182114
  • rezsofiz
    Bruno Senna Ayrton '86-os gépét vezetheti
  • rezsofiz
    Szélsőséges idő várható a hétvégén Szuzukában
  • BaLeeX
    Ez a nevetséges bernie féle bohózatot nem lenne nehéz lesöpörni a színről úgy ahogy van. Ugyanis sokak inkább versenyt szeretnének látni nem pedig unalmas hétvégi körözgetést ahol senki nem mer előzni, mert megbüntetik...

Csak ugye pénz kell hozzá meg kitartás mert bernie bátyónak sok a pénze és jók a kapcsolatai sajnos.
  • M@TriX
    jah, ez a srác elég ígéretesnek látszik, kíváncsi leszek mikor jut be az F1-be:

Nelsinho a papa nyomában jár

"Minden idők legfiatalabb bajnokát ünnepli a Brit Formula-3-as sorozat a brazil Nelson Piquet személyében."
  • M@TriX
    nem lenne nehéz :)
  • Tetsuo
    Állítólag sok befolyásos már az F1 konkurenciáján gondolkozik..
  • Ramore
    Természetesen szoktam figyelni, de a baum+palik fanklub kiábrándítása legalább olyan jó móka. :9
  • MrSpock
    Csatlakozz a Nascar nézők táborához!
    Látogass a topikba!
  • Ramore
    Egyet értek, a Nascar legalább autóverseny!
  • rezsofiz
    hat ez eleg necces lenne idozona eltolodas az egyik,masik meg felkeszules..nem tudnanak rendesen felkeszulni a pilotak,maganeletuk meg szinte nem is lenne
  • rezsofiz
    Igy van
  • MrSpock
    Európán belül aztán nagy eltérések vannak időben?
    Amerika van akkora mint európa nem?Ott tudnak 36 nascarfutamot rendezni?
    Ezért irtam,hogy a tengerentúliakat az elején meg a végén letudni,és aztán itt európán belül már nemnagyok a távolságok.
    Ha úgynevezik,hogy utazó cirkusz,akkor legyen is az!
    MiértMagyar,Osztrák,Német,Olasz...nincs messze egymástól,és akkor Olasztól Spanyol,Portugál?
    Hmm..nincs igazam?Simán lehet utazgatni.
    Na mindegy úgysem mi oldjuk meg ezeket.
    Meg inkább maradok a Nascarnál(ott legalább verseny van)
  • Punkerwork
    sőt kötelező lenne az hogy esőben versenyezzenek, ha nincs eső akkor vödörrel locsolnák a pályát :)
  • M@TriX
    mér? hetente lehetne futam, minden 7végén. :) csak odamennek, egy-két nap tezst aztán futam. Nem kell tökölni. :)
    Hogy nem pihennek eleget? Majd pihennek télen, az jó ha nem pihentek, a nem pihentek hibáznak, az meg kell... :)
  • Punkerwork
    utazz már te végig 30 országot és x időzónát, szerintem max 20 futam lenne kiviteleszthető de logisztikailag az is egy rémálom lehet.
  • MrSpock
    Miért kell pályákat kivenni,inkább több futamot rendeznék.
    Egy évben mondjuk 30 futam:22 Európában,és akkor nemkellene sokat utazni sem.
    A szezont ott kezdeném ahol meleg van,mondjuk az első 3 futam:Maláj,Ausztrál,Kína,majd Japán,aztán európa,majd a végét meg Brazil,Usa-ban fejezném be.Persze ez attól függne ki szeretne még rendezni F1-t.
    Ez igazi nagy utazócirkusszá tenném.
    Mert ez már csak vergődés.
    Odaát a tengerentúlon a Nascarban ugye 36 futam,(persze elfogult vagyok),és milyen kiélezett a küzdelem.
    Aki látta a tegnapit,nemsemmi volt,188 körön együtt a mezőny teljesen.Na jó szóval ez a F-1-es topic.
    Mindenképp változtatni kellene,és nem a Ferrari miatt,hanem úgy egészében.
    Ennyi nyafogást sosem hallani csapatoktól,meg gyártóktól.
    Ez úgy szar ahogy van.
    Nincs verseny,dög unalom minden futam.
    pedig olyan jólenne nagy csatákat előzéseket,meg egyszerűen versenyt látni.
    Ja és a pilóták meg útálják egymást.
    Semmi családias hangulat,szóval a nagy F-1-nek lenne tanulnivalója.
  • Random_
    Szerintem az egész szezon alatt Schumi helyett egy android versenyzett és csak a dobogóra állt fel Schumi. Most valóban ő vezetett és hibázott ahogy egy ember szokott. :DDD

Persze ennek valóságtartalma csekély, de azért érdekes. :D
  • M@TriX
    ezzel egyet értek, bár nem vagyok Schumi fan ezt mindenki tudja :) de ő is ember, én örültem, hogy hibázott igaz. Mindnekinek lehet rossz napja, még neki is...

szerintem ennyi az egész...
  • rezsofiz
    Schumachert hidegen hagyják Briatore harcias szavai

nos ez elegge nagy lol
    "Az olasz egyébiránt biztos benne, hogy legyőzik a Ferrarikat"
    hát persze... ezt mar soxor es sokan mondták...tul sokan es tul soxor.
  • rezsofiz
    "Az addig megállíthatatlannak tűnt Schumi, azóta azonban mondhatjuk, hogy hibát hibára halmoz, ami nem jellemző rá. "
    pff ez eleg szanalmas... volt egy rossz hetvegeje,es akkor most Schumacher-az ember,aki hibázik vagy mi a rakk
    hat inkabb nem mondok semmit ncnc
  • rezsofiz
    Wéber Gábor válaszol
  • rezsofiz
    :DDDD
    htx
  • csabawarchief
    16k ték szép :))
  • a.carkey
    Dehogy! :) Volt, hogy csak minden második évben, sőt volt, hogy sokáig nem.

Brands Hatch, Donington és Aintree helyszíneken voltak versenyek.
  • Hellhammer
    Mióta van F1 Silverstone mindig is benne volt. Ez az F1 szellemének totális szájbakú...a amit Börni csinál. Ennyire hülye és szenilis nem lehet, hogy ne lássa nyilvánvalóan, hogy megöli az F1-et (legalábbis Európában mindenképp), nem szép doldog ilyet mondani, de elpatkolhatna már, jót tenne az F1-nek...
  • rezsofiz
    KABBE FAXOM BERNY KABBE FAXOM! FASZÁLLADÉK
  • rezsofiz
    emberek akit erdekel,az trefortneten vendég szobában Szabó Róberttől kérdezhet dolgokat.. en mar kerdeztem szaé: P
  • a.carkey
    Jordan. Oda kerül minden öreg utolsót ugrani, de egy-két siker után visszaesnek. Most is így lesz.
  • Punkerwork
    "David Coulthard továbbra sem talált magának csapatot a 2005-ös idényre. A McLaren skótja a Die Welt című hetilapnak adott interjújában úgy fogalmazott, elfogadja, ha Brazíliában kell futnia élete utolsó versenyét."
  • Punkerwork
    "A Forma-1-es Toyota-istálló hivatalosan is bejelentette, új szerzeménye, az olasz Jarno Trulli már a szezon utolsó két versenyén bemutatkozik a csapat színeiben."
  • AnuluWork #15995
    Szerintem inkább a Ferrari és nem sírna senki. :)

Amikor 1988ban nyert a Meki, mindenki őket akarta utolérni. 1992ben ez sikerült is a Williamsnek. Amikor a Williams indult be, a Benetton, majd a Meki volt a soros. Most a Ferrari. Legközelebb talán a BAR vagy a Toyota.
  • Bucser
    Én is rájuk gondoltam...
  • Punkerwork
    talán a Sauber lenne az ideális példa csapatként
  • Punkerwork
    túl sok függne a szponzoroktól akkor, és megint nem lenne meg a stabilitás, lásd a Jordan vagy Minardi
  • Punkerwork
    Jaguárnál első perctől problémák voltak, lásd a folyamatos személycserék, nem értették meg hogy F1-ben nem lehet 1-2 év alatt a csúcsra jutni.
  • Bucser
    Vélmeényem szerint a gyárakat ki kéne zárni a versenyből olyan szinten, hogy ne pénzelhessék, hanem csak motorral láthassák el a csapatokat...
  • Bucser
    A Toyotaval is ugyanaz lesz mint a Jaguarral, ha 2-3 éven belül nem hoznak eredményt...
  • Punkerwork
    ez az egész világra jellemző sajnos, amúgy szerintem ha olyan csapatok jönnek mint a Toyota akkor nem mondhatjuk azt hogy nem kockáztatnak.
  • Bucser
    A baj az, hogy bernie egy iszonyatosméretű monopolit csinált az egészből ahol nem csapatok, hanem vállalatok versenyeznek és nem mernek kockáztatni, mert "a biztos profitra" hajtanak....
  • Punkerwork
    hát mondjuk én is jobban örülnék ha a francia nagydíj-at törölné el, de végülis inkább ne legyen 1-2 évig angol nagydíj ha ez után észheztérnek a rendezők és rendesen megcsinálják a pályákat, szerintem Silverstone is ugyanúgy vissza fog térni mint Spa