182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#7638 thx. -
K.András #7637 Palik más tészta,milliárdos az ember,és a hobbijának él,amikor eladták a rádio bridge nevü adojukat amit Barnával csináltak 28 millio dollárt kaptak érte(gondolhatod mennyi pénze lehet ma)... -
Rudee #7636 4:00kor lesz a futam, asszem 3:45kor kezdődik a műsor. -
#7635 mikor is kezdődik a verseny? -
#7634 Pedig a hasonlat jó, hiszen Palik és Zsófi nem a tehetségüknek köszönhetően vannak jelen a versenyeken, megjegyzem Palik sokkal rosszabb, hiszen el is hitte magáról (vagy elhitették vele), hogy tehetséges sofőr és ott a helye a Dakaron. -
K.András #7633 Mondjuk ezt igy kár volt berakni... -
#7632 sry az off-ért
de azért Palik mint az első Magyar... :( -
#7631 Szalay Balázs
- 38 éves mérnök, aki szereti a kihívásokat, a sivatag és a Dakar-rally
szerelmese. Ha ma Magyarországon valaki a Dakar-rallyról beszél, akkor az ő
neve biztosan szóba kerül. A magyar versenyző az évek folyamán rengeteg
tapasztalatot szerzett, és ezzel hatalmas előnyhöz jutott. 1995-ben
elvégezte a Road Atlanta Formula versenyzőiskolát, majd az olaszországi
Imolában egy BMW-versenyzőiskolát. 1996-ban állt rajthoz először a Dakaron,
és most már a hatodik sivatagi show-jára készül. Ő volt az első magyar
pilóta, akinek Jakab Tamás navigálásával sikerült teljesítenie a Dakar-rally
távját. A 2002-es Dakar után saját versenyműhelyt alakított, jelenleg is
itt készül a versenyautó, amellyel még ugyanebben az évben sikerült
megnyernie a Fáraó-rallyt. 2003-ban teljesítette a Tunisz-Rally világkupa futamát, ahol 120 induló közül ötödik lett a hatodik szakaszon. A 2003-as magyar tereprally bajnokságon jól szerepel, és megnyert két bajnoki futamot. A 2003-as Orient Rally (Törökország) világkupa futamon az abszolút tizedik helyezést érte el
ill.:
lentigo (21) válasz erre | adatok | e-mail
2003-01-16 10:45:12
Szerintem meg cseréld le a Chevy-t. A te tapasztalatoddal megbízhatóbb autóráj neked. Igaz-e a hír, hogy a Palik a nem beláthatódűnék előtt kiszál az autóból és megnézi, hogy vehető-e az akadály?
Szalay Balázs (18) válasz erre | adatok | e-mail
2003-01-16 12:02:26
Küldj pénzt, és lecserélem :)
A hír igaz, Palik kiszáll a dűnék előtt, és megnézi. Ez egy bölcs döntés, mert emiatt sokkal kevesebbet ás, mint mások.
Szalay Balázs (9) válasz erre | adatok | e-mail
2003-01-16 11:37:37
Vegyük például, mint japán kocsi, a Palik Toyotáját. Van akinek az az élmény, hogy végígérjen a versenyen, akármilyen lassan is. Az internetről megnézed a Palik idejét, rájössz, hogy az elsőkhöz képest három-négyszer annyi ideig autózik. Ez azt jelenti, hogy a sebessége is 3-4-szer lassabb, mint az élmezőnyé. Én nem látok abban kihívást, hogy lassan, de végíg... Engem sokkal jobban izgat, hogy gyorsan, és minnél előrébb. A Chevy rengeteg fejlesztésen van túl ami alapján egy egész jó autó. Ennél vannak sokkal jobb japán autók, de azok amik az élen vannak, nekem egyelőre megfizethetetlenek. Ezek az autók 100 millió Ft-os nagyságend fölött kezdődnek. És ehhez még hozzájön a rengeteg alkatrész amit a gyár előír, hogy mit-milyen gyakran kell cserélni -
donpedro #7630 Bruniról mit tudtok? Az oldala elég szegényes. Ami info-t ki tudtam bányászni róla, hogy 2001-ben 5. volt a brit F3-as sorozatban, ami nem tűnik egy nagy eredménynek annak tükrében, hogy abban az évben Sato nyert, Anthony Davidson előtt. Szóval nem tudom, hogy mennyire tekinthető ő mércének. -
K.András #7629 Palik még véletlen sem volt elsö magyar a dakaron. -
#7628 ööö...ez nem igy van. -
#7627 Aki nem tud egy értelmes mondatot elmondani a SAJÁT ANYANYELVÉN, ráadásul, úgy, hogy tudja, hogy neki nyilatkoznia kell.
BZSvel versenyzésével kapcsolatban nekem állandóan Palik Dakaros szereplése jut eszembe. Palikot is sokan fikázták joggal, pedig Ő votl az első magyar pilóta a Dakaron. Miért ne lehetne BZS-t is fikázna, ha van rá oka az embernek. -
Rudee #7626 Elfékezte megát, de utánna rögtön javított is. Tavaly asszem Heidfeldnek volt hasonló hibája és ő pl nem tudta megfogni az autót. -
K.András #7625 Csak az emberek vissza is fizetik, ezért a kölcsön felvétel nem koldulás...
Mindegy,ez már lényegtelen,lássuk mit teljesit év közben,csak akkot fényezzék ha lesz miért(az szerintem nem nagy cucc hogy valaki bekerül az F1 legrosszabb autojába,mindez pusztán pénz kérdése)...Meg ha elbasz valamit mint az elsö körben, akkor ne azt mondjuk már milyen szépen megfogta ,hanem azt hogy ezt bizony elbaszta,aztán el lehet mondani hogy szépen korrigált.Majd meglátjuk mi lesz,neki most a csapattárs az ellenfél,ha nála jobban megy akkor szégyenkezni valoja nem lesz,tehát nincsenek nagy elvárásaim,pontos legyen,és maradjon a racionalitás talaján! -
#7624 Kb. az emberek 95%-a koldus mert vett már fel kölcsönt.
MINDEGY nem folyok bele több BZS vitába, tekintettel hogy nem lesz. -
K.András #7623 Te viszont szerintem eltévesztetted a házszámot:
"Ez köszönhető volt a nagyarcú Gyurcsány ötletnek, ami nem jött be. Jobban utálták az ötletet, mint képzelte, és persze ez nem GYF-en csattant, hanem BZS-n. Miért is? Mert elfogadta, hogy bekerülhessen?"
Már bocsi,de ha valaki akkor Gyurcsány volt aki segiteni akart,hogy zsotin csattant az ostor?Nem kellett volna koldus modjára kuncsorogni...Ha valaki kunyerál arra azt szokták mondani hogy koldus,függetlenül attol hogy azért kunyerál e hogy bekerüljön az F1 legroszabb autojába... -
K.András #7622 Tény hogy nem buta,csak lassu mint a csigabiga...
Ez nem is auto függö, gyors autoval is lassu...
Mindegy azért ott van,szerepeljen minnél jobban ne csináljon balesetet stb...
Szerintem idei év nagyon jo lesz,végre több olyan auto van ami megy mint az állat,izgi versenyek lesznek! -
#7621 400 -
#7620 Mikor lesz pontosan a futam? -
#7619 Le kéne lassan feküdnöm, hogy fel tudjak kelni éjszaka. És még nem tanultam semmit a hétvégén :( -
#7618 úgy már nem lesz olyan érdekes ez a topic -
#7617 Akkor mostantól szépen csendben ellesz egymás mellett a BZS-t nem kedvelők, és a kedvelők csoportja, az egyik nem hívja Baromnak, Zsófikának, nem fikázza és butázza. A másik pedig nem veszi fel a kesztyűt, és csendben elleszünk, a Forma1-szeretetében.
-
#7616 Jobban nem is mondhattad volna -
#7615 Én akkor is azt mondom hogy a WEST McLaren Mercedes a legjobb! Jó AUTÓ JÓ PILÓTÁK, megvagyok elégedve velük akármilyen időt mentek is! most nyáron ismét kimegyek a magyar nagydíjra tök jó lesz! -
#7614 Aki 5 nyelven tud beszélni, arra mindent lehet mondani, csak azt nem , hogy buta
Én se nagyon birom BZs-t, de magyar!!! M-A-G-Y-A-R egy Forma 1-ben. Tök mindegy, hogy hogy került be, tök mindegy, hogy pénzes-e az apja vagy sem. Ott van és kész, illene neki legalább egy kicsit is drukkolni. Mégegyszer mondom én sem nagyon birom, de nem fikázom! (azt sem szabad elfelejteni, hogy a mezőny leggyengébb autójával megy)
na itt befejeztem Bzs-vel kapcsolatban a mondandóm
Schumi megint odatett a többieknek Bari autója is jól muzsikált, alig várom a holnapi versenyt. Coulthard jól megfogta, szerencsére nem verte oda magát a falhoz, az új BMW furán néz ki, és eléggé pattog elöl, nem tudom észrevettétek-e. A közvetitésnél jópofa az új design, bár picit kicsire sikerredett szerintem.
Hajrá Schumi & Bari & Ferrari!!! -
#7613 fogok is, holnap kelek és kárörvendek:D -
#7612 Hát talán inkább majd futam után örvendezz.
Azt te sem gondoltad komolyan, hogy Kimi megy egy 1:25.5 körüli időt majd élesben rontás nélkül megy egy közel 1mp-el lassabbat. Meg vannak tankolva rendesen. -
#7611 Star Trek ! :) -
#7610 Csillagkapu! -
#7609 A fényképem? Hol? -
#7608 Olvasd el az apró betűket is, keményen rád vonatkozik! Nem értem miért kérdezted, talán buzi vagy és igy akarsz ismerkedni? (nem jött be) Megnéztem a fényképed, az ilyen kis taknyosok simán csókolommal köszönnek nekem, de már a kérdésed is gyerekes volt. -
#7607 És had kárörvendjek egy kicsit az új "szuperjó" Mekklárenek teljesítményén -
#7606 A versenyzők szombati nyilatkozatai -
#7605 szerintem még semmi sem történt, illetve annyi hogy a BAR és Renault jól ment és ez szerintem jó hír mindenkinek. -
#7604 Azért Monty szépet ment, és Zsolti is jól ment sztem, bár gondolom lentebb sokan lefikáztátok -
#7603 Majd visszafogatja őket Ecclestone megint, aztán utolsó néhány futamon lenyomják megint egész mezőnyt.
Remélem :) -
#7602 Na újból kezdődik a szokásos. Már megint a Ferrárik Még jó hogy ezért nem keltem fel reggel... -
#7601 1-s szám schumi kocsiján van -
#7600 sisakból itélve schumi -
#7599 :) erol a keprol valaki meg tudja mondani ki is ul az autoba Sumi vagy BAricello?
en tudom bar ala volt irva :D