182273
  • allock #43081
  • Count Adyn
    Amugy azt álmodtam ma hajnalba hogy alonso kiesik és ms 4.ik lesz.)
  • edeleny
    hát igen,miután kirugták a Renaulttoil azt a jobb hátso szerelöt,a Ferrarinak muszály volt alkalmazni,mert kitálalt volna a sajtonak.
  • b-type
    Hát én a Cosworth előrébb raknám Kimi-nél és Alonso-nál :)
    Nálam:
    MS
    Cosworth
    Michelin
    Kimi
    Alonso
    ...többiek
    de tök a mindegy, csak vigyorogtam mikor a Cosworth után ..és Yamamoto is elhagyja a..
    :D
    húbázz..még ez is?!
    (semmi bajom Yamamoto-val)
  • G_ArchAngel #43077
    valamennyire jól betartották a fontossági sorrendet:

1., MS
    2., Kimi
    3., Alonso (who?)
    4., Michelin
    5., Cosworth
    6., többiek...
  • b-type
    Yamamoto kicsit kilóg a sorból..:)
    de egyébként tényleg ez van. :(
  • G_ArchAngel #43075
    Az utolsó verseny

A mai napon elérkezett a búcsúk napja a Formula-1-ben. Több fejezet is lezárul az F1 1950 óta íródó történetében.

Minden idők legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher elbúcsúzik a sporttól, utat adva az új generációnak.

Kimi Räikkönen is elhagyja a McLaren-Mercedes istállót, Fernando Alonso pedig a Renaulttól távozik.

Elhagyja a Formula-1-et a sikeres gumigyáros, a Michelin és befejezi munkáságát a Cosworth Motor is.

Búcsúzik a versenyzői üléstől Sakon Yamamoto, akit a Super Aguri tesztpilótának minősít vissza. Mark Webber utolsó versenyét teljesíti a Williams színeiben, hogy elfoglalja Robert Doornos helyét a Red Bull Racing istállónál.

Véget ér a Formula-1 egy újabb évada - egy időre a száguldó cirkusz is elköszön a rajongóktól."
  • G_ArchAngel #43074
    Häkkinen nagyinterjú
  • Kit--Kat
    Tudod mikor pancser a Ferrari... Nézd meg az eredményeit és a hiba statisztikáját...
  • Istencsászár
    Nem a technikának dönteni, bár itt csak Alonso hibázhat, de legalább jó verseny lesz, Suminak előre kell mennie lesznek előzések:)
  • DjDano
    Maximum annyi gyanúd lehet hogy a Ferrari egy pancser, azért az nekem is fáj, hogy a holnapi verseny tömény unalom lesz sajnos, ami a VB címeket illeti
  • Count Adyn
    Mivan itt, beférkőzött a ferrarihoz a renaultos jobbháccsó szerelő vagy miazisten?
  • chalezlopez
    "...Basszamegkora időt autózott....." LOLLERR
  • Shaman
    beszarok Suminak már megen elcsesződött a kocsija...
  • allock #43067
    holnap lesz már Palik? :D
    vagy hová tűnt egyáltalán?
  • allock #43066
    én nézem, de tom az eredményt
  • bardocz
    én megtudtam ugyhogy meg se nézem így volt ez sok helyen ahol sumi kiesett ahol kiesik ott meg se nézema végéig
  • akyyy
    van aki most nézi, vagy már mindneki tudja az eredményt? mert én scak most nézem és direikt nem néztem meg h ki hog yál:=
  • bardocz
    így még érdekesebb:P
  • Kit--Kat
    de okot nem találtak
  • bardocz
    ott egy olyan alkatrész ment tönkre amit évek óta használnak és soha nem volt semmi baja szerintem érdekes
  • Kit--Kat
    Ezt mindenki látja aki nézi az F1et, hogy felettébb különös, ha 1 Ferrariba valami nem működik, pláne a legkiélezettebb 2 futamon...
    A Japán motorhiba okát sem tudták kideríteni...
  • leho94
    én nem szeretem a sumi de neki szurkolok mivel ez élete utolsó f1-es futama
  • bardocz
    bazmeg ez nekem is kurva gyanús mert az biztos hogy sumi autóját jobban öszerakják mint massáét(ugyanígy rönyó,mekláren,stb)és pont neki megy tönkre az ucós kétversenyen mingyá lefejelem a radiátort
  • edeleny
    A Renaultnál is ezt mndták pár hete.
    Ugy látszik Sumi tudja mikor kell abbahagyni.
    Mindenesetre azért remélem fut még egy szép versenyt.
  • nearo
    Ez volt a kulcsszó... most fog elromlani a Ferrari, amikor Raikonnen odamegy...
  • Kit--Kat
    10.ről még simán győzhet, amennyivel jobbak a Ferrarik a mezőnynél.
  • G_ArchAngel #43054
    MS - üzemanyagadagoló hiba, nem lesz motorcsere...

kis jó a nagy rosszban
  • G_ArchAngel #43053
    rólam tudjátok, hogy nem vagyok MS-fan, de ami ezzel a sráccal történik az már lassan "Räikkönen-szindróma"...

sajnálom nagyon...

viszont Massa állatul nézett ki a brazíl-overallban:)
  • desigo
    thx
  • BaliBoy
    Eredmény
  • desigo
    eredmény?
  • BaliBoy
    Jah. És a két Ferrari közül pont Sumival, pedig Massa legalább annyira nyomja (ha nem jobban). Én sem tudok másra gondolni csak, hogy szabotőr van a Ferrarinál.
  • Kit--Kat
    Hát de komolyan 6 évig semmi probláma, most meg az utolsó 2őn zsinórban?! Nem kicsit gyanus...
  • Sil3nt
    alonso, fizi hnyadiklett?
  • desigo
    Van már végeredmény?
  • a.carkey
    Azért van még egy verseny is holnap!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval nyugi! De ami történt, azért mindez tényleg gáz. Nem szépen vonul vissza. Eddig. De ugye előző versenyen meg neki állt a zászló, és mi lett belőle? :)

• desigo
    onnan szép a győzelem...
  • 0ppika
    10, ha nem kell motort cserélni, kit tudja még mi jön :(
  • desigo
    honnan fog így indulni?