6256
  • CAD
    WarCraft3.hu foruman ott van letoltesi hely... nezz el oda.

fucko: nekem is eza problemam, van memoria bug is a jatekba, meg egybknt is eleg lassu motor... majd meg optimalizalni fogjak, szal ne felj!

Ziron, kosz :) - de ez csak egy egydelelottos gyors szuksegdesign volt :).

tuner mar megy a cuccos, el volt cseszve leirasba link.

Colwyn: mar lassan 1 hete attertunk a barnus.hu -ra... nezz el neha a www.warcraft3.hu -ra.
  • fucko
    Nekem 900asom van geeforce mx400assal es egy csak 2szers agpt biro alaplappal,es kurvara docog a game a nagy csatakban akar minimum beallitasok mellett is,miert van ez?Pliz help vki
  • Ziron
    Melleslag=Mellesleg :)
  • Ziron
    Rajta van a warcraft3.hu-n:) Melleslag CAD jól nézz ki az új design
  • MIMIC
    Sziasztok!
    HELP!!!

Honnét tudom leszedni az iso-t???? Még ma!!!
    Levélben válaszoljatok [email protected]

THXXX!!!

• Laalee
    jo jatek a BR is, de igazabol eselye4 sincs a war3 mellett :) viszont BR grafikaja és gépigénye lehetne mervado a blizzardnak is, mert mindekettöben jobb, csak az keves egy jo jatekhoz
    HELP!!!!!!!!!!!!!!
    Ha letöltöm a betát, nem muszáj cd-re írni, ugye? És így neten is tudok jáccani, ugye?
  • CAD
    Bali ahogy irtad szaggat meg minden... igy nem le7 eldonteni. Tedd fel 800x600+ -ba, + full efektekkel es gyonyorkodj... en is jatszotam battle realmsal, de valahogy egyaltalan nem fogott meg... egysegeknek fejelsztese nem tetszett, hogy 5 helyen kellet treningeznem oket allandoan... de azert nem volt rosz, de WAr3-t nem hiszm hogy veri...
  • Sephi
    A Battle Relams? Te fijam mond huje vagy?:))
    Meg veletlenul se lehet a ket jatekot hasonlitani! Hogy mered szegyeld magad!
  • BaliHB
    Amennyit eddig láttam a játékból, hát...
    A Battle Realms bekem jobban tetszik.
  • BaliHB
    :)
    kiderült, hogy a k6-2-m volt a probléma, már megy a War3.

De nem elég gyorsan. Mindent minimumra raktam, de így is akad és lassú, pedig csak szingül pléjerben próbáltam ki :(
  • BaliHB
    az iso-t ki kell tömöríteni?
    nem elég megírni?
  • BaliHB
    A sorrend az jó.
    A Patcher ki is írja, hogy hópfuli pecsed.

Akkor lehet, hogy az iso-t töltöttem le szarul (bár akkor a rar csak jelzett volna valami crc errort), vagy valami más windózos fájlal van probléma.

Kár, hogy senki sem tudott segíteni.
  • Laalee
    meg a blizzard s tuda :)

valamikor nyar elejen
  • Sephi
    Ahm mikor jelenik meg a vegleleges es hany CD lesz tudgya valaki?
  • Mester
    Szerencsére lanon most volt alkalmam rendes gépen kipróbálni egy 8 emberes csata erejéig(a többbit sajna a saját gépemen játszottam amin a csatáknál megáll a játék:)), és nagyon élvezetes a játék és a fajok is kiegyensúlyozattak nagyjából ahogy látom.
  • CAD
    Bali, szerintem nem nem sorrndbe teted fel dolgokat leirom gyorsan:

War3 install >> 1.03 hivatalos patch >> war3patcher (multigamehez) - ez a sorrend!

Fileok es reszletes info tovabbra is www.warcraft3.hu

Koszi Bali a Vbasic linket!

Mester igy igaz, de ezzen meg optimalizalas lesz rendesen, meg most van valami memoria bug, hogy ha megpillantod ellen bazisat, akkor szetszaggatja magat geped :).
  • Mester
    Nekem is lassú és amúgy nagyon sok függ a procesortól 600 fölött kell lenned egyébként a csatáknál nagyon lassú még akkor is ha van egy jó video kártyád.
  • BaliHB
    Meg tudja valaki mondani, hogy mért nem megy a war3?
    Ha felrakom rá a pecset + a cracket, de nem indul el.
    Először illegal operation-t csinál a war3.exe, aztán kiírja hogy Couldn't open GameAE.dll.

Mit szúrtam el vagy mi van?
    Ha az eredeti GameAE.dll-t visszamásolom, akkor megy.
  • Ziron
    Az nekem is megvolt a Kazaaról :)
  • Laalee
    es elindit egy backdoort :)
  • FREAK
    leszedtem egy warcraft3beta.exe-e, ami kitömörít egy simcity3000-et :)))))))))
  • Sephi
    Az legyen manr megoldva hogy ne fagyon a gama...
  • BaliHB
    http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe

Erről van szó?
  • CAD
    Igaz, nem VBscript, hanem Visual Basic 6-s cuccos ;> alairom... kiteszem akkor a cuccost majd war3.hu-ra!

FTP-t nemtudok, nezzelodj vissza forumba ill. warcraft3.hu forumaba.

1.04-rol semmi hir... ha lesz akkor is varjatok meg cracket, mert kulonben egyedul fogtok jatszani :)
  • Sephi
    Gyertek ircre #warcraft3.hu :))
  • D3t0nat0r
    Tud valaki ISO letöltési helyet? Tressy FTP je már nem működik. Egy havernak kéne.
  • kisviku
    Ez mikor jelenik meg?
  • D3t0nat0r
    addig nem érdekelnek a hivatalos pecs releasek, amíg nem törik fel őket
  • Yotzoo
    http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/ INNEN
  • vaskalap
    Honnan lehet letölteni a Bnet emulatort??
  • Yotzoo
    Nálam Woodoo3 3000-en, 128mb ram-on,Cel 900-on vígan szalad
  • Ziron
    Milyen géped van? Nekem 600 athlon gef2. Egyébként alapból nekem sem akad csak akkor amikor nagy csaták vannak pl. 3-an csapunk össze!
  • Yotzoo
    Szedd le a daemont,jelöld ki neki az iso filét oszt onnan kiírhatod
  • Lacc
    Én is letöltöttem, de nekem ez egy .iso file ezt mivel kell felírni?
  • RangeR
    ti mivel játszottok?mert,hogy nem azzal amivel én,az biztos.nézőpont teljesen jó,hibátlan.diafilm effektus?1280x1024,minden opció fullon.a játék nem,hogy nem akad meg,hanem meg sem sercen.
  • Ziron
    Nekem egy gondom van vele nehany nagyobb csatanal diafilm effektus lep eletbe ami eleg zavaró amikor eppen varazsolni probalsz mert ugyebar az eger is diafilm :)) Egyebkent rulez a game. Ja és Undead rulez
  • I.C.ram
    nezopontot lehet allitani az eger gorgojevel ha nincs gorgod akkor probalgatni kell kombokat pl ctrl+fel shift+fel alt+le stb...
  • Yotzoo
    http://free.x3.hu/xtreamwt1/index.html
  • Yotzoo
    v3-v9x-1_06_00ez a jele és a www.driver.hu-ról való