?:D
mer ha dvd akkro kell vegyek azt is:) -
#3413 nah meg is rendeltem! -
#3412 a hanggal az a helyzet hogy csinaltak egy sajat sound enginet a jateknak ami egyaltalan nem hasznalja ki a hangkartyak hardware tamogatasat,ugyanis a pocesszor vegzi a muveleteket..
magyaran ugyanugy fog szolni egy alaplapba integralt vacakon mint egy audigy 2-n (kivancsi vagyok hogy ez mennyiben problemat fog okozni..remelem semennyit) -
#3411 én a cd galaxis tó lszoktam rendelni
de igy elő még nem rendeltem!
a megjelenés napján póstázzák legalább?:D -
CUCLI #3410 eh -
#3409 hát lan partyn doom póló -
CUCLI #3408 mivan? -
#3407 vááááá -
CUCLI #3406 mért ne? lan partykon :D -
#3405 és azt a pólót hordani is fogod? -
nemeth #3404 a grafika szvsz egyértelmű, de mi lesz a hanggal??
Nem látok róla infót sehol...