182273
  • Punker
    szerintem minden van, még az agurin is :)
  • G_ArchAngel #32771
    Belógott az eső lába, de végül mégsem szólt bele a szezon második futamának eseményeibe. Nem úgy Christian Klien, aki már az első körben nekiment Kimi Raikkönen autójának, aminek hatására a hátsó felfüggesztés eltörött, és a finn versenyző búcsúzni kényszerült, de Klien sem úszta meg.

köcsög osztrák...
  • Nyiri
    A kamerat azt a csapat engedi felrakni a tv tarsasag keresere vagy kotelezo?
  • Punker
    eleve az elképzelés, ki az a barom aki a legfeltünőbb helyen bűvészkedik a szárnnyal?
  • Nyiri
    Nekem gyanus is volt :D Semmi info nem volt a kozvetitesen. Sot kulfoldi lapokon sem talaltam semmi erdemlegeset.
  • G_ArchAngel #32767
    Nincs óvás a Ferrari ellen...
  • GregSB
    Palik meg tényleg nevetséges. Nem lát. Amikor Schuminak elhúzódott a boxkiállása, az azért volt mert az "indító ember" nem engedte ki őt, mivel egy autó pont elhaladt mellettük. Erre Palik elkezdni értetlenkedni, meg mondja hogy a Ferrarinak nem ez volt a legjobb kiállása. Lol, mintha a szerelők tehettek volna róla.
  • Jhon Balu
    megint egy ujj év ahol az ágis huzza szegény kimit....
  • Gabor_(HSF)
    inkább,hogy még nem járt ezen a pályán és fogalma se volt az előzési pontokról,meg a pálya kis trükkjeiről
  • GregSB
    Egyébként a rajtnál előjött hogy Rosberg még fiatal. Oké hogy tudja nyomni neki, meg jól tud előzni, de a megfontoltság még hiányzik belőle. Ha nem erőlködik Webberel Alonso nem tudta volna megelőzni őket olyan könnyen.
  • Lteebee
    3 év alatt ez kb. az első eset.

Szal vigyoroghatsz...
  • Lteebee
    A vesztesek nem érdekesek.
  • BaliBoy
    Szerintem kár lenne máris leírni a Ferrarit. Véleményem szerint Schumi alatt ismét szar volt a motor. Amikor elrajtoltak egy pár méteren keresztül Schumi autójából elég csúnya füst szállt fel. Emelett Massa a 22. helyről hozta be a Ferrarit a 5-re. Most lehet azzal jönni, hogy nagy volt akkor is az idő lemaradása, de a múlthéten Raikönennek is csak úgysikerült a 3. helyre feljönni, hogy az első 2 körben sikerült 10!! helyett feljönnie amikor még együtt van a mezőny. Másrészt a Bahreini nagyondíjon nem volt véletlen, hogy Schumi tudta tartani a Renault tempóját.
  • Punker
    Brio-ból azt is kinézem hogy megszivassa Alonso-t amiért elmegy a csapattól :)
  • Nyiri
    2 smiley is van :)
  • Alexease
    Azet latszott, hogy Brio hirtelen nem tud mit kezdeni Fisco-val amikor odamentek hozza:)
  • Punker
    Egyéni
    1. F. Alonso 18
    2. M. Schumacher 11
    3. J. Button 11
    4. G. Fisichella 10
    5. J-P. Montoya 9
    Konstruktőri
    1. Renault 28
    2. Ferrari 15
    3. McLaren 15
    4. Honda 11
    5. Williams 5

ebből még bármi lehet
  • RelakSfromhome
    Inkább az kéne, hogy cserélgesség egymás között a verdákat :D Megnézném sumit egy Super Aguri-ban
  • Punker
    ezt te sem gondolhatod komolyan, a gyárnak kell a csapat VB is, sőt lehet azt akarják mind2 pilóta VB legyen, az qrvajó reklám lenne nekik.
  • GregSB
    Azért ne felejtsd el hogy Alonso jövőre átmegy a Mekihez, és Fisichella fog maradni, szal én nem vagyok annyira biztos abban amit mondasz :)
  • Nyiri
    Valszeg ezt Brios nem fogja sokszor engedni. Hirtelen majd romlani fog Fisco autoja (mint tavaly) hogy ujra Alonso legyen a favorit. Ez igy megy :) Mig a ferrari siman mocskos modon csak elengedesre birta Barit addig a renault ugy baszik ki a kettessel hogy elkurja az autot :P
  • Punker
    klien bal első kereke szállt el (ha jól emlékszek) szal lehet nem ő volt, majd a nyilatkozatokból kiderül.
  • GregSB
    Egyébként örülök Fisichella győzelmének, remélem ez nem csak 1x jön neki össze mint tavaly. Izgalmasabb lenne ha ő is többször megközelítené a dobogós helyezést.
  • Punker
    miért hát nem az? rakás fejlesztést nem erőltetnének ha mindenki ugyanolyan kasznival menne, sok ökör íg yis kezdi lebutítani az F1-et :(
  • Nyiri
    Bal hatso felfuggesztes onallo eletre kelt. Nah az most meg titok hogy tul ambiciodus volt vagy valaki segitett neki. Paran azt mondjak hogy Klien volt az aki a sotet oldalra csabitotta.
  • Punker
    ez jogos lenne ha az idén yfelénél tartanánk, de simán lehet hogy 2-3 futam után feljönnek.
  • Jhon Balu
    sziasztok.
    mitörtént kimi-vel csak hallottam,hogy kiesett.
  • ShaiHulud
    nade tudod akkro tul "primitiv" lenne es egyesek itt nem neznek:D
  • Alexease
    Egysegesiteni kellene a kasztnikat es a gumikat, akkor talan meg izgalmas is lehetne a dolog;) Egyszeruen nevetseges az F1-ben, hogy penz, reklam, marketing szempontbol elfogadott, hogy a mezony fele kizarolag csak toltelek szerepet jatszik a versenyeken... Es azert meg ugy is maradna kulonbsegek a csapatok kozott, mert ott van meg a motor, a pilota, a taktika stb.
  • Nyiri
    Nem szanalmas csak csalodott. 5 ev utan egy szar fos gyenge kuszkodes es most sem latom azt a hejde nagy javulast. Nem lenne kerekcsere ugyanugy szenvednenek. Nem mondom hogy alazzanak csak tudjanak kuzdeni a gyozelemert. Most mi van. Pontszezes a cel. Nem szep :(
  • akyyy
    ki miat esett ki kimi?:( nem láttam, csak mikor már csak 20 kör votl hátra
  • Gabor_(HSF)
    A v8-as kölségcsőkkentő szabályváltoztatást sem igazán értem..
    Ha ilyen veszélyessé vált az F1 miért nem lehetett visszaszabályozni a v10 -eseket,ez már látszik is,hogy jól müködhet..
    ez most igy megint egy lutri év a szerencse kap főszerepet és mostmár ez is tisztán látszik...
    Nem is értem a FIA miért nem olvassa ezt a fórumot,tanulhatnának belőle
  • Nyiri
    Nah megint. Ha a ferrari igy ha a ferrari ugy. Fejezzetek mar be. Futam elott is vizsgalva volt a szarny es rajthoz allhattak.

2003-s csalo Micslent azt persze sima elfelejtettetek mi? Futamokat nyertek azzal a gumival ami kopas kozben szelesedett a futofelulet. Nem volt butetes csak uj gumi kellett. Nem volt pontlevonas. Most meg kovetelitek a Ferrari felnegyeleset es kizarasat. Szanalmasok vagytok. Az a szarny szabalyos nincs gaz.

Erdekes modon akkor senki nem kovetelt szarny vizsgalast mikor a Mekirol csak ugy repkedtek a darabok annyira vekony volt es nem birta.
  • GregSB
    Nyíri ne vedd a szívedre de tényleg szánalmas siránkozásod.

1. Ferrari nagyon is jó. Azt mondod gáz hogy azért jöttek fel mert kiestek előlük. De hogyan is estek ki előlük? Elfüstölt a motorjuk. Ha a Ferrari nem cserél motort valszeg ők is elfüstöltek volna. Ez taktika volt, ami be is jött nekik.

2. Renaultnak egyáltalán nem lesz sétagalopp. A Williams, McLaren, Honda, Ferrari nagyon is keresztbe tehet még nekik. Ez még csak a második futam volt az új motorokkal, ráadásul A motorgyilkos pályán. Sokat fognak még fejlődni, nem fogunk ennyi elfüstölést többet látni SZVSZ.
  • Istencsászár
    Jaja, kicsit deformálodott.
  • Snecie Smicie
    Klien volt.
  • edeleny
    Van mit!!
  • edeleny
    Megjegyzem,a Ferrari hatso szarnya is igen csak mozgott oszze vissza a kamera alapjan,igy nem csoda hogy nem mertek meglepni a Massa-Sumi cseret.Azt mar csak en teszem hozza,hogy mivel a Ferrarirol van szo nem lesz semmi a dologbol.Nagyon nagyon Sjnalom a Williamsokat,de egyebkent jo futam volt.Ettöl meg szerintem jo ev lesz.Ha jol lattam Kiminek ismet a hatso felfüggesztessel voltak gondjai,de lehet hogy ehez nemi külsö beavatkozas is hozza jarult.
  • Gabor_(HSF)
    Wéber száján volt az igazság..
    Most hogy nincs a toppon a Ferrari lehet baszogatni,mindenki tőrleszteni akar az elmúlt pár év tarolása miatt......
  • Nyiri
    Ha jol emlekszem Webber mondta azt az ev elejen, hogy siman meg lesz a cimvedes es seta lesz iden a Renaultnak. Azt hiszem kezdem ezt elhinni. :(