182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-

-
Amugy azt álmodtam ma hajnalba hogy alonso kiesik és ms 4.ik lesz.) -
edeleny #43079 hát igen,miután kirugták a Renaulttoil azt a jobb hátso szerelöt,a Ferrarinak muszály volt alkalmazni,mert kitálalt volna a sajtonak.
-
Hát én a Cosworth előrébb raknám Kimi-nél és Alonso-nál :)
Nálam:
MS
Cosworth
Michelin
Kimi
Alonso
...többiek
de tök a mindegy, csak vigyorogtam mikor a Cosworth után ..és Yamamoto is elhagyja a..
:D
húbázz..még ez is?!
(semmi bajom Yamamoto-val) -
G_ArchAngel #43077 valamennyire jól betartották a fontossági sorrendet:
1., MS
2., Kimi
3., Alonso (who?)
4., Michelin
5., Cosworth
6., többiek... -
Yamamoto kicsit kilóg a sorból..:)
de egyébként tényleg ez van. :( -
G_ArchAngel #43075 Az utolsó verseny
A mai napon elérkezett a búcsúk napja a Formula-1-ben. Több fejezet is lezárul az F1 1950 óta íródó történetében.
Minden idők legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher elbúcsúzik a sporttól, utat adva az új generációnak.
Kimi Räikkönen is elhagyja a McLaren-Mercedes istállót, Fernando Alonso pedig a Renaulttól távozik.
Elhagyja a Formula-1-et a sikeres gumigyáros, a Michelin és befejezi munkáságát a Cosworth Motor is.
Búcsúzik a versenyzői üléstől Sakon Yamamoto, akit a Super Aguri tesztpilótának minősít vissza. Mark Webber utolsó versenyét teljesíti a Williams színeiben, hogy elfoglalja Robert Doornos helyét a Red Bull Racing istállónál.
Véget ér a Formula-1 egy újabb évada - egy időre a száguldó cirkusz is elköszön a rajongóktól." -
G_ArchAngel #43074 Häkkinen nagyinterjú -
Tudod mikor pancser a Ferrari... Nézd meg az eredményeit és a hiba statisztikáját... -
Nem a technikának dönteni, bár itt csak Alonso hibázhat, de legalább jó verseny lesz, Suminak előre kell mennie lesznek előzések:) -
Maximum annyi gyanúd lehet hogy a Ferrari egy pancser, azért az nekem is fáj, hogy a holnapi verseny tömény unalom lesz sajnos, ami a VB címeket illeti -
Mivan itt, beférkőzött a ferrarihoz a renaultos jobbháccsó szerelő vagy miazisten?
-
"...Basszamegkora időt autózott....." LOLLERR -
beszarok Suminak már megen elcsesződött a kocsija... -
holnap lesz már Palik? :D
vagy hová tűnt egyáltalán? -
én nézem, de tom az eredményt -
én megtudtam ugyhogy meg se nézem így volt ez sok helyen ahol sumi kiesett ahol kiesik ott meg se nézema végéig -
van aki most nézi, vagy már mindneki tudja az eredményt? mert én scak most nézem és direikt nem néztem meg h ki hog yál:= -
így még érdekesebb:P -
de okot nem találtak -
ott egy olyan alkatrész ment tönkre amit évek óta használnak és soha nem volt semmi baja szerintem érdekes -
Ezt mindenki látja aki nézi az F1et, hogy felettébb különös, ha 1 Ferrariba valami nem működik, pláne a legkiélezettebb 2 futamon...
A Japán motorhiba okát sem tudták kideríteni... -
én nem szeretem a sumi de neki szurkolok mivel ez élete utolsó f1-es futama -
bazmeg ez nekem is kurva gyanús mert az biztos hogy sumi autóját jobban öszerakják mint massáét(ugyanígy rönyó,mekláren,stb)és pont neki megy tönkre az ucós kétversenyen mingyá lefejelem a radiátort -
edeleny #43057 A Renaultnál is ezt mndták pár hete.
Ugy látszik Sumi tudja mikor kell abbahagyni.
Mindenesetre azért remélem fut még egy szép versenyt. -
Ez volt a kulcsszó... most fog elromlani a Ferrari, amikor Raikonnen odamegy... -
10.ről még simán győzhet, amennyivel jobbak a Ferrarik a mezőnynél. -
G_ArchAngel #43054 MS - üzemanyagadagoló hiba, nem lesz motorcsere...
kis jó a nagy rosszban -
G_ArchAngel #43053 rólam tudjátok, hogy nem vagyok MS-fan, de ami ezzel a sráccal történik az már lassan "Räikkönen-szindróma"...
sajnálom nagyon...
viszont Massa állatul nézett ki a brazíl-overallban:) -
thx -
Eredmény -
eredmény? -
Jah. És a két Ferrari közül pont Sumival, pedig Massa legalább annyira nyomja (ha nem jobban). Én sem tudok másra gondolni csak, hogy szabotőr van a Ferrarinál. -
Hát de komolyan 6 évig semmi probláma, most meg az utolsó 2őn zsinórban?! Nem kicsit gyanus... -
alonso, fizi hnyadiklett? -
Van már végeredmény? -
Azért van még egy verseny is holnap!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval nyugi! De ami történt, azért mindez tényleg gáz. Nem szépen vonul vissza. Eddig. De ugye előző versenyen meg neki állt a zászló, és mi lett belőle? :)
-
onnan szép a győzelem... -
10, ha nem kell motort cserélni, kit tudja még mi jön :( -
honnan fog így indulni?