182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pont ezért fizetik :) -
Forza Scuderia Torro Rosso
-
Ez a Gyula jobban tenné ha kussolna, egy mondatot nem tud elmondani hibák, és hülyeségek nélkül ... -
mohuska #31686 naaaa...gyerünk máááááá -
edeleny #31685 Na Felebredtem,akkor induljon a "Cirkusz" -
G_ArchAngel #31684 -
Jó szórakozást mindenkinek!
Nehogy nekiálljatok veszekedni pls... -
Induljon hát a cirkusz :) -
G_ArchAngel #31681 Nem jött létre a megegyezés a GPMA és Ecclestone között
A tegnapi Ecclestone – GPMA megbeszélést követően a felek már egy szándéknyilatkozat aláírásáról beszéltek. "Jelenleg egy szándéknyilatkozaton dolgozunk. Az elmúlt hónapok tárgyalásai a sport érdekeit szolgálták." – hangzott Dennis tegnapi reakciója.
Ám úgy tűnik, erre nem került sor, ugyanis néhány pontban még különböznek az érdekek, illetve vélemények. Például az sem tisztázott, hogy az FIA elnöke, Max Mosley mennyire ragaszkodik a sportra vonatkozó szabályterveihez.
"Mindenki abban bízott, hogy alá tudjuk írni a szándéknyilatkozatot, amelyen az elmúlt hónapokban dolgoztunk, és amelyben a legfontosabb pontokat rögzítettük. Sajnos nem az elvárásoknak megfelelően alakultak a tárgyalások, de sikerült előrelépnünk."
"Ha rajtam múlna, már most is aláírhatnánk a megállapodást, de a 'CVC' még az Európai Unió engedélyére vár, amit még ebben a hónapban meg kell kapniuk. Azt hiszem, hogy akkor itt lesz ideje. Azután mindent tisztázhatunk." – tette hozzá a McLaren csapatvezetője. -
Nyiri #31680 Niki Lauda egyenesen gyuloli a Ferrarit. Mit varsz tole? Szanalmas borcafat. -
Bazz, a német RTL-en is valami ilyesmiről beszélt Niki Lauda, de nem értettem pontosan 
10 perc múlva kezdődik a magyaron, majd kiderül
Bár ahogy láttam lassan vonulnak fel a rajtrácsra, és az első sor piroslott a szerelőktől ... -
ez most ugye nem azt méri:DDDDDDDDDDD -
Én annyit olvastam, hogy a többi csapatnak nem tetszik... De az senkit nem érdekel ;Ð -
R.I.P :( -
nem tudom, hogy egyes rivális csapatok miért nem értik meg: a Ferrari gyors volt ugyan, de ha Alfonzó nem baxxa el a végén, akkor ővé lett volna a pole. -
G_ArchAngel #31674 Tudom, nem F1, de sport...
Gyulai István elment, nyugodjék békében - sokat adott a magyar sportnak! -
én sem, és remélhetőleg ez csak vmiféle téves pletyka. -
bebaszna!!!!!!! -
én eddig 3 nagyobb külföldi oldalon néztem szét, de semmi tnem láttam... -
Wtf! -
Ja, már nekünk sem...
Az F1híreken az a hír terjeng, hogy diszkvalifikálták a Ferrarit. -
már elkezdődött a vádaskodás? grat. -
Kikoki #31667 Már nincs -
Ádásszünet :( Remélem 12 óráig elmúlik... -
Egyértelmű, hogy minden csapat keresi a kiskaput! Ha egy csapat talál valami jó megoldást a többi beleköt! Ha nem nyilvánítják szabálytalannak egy idő után mindenki átveszi! -
Előre is mondom ez az én saját kialakított véleményem szerintem a Renault sejt valamit hogy nem tökéletes az autójuk és ezért vádaskodik lehet hogy ha Kiminek sikerült volna futni egy pole-os időt és utána mondjuk a levezető körben történt volna a balesete akkor lehet hogy a Renaultsok megvádolták volna a McLarent hogy szabálytalan volt a hátsó felfüggesztés és ezért futott Kimi ilyen jó kört! Kihangsúlyozom ez az én magán véleményem! -
szerintetek 1 másik csapat honnét gondolha tilyet hogy az ellenfél csal? közel nem mehetnek a másik gépéhez a boxban vizsgálódni, futam közben nem hiszem hogy látszik ha nincs beépített ember csak vádaskodás lehet...... -
Szó Szerint.. Sato veszélyes lehet mindenki testi épségére 
-
Szerintem Kimi holnap valahogy előre evickél és elísmétli a tavalyi hattyú halálát azaz az utsó 5 körben történik valami a kocsijával... -
Pinokio #31660 majd a versenyen minden kiderül
-
a vádakról: sztem teljesen alaptalan az egész, a ferrarik nem csak azért nyertek időmérőt, mert jók voltak, hanem azért is, mert alfonzó nem ment olyan gyors kört, mint a 2. résznél... -
Kikoki #31658 Elötte ugyis taglalni szokták az esélyeket meg az pálya milyen időjárás stb... -
oks nézem! -
Kikoki #31656 Igaz Sato még veszélyes lehet!Emlékszem a tavaji teljesítményével! -
De a futam előtt a magazin 12:05-kor kezdődik -
oks thx -
És egyből alkoholmentes futammal kezdődik a szezon... -
Dodo55 #31652 Igen! Nem csak gumit, hanem felnit is lehet cserélni! -
G_ArchAngel #31651 jah, mert ott valami vallási dolog miatt nem kettőkor, hanem 14.30-kor kezdődik (helyi idő szerint) -
futamon van vmi változtatás azon kívül hogy lehet gumit is cserélni?