6256
-
Chaos!!!! #508 Emberek,lenne egy kérdésem az a
Single player crack ami a warcraft3.hu-n van
,működik? -
#507 Jó, de amíg nem lesz hozzá crack nem sokra mész vele. -
#506 megjelent az 1.4 Beta Patch! Valaki töltse fel plz (állítólag megszünteti a fagyásokat) -
#504 Tressy: A #warcraft3.hu-n mindenki a régi serveren játszik :( Én szívesen bemegyek, 2 en kipróbáljatunk egy 1on1-t :) Bent leszek a csetroomban. -
#503 Hmm, le7 én most nem tudok visszamenni, de meghírdettekm a servert IRC-n. Kb. meddig fog menni? -
#501 Tressy: most voltam bent, működik, de egyedül voltam. Mindjárt visszanézek, csak előtte szólok a #warcraft3.hu-n embereknek :) -
Sir IvanHoe #498 Kivancsi vagyok ocsem te mar nagy agyvelovel szulettel-e vagy csak siman elorehajoltal es kiszoptad magadbol, hogy mi az a registry. Vagy talan neked is elmagyarazta valaki egyszer? -
#493 te moszt lehet huje vagyok de akkor az a net.ccp porbléma van nekem is vagy egyszerűen csak rakjam ujra? -
#492 akkor reinstall:(
kár:( -
radical #491 Ezt a linket már néztem, de rar ban van nem isoban és nem akarok mégeccer 260 megát letölteni. Azért köszi. Egyéb tipp? -
#490 http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/xtreamwt/
Itt nézd meg . -
#489 most akor mi van az xp vel? -
radical #485 Hol lehet még letölteni az iso-t egyben? Olyan hely kellene ami tudja folytatni a letöltést mert a 152.66.232.24 211megánál leállt
Lécci segítsetek mert felrobbanok... -
#484 ahogy nezem eleg jo az a nekiallas, hogy mire elerned a low upkeep et legyen egy uj banyateleped (exp) itt aztan lehet egyseget gyartani, közvetlen addig hogy pont ne erd el a high upkeep et, es utana csak fejleszteni fejleszteni, akar töb epületben egyszerre is. 2-3 banyatelep elerese utan erdelem csak a letszamot felvinni a high upkeep tartomanyba. -
#483 hihi nekem be van kapcsolva, és csak elfekkel vagyok de gond egy szal sincs :) biztos a megasux live! miatt fagy -
#482 szerencsere kivettek, kezdetben ugy volt.. de vertikalisan lehet eltolni a kamerat -
#477 Emberek rulz! Megabrutál, ahogy feltartott pajzsokkal nyomulnak előre a Footman-ek a nyílzáporban :D -
#476 Ja :)
Egyébként lvl8 Tauren Chieftain megarulz! -
Majati #475 És tök feelinges ahogy dobol. :) -
#474 Hehe, most próbáltam ki orcokat. Nemtom figyelmeztétek -e, hogy van az a nyelő szörny ugyebár, ami lenyeli az NME-t, majd emészti. Naszóval azon egy köcsög ork egyfolytában dobol.
Namost, ha valaki ennek a szörnynek a közelében tartózkodik, annak ez a "War drum" növeli a morálját-> +5 damage! :) Szerintem mókás. -
#472 Uhh, egybknt nekem emberek nagyon bejonnek, nemtom... en komolyabban meg scak veluk foglalkoztam de a paladin + lovag + torp vadasz (rifleman) vagy griffek egesz jo kombok ;> -
#471 Igen, le7 lazarus megoldasa is mukszik, probaljatok mind a ketott ki! - de az elobbi tutira bejon hiszen meg csaptok sincsenek :) -
#470 Ja, arny-elf, es elohalotaknak van egy kis bugjuk: ismet war3.hu-t említem, ott is ott van:
6.3 Élőhalottaknál és Árny-elfeknél, ha fátvágok, vagy aranyat bányászok fagy!
Igen, igen, ez egy nagyon aranyos kis bug a megoldás nem éppen kézenfekvő: kapcsold ki a "Positional Audio" részt, a beállítások > zene résznél (options > sound > )! És láss csodát a game megy! -
#469 Összejött egy 4v4 Game!
A titok nyitja hogy nem 5ös és 2es számú csapatot kell csinálni, hanem normálisan növekvő számsorrendben tehet két csapatnál az 1ik legyen 1es csapat a másik meg 2es...
Undead POWA!!!! :D -
#468 Megvan az elobb említett problemara a valasz:
www.warcraft3.hu-n is kint van mar >>> íme:
6.7 Játék indítása után, a game szétfagy, net.cpp windows hibaüzenet jelenik meg állandóan!
Nagyon kellemetlen probléma, de megvan a megoldás! Amikor fajt, szövetséget kell választanotok, ne állítsatok be teameket, majd csak a játék indítása után kössetek szövetséget a választott emberrel, emberekkel! Ha így jársz el, nem fog szíííjeeelfagyni a game! :). -
Chaos!!!! #467 Megy singel-ben is a játék? -
Chaos!!!! #466 Yotzoo,megvan minden de hogy töltsem le,klikkeljek rá vamamire,ha igen mire? -
Ziron #465 Nekem is ugyanez volt reintallal müködött -
#464 Ki jonne jatszani? -
Mester #462 NA végre megvan nekem is és megy rendesen ha vanGame írjátok ide be plz.
-
#461 bocs a nagyképért, na eddig csak nightelfnél volt. Reboot or Reinstall? -
#460 na!talán most megy...
-
#459 -
#458 nyiff:(
eddig csak a nightelfnél, pedig az tetszik most a legjobban. reinstall, vagy csak rebbot? -
Chaos!!!! #457 Kössz örök hála!!!!!!!!!!!! -
Yotzoo #456 De ittis megtalálod,http://top40.webtar.hu/warez/index.php -
Yotzoo #455 Bots .Egy kitsit elírtam:) -
Yotzoo #453 http://free.x3.hu/xtreamwt1/index.html -
Chaos!!!! #452 Mi a cím?(próbáltam több féle képp de nem volt jó ez az extream warez) -
Chaos!!!! #451 Kössz rád nem vonatkozik amit mondtam,