6256
-
KeviN #278 smyle : nem logol a tuzfalad ? probalj 1 jatekod es utanna nezd meg a logot -
KeviN #277 ocsem...megszakadt a jatek :( -
#276 Mier mindenki smoothwall-ozik vagy mi? Ez valami uj divatiranyzat? :)
Biztos vagyok benne, hogy kilehet kapcsolni ideiglenesen, vagy belehet ugy allitani, hogy jo legyen. Csak kenenek a portszamok
Pretown: a bnetd akkor kell, ha te leszel a szerver. Csak elkell inditani es lehet belepni. Sajat szervereden te nemtudsz jatekot krealni csak aki belep.
A bnetrev-et kell hasznalni, hogy kapcsolodj egy ip cimre a warcrafttal. -
#273 Szerintem ne.
Meg a tuzfalat megkell turhaltatnom, hogy mennyen a dolog. Csak kellenenek a portszamok amiken megy a war3beta!
Valaki esetleg? -
KeviN #271 smyle : varjunk rad ? -
KeviN #270 mind1 : mar megcsinaltam a jatekot :) -
#269 oke megvan kosz! -
KeviN #268 spuds : lepjel be az enter chat-ba -
KeviN #267 felraktam a w3k alk.-ba -
KeviN #265 smyle : rakom
spuds : inditsd uja a szervert, mert csak akkor tudok uj jatekot csinalni...1bbkent miert leptel ki ? -
#263 En meg innen nemtok icq-zni :( Tuzfal miatt. Vazz akkor igy nem menne a game se. -
#262 Enis mennek ! :)
Nem rakna fel valaki az sg-re azt a progit amibe a szerver ip cimet lehet beirni? Mert nincs fent. -
KeviN #260 nem megy rendesen nallam ez a vacak icq smyle :( -
KeviN #259 spuds megyek :) -
#255 Szia! -
KeviN #254 jo reggelt mindenkinek :) -
Pep3 #253 Az a LAN játékhoz, elvileg ...
-
#251 Ha logolja milyen adatforgalmat tiltott le eppen akkor nezd meg azt. Abbol sokmindent kilehetne olvasni. Lehet, hogy a regebbi jatekok portjai alapbol benne szerepeltek a tuzfal szabalyaiban. -
#246 Ha most nem megy, a teljes se fog menni szerintem. Gondolom ugyanugy fog komunikalni a neten mint a beta. -
#245 ŰOlyan, hogy a Proxi és a Tűzfal egyben. De sajna nem értek hozzá, mert Linuxos, úgyhogy Warcraft 3 kilőve! :((((
Majd a teljessel talán... -
#244 Tuzfal lehet az elsodleges oka, hogy nem megy !
Nemtom milyen lehet az a tuzfal, hogy, ha lekapcsolod akkor a net is elmegy.
Na mind1 akkor probald meg beallitani inkabb, hogy mennyen :) -
#243 Igen van Firewall, de nem tudom lekapcsolni, mert akkor a net is elmegy... -
#242 Tuzfalat hasznal valamelyikotok?
Esetleg win xp? Abban alapbol van firewall bekapcsolva!!!! Enis azzal szivtam ejjel ! -
#241 Állandóan ez a szarság jön be, mikor Login-olok, akkor is, ha én vagyok a szerver és akkor is, ha máshoz sikerül csatlakoznom:
-
#240 Már elküldtem, de akko' nyomjá' szervert :D -
Dante #236 ja az Iso már nekem is megvan:)
márcsak a battlenet cuccok kellenének -
#235 SG ftp-n fentvolt. De ugylatom valaki letorolte?! -
#233 Nesztek :)
0 day, kb fel napig megy -
KeviN #229 az a baj, h en is csak kaptam...amit meg letoltottem azt kiraktam az sg-re -
Dante #228 bazz én építek egy szervert konyhai eszközökből ha adtok egy d/l címet:) -
KeviN #227 gyere a chat-re -
KeviN #226 be van mar uzemelve a w3-d ? -
KeviN #224 gyere chat-re -
KeviN #223 az megvan -
KeviN #222 melyiken ? -
#221 es megvan nalad, hogy letrehoztam a smyle jatekost?
Csak nehogy az legyen, hogy nem arra az ip-re mentem ;) -
KeviN #220 de -
#219 elvileg csatornan tudnank talalkozni war3-ban? -
#218 de gondolom nem szerverkent -
KeviN #217 pedig ma mar jaccotam vele