6256
-
KeviN #175 mar kuldtem is a mailt -
#174 Há' arra mondtam, hogy jöhet... -
KeviN #173 azt mondtam, ha kell valakinek elkuldom -
#172 Nem az, hanem amivel beállítom, hogy szerver legyek! -
KeviN #171 nem..a bnetd.ace -
#170 Az a Bnet config az? -
KeviN #169 ocseeem, rice...neked mar elkuldtem....ne akassz ki :) -
#168 jó jöhet :) -
KeviN #167 de ha kell, masnak is elkuldom a szervert... -
KeviN #166 ocseeem :) az elobb irtam le :) kitomorited a bnetd.acet 1 alk.-ba, elinditod, nem fog semmit se mutatni, csak 1 fekete dos kepernyo, nem kell vele torodni, ez a normalis, utanna 1 altalam keresre elkuldott kis progival be kell alitani, hogy a te geped a szerver, es megy a jatek -
#165 De én nem vagyok egy ilyen megrögzött gép buherátor, nem tudom mi a rákot kell csinálni a programjaiddal... :( -
#164 Jó magamra vetek!
Valaki normálisan le tudja írni? -
KeviN #163 jah, kell meg hozza 1 progi, azt elkuldom akinek kell -
KeviN #162 nah, akkor : rice : neked elkultem a bnetd.ace-t. Az a szerver...elotte le kell tiltani a upnp-t, asszem azt is elkuldtem, elinditod, beirod ide az ip-t, es mar lehet is jaccani -
#160 Ott van lent, de bemásolom, hogy ne kelljen fáradnod :)
- SOUULIBZYBVLCRVPMW77F3PCWB - Insall key only
- FCHFXLJPLATTMWZJRN19D3UOBY - Insall key only
- ALOOIUFEKYQMHVZILP13P2LSTP - Insall key only
- NA8174RLJNXNAR9WORACLTVFYM - Insall key only
- JH2217YWXZPTGC4UXOJVDOCNRA - Insall key only
- UM6728LRSOVHLO6HSNGHEZCTSV - Insall key only
-
#159 valaki mondjon nekem cd-keyt pls a jatekhoz!!! mert ker nekem! -
#158 Valaki írja már le jó szájbarágósan, hogy tudunk játszani egymás ellen, mert unom már, hogy csak Gnollokat meg Gólemeket irtok! :( -
#153 Majd én is játszok veletek, ha lehet, de tuti nem ma este, mert ninc smeg nekem a Beta, és leszedni UPC vel nem 2 perc :) -
#152 AoE 1 és kettovel jatszottam, de csak kampany modban. Szep emlekeim vannak rola, de alapvetoen kulonbozik az egesz felepitese a Craftoktol. (kieg lemezzel nem jatszottam).
EE-t nem probaltam, nem tudom hozza viszonyitani... mostanaba legutobb a Battle Realmsal jatszottam... EE-rol meg csak nem is igen halottam.
Eroforrasok atvaltasa nem lehetseges, viszont szovetsegeseidnek valo atnyomasa igen.
Nos, igen ;> - boci, par honap mulva megerted miert volt kritikus.
Nagyon orulok hogy ilyen regota elvezed az RTS-ket, de alt. olyan dolgokat mondtal, amely abszolult szubjektiv, tovabba, max a betara igaz.
A micromanagement a harctól veszi el az időt, energiát. Ez egy alapvető dolog RTS-eknél!
Nos mi az SC-ben es elozo Craftban ezt mar nagyon jol megszoktuk... habar igertek, hogy itt harcon nagyobb lesz a hangsuly, ezt kihagytak... valo igaz, ezt le7 negativumkent is felfogni, de en pl. battle realsm utan sem hianyoltam, amibe ugyebar ez benne volt... -
#146 Rakja már fel valaki valahova mert tökönszúrom magam. -
#143 Hogyha szépen részletesen leírnád ide (letöltési helyekkel), akkor I.C.Ram csinál szervert estére és akkor mehet egy nyolcas megahent!!! -
#141 Igen ezt vártam :) Mindenki baszik feltenni egy FTPre. -
KeviN #140 mar van lancrack hozza, en is azzal jaccok...van 1 NORMALISAN mukodo bnet emu, es ahhoz lehet csatlakozni :) Annyi bibi van vele, hogy csak a masik fel, tehat nem a hostolo cralhat jatekot...
Ha valakit erdekel szoljon :) -
#139 - nem tudom megkeresni a nem dolgozó parét?
Itt Paraszt, Munkas, Lelekfeny, vagy Ministrans de mind1. Valoban nemtod megkeresni ugy mint pl battle realms-ba ez igaz, alairom... tehat figyelj jobban egysegeidre.
- nem tudok kijelölni 20 egységet egyszerre?
Hmm, ez hol negativum ember, ez amiota a Craftokat craftoknak hivjak igy van, ez igy tokeltes, 12 boven eleg... csinalj tobb csapatot, hotkeyekkel.
- nincsenek formációk?
Formaciok elmeletielg csak a betaba nincsenek, a fullba lesznek.
Sorokok par ujdonsagot, amit ha kell majd kibontogatok, csak hogy elejetvegyem fikazasodnak:
- hosrendszer
- tapasztalati pontok
- magas szintu varazslas
- 4 alapvetoen kulonbozo faj
- upkeep, azaz fentartasi koltseg
- sub-grupping, al-csapatkijeloles
Most igy ennyu jutott eszembe hirtelen, de sztem nem ok maradtak le az rts evolucioval, amit mi sem bizonyit, minthogy elkeszitettek az elso RPS-t, szerintem te maradtal le a W3 ismereteiddel, es egy single beta alapjan akarsz iteletet mondani!
Olvass picit a dolgok utan miellot par percnyi single game utan ilyen sulyos dolgokat mondasz.
Tov. info www.warcraft3.hu (temporary closed). -
#138 Na akkor egy kis osszefoglalas:
War3Beta start: 2002.02.09
War3 tervezett kiadas: 2002. majus-junius
WarCraft 3 Beta iso letoltesi helye:
- http://warezcenter.warez.hu/
Ha letoltotted a cuccost, akkor ugye addot egy iso file. Namost, ezt egy WinIso nevezetu progival kitomoritheted, vagy akar ki is irhatod CD-re - de nem fontos! (WinIso-t keresd meg a www.tucows.com-on , cracket hozza pedig a astalavista.box.sk -n!) Ok, most installald fel a progit, de hagyd meg az install filokat abba a konytarba, ahonnan felinstallaltad, innentol kezdve az a konytar lesz a War3CD-d! :).
CD-keyek hozza:
- SOUULIBZYBVLCRVPMW77F3PCWB - Insall key only
- FCHFXLJPLATTMWZJRN19D3UOBY - Insall key only
- ALOOIUFEKYQMHVZILP13P2LSTP - Insall key only
- NA8174RLJNXNAR9WORACLTVFYM - Insall key only
- JH2217YWXZPTGC4UXOJVDOCNRA - Insall key only
- UM6728LRSOVHLO6HSNGHEZCTSV - Insall key only
Ok, fel van installalva, most akkor toltsd le az 1.03-s Beta patchet, a www.blizzard.com/war3/beta -rol asszem. Patcheld meg, mielott crackelgetnel barmit is!
Ez igy mind szep, de bnetre nem fogsz tudni sehogysem feljutni, sem lanon, sem mas modon jatszani. Viszont kiprobalhatod egyjatekosmodba, megpedig ugy, hogy letoltod a BNet emulatort, kitomorited a war3 konytarba, es azzal inditod a gamet.
BNet emulator:
http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/ w3b_bnet_emu.zip
Namost, ez a cucc, NEM MUKSZIK WINXP alatt, csak akkor, ha kikapcsolod az Universal Plug n’ Playe-t, melyet kikapcsolhatsz:
http://warcraft3.gamekapocs.hu/files/w3beta/unpnp.exe - ezzel a fajlal! (koszi a Lazarus!).
Ok, tehat minden megvan, leirom, hogy indithatsz gamet:
Multiplayer >> Battle.net >> W3BetaCrack server >> irj be barmilyen loginnevet es kodot >> create custom game >> create game >> irj be szerver nevet, valasz ki palyat >> ok >> valaszd ki a fajod es go!
Ezzel egyelore csak egyedul le7 jatszani, hiaba csinalsz szervert, mas azt nem latja! – Majd ha lesz valamilyen lanos crack, vagy akarmi, akkor irunk! -
OPM #137 Valaki tegye fel lészi a bétát pl a sg ftp-re vagy a tar-ra! Nagyon fontos lenne!
thnx -
#126 Tressy a wincsin lévő installal próbálod? Mert CD-ről nem fog felmenni..
Rince az XP-vel mostmár nem lesz semmi baj az a progi megbütyköli rendesen.. (UnPnP) -
#125 most toltom a jatekot es estere csinalok nektek szervert (dedialtat) de kell segitseg mert allitolag byonolult! -
#120 Ezt egy külföldi fórumon íták, szerintem nagyon jól leírja a lényeget:
"Just a note: Blizzard games are notorious for changing a LOT in betas. For example in the starcraft beta drones could fly, queens and templars had attacks, vultures could throw their mines far, and many other things. I wouldnt use this early beta to judge the game."
Szóval leeht itt még várni változásokra :) -
#119 nincs ircem és amúgy is megyek kajálni :DDDD -
KeviN #118 esteleg gamespy-ra -
KeviN #117 gyere irc-re a warcraft3.hu szobaba -
#116 Nekem valamiért szar! Többit küld el mailben! -
#115 Gyere az SG chatre! War 3 szoba!
-
KeviN #114 rice : msn-en fennvagy ? esteleg irc ? -
#113 Mond hogy kell, mert nekem én kipróbáltam LAN-ban és nem látszott a szerver, amit csináltam! De, ha segítesz, akkor csinálok szervert!!! -
KeviN #112 u.i. : h akell szivesen segitek benne, csak nekem nincs eleg savom hozza -
KeviN #111 valaki nem indit magyar szervert ? ugy jaccanek mar mas ellen is :) -
#110 Még ez év, de pontosabbat nem tudok. -
Mester #107 A karakter fejlődés már a Warlord B.cry-ban is elég jól volt megoldva, ott nem volt gond mindig volt hova osztani a pontokat