182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kezdek komolyan aggódni a Ferrari miatt! Nem tudom hogy miként alakul majd. Az a baj hogy külön tesztelnek a többiektől és még csak viszonyítani sem lehet a köridőket! -
igen, azt hiszem hogy akik leírták volna a Mclarent a problkémái miatt, azok tévedtek.. -
még nincs vége:) Kimi és Alonso egymástól veszi el a legjobb köröket, most Kimi ugrott az élre!! Ez a Rönó és Meki nagyon jó... -
Már megint kikapott Button-tól Barrichello? Hát ő jobb az egész mezőnynél! Az ördögbe! :) -
A mai napon összesen nyolc csapat teljesít szolgálatot Barcelonában, a szerdai tesztek azonban nem zajlanak zökkenőmentesen. A délelőtt egy incidenssel kezdődött, amikor Nico Rosberg és David Coulthard összeütköztek.
Renault alakulatát eddig megkímélték a technikai problémák a téli teszek során, a mai napon azonban mindkét R26-os gép meghibásodott. Először Fernando Alonso autója mondta fel a szolgálatot, majd Giancarlo Fisichella alatt is meghibásodott a motor.
Délben Jenson Button (1:18.858) vezetett csapattársa, Rubens Barrichello (+ 1,154) és Kimi Räikkönen (1,452) előtt. -
Ámen -
A 2005-ös évben is jól indult a Williamsnak sztem, gondoljunk csak az edzésekre hol végeztek. A versenyek viszont már nem sültek el jól. Egészen Monacoig volt teljesítményük. Azután már jöttek a hírek, hogy nem jönnek ki a Bömivel és a teljesítményük is visszaesett rövid időn belül,kb a R.B.-mögé!!
-
edeleny #30632 Tenyleg lerobbant a ket Renault a felvezetö körben,de most szorjak a leggyorsabb köröket.Sokat javult az Aguri,mar csak +8 mp vannak. -
Nem mondtam én, hogy gyengék voltak, csak akkor egy Cosworth-nál sokkal erősebb (legalábbis többre tartott) motorral egy vb-címet sem szereztek.
A Cosworth viszont remek V8-asokat épít, az kétségtelen. FW jobban tenné, ha jövőre nem váltana Toyotára (Lexus;) úgysem kapna olyan erős motort, mint a gyári csapat, azaz a vb címet elfelejtheti. Maradjanak a biztosnál.. -
-
Montagny is az Aguri valószínűsíthető tesztpilótái között van.. Behalok! A legjobb emberüknek adják a harmadik autót XD -
edeleny #30628 Hogy hogy mind kettövel?Eleg ha az egyik gaz,a masik is u.a. a konstrukcio. -
egy holland oldalon azt olvastam, hogy mindkét Rönóval nagy problémák vannak. -
jóhogy, ezt sasolja mindenki:) -
edeleny #30625 Ezt ismeritek:Barcelona teszt online. -
edeleny #30624 En meg jofajta Hazi rettenetest itatok vele,hogy elfelejti merre is van mekka
-
edeleny #30623 Es nem sokon mult a dolog.Ha Indiben akkor nem esik,nagyon nagy valoszinüseggel Monti nyer,vagy legalabb is elöl vegez,ha a birok nem tul szigoruak,es küldik büntire egy erösen ketseges eset utan.Nem sokon mult,de nincs ertelme a HA-n ragodni,az is egy nagyon jo ev volt. -
Valami történt a rönókkal is... -
G_ArchAngel #30621 Terrorista akciók Bahreinben?
Írta: Schneider Andrea (München) [2006.02.22. 10:15]
Egyes országok nem javasolják az odautazást
Tizenöt nappal a bahreini első szabadedzést megelőzően egyes nyugati országok – köztük Mark Webber hazája, Ausztrália – arra figyelmeztetik a lakosságot, hogy ha tehetik ne utazzak el Bahreinbe, mivel az elkövetkezendő időszakban terrorista akciók várhatóak.
A futam szervezői azonban nem tartják ilyen komolynak a helyzetet, és megígérték, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságban kerüljön megrendezésre az évadnyitó, Bahreini Nagydíj.
Osama-nak üzenem: ha gáz lesz egy futamon is, akkor megkeresztelem... -
G_ArchAngel #30620 Balesettel kezdődött a mai teszt... -
A Williamst nem féltem karosszéria-ügyben, a Cosworth pedig motorügyben ász. -
2003 STANDING CONSTRUCTOR
1 Ferrari 158 points
2 Williams BMW 144 points
3 McLaren Mercedes 142 points
:) szvsz nem voltak gyengék, de nem lettek vbk, de 2003ban nagy esélyük volt rá! -
idén nagyon is fontos az, hogy az alapjába véve gyengécske motorból ki mennyit hoz ki..(az év során) -
edeleny #30616 Haaat,egyenlöre nekem is meglepi a Williams szereplese.Sokak szerint a Renault es a Honda utan ök jönnek,de szerintem ez csak,duma.Nem hiszem hogy a motorerö befolyasolna a vegeredmenyt nagyban,ha visszaesnek,ha elöl lesznek egyaltalan,akkor az nem csak a motor miatt lesz.Egyebkent a BMW-vel nem ertettek meg egymast,teljesen mas filozofiat követ a ket ceg.Aztan ahogy nem jöttek az eredmenyek egyre feszültebb lett a viszony mindenki a masikat hibaztatta,P. Head-val nem könnyü,es a vegen mar az sem segitett,hogy sam Michael lett a fönök.Egyebkent en titkos eselyesnek epp a BMW.-t tartom a teli tesztek utan.Inkabb az lenne nagyon ironikus,ha a bajnoki cimert a Williams-Choswort es a BMW-Sauber harcolna. -
Jó bizony. -
Szerintem nem annyira.
V8-ról van szó. -
Jaaaajjj vb címet akartam írni, nem győzelmet, bocsesz :CCC -
hát ez tényleg vicces:D -
évekig?:D ( 2004 Brazil, Monty win csak hogy 1et említsek ) -
Az érdekes lenne, ha a Williams Cosworth motorral futamgyőzelmet szerezne, holott BMW-vel nem volt rá képes évekig.. -
én csak a pilóta miatt drukkolok neki, de sztem sincs reális esély
viszont a teszt nagy meglepetés nekem -
az első pár futamon esetleg, utána viszont a többiek fejlődni fognak motorügyileg -
lehet meglep mindenkit a Williams?? Jó volna! -
A mclaren kimagasló volt, de ha az átlagos eredményeket veszem, a renault jobb volt...
Statisztikák - bullshit! -
edeleny #30605 Na mit mondtam,Sumi csak összehozott egy leggyorsabb kört az idei autoval.Ezert haragudtam tavaly nagyon a sajtora,miközben az ev Alonsorol,es kimiröl szolt csak azt lehetett olvasni majdnem mindenhol,hogy megint nem nyert a Ferrari,mintha ez mar örökke kötelezö lenne.Tul bulvar lett az egesz F1. Webber erte el a legjobb idöt Barcelonaban,de ha az atlagos köridöket nezem ,Kimi jobb volt. -
Szerintem az akkor lenne ha Schummy otthagyná az egészet! -
azért mert piros, ha zöld lenne a kutya nem foglalkozna vele :) -
Csak az az érdekes hogy a Ferrari ha a csúcson van akkor azért téma ha mélyponton akkor meg azért! :) -
Mondjuk bridgestone miatt szvsz érthető volt. -
edeleny #30600 Ezt kicsit elrontottam,szoval azt a +12 mp.-t en is tudnam!
,Megtaltosodott a Midland? A mult heten a Toro Rosso,verte a Ferrarikat,most meg ez. Ezek az idök a delelötti adatok,meg valtozhat.