182154
  • hen-tes
    az télleg
    jól ment pedig..
    de button se volt kutya :)
  • hen-tes
    hehe :)
    tömör :)
    de azé jól feljött :))
    rájkönen meg mien ideg volt mikor behalt a vasa :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ja :(( én kurvára sajnáltam már a rajtnál is ott idegekedtem hogy nem jött össze, nem még mikor kiesett :((
    pedig nagyon kijárt volna neki ez után a hétvége után
  • ÁjjLe BoBBi
    így van. szembetűnő ez a szar teljesítmény. jobban jártak volna ha teljes egészében a tavalyi autóval állnak rajthoz. az legalább valamilyen szinten megbízható volt.
    nemhiába visszafelé is tudni kell fejleszteni...
  • Petyus_
    Miért? Inkább szegény Webber..
  • KG21
    melyik része? Indokolhatnál is...
  • Petyus_
    Ugyan már.. Raikönnen kegyetlen gyors pilóta és vannak más erényei is, úgymint a kötélidegzete pl. Ez a mai jelenet azt mutatja, hogy a McLarennél valami _nagyon_ nincs rendben (még annyira sem amennyire az eredmények mutatják).

Ez meg hogy ki kot alázna le azonos technikával nagyrészt spekuláció.
  • Petyus_
    Jah akkor tényleg félreértettelek. =)

Ebben egyébként igazad van, én is annak örülnék, ha Schumi vagy visszavonulna az idei szezon után, vagy odaengednének mellé egy ifjú titánt, személy szerint Fisichellát, Alonsot, vagy Webbert tudnám NAGYON elképzelni. =)
  • ÁjjLe BoBBi
    ez nem igaz.
  • ÁjjLe BoBBi
    naés ?! nem eshet meg ? lehetne bárhonnan mondani ilyen eseteket...nem történhet meg. ha suhamérral esett volna meg már senki sem emlékezne rá.
  • ÁjjLe BoBBi
    várj asszem félreértessz! én nem azt írtam hogy a cipészt aláznák be, hanem hogy rugensnél lennének jobbak.
  • KG21
    Igen, egyedül az hogy ő is finn. Heidfeld jobb nála, a Sauberben mikor csapattársak voltak rendre elverte, de nem ő kapta a helyet (amit már beígértek neki) hanem ez a kis protekciós.
  • KG21
    a többieknek is vizes volt ott a pálya, egyébként meg akkora balfaszt eddig még nem láttam, aki kicsúszott volna a felvezető körben.
  • Punker
    ja
  • hen-tes
    szekény alonso :((((
  • Petyus_
    Tehetség, rutin, elhivatottság. Én meg "majdnem biztos" vagyok benne, hogy Schumi bármelyik csapatban, bármilyen csapattárssal szemben 2/3-1/3-ra legalább hozná a "párharcot".
  • Petyus_
    Ja egyébként ebből a kis Schumit tutira alázói körből ne hagyd ki Fisichellát sem..
  • Petyus_
    "Monty, Kimi, Alonso, Trulli, Button, Webber simán, azaz lazánsimáncsuklóból jobb lenne az biztos..."

És ez mitől annyira "biztos"? :D
  • ÁjjLe BoBBi
    így van. de láttam már pl. kimit "harcolni" sumival és már pilótákkal...szal "azért ott is van ám kultúra"...:DD
  • Punker
    1-2 futamon biztos megtudná szorongatni a társa azonos feltételek között de azért Schumi mellett rengeteg rutin van amit a többi pilóta MÉG nem tud felmutatni.
  • Punker
    ez nem csak Schumi-n múlik a Ferrarinak jó az hogy az egyik pilóta csak arra van hogy védje a másikat, lásd BMW ahol Ralf közölte kilöki Montyt vag ymikor kocka kilökte Mika-t, ettől függetlenül Irvine tényleg jobb volt ő bebizonyította hogy ha engedik akkor tud menni, Bari-ra viszont ez nem igaz.
  • ÁjjLe BoBBi
    ferrari kéviseli a legkomolyabb, legjobb versenytechnikát. ezen nincs is mit ellenkezni. és az is tény hogy a cipész csapattársa nem egy "nagy" pilóta...Monty, Kimi, Alonso, Trulli, Button, Webber simán, azaz lazánsimáncsuklóból jobb lenne az biztos...
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt te is tudod (ha megpróbálsz reálisan gondolkodni) hogy nem így van.
  • [Walaki]D`Lair
    Ugyanmár...ugyanígy sumi lenne a No.1 és a csapattársa mehetne a faszba...
  • Bucser
    Ha nem Barrichello lenne a Ferrariban, hanem Montoya vagy Kimi, lenne ám verseny:))) Égne Schumi gumija alatt a beton:)) Láttátok, hogy Irvine-ból mi lett mikor lelépett a Ferraritól... semmi....=) Barrichello hasonló eset... csak neki még nem ment a seggébe a büszkesége...
  • ÁjjLe BoBBi
    -azt
  • ÁjjLe BoBBi
    hát persze. könnyebb azt mutogatni másra minthogy beismerje hogy saját maga volt a balfasz.
    mióta az a gyökér a ferrarihoz került igencsak kinyilt a csipája. én akinek a tehetségét megkérdőjelezném az bizony rubens...
    nem érdemli meg azt a poziciót. bár nézőpont kérdése. cipész seggnyaló hátvédjének pont megfelel. viszont ha igazi versenyzőt akarnának oda akkor az nem rubens lenne...
    büdös nagyarcú geci lama fasz. ez rubens nem más. majd ha kipicsázzák a ferraritól azt mehet kopogtatni a minardihoz akkor nézhet nagyot.
  • ÁjjLe BoBBi
    helyel közzel ez így is van. én mondjuk nem sztárolom, meg nemtom ki teszi azt, én csak a tehetségét ismerem el. nem mindennapi. és valami oka csak lehet hogy éppen ő került mika utodjaként a mekibe és nem heidfeld...
  • Punker
    Kimi ripikusan az a pilóta aki tehetséges, de amíg nincs kellő rutinja nem kéne ennyire sztárolni.
  • ÁjjLe BoBBi
    vagy esetleg vizes lehetett azon a ponton még a pálya nem ? neeem persze rögtön kimi a lama... értem
  • ÁjjLe BoBBi
    nemtom hogy van képed megkérdőjelezni az ő tehetségét!? szerinted nem mutatott fel eddig semmit ? vagy van valami háttérinformációd amiből az sejlik hogy esetleg a kocsi tette őt "ismerté" ??????????????????
  • Punker
    a köv futam biztos mókás lesz, kiváncsi leéénk mit bírnak ezek a járgányok pl 1 kisebb homokviharban :)
  • Punker
    Bari rossz gumit választott
  • Petyus_
    Hát igen, Kimikétől nem volt szép az a gesztus.
  • Alien
    A mai versenyről: Schumi
    Bari: nem tudom mi volt , ma nem volt vmi jó a kocsija
    Raikonnen: azt megértem, hogy ideges volt, de azért nem kéne lökdösődni
    BZS: szegénynek annyira béna az autója, hogy az nem igaz. a komemmentátorok..hááát.. ez a Kőváry is gratulál a helyezéséhez. Na mindegy, TALÁN fejlődik idén vmit a Minardi meg a BZs, bár nem fűzök hozzá túl sok reményt

Kiváncsi vagyok az új pályára, elég gyorsnak tűnik. Addig is:

Hajrá Schumi!Hajrá Ferrari! Hajrá Bari!

• zaki
    thx
  • Petyus_
    Massa, Barichello, meg tavaly Montoya elegendésével is problémái voltak.
  • K.András
    Massa,bari,sumi...
    Csak három emberrel volt gondja,elsö kettöt feltartotta,sumi meg amikor elment mellette lejött a pályárol,szo szerint a vicc kategoria amit zsofi csinál...
  • Bucser
    Nem, hanem aki a rácsoágy túloldalán van arra:))) Azért a többi 18-nak nem volt gondja a Baumgartner melletti elmenetellel na jó Massának egy kicsi:)
  • Bucser
    Szarintem csak olyan párosításban lehet Sumákra fogadni, ha mellette fogadsz a Magyar Fociválogatott VB döntőbe jutására:)