182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#8838 Norbert Haug hétfőtől kitűnő munkája eredményéért a Ferrari motorsportigazgatója lesz! (Bernie Ecclestone)
Remélem mindenki örül! -
MrTressy #8837 arab sejkek rula -
K.András #8836 Ez egy nagyon jo futam volt...
Az egy dolog hogy ferrarit nem lehet megverni,de aki szereti az autoversenyt az a többiek versenyével is megelégszik,persze jo volna valaki meg tudná öket fogni,tessék megdolgozni érte... -
#8835 a Gulf Air az valami arab légitársoság? -
K.András #8834 Biztos valamelyik merci odafingott :) -
ShaiHulud #8833 elegtetelt ugy ertettek hogy tavaly amikor a michelines gumi bizbasz volt akkor a ferrari igencsak veszelybe kerult es akkor bizony sokan leirtak ferrarit hogy vege neki es hogy a tobbiek utolertek...es erre tessek mostani idenyben 3 bol 3 ferrari..ezert elegtetel...erted mar henteskem? -
#8832 sztem igen, de hogy kerül oda??? -
#8831 aszem idén a BAR vs. Renault csaták lesznek a legjobbak. -
#8830 Mi elégtétel????????????????
A Tavalyi idény hosszú idők óta a legjobb volt..... Ezek hülyék...... Ők lehet, hogy élvezik, hogy dögunalom a futam mert az üvegkalikájukban jó pénzért elbaromkodnak.. Szerintgem tréez az egész.. Nem biztos, hogy nézem a többi futamot.... -
#8829 azért az lol hogy az első 10 között 8 Michelin-t használ -
#8828 Szegény Monti..... Az utolsó körben a célegyenesben kiszállt az autóból.... -
K.András #8827 Button-ak viszont nagyon örülök,szép eredmény! -
Q #8826 na, Button-nek grat ! -
#8825 Ferrari akkor kezdett el feljönni mikor Scumi odament.. HA elmenne Ferrari megint nem nyerne sehol.... Mielőtt schumi odament ferrari nem nyert világbajnokságot majd 20 évig.... -
K.András #8824 Meg a por keveréke.,.. -
K.András #8823 Az ott olajfolt :D -
#8822 Ez a Wéber meg ez a Collner.... Istenem inkább leveszem a hangot.... -
K.András #8821 Ilyenkor lehet látni micsoda munka évekig a csucson lenni,nincsen mégegy olyan profi csapat mint a ferrari,fényévekkel megelöznek mindenkit minden szinten!
Merci ultra gagyi,szerintem montoya már bánja hogy oda fog menni,az lenne a legkomolyabb ha Kimi inkább meg átmenne BMW-hez :DDD
Sumi megint alakitott,eszméletlen jo pilota,nem volt még soha és valszeg a mi életünkben nem is lesz mégegy ilyen! -
#8820 Menet közben átfestik:) Így nem pirosak hanem fekete bárányok:DD -
#8819 Mi a ráktól ilyen fekete az a ferrari? -
#8818 De legalább idén még nem volt olyan, hogy Schumi a 3.-at körözte.... -
#8817 kiváncsi leszek Monty mit dob ha a Merci jövőre is ilyen szar lesz? leüti a szerelőket? -
#8816 Alonso 6.... -
#8815 Ő legalább végigmegy?:DDDDD -
Q #8814 Zsótit a Mercedes-hez !!!!! -
#8813 Ez de rossz :D:D Jobban járt volna a mercivel :D -
#8812 Mekkora LOL!!!!! Coulthard megállt a 2 másik merci mellett a Boxban:DDDDDDDDdd -
Q #8811 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lololol Coulthard -
#8810 lol bazzz ez a merci tényleg hulladék -
#8809 Zsolt kiesett.. felforrt a motorja.... -
#8808 -
#8807 Alonso 7..... -
#8806 előző futamon 16. volt nem? -
#8805 Webber Klien Sato Alonso nagyot alakított -
#8804 Zsóti a 17. ! :) JUHÉÉ! -
#8803 pedig jó futam, csak nem a nyagyokat kell figyelni. -
#8802 Button dobogón???????????!!!!!!!! -
#8801 Button :))))))))))))))))) -