182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#7598 Mekkora király gép lehet már az uj Honda ha Sato képes volt bekerülni vele a top10-be:D -
#7597 Szinte biztos hogy te kurva jól tudnál nyilatkozni.
Mellesleg azért utálni vkit mert nem jól nyilatkozik megint ép észre vall.
gané <--> nem jól nyilatkozik
ez != -
#7596 ezért rühellem ezt az új időmérő ökörséget soha nem tudni hogy akkor most mi van csak találgatunk ki milyen nehéz és a többi :((( -
#7595 Miről beszélsz tinifiú? -
#7594 0.5-el vagy egyel? -
#7593 palik hány éves?
felnőtt ember létére még mindig ugy beszél hogy tetszik érteni, tetszik látni... stb, ez nagyon ostoba. -
#7592 Valószínű most igazuk van azaz a mekiket megtankolták fullra, mert Kimi szemre nem hibázott semmit és az 1.8mp-et azért észre lehetett volna venni.
Még arra gondoltam, hogy mondták, hogy a motorral még nincsenek kibékülve és a plusz lóerők helyett inkább a biztonságra mennek és kicsit vissza vannak véve a motorok.
De talán csak a benzin miatt voltak csak lassúak.
Holnap kiderül... -
#7591 Érdekes egy másik autóversenyző tud normálisan nyilatkozni.
BZS egyszerűen buta. Lehet, hogy relatív jól nyomja, de attól még marad buta. -
#7590 te jó ég...Coulthard. -
#7589 Lehet hogy palik mániás vagyok de mikor nem ő közvetített untam. -
#7588 Nme szónok hanem autóversenyző. -
#7587 dehogy lenne unalmasabb,palik mániás vagy? én már nézni alig birom igy a közvetitést. -
#7586 felszínre tört belőled az irigység? LOL -
#7585 azt mondja: zsolti jobban visszahozta :)) lol -
#7584 Baumgartner is nagy gané. Tiszta töketlen! Egy értelmes mondatot nem tud kinyögni. Szalacsi hozzáképest Kazinczy. -
#7583 Palik köcsög meg mindenki utálja de nélküle unalmas lenne az F1 közvetítés:) -
#7582 akkora hülye mint a s'eggem, össze-vissza öncélú poenok.
és ez a duma:
aszonygya(kb):"..nah, látják itt az ellenkormányzás, itt eldobott Takuma Sato
2 vagy 3 tizedet..."
mondja az ember aki az ellenkormányzás hiánya, söt rákormányzás vitte a Dakar feladásához,
akinek a belső kamerás felvételét minden este lejátszották a st. táborban...okulásul.
:DDDDD
:( -
#7581 Paliknak minden második szava: aranyos.
aranyos fiuk, aranyos truli, aranyos ahogyan elállitodott a jaguár mert kisiklott a fűre...
Ez tényleg -
#7580 Na nézem az ismétlést is mekkora hányinger volt már ez, hogy Zsolti kicsúszik erre a barom palik meg: - Milyen gyönyőrűen kihozta, ezt nagyon szépen csinálta!
Meg még dícsérte 2 percig, hogy milyen fasza gyerek.
Ahelyett, hogy mondjuk azt mondta volna, hogy elrontotta a féktávot de szépen megfogta az autót.
Remélem nem ez fog menni egész évben ha Zsolt valamit elbasz akkor még ő lesz a király csávó...
Amúgy semmi bajom vele mert ebből az autóból kb. ez a maximum amit ki lehet hozni szóval csodákban felesleges reménykedni. Ha be tud fejezni egy versenyt az már eredmény. -
#7579 Tőlem mondjon! :) -
#7578 Részben igazat adok Neked, de hagyd meg másnak is hogy nyugodtan véleményt "mondjon"! Ha más került volna ennyire a középpontba akkor is ugyanez lenne szerintem. -
#7577 szorozhatod!!! -
#7576 :) -
#7575 Írtam: "akire nem illik, az ne vegye magára".
Amúgy nem érdekel ki szeret, s ki nem! Különösen egy fórumon. Nem érdekel az sem, hogy egyesek szerint most igaz amit leírtam, vagy sem, esetleg okoskodás, mint írod. Franc se akar népszerűséget. Ha azt akarnék, politikusnak mennék vagy alakítok egy fiúcsapatot ...
Szóval, én így gondolom és kész.
Annyira ment a fika - szinte csak az ment, direkt örült mindenki, ha hibázott - így, ha megengeded én is leírtam mit gondolok BZS-ről és erről az egészről. Ha már, mint írtad ez egy fórum. Ahogy elnézem, nem csak én gondolkodom róla úgy, ahogy.
Ramore! A példa NEM személyeskedés volt. (Legalábbis nem annak szántam amit írtam.) Én tök jól elvoltam veled itt is és a fociban is. -
#7574 13:45 Forma-1 - Ausztrál Nagydíj -
#7573 hánytól megy az ismétlés? -
#7572 ááááááááááá ez a forum lassan mar nem is a forma1 rol szol mindenki csak anyazik meg minden hasonlo nem ertem mert nem lehet meglenni 1 mas mellett bekeben :) -
#7571 Nem ismered őket, mégis fikázod. Fura. -
#7570 Te mennyi idős vagy? 13? 14?
Vagy sokat mondtam? -
#7569 Hát ez esetleg neked eshet rosszul. -
#7568 és miből gondolod hogy a tied helyén volt ? -
#7567 áááááá de hülye hozzászólás volt! -
#7566 a te népszerűségi indexed sem szökik az egekbe. psszt! -
#7565 Olvass figyelmesebben, én a SAJÁT véleményemet írtam le! -
#7564 Egyet értek Veled, ez a lényege a fórumoknak, ezt lehet szeretni, vagy utálni, dehát tudomásul kell venni, hogy szólásszabadság van, nem vagyunk már az átkosban szerencsére. -
Rudee #7563 Még szerencse hogy nem döntöd el hogy ki tehetséges és ki nem. -
#7562 az említetteket nem, de elég sok focistát van szerencsém ismerni, bármennyire is rosszul esik ez neked -
#7561 Szerintem azért találták ki a fórumot hogy mindenki leírja a véleményét az adott témával kapcsolatban. Baromgartner nagyon sok embernek nem szimpatikus, (ahogy Te sem vagy az) ezért "fikázzák" állandóan! Miért gondolod magadról hogy mindig a Te véleményed a helyes? Amit itt művelsz az egész egyszerűen csak OKOSKODÁS! -
#7560 ja meg nem értem azt sem hogy ha az 1. körben ment idejével 5. lenne akkor miért nem azt számolják? -
#7559 hát én is nagy fitten ültem ki a TV elé, aztán két gázfröccs gözött visszapislogtam félálomból :\ szal szunya volt. nembaj megnézem az ismétlést. de nem értem. két kört mehetnek már vagy mi ?