182153
  • KG21
    Azon én is csak lestem, asszem carkey mondott ilyeneket. Mindegy, gondoltam, erről nem hallottam, de ha ő mondja biztos igaz...
  • Dikkma
    Hát.. azért :)
  • Tikal #7716
    hát ez az hogy észre sem vesszuk (olyan picik a betuk) TAG jobb volt...
  • Amse
    Én is így voltam ezzel:)
  • K.András
    Ja és a verseny alatt kellemesen csalpdtam Palikékban,nem ajnározták Baumgartnert,a helyén kezelték ami dicséretes.
  • K.András
    Most az mindegy hogy ki és emnnyit lop...
    A lényeg az, nem mi fizettük zsolti világkörüli utját...
    Egyébként csak kölcsönbe kapta volna a pénzt, méghozzá olyan feltételekkel, hogy egy banknál 100x könnyebb lett volna pénzhez jutni!!!
  • I.C.ram
    De most az a lényeg, hogy pénzért, akárki lehet űrhajós, autóversenyző, riporter, stb.
  • dikki*yysw
    Én is furcsán néztem pár napja, amikor vki azt írta, csak úgy lehet majd ellenőrizni hogy tényleg 2 versenyhétvégén használnak egy motort, hogy lepecsételik.

Aztán kiderült, hogy csak egy hétvégét kell bírnia, de nem szóltam, mert nem voltam benne biztos :)
  • dikki*yysw
    Senki sem kapott egymilliárdos pénzt. Ha kicsit tájékozatlan vagy a témában, szólj, segítünk, de ne állíts cáfolhatatlan tényként olyan dolgokat, amik nem fedik a valóságot.
  • I.C.ram
    Nem tudom pontosan, hogy volt ez, de az biztos, hogy ha időre összetudták volna kaparni a pénzt, akkor az állam most 900 millával könnyebb lenne a nagy semmiért. Bár mondjuk egy nap alatt összelopnak ennyit.
  • K.András
    Nem kellett a gyurcsány féle pénz én ugy tudom...
  • I.C.ram
    900 milkát kapott Gyurcsántól.
  • K.András
    De szerintem nem mindegy hogy saját pénzeden bohockodsz vagy másén :)
  • K.András
    Nem tudom, Baumgartner kapott az államtol 1 milliárdot?
  • I.C.ram
    Tökmindegy! Az a lényeg, hogy mindketten a pénznek köszönhetik, hogy most bohóckodnak a pályán.
  • I.C.ram
    Palik meg nem kapott 1 milliárdos támogatást az államtól, amit a mai napig nem értek, hogy hogy engedheti meg magának egy csőd szélén álló kormány, hogy ilyen vissza nem térülő üzletekbe vág bele.
  • K.András
    Félek töle hogy ez nem igy lesz,azért majdnem egy kört ráverni a bmw-re az nem akármi :)))
  • K.András
    Meg sem közelitik Palikot pénzben,közelében sincsenek...Ami persze nem jelenti azt hogy Baumék csorok...
  • K.András
    ÁÁÁ,nem ö volt az elsö magyar.Szalay és a jakab páros volt az elsö magyar,aztán Szalaival indult a Palik...
  • I.C.ram
    Ja ezt nem tudtam. De Szalay nem a pénzéből jutott ki, hanem a rátermettségéből.
  • I.C.ram
    Hááát tényleg a Baumgartner család, ha jól tudom, a térség legnagyobb autókereskedő dinasziája.
  • I.C.ram
    Hát pedig Ő volt az első tudtommal.

3x volt Palik Dakaron: 1. alkalommal, ha jól emlékszem, csak Ő volt magyar. 2. alkalommal már egész sokan voltak. 3. Itt meg már több autós induló is volt. Asszem 3 vagy 4.
  • R@in
    Muhehehehehee
    Ferrari&Schumi powa!
  • dikki*yysw
    Azért remélem nem. A tavalyi jobban tetszett.

Sztem a meleg versenyeken a Michelin gumikkal nagyon sokat fognak még hozni a Ferrarin a többiek, legalábbis remélem.

Azért a végső győzelem legyen meg, de izgalmasan :)
  • kutyuli11
    Hat aszem ez megint ferari ev lesz minig elso a 2 ferari mint tavaly elott :)
  • Punker
    "Nagyszerű érzés a tarsolyomban két ponttal többel elutazni Ausztráliából, mint amennyit tavaly az első három verseny alatt összesen gyűjtöttem"
  • dikki*yysw
    Azért a Ferrarik megfutották a valaha volt leggyorsabb kört Melbourne-ben. És ezek az autók nem voltak a végletekig széthajtva.
  • Punker
    nem szinte ha nem az összesen
  • kutyuli11
    hat szinte minden listan baumgartner az utolsok kozott van sajna
  • dieselG
    Grr.. tegnap hajnalban Bumikának és Räikkönennek drukkoltam pont.. miután Bumika is kiesett, akkor inkább elaludtam a tv előtt
  • dikki*yysw
    Régi időmérő tényleg jobb volt, bár már 3 éve is unalmasnak találtam, és minden év elején vártam, hátha designváltás lesz.
    Hát most lett, pár verseny után majd észre sem vesszük.
  • Tikal #7687
    értitek, elakadt a válto....

más: palik milyen alapon kommentál bárkit is, milyen alapon beszél itt bármelyik pilotárol a csufos szereplése után? bukott "170"-el mert amatőr és még ő pofázik, tegnap még azt is beadta hogy baumgartner joban visszahozta az auott a fűről mint a másik kicsuszo

"most az idő különbséget TETSZIK látni" lol
  • Punker
    ja a régi jobb volt
  • Tikal #7685
    szomorodjon meg ez a siemens időmérő, hát miért kell ilyen aprobetükkel kiirni az időket, meg a helyezéseket?
  • Pyx #7684
    most látom, Alonso egy vadállat :D
  • Punker
    Leggyorsabb körök :

1. Michael Schumacher GER Ferrari B 1:24.125
    2. Rubens Barrichello BRA Ferrari B 1:24.179
    3. Fernando Alonso SPA Renault M 1:25.088
    4. Juan-Pablo Montoya COL BMW.WilliamsF1 M 1:25.286
    5. Ralf Schumacher GER BMW.WilliamsF1 M 1:25.824
    6. Mark Webber AUS Jaguar-Cosworth M 1:25.952
    7. Jenson Button GBR BAR-Honda M 1:25.982
    8. Takuma Sato JAP BAR-Honda M 1:26.077
    9. Jarno Trulli ITA Renault M 1:26.275
    10. Giancarlo Fisichella ITA Sauber-Petronas B 1:26.282
    11. David Coulthard GBR McLaren-Mercedes M 1:26.328
    12. Felipe Massa BRA Sauber-Petronas B 1:26.846
    13. Nick Heidfeld GER Jordan-Ford B 1:27.503
    14. Olivier Panis FRA Toyota M 1:27.807
    15. Cristiano da Matta BRA Toyota M 1:27.820
    16. Christian Klien AUT Jaguar-Cosworth M 1:27.840
    17. Kimi Raikkönen FIN McLaren-Mercedes M 1:27.936
    18. Giorgio Pantano ITA Jordan-Ford B 1:28.523
    19. Gianmaria Bruni ITA Minardi-Cosworth B 1:30.161
    20. Baumgartner Zsolt HUN Minardi-Cosworth B 1:30.621
  • kutyuli11
    :)) most kezdodik az ismetles :))
  • dikki*yysw
    Olvasd el #7674 -et, EZ egy NYILATKOZAT.
  • dikki*yysw
    "én is helyesbitenék: Schumi és a Ferrari uralkodik és ez már megszokott! "

• dikki*yysw
    De buta vagy, nem tudtál egy mondatot elmondani saját anyanyelveden hiba nélkül.
    Palik és az elsőség?