182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
K.András #8438 Bárkit fel lehet tartani,nem kell hozzá ferrari :)) -
K.András #8437 "az átlag életkor meg a tipegő és a csörgő között mozog"
Kire gondolsz?Magadra?:)))
-
#8436 A cikkről meg Bariról annyit, hogy elég szégyen az csórikámnak, hogy egy Minardi és pont Zsófika fel tudta tartani..... -
[Walaki]D`Lair #8435 Ááááá...ez csak ilyen kis csipkelődés volt...mellesleg amiket az a "gyulám" mond meg is érdemli...:DDDDD -
#8434 Na az viszont igaz, hogy Palik nélkül sokkal rosszabb volt a közvetítés, minden hülyesége ellenére. Csak ne bántaná ezt a szerencsélen "Gyulámat" ilyen undorító módon. -
[Walaki]D`Lair #8433 Nemtom, nekem nincs bajom a baumgartnerrel, bírom a palik közvetítéseit, legalább röhögök és nem halok meg az unalomtól...azt a BK-s gyereket viszont el kéne távolítani télleg...szerencse, hogy keveset mutogatják...:D -
#8432 Én se szeretem a fikázást, de pl. Norbert Haug meg Palik többre is rászolgál mint amit itt kapnak. =)) -
#8431 Persze mert itt mindenki megmondja a tuttit:)) az átlag életkor meg a tipegő és a csörgő között mozog:) ezért nem szólok bele.... :) Mindenki mindent jobban tud:DDDD
-
#8430 mivel a futam ultra unalmas szar, ezért valamiről dumálni kell
fogadoirodákban egyáltalán lehet sumira fogadni? vagy 1.0000001 az odds? :D -
[Walaki]D`Lair #8429 Jó ez a topik...más se megy itt, csak fikázás...na mind1... -
#8428 Hát nem tudom.. Zsoltikánknak ez már nagyon sokadik alkalom ahhoz képest hogy négy versenyen vett eddig részt, hogy anyázzák a többiek hasonló szituban. Szal lehet van benne valami.
Én nem fikázom a srácot, de ez a "végigmegyek" nagyon kevés lesz, Minardiban is valamit mutatni kellene, ha mást nem, 5 versenyből 4-szer kenje el Brunit. Egyelőre ez meglehetősen kilátástalannak tűnik. =( -
K.András #8427 Az egy vicc volt amikor a ferrarit elment mellette, és a "huzat" levitte a pályárol.LOL -
#8426 Barrichello Baumgartnert okolja
szegény zsófi a hibás azért mert bari egy barom :( -
#8425 az F1 azért lett uncsi:
1. a rohadt új biztonsági szabályok miatt nincsenek balesetek
2. Mika óta nincs Shuminak ellenfele
3. a Ferrari nagyon elhúzott a fejlesztésekben (ez mondjuk a többi csapat hibája) -
#8424 upc directen is van, de sima upc kábelem van. -
#8423 Hehe, tényleg undorítóan nagy pofája és lekezelő stílusa van. Főleg ahhoz képest, hogy az esetek igen nagy részében fingja nincs róla ki hanyadik. -
#8422 csak tudod elcsodálkozom azon hogy egyes emberek mit meg nem tesznek a pénzért... én azért nem hagynám megalázni magam egy ilyen kis buzzancstol... számomra mindketten szánalmasak ezekután. -
#8421 Matáv kábelen van. -
#8420 azért a csatornáért gyilkolni tudnék -
#8419 Akárki akármit mondd, a legjobb verseny a STOCK CAR DERBY. Roncsderby tök alap autókat. Marhajó! múltkor is ment az AB Motoeurson. Király nagyon. Törnek zúznak benne ezerrel :) -
#8418 Gyuszika a csicskása -
#8417 Ha te visszaszólnál neki közvetítés alatt akkor többet nem nagyon közvetítenél futamot. Gondolom a msik srác is így gondolkodik, mert nem kevés pénzt kaphat a közvetítésekért. -
#8416 aki azt mondja hogy unalmas, nem látott még NASCART. tavaly pl a Bristoli futam alatt több dolog történt mint a két évvel ezelőtti Forma1es szezonban összesen. :D -
#8415 és akkor még egyesek azt mondják unalmas a NASCAR, hááát, -
#8414 a legundoritobb ahogyan a másik sráccal beszél... én nem is értem hogy miért nem szol vissza paliknak az a hulye, én ugy el kuldeném ha engem le gyulázna, meg kedves gyulázna...palik enyhén szolva játsza itt a mindentudot, szánalmas, ő mindig megmondja hogy váltohiba, motor stb, neki elég csak egy fél másodpercet az autora néznie vagy hallgatnia, mekkora szakértő.... -
#8413 ja, de ha elindulnak, elkezd üvölteni mint a sakál -
#8412 Az lehet, de akkor sem érte meg, hogy csak a többiek füstjében idétlenkedjen. -
#8411 nem az ő hibája :) -
#8410 Baumgartner megint az utolsó....
Ezért megérte több milliárdot kiadni :( -
#8409 béna a nénikéd, te ferrári bérenc :D -
#8408 bezzeg a rajt előtt meg se szolalt már kezdtem ráhangolodni a futamra, erre mikor beállnak az auotk a rajtra, elkezd suttogni mintha temetést kommentálna... -
#8407 "nem kell nagy jostehetség ahhoz hogy azt gondoljam hogy...." by Palik
zsolti megcsuszik időmérőn...palik kommentálja: tökéletesen ment, nem hibázott, ott valami muszaki hiba lehetett.... LOL -
#8406 Elment Damon Hill utan. -
#8405 "hova tünt Montoya" -
#8404 bazzz hogy néz ki ez a "szakértő" iszonyat karikák meg beesett szemek én nem tudom magam ennyira szétcsapni :))) -
#8403 annyira nem volt jó hogy megnézd mégegyszer max a rajt-ot. -
#8402 Most nézem az ismétlést.
Hát ez a barátokköztös csávó mit vágott le az elején:D
Nem is tud beszélni:)
Minden mondatába belesül. -
#8401 egyébként a futam mélypontja kommentátori szempontból Palik és csicskása társalgása volt arról, hogy Montoya ugyan behozza-e a 3,5 mp-es hátrányát. Azt a szerencsétlen makogást amit ketten műveltek nehéz lenne alúlmúlni. -
#8400 akkor is béna -
#8399 az írják a vizen csúszott meg