• Alien
    A tegnapi Nascart éppenséggel nem láttam, de láttam már nascar futamokat, hát nem tudom...vannak benne jó jelenetek, de tényleg nagyon izgalmas ahogy 300 körön keresztül mennek a nagyon változatos ovál pályán...

"jólenne ha kiderülne,Shumika nem egy isten,és valaki letudja győzni"

Ha egyszer van egy ilyen jó autó egy ilyen pilótával és senki nem képes megverni őt , arról nem ő tehet. Ez meg amit itt sokan mondtok mindig: Menjen át egy másik csapatba és ott bizonyítson!!!
    már megtette... A világbajnok Benettontól átment az akkor szinte sehol nem lévő Ferrarihoz. És ő általa, Ross Brawn , Jean Todt és az összes többi lelkes és nagyon jól dolgozó Ferrari szerelők miatt tartanak most ott, ahol tartanak....

Amúgy én tegnap láttam egy túraautóbajnokságból az imolai versenyt, az utolsó pár köröket.Érdekes ott is elengedte a csapattársát az egyik versenyző (így lett első az elengedett) és ott a riporter csak annyit mondott, hogy igen így jó a csapatnak a bajnokságban, vagy mi már nem emlékszem pontosan. Itt nem számít ugye? De a Ferrari mennyit kapott azért a dologért... Így gusztustalan úgy gusztustalan... érdekes...

na mindegy...