• BaLeeX
    #8960
    A BMW-kre gondoltam és nem mondtam, hogy nem nyerne vele VB címet, csak azt, hogy kevés esélyt adnék rá, mert akkor aki helyette ülne a ferrariban akkor az lenne a világbajnok... Kivéve ha Baumgartner szintű versenyzőt ültetnének a helyébe.

    "Másik,mikor sumi belült a ferrariba már 16 éve nem csinált semmit(mármint ferrari),igen 82-ben nyert utoljára világbajnokságot,ergo egy szar autoba ült bele nem a tutiba,tehát ha azt mondod gyerekjáték volt megnyerni a 6 világbajnoki cimet..."

    Már ezt is leírtam sokszor, hogy ő átment a ferrarihoz, vitte a jó csapatát a benettontól magával és utána kezdték nyomatni a pénzt a csapatba így nem volt olyan nehéz, 2-3 év alatt megnyerni a VB címet, mi sem bizonyítja jobban, mint amikor Irvine és Salo helyettesítette vissza kell nézni az eredményeiket azokkal az autókkal, pedig az a ferrari még nem volt annyira a többiek előtt mint a mostani.
    Szóval a ferrari előtt nyert címeihez kellett a tudás és a tehetség a sok csalás ellenére is. Meg mondjuk az első vb címeihez a ferrarinál is amikor még Mikával csatázott. Bár ott mákja is volt rendesen, mert a meki már akkor kezdett szarakodni.


    "amiböl kettöt nem is a ferrarinal nyert(bár ugy néz ki ezt te nem tudod)...Igy azt kell mondjam "koca" f1-es vagy"

    Nem sokkal előtted írtam:
    "Sokan emlegetik, hogy a szar Benettonban is világbajnok lett."
    Te olvasod is amiket írok, vagy csak reagálsz?