182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #30679 volt, tegnap a motor vezérlőszoftvere halt meg mindkét autóban, ez korábban McLaren-tulajdonság volt, aztán a Mercedes rászokott a hardware-s hibára... -
nem is tudom hogy eddig a tesztek alatt volt-e motorhibája a Renaultnak , mindenesetre most már ők sem kivételek. -
igen, elfüstölt. -
Jól látom,hogy füstöl a kocsi? -
Alonso nagyon nagy időt ment, néhány tizedre van JB tavalyi v10-es pályacsúcsától.
Nem tudom, hogy ezt az időt mennyire érdemes komolyan venni... _._ -
Fernando Alonso (Renault) 23.02.2006 - 13:05
-
G_ArchAngel #30673 novemberi, az olvashatja időben, aki megveszi az offline magazint... -
Ez tetszett a legjobban:
"... a Jacques által említett rövidke tárgyalás valószínűleg menedzsere (Pollock) és csapatfőnöke (Pollock) között zajlott ..." -
Amúgy kicsit gecike a kérdező. :) -
No igen. Ebből is látszik, hogy ami a felszínen van, ami mi látunk, az közel sincs köszönőviszonyban azzal a csapaton belüli munkával, ami valojában folyik. El gondolkozom ilyenkor, hogy pl. Fisconál mi történhetett a szezon során, hisz azzal kezdte az évet, hogy nyert. Na mindegy. Ez a cikk azonban nem mostani, max. a fordítása ... -
edeleny #30669 Mintha nem oly regen irtam volna,hogy Head-val nem könnyü.Masreszt azert is szeretem Vill.-t mert olyan pilota,aki meri vallalni magat,olyan mint Monti,vagy Mansell,ha azt mondjak neki lassits,vissza szol,hogy elromlott a radio,tan meg fütyül is,es padloig nyomja.Ha meg valami balul ütki,akkor en nem lattam,nem tudok rola.Nem egy szolga tipus. -
nagyon jó cikk!!
-
G_ArchAngel #30667 Jacques Villeneuve - érdemes elolvasni! -
az idióta ausztrálok keltsék csak a pánikot, hogy majd üres lelátók legyenek a nyitófutamon... barmok 

-
Forza Toro Rosso :)
-
én is ugyanezt a képet akartam válasznak... -
G_ArchAngel #30663 #30621 -
Terrortámadás várható a Forma1 ellen? -
edeleny #30661 Nem erre gondoltam,de igen jo,es talalo ez a kep
-
De nagyon remélem hogy nem így csinál az a paripa! -
Schumacher szerint nem lesz gond Bahreinben Csak az a bajság hogy nem egész évben Bahrein-ben lesznek! :)))) -
G_ArchAngel #30658 igen, nekem is úgy tűnik, hogy a Ferrari a Sötét Ló...
-
edeleny #30657 Sajnos sose figyelek elegge,mikor a azabalyvaltozasokrol irnak.Erdekes lehet,ki hany kerekcseret tervez.Ha jol tudom a gumiszallitok az iden sem csinalhatnak,elmeltileg,csapatspecifikus gumit,mint ahogy tavaly sem.Ez,az elmeletem szerint azert lehet erdekes,mert most a Michelines csapatok kb. ugyan azokat a tavokat futottak.Nos ami szamomra egyenlöre megvalaszolhatatlan,az az,hogy a Ferrari azert is hasznalja a ket evvel ezelötti modelt,mert az 3-4 kerekcserere alkalmas futomüvel volt szerelve,gondolom most is erre keszülnek,elnezve a Williams,es T oyota etepjait ez inkabb 2-3 nak tünik,mit fog szallitani a Bridgestone? -
Ő is úgy látja hogy jobban megy az autóhoz ez a szín! -
edeleny #30655 Atnezve az egesz napi köridöket,Kimi stabilan 1.18-as köröket futott,mig Alonso 1.17-1.18 köröket.Mind a ketten atlagban 8-9 körös etapokat futottak,a tegnapi elsö Webber 1.18-1.19 köröket ment de ö inkabb 10 feletti körszamokat futott.Azt hiszem ez többet szamit,mint egy nagyon gyors kör.En is tartok a Ferraritol,eleg Sötet lo egyenlöre. -
ahogy olvasom a forumot úgy néz ki nem sok bmw fan van -
-
G_ArchAngel #30652 és a gyémántokat is rajta hagyták?:PPP -
azaz -
amit Monacoban használt -
G_ArchAngel #30649
Jól látom, hogy új sisakfestése van?
Kék helyett fekete... -
G_ArchAngel #30648 sunyi kis finn:))) -
-
Azt nemtom, de hogy Kimi direkt csinálta hogy a legeslegvégén futott egy leggyorsabb kört abban biztos vagyok:D:D:D -
G_ArchAngel #30645 miért van az, hogy a tesztek nagyobb részén Fisico végez rendre a csapattársa előtt?:) -
1300 Usa Dollárba (260e ft) kerül egy F1-es kör -
Hát egy másfél - 2 mp azért van, de eléggé pályafüggő..
Bahreinban gyakrolatilag csak 1. -
Hát ezen a pályán lassító szabályok, v8 ide-oda ugyan olyan gyorsak mint tavaly sőt még gyorsabbak is lesznek ha igy mennek... -
De a mostani tesztek azért rávilaágítanak arra, hogy senkit sem kell komolyan féltenünk. -
Mondjuk ez általában jellemző rájuk.