182273
  • G_ArchAngel #30679
    volt, tegnap a motor vezérlőszoftvere halt meg mindkét autóban, ez korábban McLaren-tulajdonság volt, aztán a Mercedes rászokott a hardware-s hibára...
  • Snecie Smicie
    nem is tudom hogy eddig a tesztek alatt volt-e motorhibája a Renaultnak , mindenesetre most már ők sem kivételek.
  • Snecie Smicie
    igen, elfüstölt.
  • desigo
    Jól látom,hogy füstöl a kocsi?
  • Snecie Smicie
    Alonso nagyon nagy időt ment, néhány tizedre van JB tavalyi v10-es pályacsúcsától.

Nem tudom, hogy ezt az időt mennyire érdemes komolyan venni... _._
  • Istencsászár
    Fernando Alonso (Renault) 23.02.2006 - 13:05
  • G_ArchAngel #30673
    novemberi, az olvashatja időben, aki megveszi az offline magazint...
  • a.carkey
    Ez tetszett a legjobban:

"... a Jacques által említett rövidke tárgyalás valószínűleg menedzsere (Pollock) és csapatfőnöke (Pollock) között zajlott ..."
  • a.carkey
    Amúgy kicsit gecike a kérdező. :)
  • a.carkey
    No igen. Ebből is látszik, hogy ami a felszínen van, ami mi látunk, az közel sincs köszönőviszonyban azzal a csapaton belüli munkával, ami valojában folyik. El gondolkozom ilyenkor, hogy pl. Fisconál mi történhetett a szezon során, hisz azzal kezdte az évet, hogy nyert. Na mindegy. Ez a cikk azonban nem mostani, max. a fordítása ...
  • edeleny
    Mintha nem oly regen irtam volna,hogy Head-val nem könnyü.Masreszt azert is szeretem Vill.-t mert olyan pilota,aki meri vallalni magat,olyan mint Monti,vagy Mansell,ha azt mondjak neki lassits,vissza szol,hogy elromlott a radio,tan meg fütyül is,es padloig nyomja.Ha meg valami balul ütki,akkor en nem lattam,nem tudok rola.Nem egy szolga tipus.
  • Istencsászár
    nagyon jó cikk!!
  • G_ArchAngel #30667
    Jacques Villeneuve - érdemes elolvasni!
  • EvilDevil
    az idióta ausztrálok keltsék csak a pánikot, hogy majd üres lelátók legyenek a nyitófutamon... barmok
  • gabber_saviola
    Forza Toro Rosso :)

• Shiwo
    én is ugyanezt a képet akartam válasznak...
  • G_ArchAngel #30663
  • a.carkey
    Terrortámadás várható a Forma1 ellen?
  • edeleny
    Nem erre gondoltam,de igen jo,es talalo ez a kep
  • Roolcsy

De nagyon remélem hogy nem így csinál az a paripa!
  • Roolcsy
    Schumacher szerint nem lesz gond Bahreinben Csak az a bajság hogy nem egész évben Bahrein-ben lesznek! :))))
  • G_ArchAngel #30658
    igen, nekem is úgy tűnik, hogy a Ferrari a Sötét Ló...

• edeleny
    Sajnos sose figyelek elegge,mikor a azabalyvaltozasokrol irnak.Erdekes lehet,ki hany kerekcseret tervez.Ha jol tudom a gumiszallitok az iden sem csinalhatnak,elmeltileg,csapatspecifikus gumit,mint ahogy tavaly sem.Ez,az elmeletem szerint azert lehet erdekes,mert most a Michelines csapatok kb. ugyan azokat a tavokat futottak.Nos ami szamomra egyenlöre megvalaszolhatatlan,az az,hogy a Ferrari azert is hasznalja a ket evvel ezelötti modelt,mert az 3-4 kerekcserere alkalmas futomüvel volt szerelve,gondolom most is erre keszülnek,elnezve a Williams,es T oyota etepjait ez inkabb 2-3 nak tünik,mit fog szallitani a Bridgestone?
  • Roolcsy
    Ő is úgy látja hogy jobban megy az autóhoz ez a szín!
  • edeleny
    Atnezve az egesz napi köridöket,Kimi stabilan 1.18-as köröket futott,mig Alonso 1.17-1.18 köröket.Mind a ketten atlagban 8-9 körös etapokat futottak,a tegnapi elsö Webber 1.18-1.19 köröket ment de ö inkabb 10 feletti körszamokat futott.Azt hiszem ez többet szamit,mint egy nagyon gyors kör.En is tartok a Ferraritol,eleg Sötet lo egyenlöre.
  • MaSzKa
    ahogy olvasom a forumot úgy néz ki nem sok bmw fan van
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #30652
    és a gyémántokat is rajta hagyták?:PPP
  • Istencsászár
    azaz
  • Snecie Smicie
    amit Monacoban használt
  • G_ArchAngel #30649

Jól látom, hogy új sisakfestése van?
    Kék helyett fekete...
  • G_ArchAngel #30648
    sunyi kis finn:)))
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Azt nemtom, de hogy Kimi direkt csinálta hogy a legeslegvégén futott egy leggyorsabb kört abban biztos vagyok:D:D:D
  • G_ArchAngel #30645
    miért van az, hogy a tesztek nagyobb részén Fisico végez rendre a csapattársa előtt?:)
  • Snecie Smicie
    1300 Usa Dollárba (260e ft) kerül egy F1-es kör
  • Snecie Smicie
    Hát egy másfél - 2 mp azért van, de eléggé pályafüggő..

Bahreinban gyakrolatilag csak 1.
  • Istencsászár
    Hát ezen a pályán lassító szabályok, v8 ide-oda ugyan olyan gyorsak mint tavaly sőt még gyorsabbak is lesznek ha igy mennek...
  • Snecie Smicie
    De a mostani tesztek azért rávilaágítanak arra, hogy senkit sem kell komolyan féltenünk.
  • Lteebee
    Mondjuk ez általában jellemző rájuk.