182273
  • Punker
    ezt már sokszor hallottuk bízonyítíni egyszer sem sikerült......
  • REALista
    Vagy inkább a ferrari azt hiszi hogy ő rájuk nem vonatkoznak a szabályok!
  • BuzzFuzz
    A Ferrari megint hozza a formáját...
  • Punker
    hova lett a cikk? na mindegy igazából nem vártam mást.....
  • Amse
    Ez tényleg vicc....
  • G_ArchAngel #31602
    nem zörög a haraszt, ha nem fújja a paraszt:)))
  • G_ArchAngel #31601
    valamit biztos felmutatnak: Button feltartja a Renault-kat, míg MS meglóg és Kimi feljön...:)))
  • Punker
    ennyi bazzeee a régi dal, ha piros autó vvan elől rögtön jönnek az agyas fikázók stb :(
  • Honda F1
    könyörgöm ne!!! csak ne a ferrari nyerjen

Remélem holnap a Honda tud vmit mutatni a ferrók ellen.
  • Istencsászár
    Egyre többen kérdőjelezik meg a Ferrari 248 F1-es modell hátsó szárnyának törvényességét, bár a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) technikai delegátusa szerint az új szárnyelem minden tekintetben kielégíti a szabályokat.
  • Istencsászár
    :)))) hát ja
  • Punker
    lassan azért nem kap munkát mert tudják hogy vonza a bajt :)
  • Istencsászár
    Ron Dennis
    "Kimi hátsó felfüggesztésének alsó lengőkarja pedig meghibásodott. Ez utóbbi oka egyértelműen gyártási hibára vezethető vissza, de nagyon nehéz ezzel kapcsolatban bármit is mondani, hiszen jó néhány kilométert teszteltük már az új konstrukciót."

most kivételesen sztem nem a mclaren-merci a hibás, ezvan mással is előfordulhat a gyártó a hibás... kimi meg a maximálisam pehes
  • edeleny
    Ujabb eszement kampanytema?Nem unalmas ez mar? Erdekes verseny lesz az biztos.En egy dologtol felek csak,Sumi marad az elen,es a kölyök Massa jo ferrari versenyzö tesztpilotahoz meltan szepen feltartja a mezönyt.
  • Marki
    énművem :) Nagyon idegesít az STR :{
  • BuzzFuzz
    nem csak azt, hanem a többit is ez már nem Forma 1....
  • Bandee1987
    Hát tényleg elég szörnyű volt hallgatni a V8-as Ferrarit ma :(
    Akkor legalább építsenek be egy hangszórót a hátuljába, és azon adjanak V10-es hangokat :)
  • Snecie Smicie
    ez mondjuk jó :>
  • dr Kotász
    :)

• Bandee1987
    példa rá barrichelló 2000-es hockenheimi szereplése :)

Már csak 1 idiótát kell találnotok, aki beszalad a pályára :)
  • G_ArchAngel #31587
    igazából nincs veszve minden, pár autóval többet kell előznie, mint Suzukában, de még nyerhet
  • Bandee1987
    igen, ezt én is elég irónikusnak találtam :)
  • Amse
    :D
  • Alexease
    "Keep Walking"...
  • Bandee1987
    Jaja, sajnálom szegény Kimit, de ha az autó rendben lesz a versenyen (nehezen tudom elképzelni), akkor még alkothat vmit.
    Örülök viszont a Honda remek szereplésének, bár már most látszik, hogy Button jobb, mint Rubinho.
  • Punker
    azért kár hogy Kimi nincs az elején, jó lett volna ha a 3 ász indul előlről, bár így se lesz unalmas a rajt az tuti :)
  • MikX
    Hát énszerintem ha ebben az évben is csak botladozik a Meki, akkor nagyon meg kéne gondolnia...
    Mert ha ez így folyik tovább, akkor itt nem lesz világbajnok, pedíg nagyon kijárna neki...

Viszont én nagy Ferraris vagyok, és most egész kellemes volt ez az időmérő Kimit leszámítva, mert azért neki is szurkolok, kijárna neki egy VB cím már igazán...
  • Kit--Kat
    A McLarenről az utóbbi 5évebn bebizonyosodott, hogy vesztes csapat, ha megvolt nekik a feltétel a címre, akkor is elbírták cseszni, vagy a kaszniban, vagy a motorban, de valamiben mindíg van gigszer. Ja és ha ezt mind megúsznák akkor meg jön a balszrenecse. Ez így folyik már régóta és csodálkoznék, ha ez most abbamaradna.
  • Istencsászár
    vagy nem.
  • Kit--Kat
    Hát-hát, nagyon érik az a Ferraris szerződés:DDD
  • G_ArchAngel #31577
    Képek (Kimi baleste)
  • G_ArchAngel #31576
  • G_ArchAngel #31575
    10. lett volna...

szvsz simán nyomhatnak neki egy motorcserét, mert hátrébb nem küldhetik a rácson...
  • Roolcsy
    Tényleg ha mondjuk Raikkonen az utolsó etapra hagyja ezt a csúnya esését akkor is már csak tizedik lehetett volna vagy törölték volna az idejét?
  • tehen_m
    Nem vagyok divetszurkoló.... Ezt be lehet azonnal fejezni!

Akkor én meg ezt mondom: te vagy a divatszurkoló mert sosem a jelen érdekel!
  • BuzzFuzz
    szerintem nagyon "buta" hangja van a V8-asoknak...
  • Magnumrolcsi
    Szegény Kimi
  • G_ArchAngel #31570
    azért még a nevedre ne vegyél...:DDD
  • Gabor_(HSF)
    talán az 5. alkalom,hogy 1 húron pendülünk
  • G_ArchAngel #31568
    kedves divatszurkoló, tudod vannak itt emberek, akiket érdekel az F1 politikája, jövője, technológiai háttere, nem csak a jelene...

szóval...