6256
  • Chaos!!!!
    Emberek,lenne egy kérdésem az a
    Single player crack ami a warcraft3.hu-n van
    ,működik?
  • D3t0nat0r
    Jó, de amíg nem lesz hozzá crack nem sokra mész vele.
  • Lazarus
    megjelent az 1.4 Beta Patch! Valaki töltse fel plz (állítólag megszünteti a fagyásokat)
  • D3t0nat0r
    Tressy: A #warcraft3.hu-n mindenki a régi serveren játszik :( Én szívesen bemegyek, 2 en kipróbáljatunk egy 1on1-t :) Bent leszek a csetroomban.
  • D3t0nat0r
    Hmm, le7 én most nem tudok visszamenni, de meghírdettekm a servert IRC-n. Kb. meddig fog menni?
  • D3t0nat0r
    Tressy: most voltam bent, működik, de egyedül voltam. Mindjárt visszanézek, csak előtte szólok a #warcraft3.hu-n embereknek :)
  • Sir IvanHoe
    Kivancsi vagyok ocsem te mar nagy agyvelovel szulettel-e vagy csak siman elorehajoltal es kiszoptad magadbol, hogy mi az a registry. Vagy talan neked is elmagyarazta valaki egyszer?
  • magus
    te moszt lehet huje vagyok de akkor az a net.ccp porbléma van nekem is vagy egyszerűen csak rakjam ujra?
  • magus
    akkor reinstall:(
    kár:(
  • radical
    Ezt a linket már néztem, de rar ban van nem isoban és nem akarok mégeccer 260 megát letölteni. Azért köszi. Egyéb tipp?
  • skorpio7
    http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/xtreamwt/

Itt nézd meg .
  • Laalee
    most akor mi van az xp vel?
  • radical
    Hol lehet még letölteni az iso-t egyben? Olyan hely kellene ami tudja folytatni a letöltést mert a 152.66.232.24 211megánál leállt
    Lécci segítsetek mert felrobbanok...
  • Laalee
    ahogy nezem eleg jo az a nekiallas, hogy mire elerned a low upkeep et legyen egy uj banyateleped (exp) itt aztan lehet egyseget gyartani, közvetlen addig hogy pont ne erd el a high upkeep et, es utana csak fejleszteni fejleszteni, akar töb epületben egyszerre is. 2-3 banyatelep elerese utan erdelem csak a letszamot felvinni a high upkeep tartomanyba.
  • Laalee
    hihi nekem be van kapcsolva, és csak elfekkel vagyok de gond egy szal sincs :) biztos a megasux live! miatt fagy
  • Laalee
    szerencsere kivettek, kezdetben ugy volt.. de vertikalisan lehet eltolni a kamerat
  • Rincewind
    Emberek rulz! Megabrutál, ahogy feltartott pajzsokkal nyomulnak előre a Footman-ek a nyílzáporban :D
  • D3t0nat0r
    Ja :)

Egyébként lvl8 Tauren Chieftain megarulz!
  • Majati
    És tök feelinges ahogy dobol. :)
  • D3t0nat0r
    Hehe, most próbáltam ki orcokat. Nemtom figyelmeztétek -e, hogy van az a nyelő szörny ugyebár, ami lenyeli az NME-t, majd emészti. Naszóval azon egy köcsög ork egyfolytában dobol.
    Namost, ha valaki ennek a szörnynek a közelében tartózkodik, annak ez a "War drum" növeli a morálját-> +5 damage! :) Szerintem mókás.
  • CAD
    Uhh, egybknt nekem emberek nagyon bejonnek, nemtom... en komolyabban meg scak veluk foglalkoztam de a paladin + lovag + torp vadasz (rifleman) vagy griffek egesz jo kombok ;>
  • CAD
    Igen, le7 lazarus megoldasa is mukszik, probaljatok mind a ketott ki! - de az elobbi tutira bejon hiszen meg csaptok sincsenek :)
  • CAD
    Ja, arny-elf, es elohalotaknak van egy kis bugjuk: ismet war3.hu-t említem, ott is ott van:

6.3 Élőhalottaknál és Árny-elfeknél, ha fátvágok, vagy aranyat bányászok fagy!
    Igen, igen, ez egy nagyon aranyos kis bug a megoldás nem éppen kézenfekvő: kapcsold ki a "Positional Audio" részt, a beállítások > zene résznél (options > sound > )! És láss csodát a game megy!
  • Lazarus
    Összejött egy 4v4 Game!
    A titok nyitja hogy nem 5ös és 2es számú csapatot kell csinálni, hanem normálisan növekvő számsorrendben tehet két csapatnál az 1ik legyen 1es csapat a másik meg 2es...

Undead POWA!!!! :D
  • CAD
    Megvan az elobb említett problemara a valasz:

www.warcraft3.hu-n is kint van mar >>> íme:

6.7 Játék indítása után, a game szétfagy, net.cpp windows hibaüzenet jelenik meg állandóan!
    Nagyon kellemetlen probléma, de megvan a megoldás! Amikor fajt, szövetséget kell választanotok, ne állítsatok be teameket, majd csak a játék indítása után kössetek szövetséget a választott emberrel, emberekkel! Ha így jársz el, nem fog szíííjeeelfagyni a game! :).
  • Chaos!!!!
    Megy singel-ben is a játék?
  • Chaos!!!!
    Yotzoo,megvan minden de hogy töltsem le,klikkeljek rá vamamire,ha igen mire?
  • Ziron
    Nekem is ugyanez volt reintallal müködött
  • SmylE
    Ki jonne jatszani?
  • Mester
    NA végre megvan nekem is és megy rendesen ha vanGame írjátok ide be plz.
  • magus
    bocs a nagyképért, na eddig csak nightelfnél volt. Reboot or Reinstall?
  • magus
    na!talán most megy...
  • magus
  • magus
    nyiff:(

eddig csak a nightelfnél, pedig az tetszik most a legjobban. reinstall, vagy csak rebbot?
  • Chaos!!!!
    Kössz örök hála!!!!!!!!!!!!
  • Yotzoo
    De ittis megtalálod,http://top40.webtar.hu/warez/index.php
  • Yotzoo
    Bots .Egy kitsit elírtam:)
  • Yotzoo
    http://free.x3.hu/xtreamwt1/index.html
  • Chaos!!!!
    Mi a cím?(próbáltam több féle képp de nem volt jó ez az extream warez)
  • Chaos!!!!
    Kössz rád nem vonatkozik amit mondtam,