6256
-
#614 WarCraft3.hu foruman ott van letoltesi hely... nezz el oda.
fucko: nekem is eza problemam, van memoria bug is a jatekba, meg egybknt is eleg lassu motor... majd meg optimalizalni fogjak, szal ne felj!
Ziron, kosz :) - de ez csak egy egydelelottos gyors szuksegdesign volt :).
tuner mar megy a cuccos, el volt cseszve leirasba link.
Colwyn: mar lassan 1 hete attertunk a barnus.hu -ra... nezz el neha a www.warcraft3.hu -ra. -
fucko #613 Nekem 900asom van geeforce mx400assal es egy csak 2szers agpt biro alaplappal,es kurvara docog a game a nagy csatakban akar minimum beallitasok mellett is,miert van ez?Pliz help vki -
Ziron #612 Melleslag=Mellesleg :) -
Ziron #611 Rajta van a warcraft3.hu-n:) Melleslag CAD jól nézz ki az új design -
MIMIC #610 Sziasztok!
HELP!!!
Honnét tudom leszedni az iso-t???? Még ma!!!
Levélben válaszoljatok [email protected]
THXXX!!!
-
#609 jo jatek a BR is, de igazabol eselye4 sincs a war3 mellett :) viszont BR grafikaja és gépigénye lehetne mervado a blizzardnak is, mert mindekettöben jobb, csak az keves egy jo jatekhoz -
#605 HELP!!!!!!!!!!!!!!
Ha letöltöm a betát, nem muszáj cd-re írni, ugye? És így neten is tudok jáccani, ugye? -
#604 Bali ahogy irtad szaggat meg minden... igy nem le7 eldonteni. Tedd fel 800x600+ -ba, + full efektekkel es gyonyorkodj... en is jatszotam battle realmsal, de valahogy egyaltalan nem fogott meg... egysegeknek fejelsztese nem tetszett, hogy 5 helyen kellet treningeznem oket allandoan... de azert nem volt rosz, de WAr3-t nem hiszm hogy veri... -
#603 A Battle Relams? Te fijam mond huje vagy?:))
Meg veletlenul se lehet a ket jatekot hasonlitani! Hogy mered szegyeld magad! -
BaliHB #602 Amennyit eddig láttam a játékból, hát...
A Battle Realms bekem jobban tetszik. -
BaliHB #601 :)
kiderült, hogy a k6-2-m volt a probléma, már megy a War3.
De nem elég gyorsan. Mindent minimumra raktam, de így is akad és lassú, pedig csak szingül pléjerben próbáltam ki :( -
BaliHB #600 az iso-t ki kell tömöríteni?
nem elég megírni? -
BaliHB #599 A sorrend az jó.
A Patcher ki is írja, hogy hópfuli pecsed.
Akkor lehet, hogy az iso-t töltöttem le szarul (bár akkor a rar csak jelzett volna valami crc errort), vagy valami más windózos fájlal van probléma.
Kár, hogy senki sem tudott segíteni. -
#597 meg a blizzard s tuda :)
valamikor nyar elejen -
#596 Ahm mikor jelenik meg a vegleleges es hany CD lesz tudgya valaki? -
Mester #595 Szerencsére lanon most volt alkalmam rendes gépen kipróbálni egy 8 emberes csata erejéig(a többbit sajna a saját gépemen játszottam amin a csatáknál megáll a játék:)), és nagyon élvezetes a játék és a fajok is kiegyensúlyozattak nagyjából ahogy látom. -
#594 Bali, szerintem nem nem sorrndbe teted fel dolgokat leirom gyorsan:
War3 install >> 1.03 hivatalos patch >> war3patcher (multigamehez) - ez a sorrend!
Fileok es reszletes info tovabbra is www.warcraft3.hu
Koszi Bali a Vbasic linket!
Mester igy igaz, de ezzen meg optimalizalas lesz rendesen, meg most van valami memoria bug, hogy ha megpillantod ellen bazisat, akkor szetszaggatja magat geped :). -
Mester #593 Nekem is lassú és amúgy nagyon sok függ a procesortól 600 fölött kell lenned egyébként a csatáknál nagyon lassú még akkor is ha van egy jó video kártyád. -
BaliHB #592 Meg tudja valaki mondani, hogy mért nem megy a war3?
Ha felrakom rá a pecset + a cracket, de nem indul el.
Először illegal operation-t csinál a war3.exe, aztán kiírja hogy Couldn't open GameAE.dll.
Mit szúrtam el vagy mi van?
Ha az eredeti GameAE.dll-t visszamásolom, akkor megy. -
Ziron #590 Az nekem is megvolt a Kazaaról :) -
#589 es elindit egy backdoort :) -
#588 leszedtem egy warcraft3beta.exe-e, ami kitömörít egy simcity3000-et :))))))))) -
#587 Az legyen manr megoldva hogy ne fagyon a gama... -
BaliHB #584 http://download.microsoft.com/download/vb60pro/Redist/sp5/WIN98Me/EN-US/vbrun60sp5.exe
Erről van szó? -
#583 Igaz, nem VBscript, hanem Visual Basic 6-s cuccos ;> alairom... kiteszem akkor a cuccost majd war3.hu-ra!
FTP-t nemtudok, nezzelodj vissza forumba ill. warcraft3.hu forumaba.
1.04-rol semmi hir... ha lesz akkor is varjatok meg cracket, mert kulonben egyedul fogtok jatszani :) -
#582 Gyertek ircre #warcraft3.hu :)) -
#581 Tud valaki ISO letöltési helyet? Tressy FTP je már nem működik. Egy havernak kéne. -
kisviku #580 Ez mikor jelenik meg? -
#579 addig nem érdekelnek a hivatalos pecs releasek, amíg nem törik fel őket -
Yotzoo #576 http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/ INNEN -
#574 Honnan lehet letölteni a Bnet emulatort?? -
Yotzoo #570 Nálam Woodoo3 3000-en, 128mb ram-on,Cel 900-on vígan szalad -
Ziron #569 Milyen géped van? Nekem 600 athlon gef2. Egyébként alapból nekem sem akad csak akkor amikor nagy csaták vannak pl. 3-an csapunk össze! -
Yotzoo #568 Szedd le a daemont,jelöld ki neki az iso filét oszt onnan kiírhatod -
#567 Én is letöltöttem, de nekem ez egy .iso file ezt mivel kell felírni? -
#566 ti mivel játszottok?mert,hogy nem azzal amivel én,az biztos.nézőpont teljesen jó,hibátlan.diafilm effektus?1280x1024,minden opció fullon.a játék nem,hogy nem akad meg,hanem meg sem sercen. -
Ziron #563 Nekem egy gondom van vele nehany nagyobb csatanal diafilm effektus lep eletbe ami eleg zavaró amikor eppen varazsolni probalsz mert ugyebar az eger is diafilm :)) Egyebkent rulez a game. Ja és Undead rulez -
#562 nezopontot lehet allitani az eger gorgojevel ha nincs gorgod akkor probalgatni kell kombokat pl ctrl+fel shift+fel alt+le stb... -
Yotzoo #559 http://free.x3.hu/xtreamwt1/index.html -
Yotzoo #557 v3-v9x-1_06_00ez a jele és a www.driver.hu-ról való