6256
-
#106 Na de gondolj bele abba, hogy most kinyírtál egy pár Gnollt és annyi! Éles játékban meg folyamatosan özönlenek majd az ellenfelek. Nemhogy 8, de 18 szint is kevés, főleg, ha azt vesszük, hogy a karakterek bármikor feltámaszthatóak... -
#105 "8. szinten az ember már nem tudja mire költeni a tapasztalati pontjait,,
Ez szerintem azért van mert éles játékban nem fogjuk elérni a 8. szintet (mert a játéknak már rég vége lesz ) ha mégis akkor ott valami nagy lamázás van vagypedig megfontolt taktikázás.. -
#104 Na akkor álljon itt egy rövid véleményes:
Legelőször is megjegyezném, hogy ezt csak a béta alapján írom, ami rengeteg dologban különbözhet a teljes játéktól, ráadásul ellenfél nélküli játékról van szó, ezért a véleményem nem biztos, hogy
fenntartom a későbbiekben is!
1. Fajok:
Én úgy vettem észre, hogy nem fektettek azonos energiát a különböző fajok létrehozásába, van amelyikbe beleadtak apait-anyait és szinte csodát műveltek, de van, ami a StarCraft-ból átvett sablonokon alapuló ötlettelen valami lett (ezt a kijelentésem lehet, hogy már holnap megbánom, de mindenesetre most így gondolom)! Az előbbivel az Árnyelfekre, az utóbbival pedig az Élőholtakra gondoltam (az Orkok és az Emberek voltaképp követik a Warcraft-os hagyományokat)! A fentiek miatt időm javarészét a Night Elfekkel töltöttem, ezért róluk írnék pár sort.
2. Árny Elfek:
Szerény véleményem szerint nagyon ott vannak a topon mind ötletesség, mind grafika, mind pedig hangulat terén (bár megjegyzem, hogy érződik az egységeken, hogy a Blizzard igen sokat merített a Warhammer Fantasy Wood Elfjeitől, de ez nem szégyen, hisz a játék előnyére válik [StarCraft-nál se volt gond a párhuzam a WH 40.000 világával])! Ami viszont nem jött be nálam (bár ez szubjektív vélemény), az a kicsit MANGA stílusú grafika volt! Szerintem ez nem illik bele a Warcraft világába... Tetszett, hogy a legtöbb épület mozog, hogy a ''parasztok'' úgy szedik a fát, hogy közben egy fa sem pusztul el és legfőképp, hogy a főépület magától szedi az aranyat, méghozzá nem is lassan! Az egységeket is nagyon ötletesnek találtam és bár nem vagyok nagy stratéga, de szerintem még elég jól használhatóak is.
Főleg az a fa épület, amelyik az SC-ben található csápos creep helyi
megfelelője, ugyanis mivel ki tud jönni a földből és a támadó egységgel
tarthat, ezért egy nagyobb csata előtt beáshatja magát a földbe, ezáltal
remek támogatást nyújthat a földi csapatoknak (bár kissé lassú)! És említést érdemel még a zene, ami az Árny Elfek oldalán harcolva csendül elő a hangszóróból: fenomenális! Egyszóval az Árny Elfek egy nagyon eltalált faj!
3. Karakterek, fejlődés, varázstárgyak:
Erről már írtam lejjebb. Szerintem kaki, hogy olyan kevés választható képzettségük van a karaktereknek! 8. szinten az ember már nem tudja mire költeni a tapasztalati pontjait! Több képesség kellene és nem csak, hogy legyen mire költeni a TP-t a 8. szint után is, hanem azért hogy egyéni karaktereket lehessen létrehozni! Érdemes még megemlíteni a hősöket, akiket fel lehet fogadni! Szerintem túl sokat nem érnek, de az tuti, hogy egyedivé teszik a játékot. A varázstárgyakról nem sok mindent lehet írni. Jók
és kész (bár lehetne belőlük picit többféle is...)! Összességében szerintem nagyon beválnak ezek a szerepjáték-elemek a game-ben! Színesebbé és sokkal érdekesebbé teszik a játékot.
4. Hardware:
Voltak pár helyen híresztelések, hogy nagy a gépigénye, de szerencsére én ezt nem tapasztaltam! Maximális grafikán is elfutott simán! Mondjuk igaz, hogy mivel csak egyedül voltam a pályán nem volt hol belassulnia, de úgy gondolom, hogy egy közepes grafikai beállítással régebbi gépeken is simán elmegy és esetleg csak a nagyobb csatákban lassulhat le jobban (bár ez csak találgatás...).
Szóval attól nem kell félni, hogy esetleg valakinél nem indul el vagy képregény
mozgást produkál!
Kezdetnek ennyi lenne, de játék közben biztos előtörnek majd a gondolataim,
úgyhogy valszeg írok még :)
Rincewind
-
Mester #103 Amúgy most mi a hivalatos megjelenési idő?
(ami a blizzardnál nem sokat számít) -
#102 Nagy kérés lenne ha valaki feltenné valahova? Én is meg szeretném nézni. -
Mester #100 Köszi a képeket.
Ránézésre idézi a 2. rész hangulatát és ez pozitívum és nem tünik túl csicsásnak...
-
#99 ScreenShots -
#98 Megvan a Progi amivel hajlandó végre elindulni XP alatt! :)
UnPnP
Mingyárt közkincsé teszek néhány ScreenShot-ot is :) -
#96 Ott akadok el amikor kiválasztom a pályát rákattintok a Create-re és úgy marad :( Ha Esc-et nyomok akkor vissza lép a menübe.. Mit csináltam rosszul? -
#95 Már +van.. -
#94 Nekem már csak a Bnet Emulátor kell PLZ HELP! -
#92 Nem egyelőre csak magadban tudsz mászkálni a pályán és a különböző NPC-ket írtani, meg kitapasztalhatod az egységeket. -
#90 Megszakadt a kapcsolat és az sg ftp-n ugye nem lehet folytatni :(
Adjatok egy ftp címet, aová fel tudom tölteni, különben én sem tudok segíteni, ugyanis az ftp-t, ahhonnan letöltöttem sajna én sem adhatom meg, sorry :(( Viszont én feltöltöm, csak adjatok egy címet, hogy hova! -
#88 Már elkezdtem feltölteni, de nem tudom érdemes-e szarakodni vele, mert 5k tölti fel :((((
>>>Skorp
Ez rád nem vonatkozik természetesen! -
Viking #87 Nekem nagyonis kene, pls toltsd fel! (Rendes gyerek ez a Rince, latszik, hogy szegedi ) -
#86 Rincewind !
Szívesen adtam volna én is , de annyira nem publikus , hogy ezt tényleg nem lehetett megtenni .Csak ennyit mondok - WCftp .Ugye érted már ?! -
#84 Na egész kellemes meglepetés:
Viszonylag szerényebb konfiguráción remekül megy a játék :)
u.i.: A sok buzi meg benyalhat csontig, aki baszott adni letöltési címet!!!
u.i.: Szóljon, ha valakinek kell! Feltöltöm az SG-re! Én nem vagyok akkora fasz, mint azok, akik eddig ide írkáltak!!! -
#83 Egy kérdés ... sikerült beüzemelni a gépi ellenfelet vagy tényleg csak kipróbálhatod az összes oldalt és ennyi ?? -
#79 Kiprobaltam! Mekkora jatek! Par orat jatszottam vele, de alig lattam az egeszbol valamit, annyira sok lehetoseg van benne mint mondjuk az sc-ben volt. Kisse furcsa igy real 3D-ben nyomni. Minden texturazott meg mittomen.
Szerintem, kurva jo kis game lesz !
mumk: esetleg nem win xp-t hasznalsz?
Mert az alatt nekem se ment!
Probald Win98 SE alol, nekem az alol viszont mar jo volt -
#76 Elárulod honan szedted le? -
#75 Koszi! -
#74 A #69 es hozzászólásban találsz egy linket. Ott mindent megtalálsz. -
#73 Levagyok maradva 1 kicsit!
Milyen cd key-el megy a Warcraft 3 beta telepitese?
Mar csak ez hianyzik. -
#72 El akarom olvasni az SC fanatikus véleményét a wa3 ról, de nagyon lassan jön be a fórum UPC vel :( -
#71 Kérnék szépen egy béta letöltési címet! A crack már megvan... -
#70 Igen, par honapja en is jatszottam ezzel a gammel... nem lett rosz, de en nagyon gyorsan meguntam... sztem eleg gyer game, egynek jo, de semmi olyan ami huzamosabb ideig le tudna kotni. -
#69 Hat most zartunk be, mert ha nem zarunk be osszecsapnak felettem a hullamok, aztan crack... szoval WarCraft3.hu > to be continued... later.
Egybknt nem a procit kell cserelni, hanem a graf kartyat, nyilvanvalo hogy egy geforce 2 alapjaba veve el kell hogy birjon szinte mindent... ha nem lenne olyan nyomott a memoria savja.. ill. agp, de ha nem mx-s cuccosod van, sztem 800 es 1000 kozott + gfrász 2-vel mennie kene cuccnak.
sabe_kb: sztem te valahol el vagy tevedve... ugyan az a sema? - mert egysegek vannak benne? - mert epiteni le7... pff, annyi ujdonsag van benne, mint amit nem lattal meg War2 ota, alapjaban formalja at RTS fogalmat.
Egybknt nezzetek el ide, egyik ismerosomnek sikerult kiposzalnia a jatekot, eleg negativ velemennyel volt rola (eleg jo SC-s volt/van, bar finoman szolva elfogult a War3 ellen, okkal :).
Egybknt beta tesztet rengetek helyrol le le7 szedni, de ezeket senki nem szereti publikba kitenni, en sem teszem azt. BNet emultator, meg a crackek meg ugye lassan potyognak ki... bar le7 erdemesebb lenne már megvarni a vegso gamet, mint most lerohanni egyjatekosban a betat.
-
#68 Nem csak a grafikáról áradoznak. Hanem hogy milyen király dolog a Hero. Mivel rengeteg féle képpen fejélődhet. Ezért érdemes/élvezetes lesz többször is végigvinni a játékot, multiplayerben pedig Rengeteg lehetőséget tár elénk. Ja és az is tetszik nekik, hogy milyen jól ki vannak egyenlítve a fajok. -
#66 Jaja, Én olvasva a beta testerek véleményeit nem ezt szűrtem le, amit te leírtál :) -
#65 milyen erdekes egy rts olyan mint egy rts :) addig nem kene velemenyt mondani mig csak 1magad vagy egy map on. -
#59 Tényleg ... esetleg fel tudnád ide ( supergamez ftp ) rakni ?
És mégvalami ... lanban esetleg nem megy a game ezzel a crack-kel ? -
#57 Hát ez elég érdekes .Akkor miért "single player crack" ???
Akkor csak kell hozzá egy csatlakozó fél . :) -
#55 Nos !
Sikerült már valakinek elindítani és játszani a béta tesztet ???
Feleslegesen nem akarom letölteni . -
#54 mit ertek a beta teszt el??? felrakjatok a gepre és utana? cd key nelkul a bnet ugysem enged be... es egy multi teszt masra nem jo... :)
arrol nembeszelve hogy siman kibannolhatja a blizzard az összes nem amerikai ip cimet, azt meg legalis cd key el is bajban lennenk :)
amugy a blizzard altal kiadott beta tesztkonfig egy 600 as gepröl és egy 32megas videokartyarol beszelt mint minimum. ami vicces hogy tnt2m64 ben is van 32megas meg gefo2ti ben is :) szal jol behataroltak :) -
#53 Wow! Remélem hamar tud valaki FTP címet adni. Addig is mesélj, neked mi a véleményed a játékról! -
Ziron #51 Az kevés lesz ide, azt írja lent, hogy egy 900-as duronnal, tnt2-es videoval, butított grafika mellett akadt a game.
Én bízom a gef. 2-esembe, no meg abban, hogy még egy kicsit lehet butítani a grafikát :) -
#50 Nem lesz az kevés, csak kicsit le kell majd butítani a grafikát :)
Neked mi a véleményed erről az 'unkeep system'ről? Szerintem vesszenek a BGH-sok :) Bár igaz, a legdemokratikusabb az lenne ha ki-be lehetne kapcsolni.
-
#49 asszem veszek uj procit a jatek melle :) keves lesz ide a 800mhz es athlon :) -
#48 Gépigényről: Ezt egy betatesret íta:
"the game runs decent on my brothers computer, duron 900 with tnt2, 512 ddr ram. he has to lower the settings, and during big battles it gets very choppy, maybe ~5 fps. at max settings on my machine its very smooth at around 60 fps, even in battles. im running athlon 1533 with gf2 and 512 sdram"
További idézetek Betatesterektől:
What I like:
Graphics - pretty.
Gameplay - significantly different unit types and buildings.
Heroes - very cool (I've found the best inventory items are +Armor rings).
Units - very different units, they support each other well.
"What I don't like:
Demo is locked at fastest game speed.
Cluttered interface - just look at the screenshots.
Small viewing area - you have to run 1280x1024 or higher to see enough to be useful (I feel sorry for the minimum-specs crowd).
No friendly-fire damage - I'll wade some fighters into an area that I'm bombarding and not take damage.
I've been focusing on Humans to try to get a good feel for them, I'll probably do Night Elves next."
"War3 introduced an upkeep system. At first sending your minions into the gold mines will produce your 10 gold, just like always. However, as time goes on, your army gets bigger, etc, they'll continue to take 10 gold from the mine, but you only collect 7. Then even later maybe 5. This prevents set-it-and-forget-it massive money maps where you only ever need one giant base to command your whole army from.
Those who live on Big Game Hunters are complaining and want the feature taken out. I think it ought to be a selectable option when starting a new game."
"I forgot probably the best feature, in bnet you just click play, and type in what variant you want (2on2, ffa, one on one) and it puts you in a game automatically with people who also selected 2on2. you can get into a game almost instantly, and it matches you with people of similar win/loss records."
"I have played a lot more today and found out how important and powerful heros are. basically you get one for free at the start of a match (you still have to wait for it to be created at the town hall) and it starts at level 1. you can then team it up with a couple of grunts or something and go scout for "creeps," which are what blizzard calls the neutral enemy units. after you kill about ten of these creeps (depending on how hard they are) you level up your hero to level 3 at least... and you can pick three skill upgrades. an example is one of the orc's hero units, the tauren chieftan. he is a huge monster and he gives and takes a lot of damage . my favorite skill of his is the shockwave. it makes the ground ripple violently for a long way in front of him, doing 75(level 1) to 125(level 3) damage to every unit it hits. it can wipe out a peon line in one hit, or significantly damage an entire enemy horde of units. on top of that, if you get your cheiftan to level 6 or so and find good health items, he can get at least 1300 hp!! he does like 60 damage per hit and is hard to kill, and he can ressurrect himself (if you put the skill point in ressurection at level 5). when they get this powerful, heros can be very devastating against a player with only normal units.
besides the cheiftan, i have heard that one of the undead heros has a leech aura, giving every friendly unit 20% life leech (like in diablo2)."
"I got the beta yesterday night and played about 3 games and I played about 15 games today (Yes thats a LOT of playering, (10-15hours). I have to say this game rules. It takes RTS games into another demention, I can't stop playing it. I think it will be an excelect game when it is released." -
#47 De: NAGY!