3125
  • Lteebee
    És a dview drágább?
  • Tomcat
    Szörnyű! :))
    Jah Celeron400 azért megcsinál egy unitot egy nap alatt...
  • Sid
    Most nyomom a hetedik csomagot.Most, hogy folyamatosan megy a gép, naponta megvan legalább egy. :)

Dikkma: Sajnálom, de én ma 12:30-kor léptem le a koleszból, és most érkezetem meg a vásárlásból, úgyhogy nekem nem tudtam venni. Sajnálom.
    De igy is vettem 25 darab CD-t. Az volt a gond, hogy a normális TDK-t már reggel 8:10-re elvitték, igy csak vékonydobozosat tudtam venni. :)
  • Laalee
    többet bukok ha eszreveszi a buzi rendszegazda hogy megy a spedia mintha hasznalnam :)
  • Dikkma
    Te Sid, vegyél már nekem 2 dobozzal. Majd átmegyek SCH-ba, kifizetem.
    Lalee: van állandó neted? Kábel/dialupmindenkinekkel/cég?
    Mert, ha úgyis megy a géped egész éjszaka, miért ne keresnél is vele?
    És akkor még az egér is mozog, nem kell kikapcsolni a suspendet.
  • Lteebee
    Én is filipszet láték.
    A TDK régen jó volt, most szar.

20
  • Laalee
    nyalunk a filipsz 99 a media ban... de ez jobb is a tdk t nem szeressem...

a hülye gep estere suspendbe rakta magat igy nem szamolt 1 percet se.
  • Assassin
    265.
    És már csak 1897 unit van köztünk és az írek között!
  • Tomcat
    99/124 FT? Az tök jó!
    34. csomag folyamatban...
  • Sid
    Mi van Tomcat? Fogadni mernék, hogy csajozá végig, valljad csak be :)
    Budaőrsön nyilt a médiamárkt, 99ft a tdk cd, ha nincs rajta az áfa, akkor is csak 124 forintot kell fizetnem érte. :) Veszek vagy két dobozzal :)
    Most mp3-at mentettem, úgyhogy most nem ment a Seti, úgyhogy még mindig a hatodiknál tartok.
  • Lteebee
    19
  • Tomcat
    Francba most kicsit ideges vagyok! nem voltam itthon 5 napig, s elfelejtettem szólno öcsémnek, hogy ha nem használja a gépet váltson már át win2k alá-ott megy a SETI-, s intézze el a csomagok továbbítását/leszedését! Bazz. Most fejezei be a 33. csomagot! Hát Dikkma, most ránmvertél még 4-5 csomagot! :( Na mind1!

Sid: Na örülök, hogy most műár nálad is rendesen megy! :)
  • Sid
    Na most nyüstölöm a hatodikat.... :)
  • Laalee
    tevedtem annal is lassabb :)))
  • Assassin
    263.
  • Laalee
    bruha beujitattam a noteba +64 ram ot igymar elindul :)...

lassan megjöhetne az uj gepem is mert ez a note kurtalassu... 2% 1 ora...
  • Assassin
    Na akkor már alakul...
  • Sid
    Na megvan a harmadik is!!
    20 óra alatt....
  • Sid
    Csabii:
    Nekem is ez volt a problémám, de haverjaim (Tomcat, Dikkma) kiokitottak, hogy nem képernyővédő módban kell futtatni, mert akkor tényleg lassúúúú (amikor nálam is ilyen módban volt, akkor 100 óra alatt végzett volna, egy 400-as celeronon, most meg 20-22 óra alatt megvan, ha arra állitom, hogy folyamatosan fusson)
    Gyanitom, hogy a sok grafika miatt ilyen lassú. Legalábbis szerintem.
  • Csabii
    mindenkinek ilyen lassu?
    amd 300Mhz 96 mega ram
    107 ora mire egyet vegigcsinal
  • Sid
    MEGVAN A 2. CSOMAG!!!
    Méghozzá 20 óra 25 perc alatt!!!
  • Sid
    Mindjárt meglesz a második csomag is! :)
    most már normálisan megy.
    18 óra alatt 82%
  • Sid
    Kicsit pontatlan volt az előző előrejelzés, de most már pontosabb. :)
    Szóval eddig 10%/115 perc.
  • Sid
    Na megvan az első csomag!!!
    Most kb. 1%/10perc aránnyal megy!
    Ez ha most végigszámolok ezzel, akkor elvileg 16 óra jönne ki, de úgy sem fog, tehát 20-25 óra lesz majd. Kiváncsi lennék, hogy azt az időt számolja-e amig fut, tehát kivonja a végzés idejéből a kezdés idejét, vagy tényleg csak a neki kiosztott processzoridőt számolja-e?
    Szerintem az első a valószinűbb, és ez meg is magyarázná az ingadozásokat. :)
    Ugye, ha sokat nyomulsz a géppel miközben megy, akkor jóval több idő lesz, mintha csak hagynád egymagában. :)
  • Assassin
    Valamit még alkoss azért...Nálam stabilan 20 óra=egy unit.Jó mondjuk más a konfig,de nem látom indokoltnak ekkora különbséget.
  • Sid
    Tomcat!
    Lehet, hogy igazad volt!!
    most már úgy megy, ahogy mondtad, és igy 76.8% --> 65 óra alatt :)
    Akkor ezentúl igy lesz :)
  • Assassin
    Akkor itt már csak a szeppuku marad...
  • Sid
    ja a 3.03-as verzió van fönn
  • Sid
    Jó, jó!
    Átállitottam, hogy folyamatosan menjen. Igy megfelel?
    de még mindig lassú
    60.1 % <-- 61.33 óra alatt!!!
  • Tomcat
    Farok! Ne képernyőkímélőként menjen. Amúgy ha állandóan fut csak 15MB RAM ot eszik meg. Aztne már, hogy a 128MB ből ennyit nem tudsz feláldozni S nem lassítja a gépet! Ha játszol max. kikapcsolod. Meglátod gyorsabb lesz az adatfeldolgozás! :)
  • Sid
    Nálam képernyőkimélőként megy.
    Igaz, hogy kinyomom a monitort, amikor lelépek, de ha megy a háttérben, akkor meg lelassitja a gépet. Én meg nem akarom azt. :)
    A gépen megy egy tűzfal, tudod, a tiny, meg egy virusellenőrző, az az inoculate. Nem hiszem, hogy ezek olyan sokat elvennének a prociidőből...
  • Tomcat
    Nemtom nekem elég egyenleteen dolgozik. 23-25 óra 1 unit...
    s még csak a 33. unit
  • Dikkma
    Rá lehet tenni, hogy menjen blak screenre. Meg hát a kikapcsolás magától.
    Nekem tök ingadozik, 30 és 12 órák közt csinálja. De legtöbbször 13 óra, esetleg még egy fél, és kész.
    51-et csinálom.
  • Tomcat
    Ja! Ugye nem képernyőkímélőként futtatod a SETI -t? Ugye nem? :) Fusson csak állandóan. Képernyőkímélőnek meg ne éllítsál be semmit! Minek az, ha elmész a gép elől, úgyis kinyomod a monitort!
  • Tomcat
    hehe, jól megszívtad! :)
    Nos, tényleg furcsa, ami nálad zajlik, mert a csomagok közt alig van eltérés! de most tényleg, mi megy a gépeden????? nem megy valami nagy processzoridőt igénylő szarság a háttérben?
  • Sid
    Mi van vadállat Tomcat? :)
    most van 48 óránál, és 47 %-a van meg. Ezt egyszerüen nem értem :)
    Ekkora különbség lenne a csomegok között??

Jaja, majd szólok 50-60 óra múlva, hogy hogyan áll a következő csomag... :))
  • Tomcat
    Csövi macó Sid! :)
    Mi a francot csinálsz a gépeden, hogy egy csomag fele sincs meg 42 óra alatt? :)) Nálam általában megy mp3 is amikor itt ülök a gép elött, s így 23-25 óra 1 csomag. S ugy e procink egyforma... Ehh lehet kifogtál valami durva csomagot. Mintha nekem is lett volna 1x, hogy 32 óráig csinálta. Majd szóljál, hogy mi a helyzet a következő csomagokkal!

Dikkma te meg féljél, mert PIII700 vs. Celeron400 ide-oda, behozom azt 18 unitos hátrányomat! :DDDDD
  • Sid
    Jaja, ez a legelső csomagom.
  • Assassin
    Asszem a 3.1-3.3-ra átállásnál volt bonyolítva a számítás...
  • Assassin
    257.
    Már elmondtam párszor,most még 1x:nem értem hogy lassulna le v. gyorsulna fel.Nálam mindig ugyanannyi a feldolgozási idő.Végülis mindegy...