6256
  • D3t0nat0r
    Ranger: na megéztem, állítólag az Ancient of Loreban lehet csinálni!
  • D3t0nat0r
    Nem zárják be saphee! Hogy zárnák be a mi saját serverünket? :P
  • Sephi
    Ugy. Itt izelenek hogy jaj betortek es felmilio user ilegalisan jaccik a Battle.net-en es juj ugy hogy ok majd most mindent lealitanak. Amiota megvan a War III nem alszok rendesen. Ha ezek a hulyek kepesek lezarni a battleNetet akkor megint jol fogok aludni amig meg nem jelenik:)

Inkabb nem aludnek:)))
  • D3t0nat0r
    Ez tényleg jó kérdés!
  • RangeR
    akkor hol a druid of the talon? még mindig nem találtam meg
  • D3t0nat0r
    Ezt írják a hcgameren:

"A Blizzard az elmúlt napokban/hetekben kőkeményen betámadta a "Bnet D" projektet. Ez egy olyan progi volt, amely képes volt emulálni a Battle Net servereket, amelyek ugye a Blizzard lelkét képezik. A szoftver segítségével a másolt cd-k és a pl. a Warcraft 3 bétájának tulajdonosai is nyomulhattak. Mindennek lett most vége."

Miért lenne vége? Még ugyanúgy játszunk :)
  • Yotzoo
    Mi az hogy nem megy woodoo 3-mal???????? Mint a szélHisz nékem is ez van(woodoo3 3000 tv out,Evilking)Úgy egyébként mindenkinek kössz a tanácsokat, siker!.Hogy kell felmenni a magyarszki szerverre?
  • Majati
    Helyedre!
  • Lazarus
    Másra úgyse vagy képes..
  • Majati
    a legjobb az ánded hentessel szétzúzni a bárányt. :)
  • Dynamic
    A legjobb a báránynak az unott, kómás feje.
  • I.C.ram
    Undeadek szerintem a legjobbak csak nem ertem hogy hagyhattak ki a Vampirokat??? :))
  • CAD
    Mert nincs vbscripted, toltsd le ms-rol, nemtom honnan. (Visual basic futatasi kornyezet vagy mi a rak).

Yotozo: ha cdkey kihagyassal teted fel, akkor reinstall cdkeyel, ha pedig hivatalos bnetre probaltal csatlakozni, akkor javaslom hogy nezd meg a magyar szervert www.warcraft3.huban.

Emberek is rulez, ok az atlagos megszokott faj... en szeretem oket, kiegyensulyozottak.
  • Lazarus
    Neeeeeem megy a magyar szerver!
  • Mester
    Cdkey kihagyásával vagy Cdkeyyel installaltad??
    Ha cdkey nélkül tedd fel újra és menni fog.
  • Yotzoo
    ok megvan! install fel.crk fel.upgrade fel.nem mén fel a battle.net-re(cd key invalid ,nem tud konnektálni)mi a szar ez?
  • Yotzoo
    OK.De honnan a manóbol tőccsem le ?Van valami tipp?
  • Yotzoo
    Hali ,emberek!Letőtöttem a W.3 -at,de...Kicsomi után.kiírtam a .iso filet cd-re sikeresen .Azóta se a cd rom ,se a cd íro nem lát a cd-n semmit.Csak a foglalt helyet írja ki.Tudja valaki mit csesztem el?
  • Laalee
    pedig mindenkinek az elfek teccenek, viszont orc okkal nagyot lehet szakitani az elejen, az olcso es keves helyet foglalo egysegeikkel.
  • Sephi
    Ahh Orcok szarok emberek is. az a baj hogy ezzel a teoroaval elev mindeki nightelf az aze nem jo mert en vagyok veluk es utalom ha mas is:)))))))
  • Majati
    Orkok sem mutatnak sok újat. Majdnem teljesen u.a. mint a human. De a harci dobok mindent ütnek. :)
  • Laalee
    warcraftiii.net en irnak egymemorai bug ot ami akor jelenik meg ha meglatod az ellenseges epületeket, ekor szetszaggatja magat a jatek. ez telleg igy van :) szoval ha ez javitva lesz egy 600 as procin tokeletes lesz a jatek egy g2 vel is.
  • RangeR
    Kipróbáltam multiba végre.Bazz,már most a kedvencem,graf + hangulat - pont amit vártam,csak kicsit szebb! Nemtom milyen gépetek van,nekem thunderbird 1000, és 1280x1024 3 játékos,ugyanúgy megy mint a Starcraft,azaz teljesen jól,pedig volt vagy 50 unit 1-1 összetűzésben a képernyőn egyszerre.Azt nemtom viszont,hogy a druid of the talon honnan keveredik elő?Az upgradeknél ki van írva,de nem látom magát az unitot,honnan tudnám verbuválni?
  • Sephi
    Mar 4 oraja jaccom egyfeszt:))))))
  • Sephi
    Hahh apam... rovid ismerteto:

Human : nah ezek nem sok uj dolgot adnak ugyanaz csak csomo uj csel:)

Undead : az unded Alias Prostos . a Normal paraszt odamegyen a banyahoz es nem visz a aranyat a foepulethez hanem odalithacc 5 ot es magiaval odateleportajak a bazishoz. majd a normalis katona az megyen fat vagni es harcolhat is.

NightElf : ezek alias Terran. a foob epuleteket mozgatni lehet. eszemeltelen hogy a foempulet egy fa amit ha egy banya moge alitunk akkor rafuzi magat gyokereivel es kiszovja az aranyat.

orc nem tudom meg:)))

De eszmeletlen! mennyi mindent lehet benen csinalni! es a gragika vaz! ha szedulok le!

Jatekban van ejszaka es nappal. ejszaka a kulombozo erdei szornyek alsznaka! A NightElfek ha ejszaka van lathatatlanok lesznek ha alanak.

Ez valami csucs...
  • I.C.ram
    ha lattatok volna engem :)) en az egyik leglamabb vagyok! :)) valahogy jobban megy nekem az FPS egyelore :))
  • D3t0nat0r
    Mester: ne félj, a gépigény mégváltozni fog a fullig(lefelé). Általában mindig a legvégére hagyják a jéték optimalizálását különböző hardwerekre.
  • CAD
    Hat igen, egy gf2 hoz azert procibol is tobb kell hogytudja vinni cuccost :(

Nem vettem baszogatasnak ;> - de egybknt mestre #warcraft3.hu irc csatorna (ircnet) - ne msg-zuk forumot szet ;>
  • Mester
    Nem basszogatásképpen mondtam csak viccből:)
    Broodot én lanon játszottam csak és war2-is elég sokat játszottam lanon.
    De War3-ból az volt a második játékom, de vmi iszonyat lassú pedi azt hiszem jó driver van a Grf2 Mxhez is akkor biztos a proci túl gyenge
  • CAD
    Nem, sajna meg eleg lama vagyok, bw-t nagyon szerettem, de lama szinten voltam net hianya miatt... war3-ba eleg lama vagyok, de majd kialakul... boci es renega eleg komly bw-sek voltak/vannak :) - war3t is ugyesen nyomjak... ertenek hozza.
  • Mester
    Gefrász:) az megvan a gáz hogy 416os cerka van mellette:(
    meg 192 ram
    És így minden lowra véve is k lassú nagy csaták közben.
    Cad amúgy azthittem te jobban játszol
    De az a két gyerek nem volt semmi akikkel játszottunk jól kenték
  • CAD
    Mestre proci annyira nem fontos, bar 500 alatt huzos... vid kartya a legfontosabb! - abbol kell egy eros, marpedig egy gefrász kettot mar 15-20 korul hozzadvagnak!
  • Mester
    Játszik vki 500Mhz alatti procival a játékkal?
  • D3t0nat0r

Akkor majd lökd be ide a linket hozzá ha megtalálod. Bár az a fura, hogy hivatalosan még tuti nem jött ki. Legalábbis az Offical HP-n szó sincs új pecsről..
  • Lazarus
    Nekem azt monták hogy megy az előző Patch-ekkel és Crack-ekkel meg mindenféle szétHack-eléssel amit ezzel a szerencsétlen Bétával csináltunk :)
  • D3t0nat0r
    hmm?
  • Mester
    Rince és Cad ma játszottam veletek...:)
    Amúgy tényleg elég jó a game.
    Engem az zavar hogy a szimpla egységek nem lépnek szintet(mint pl. a Ta:kingdomsban vagy a warlords B.cryban na meg az hogy nálam sajna k lassú nagy csatáknál....:(()
  • Sephi
    Aj te jo eg de kurva jo ez a gama!!!!!!!!!!!!!!!
  • CAD
    Chaos igen mukodik... de nem single player felirat fog vilagitani, csupan a multiplayer resznel jatszhatsz egyedul, oda is van irva war3.hu -ra!
  • CAD
    Hivatalosan meg nem jelentettek be... de amig ninsc meg a crack hozza, addig sztem ne tegyetek at, mert akkor nem fogtok tudni jatszani :(