182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#8558 A homok miatt tényleg gáz lehet,de majd kiderül.
Van egy pár gyorsasági szakasz a pályán,lehet majd repeszteni. -
#8557 ááá hamarabb leintenék -
#8556 Jó kis futam lesz,szerintem 1 autó sem ér be a célba:D -
#8555 viszont itt már csak 1 óra az időeltolódás úgyhogy nem kell korán kelni, időmérőkkel végülis most akkor mi lesz? leadják mindkettőt vagy csak a másodikat? -
#8554 -
#8553 Bahrein -
#8552 Érdekes ez a "sivatag közepe" kifejezés hiszen Bahrein legnagyobb szigete
is csak néhány száz km2 (gondolom a legnagyobb szigeten lesz a verseny), az
ország összakossága tudtommal nem éri el az 1 milliót, de még a 800ezret
se... Lehet, hogy helyesebb lenne az" óceán közepén" kifejezés.. Egyébként
a pálya nézőkapacitása csak 50.000 fő... -
#8551 7végénf1 -
#8550 -
#8549 ... és Zsóti csapattársa lesz, miután a papája eladja a Renault autóforgalmazó cégét és megveszi a Toyotát. -
#8548 Ralf Bahrein után aláír a Toyotához?
-
#8547 ő szereti a kihívásokat -
#8546 Reklám a rádióban: Váltson jegyen a Hunagroringi futamra még május 1. előtt és fantasztikus kedvezményekkel juthat hozzá a tiketthez.
Ezek más sejtenek valamit. Ha így megy tovább, akkor két-három futam után kutya sem fogja nézni a futamokat, a Hungaroringre meg majd eljön 10000 fanatikus olasz meg német szurkoló aztán annyi lesz a nézőszám. -
#8545 Zsóti is fél? A Minardi homokálló? -
#8544 Tényleg.. láttam 1-2 felvételt a bahreini pályáról felülről.. Csupa sivatag körös-körül... Kicsit "homokos" lesz majd a pálya, amikor fúj a szél -
#8543 A mezőny fél a bahreini homoktól
jóóóóó lesz -
#8542 Dixon 2005-től Forma-1-es pilóta akar lenni -
#8541 NA akkor már meg is van hogy miért nem járok többet az általánosba:))) Nincs semmi normális téma:)) Miért nem nevezik át az általános fórumot gumiszoba fórumnak???? -
#8540 Mi a fene! Sport forum? -
#8539 ez érdekes... -
#8538 Trulli szerint túl gyorsak az autók
hát igen ennyit érnek a szabálymódosítások -
#8537 hát igen :S durva :S -
K.András #8536 Igazábol nem lehet öket összemérni,Senna 91-ben lett utoljára világbajnok(84-ben kezdte),sumi pedig abban az évben mutatkozott be :)))
Már 92-ben 3. lett a pontversenyben egyedül a "verhetetlen" williams renault pilotái voltak elötte(Mansell és Patrese)...
Aztán 94-ben Senna beült a "verhetetlen" williams-renaultba, sumi pedig egy benettonal lenyomta az elsö két versenyen(harmadikat is megnyerte csak sajna Senna már nem versenyzet).Szoval egy joval gyengébb ford motoros autoval le tudta nyomni Sennát, ami nagy nagy szo volt!Persze ez semmit nem von le Senna érdemeiböl,nagyszerü pilota volt... -
#8535 jaja. nagyon remélem nem lesz gáz. azért elég durva a helyzett arra. az se gyenge amiket leírtak tanácsként hogy mit hogyan tegyenek hogy ne kerüljenek bajba -
#8534 reméljük nem lesz semmi -
Ewron #8533 Hát igen... Mindegyikből egy pici :) -
#8532 eh ez elég komolyságos! -
#8531 pilóta az volna, csak nincs technika alatta... -
#8530 Inkább úgy tartom, hogy nincs ellenfele jeleneg. Bár közeljövőben sem lesz szerintem. -
#8529 Senna régen veregette rendesen Schumát. Schuma általaában csak második tudott lenni ellene. -
#8528 Rettegés a Bahreini Nagydíj előtt -
Joker Hun #8527 Ez nem jutott az eszembe! -
#8526 Amúgy leginkább a kínaihoz hasonlít, vsz nem véletlenül! :)
-
#8525 Nem tudom:
Estoril
Barcelona
Jacarepagua
és végül
Bahrain
-
Ewron #8524 Szerintem inkább a Rio de Janeiro melletti pályára hasonlít a legjobban. Még a 80-as évek végén ott voltak a versenyek Brazíliában -
Joker Hun #8523 Ez a bahrein olyan mint BRNO? nem! -
#8522 annyi a változás hogy az eddigi 2 perc helyett 10 perc szünet lesz a 2 között..lol -
#8521 Schumacher a legkirájabb!!!!! -
#8520 Nem értem mi ebben a változás???
Ha ez első 1-kor kezdődik,akkor 2-re ér véget. És a második 2-kor kezdődik,nem?
Akkor ez ugyanaz ami eddig volt,nem? Azaz nincs közte szünet... -
#8519 Módosul a nagydíjak programja