182153
  • dikki*yysw
    Ez az ő hibája szerinted?
    Ő is visszafizette volna, látom nem vagy képben. Másik, hogy nem is kérte.
  • Alien
    """"Schumi uralkodik, de ez már megszokott. =)"

Helyesbítenék: a ferrari uralkodik és ez már megszokott."""

én is helyesbitenék: Schumi és a Ferrari uralkodik és ez már megszokott!
  • Alien
    jó vicc
  • Alien
    Michael Schumacher & Rubens Barichello & Ferrari!
  • Punker
    Baumgartner: Nem dőlt össze a világ
  • Punker
    azért kiváncsi lennék mi volt a BMW-vel hogy még a Renault is rájuk vert ennyit.
  • FtranX
    pont erre lennék kíváncsi, hogy melyikük a jobb :)
  • FtranX
    legalább szoros és izgalmas lenne a verseny! :)

(azért vontam vissza, mert véletlenül nyomtam a mehet-re)
  • Punker
    ezt most ugye nem vonod vissza? :)

jó lenne 20 ugyanolyan kocsi jó sok baleset lenne
  • Pyx #7669
    Alonso kapna ferrarit, nem nagyon tudnák megverni, még ha a másik ferrariban sumáker ülne, akkor sem... :o)

pont azért nem lehet, mert kitünne a különbség, sztem
  • FtranX
    Fantasztikus ez az Alonso gyerek! Már tavaly is villogott.
    Kíváncsi lennék, hogy mi lenne, ha Ferrari lenne alatta.

Amúgy már sokat gondoltam arra, hogy jó lenne egy olyan verseny is, ahol minden pilóta alá aznos kocsit raknának. Akkor kitűnne a pilóták közötti külömbség.
  • Punker
    Alonso hatalmas volt a rajtnál szerintem ez a fickó fogja feldobni a idei versenyeket legalábbis remélem :)
  • Pyx #7666
    jo hogy nem keltem fel... D:
  • ÁjjLe BoBBi
    zuhnat=zuhant(kiesett)
  • Parappa
    Én személy szerint rosszabbra számítottam Zsoltitól.
  • ÁjjLe BoBBi
    Az a baj hogy a szezonyitóval kapcsban a 2 évvel ez előtti szezon jut az eszembe. Nem konkrétan a melbörni versenyre értve, hanem az egész évre. Akkor is Ferrari más dimenziókban autózott, Mclaren zuhnat minden 2. versenyen. Tavaly aránylag jó (megbízhatóság terén) Mclaren állhatott rajthoz. Még akkor is jobban jártak volna hogy ha a tavalyi kocsit hozzák...Nemtom miért kell a Mclaren mérnökeinek visszafelé fejleszteni az autót...
  • a.carkey
    Nem BZS az, aki sztárol. Ez egyértelmű. A kommentátorok a barmok. Szerintem ez is egyértelmű. Baromi szar a Minardi. Ezt tudtuk. BZS meg nem vezetési hibából esett ki. Jelen pillanatban ez van. De, ha jól megy, talán jobb csapatba kerülhet. Ki tudja?

Én azért nem vonnék le túl súlyos következtetéseket a szezonnyitóból. Az tuti, hogy Európára elfogy a Ferrari előnye. Egyelőre gyorsak, de nem tudjuk, mivel kisérleteznek a többi csapatnál. Ez egy nagyon hosszú év lesz. Bár tény, hogy nagyon elverték a mezőnyt.

Részemről 18 körrel a vége előtt feküdtem le. Ez pl. ritka nálam. Minden esetre semmit sem változott a sorrend, max egy jót aludtam.

1. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B 1h24'15"757 219.011 Km/h 3
    2. 2 BARRICHELLO Ferrari B + 0'13"605 218.423 Km/h 3
    3. 8 ALONSO Renault M + 0'34"673 217.519 Km/h 3
    4. 4 R.SCHUMACHER Williams BMW M + 1'00"423 216.424 Km/h 3
    5. 3 MONTOYA Williams BMW M + 1'08"536 216.082 Km/h 3
    6. 9 BUTTON BAR Honda M + 1'10"598 215.995 Km/h 3
    7. 7 TRULLI Renault M 1 lap(s) 3
    8. 5 COULTHARD McLaren Mercedes M 1 lap(s) 2
    9. 10 SATO BAR Honda M 1 lap(s) 3
    10. 11 FISICHELLA Sauber Petronas B 1 lap(s) 3
    11. 15 KLIEN Jaguar Cosworth M 2 lap(s) 2
    12. 16 DA MATTA Toyota M 2 lap(s) 3
    13. 17 PANIS Toyota M 2 lap(s) 2
    14. 19 PANTANO Jordan Ford B 3 lap(s) 2
    15. 12 MASSA Sauber Petronas B 14 lap(s) 2
    16. 18 HEIDFELD Jordan Ford B 15 lap(s) 3
    17. 20 BRUNI Minardi Cosworth B 15 lap(s) 3
    18. 14 WEBBER Jaguar Cosworth M 29 lap(s) 2
    19. 21 BAUMGARTNER Minardi Cosworth B 45 lap(s) 1
    20. 6 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 49 lap(s) 0
  • kutyuli11
    Rakja be valaki mi is a pontos sorendet:)
  • 0ppika
    Lehet nem uralkodna más autóban, de a jelenlegi pilótáknál akkor is jobban menne!!!
  • BaLeeX
    Azért az hihetetlen, hogy a ferrari össze tud rakni egy ilyen kocsit egy ilyen motorral és simán végigbírja a hétvégét. Aztán ott van szegény Kimi is, nem ilyen kocsit érdemelne. Állítólag még vissza is volt fogva jópár lóerővel, hogy végigmenjen de kiesett műszaki hiba miatt. Így nem lehet valakiből világbajnok sajnos.
    Ott van sumák, ha 2-3-al tövvször meghalt volna alatta az autó akkor most nem lenne 6x világbajnok.

Tavalyi év jól indult és izgalmas is maradt végig, ez már szarul indult. A verseny annyira izgalmas volt, hogy kb. 30 perc után leültem netezni mert egyszerűen majdnem elaludtam.

Ja, kommentátorok beszólása Zsoltiról megint szánalmas volt. Rajt után Zsolti visszaesett a 20. helyre kapásból erre mit mondd az egyik bumburnyák: - Zsolti 6. tizeddel jobbat ment, mint Bruni és kb. olyan időket megy mint a Jordan-es (nem ugrik be a neve). Ez mind szép és jó, DE AKKOR MIÉRT MÖGÖTTÜK VAN?? Már most hányingerem van, hogy már megint akkor is dícsérik ha semmi értékelhetőt nem csinál vagy bénázik. Mert azért a rajtnál 17. helyről az utolsóra visszaesni nem nagy dicsőség.
    Semmi bajom amúgy vele, bele kell még jönnie csak ez nem tetszik ahogy viszonyulnak hozzá...

"Schumi uralkodik, de ez már megszokott. =)"

Helyesbítenék: a ferrari uralkodik és ez már megszokott.
    És ez nagy különbség. Mert Schumi nem nagyon uralkodna egy Jaguárban, Jordanben de még egy mekiben vagy BMW-ben se biztos!
  • Petyus_
    Tényleg uncsi volt.. azt reméltem ha a Williams már ilyen ocsmány lett menni fog mint az állat. =) Végülis Ferrari nélkül izgi lenne, BAR meg Renyó rulzanak, jó, hogy feljöttek, fasza fiatal pilótáik vannak.

A Merci helyében meg Norbert Haugot kirúgnám a francba, égeti itt őket a világ előtt.. :P

Schumi uralkodik, de ez már megszokott. =)
  • b-type
    Szal Ferrári, és a Renault, Alonso nagy versenyző,...Montoya meg eh,
    fax, le kellene váltani vele Rubinho-t, akkor lenne verseny.
    A Bar honda szenzációs volt 'Satu' csókáról nincs nagy véleményem, ennek ellenére ott volt...tehát az autó nagyon jó, Button szép volt.
    Baumgartner...nah kb ezt fogjuk látni egész évben.
    Merci...inkább nem is mondok semmit, egyértelmű csalódás.
    egésszében nem volt túl izgalmas.
  • K.András
    Alonso nagyon jol szerepelt,a ferrari tuti világbajnok lesz megint,ilyen autoval...
  • KG21
    ezdeszarvolt:( Tavaly ilyenkor sokal vidámabb évnek néztünk élébe...
  • K.András
    Idömérö alapján azt hittem szorosabb lesz,igy majdnem a verseny után azt mondom a ferrari nagyon csunyán lefog zuzni mindenkit ebben az idényben...
  • BaLeeX
    Sajna ez van. Illetve az nem sajna, hogy a Bar meg a Renault ennyire feljött, de még mindig nem elég jók, a BMW meg a Merci viszont tényleg nem valami meggyőzőek most. Ha ez így marad akkor tényleg eszméletlen "izgalmas" év elé nézünk megint.
  • K.András
    Mercik borzalmasak,bmw-k sem tul meggyözöek,Renault és a Bar eszméletlen jonak tünik.Ferrari meg istencsászár :)
  • K.András
    Még véletlen sem.
  • donpedro
    Talán Minardi-t akartál mondani...
  • K.András
    Zsofi gyors volt :)
  • KG21
    na megvan amiért felkeltem. Kimi szépen elfüstölt:DDD
  • PResident Evil
    Alonso...
  • PResident Evil
    füvön gecc :D
  • PResident Evil
    gyerünk... ööö... BUTTON :)
  • KG21
    énisnézem:) Hajrá Montoya!
  • PResident Evil
    2004-re favoritot váltok... minden évben másnak szurkolok... az ezévi választott: BAR-Honda
  • K.András
    :)
  • PResident Evil
    gecíí.... megkérdezták Bernie-t hogy mit gondol... Zsoltika jó pilóta-e...

annyit mond... yeah, yeah, yeah...

erre a magyar hang: igen nagyon jó pilótának tartom, remélem jól teljesít...

gecc
  • sumi
    reggelt!akkor hajrá pirosak......
  • PResident Evil
    nézzétek...