182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #31567 Hogy is kezdődött a 2004-es esztendő? első 5 verseny?..
Azért utalnék a hozzászolásokra a szabadedzések terén..
érdekes összehasonlitani az ottani időket és akkor már ez a pol nem is annyira váratlan -
tehen_m #31566 2010től meg lehet hogy traktorokkal versenyeznek...
Nem nagyon érdekel h mit terveznek évek múlva (2008) -
G_ArchAngel #31565 Mindenestre szeretnék 2007-re egy jó Ferrarit MS-sel és Kimivel...,
Alonso meg szedegesse össze az ezüst-fekete szemetet a bukótérből...:) -
G_ArchAngel #31564 még nem, de 2008-tól beszeretnék vezetni... -
tehen_m #31563 Akkor minek írsz ilyeneket:
"azért nem gyenge, hogy a Massa gyerek első éles Ferraris bevetésén megszorongatta a mestert.."
Éles? a verseny az éles... időmérőért nem osztanak pontokat... -
G_ArchAngel #31562 Ez igaz, de Massa azért folyamatosan hozta a teszteken, edzésen az eredményt, míg pl. Trulli vagy jó volt, vagy nem... -
Enyhénszólva is erős túlzás.
A Pedro - Huán eset már más tészta szvsz. -
Gabor_(HSF) #31560 Ja ja bár az is igaz 1-1 körre elég sok jó pilóta van a mezőnyben,de a 2 órás verseny az más -
tehen_m #31559 Utolsónál ezek szerint lehet így is... -
mohuska #31558 ehhhhh haha :P -
G_ArchAngel #31557 akkor Zonta véresre verné Buttont, Pedro meg Kimit...
1 év tesztet szembeállítani MS-sel, hogy megfelelő alap, kicsit merész, nem?
szvsz lehet mellényúltak (remélem) - Massa nem lesz alázatos, és szorítok neki...:) -
tehen_m #31556 Időmérő és a verseny igencsak klülönbözik (MSsel már versenyeztek -igez nem élesben-)
Versenyt még nem láttál te sem ferráriban massától...
Amúgy is massa sebességével nem volt gond csak azzal hogy nem egyenletes időket megy. Bár lehet hogy javított már ezen is. -
Gabor_(HSF) #31555 Te Realista vagy Idealista vagy,vagy csak egyszerüen most látsz előszőr F1-et,esetleg nem volt eddig kábeltévétek? -
Srácok, a közvetítés elején Gyuszi kétszer is elmondta, hogy idén a időmérő vége után befejezett kör már nem számít. De Button és és Alonso is a lefújás után szerezte az idejét, nem? Akkor megint kapitális baromságot mondtak? -
Sőt az a megérzés inkébb csak álmodozás, mint, hogy pl. kiverjék az Arsenalt:PPP -
Mintha számítana, mióta tesztel nekik. -
tehen_m #31551 Senki! de Kimi az utolsó helyről nem hinném hogy nagyot tudna villanatani...
(Azért őt írom és nem montyát mert szvsz kimi jobb nála, bár montoya ideje sem ad túl sok bizakodást, max csak minnél többen essenek ki előle) -
G_ArchAngel #31550 és az hány éles időmérőt/versenyt jelentett?
0? -
tehen_m #31549 Már egy éve tesztpilóta.... -
Tényleg jó látni hogy a Ferrari villantott! De a kis finnt tiszta szívemből sanálom valami nagyon nem kóser azzal a mercivel! Reméljük holnap föltudja tornázni magát a mezőny elejére! -
G_ArchAngel #31547 azért nem gyenge, hogy a Massa gyerek első éles Ferraris bevetésén megszorongatta a mestert...
lehet JT megnyomta a gombot: "Felippe, pls SLOW!":))) -
Ők is a "csapat" része, és ki mondta hogy a McLaren jó? -
mohuska #31545 ja....a megérzés elég kevés....nemhiszek neked:) -
Már előre félek, hogy holnap mi lesz vele.... -
Hát én azt azért nem mondanám hogy Montoya lassabb min Kimi! -
Azt is mondták, hogy pár hét alatt 3 mp-et javultak... én azért bízom bennük, tavaly se kezdtek éppen jól -
OK de azért én azt mondom várjuk meg a versenyt!!! -
tehen_m #31540 Miért a csapaton bellül a lassabbhoz hasonlítasz?
Akkor a te logikád szerint: meki "szar" mert kiesett!!!!!! -
Hát gyerekek...erre nincs szó, amit mondani lehet 

Arra azért kíváncsi lennék, hogy a végén mit bénázott el Alfonzó...Mert a 2. körben ment egy rohadt jó 1:31.215-ös időt...
Räikönnent pedig sztem direkt szivatják. Ezen a hétvégén már másodszor... -
G_ArchAngel #31538 nem, én januárban írtam le őket, mikor Kimi, Haug, Montoya, Ron nyilatkozta, hogy elszúrták...
a motorerőre jelenleg az utolsók - igazából gyors, de nincs nyomatéka...
Newey nélkül meg nem is merek gondolni a karosszéria fejlődésére... -
Joker Hun #31537 Szorosabb idöket vártam csalodás!!!!!! -
Nem szeretném, de most mit lehetne írni egy ilyen időmérő után?
Kimi-t sajnálom csak. Még jó hogy nem egy ideges típus. (pedig érthető lenne a dühkitörése) -
Megérzés!!! -
Honda kapott 1 mpt ( Bari ) , akkor szar? , Rönó kapott 2 mpt ( Fisco ) , akkor szar? Meki kapott 0.7-et ( Monty ) akkor tényleg szar!, nos akkor miről beszélünk? holnap majd kiderül! -
Te aztán nagy rajongó vagy!Még nem is volt verseny de leírtad őket!!! 

-
Hááát szvsz üzemanyagtól függ és számoláson. -
mohuska #31530 mér ne lenne? -
Szerintem holnap nem lesz Ferrari a dobogon!!! -
G_ArchAngel #31527 én leírnám: McLaren rajongó vagyok, de nem naív... -
És akkor a másik esélyes még nincs is itt!
Hol lehet?