182155
  • ShaiHulud
    ja
  • K.András
    "Ferrari és MS rajongóval vitatkozmi olyan, mint fejjel rohanni egy falnak - értelmetlen..."

Cumi van,ugyanis nem vagyok sem sumi sem ferrari rajongo...Én F1 rajongo vagyok,igazán egyik csapatnak sem drukkolok,csak a komoly teljesitmény elött hajtom meg a fejem...
  • Punker
    így zsófi 17. nem?
  • ShaiHulud
    hehe bruni
  • Punker
    ezt a benzines ökörséget nem kéne erőltetniük, máshogy is leadhatnák a reklámot 2x egymásután nem?
  • Pyx #11075
    vicces ahogy megszakértik elöre a boxtaktikát :D
  • badoer
    palik beszolas:élen haladt mikor kiesett a 4 helyrol
  • badoer
    milyen erdő?az hokenheim.itt hegyoldalak voltak
  • badoer
    zsofi szakerti a palyat.a regi 22.5 km nyomvonalon meghalna
  • BaLeeX
  • BaLeeX
    Na pont erről beszéltem...
    Asszem innentől no comment.
  • Pyx #11069
    ááá :DD
  • Tuvok #11068
    nem a tegnapit mondod ? az sánta bagoly volt !
  • G_ArchAngel #11067
    Zsóti ravasz, mint a plüss róka:)))
  • badoer
    baratok kozt arc.
  • G_ArchAngel #11065
    még semmit, de szerintem várhatunk tőle ilyeneket...:)))
  • Gabor_(HSF)
    IGEN az is az Ő érdeme....nézd meg a mezőnyben hányan váltanak rosszul vissza, mundjuk 17500-ra beállitott motornál,mennyien elvétik és beleváltanak mondjuk 18200-ba amit bíz a motor nem mindig tolerál, de ez csak az egyik példa, ha mindenki szakmai szemmel nézné a F1-et megdöbbentő külömbséget vélne felfedezni a pilóták között....
  • BaLeeX
    Micsinált? Lemaradtam.
  • BaLeeX
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!

Nem az Ő HIBÁJA én nem ezt mondom de nem is az Ő ÉRDEME ahogy páran már lassan ide lyukadnak ki.
  • G_ArchAngel #11061
    PALIK ROXX:DDD

mai vicc: "esélye sincs, mint süket fehércápának az erdőtűzben...":DDD
  • Punker
    megyek csinálok pop-corn-t :)
  • badoer
    egyertelmu hogy a safety car
  • Pyx #11058
    nem mondta senki hogy sumi hibája lenne, Öt csak nem szeressük :)

amugy kezdödik a szakértés mingyá' D:
  • Punker
  • Punker
    de ezt miért schumi hibája ként tünteted fel? szar a csapatod és ezt a ferrarin akarod leverni vagy mi?
  • BaLeeX
    Na jólvan úgysem vergődünk zöldágra inkább kössünk fogadásokat, hogy ki kapja el most jobban a rajtot:

1. Zsolti
    2. Safety Car

(utóbbi két futam alapján eddig fix 2-es)
  • BaLeeX
    Jó látom értelmetlen a vita ismét.

Mikor is esett ki MS utoljára műszaki hiba miatt? Hány éve volt ilyen utoljára?
    Na most hiába vannak nála jobb pilóták az nem fog így kiderülni mert esélyük sincs, hogy versenyben legyenek a címért, mert ott van pl. a Bar honda, összeraktak egy jó autót nem rosszak a pilótáik, erre pl. Monacoban 3 kör után eldurran a motor.

És akkor elég visszanézni a tavaji szezonra, hányszor esett ki jó helyről (egyszer biztos eső helyről) Kimi a mekivel? Többször.
    Hány ponton múlott a vb címe? Kettő.
    És az a meki egy egy éves konstrukció volt pár újítással ha olyan megbízható lenne mint a ferrari simán megnyeri a vb-t.
    Lassan már az is MS érdeme lesz, hogy már x éve nem esett ki műszaki hiba miatt... Átülne a McLarenbe többet ők sem esnének ki. Aha biztos.
  • KG21
    én sem szeretném, ha ő nyerne, csak realista voltam... amúgy Hajrá Monty:)))
  • ShaiHulud
    talan mar iden is:)
  • RelakSfromhome
    A Próféta beszéljen belőled!
  • G_ArchAngel #11050
    6!
    Nem kívánom, hogy Senna sorsára jusson, de az F1-ben nem minden gumi és kavicságy a pálya mellett...
  • BaLeeX
    Először végigolvasva azt hittem zárva marad a boxutca egészen amíg a Safety Car kint van.
    Az mókás lett volna ha rommá törik magukat páran egy kerékcsere hullám előtt a pályán aztán lezárják a boxutcákat, köröznek 15 körig és kifogy az össze kocsiból a benzin mert zárva a boxutca.
  • badoer
    ne haragudj de ezzel nem ertek egyet.emlékezz csak vissza 1996 ra.mikor a ferrarihoz kerult.egy megbizhatatlan autoval is 3-dik lett az osszetebe.a masik dolog:akkor minden vb-ra lehett azt mondani hogy konnyu neki mert jo auto van alatta.a harmadik nem ms szegyene hogy jelenleg ő a legjobb.
  • Punker
    ha a Bar és a Renault ilyen tempóban fejlődik akkor jövőre már megszorongathatják a Ferrarit
  • KG21
    márpedig te kétségbe vonod a tudását, amikor szerinted csak az autó miatt a legjobb. Csak az autó miatt nem nyer valaki 7 vb címet, ehhez több kell.
  • rezsofiz
    Az már régen volt,azota megkomolyodott,es nem csinal ilyeneket,es sorra nyeri a vilagbajnoksagokat...
    Ez meg nem igaz,hogy nem tudas,mivel egy jo idoben nem csak az auto van benne,hanem a pilota is.....
  • Punker
    ennyire nem lehetsz fanatista már az is az ő hibája hogy a többi csapat nem tud összerakni 1 hasonló szinvonalú járgányt.....
  • G_ArchAngel #11043
    Nem a tudását nem ismerjük el, mivel a címei megcáfolatlanul alátámasztják tehetségét - hanem azt fájlaljuk, hogy a Ferrari rajongók nem ismerik el, hogy több ugyanolyan tehetséges versenyző van a mezőnyben (ha nem tehetségesebb...) - csak őket a csapatuk technikai lemaradása hátráltatja a bizonyításba...
  • Punker
    A Brit GP-től jöhet az új időmérési rendszer
  • BaLeeX
    Senki nem vonja kétségbe a tudását.
    Csak undorító mocsok megmozdulásokkal meg csalásokkal nyert jópár címet meg konstruktőri győzelmet (elég csak a linket elolvasni amit beírtam) meg azt kijelenteni, hogy Ő a legjobb pilóta (ráadásul a valaha volt...) a mezőnyben amikor akkora különbségek vannak kocsik között, hogy neki többször még az is belefért a pole pozícióba hogy lement a fűre vagy elfékezett 1-2 kanyart és úgy is első lett. Ez pedig már nem tudás ez csak technika azaz jó a vas alatta mivel ezt meg lehet csinálni.