182273
  • desigo
    Miért nem tud a Honda egy normális autót összerakni
  • Istencsászár
    Igen? nemfigyeltem... az első körében? mer utána ki sem ment már...
  • Count Adyn
    Heidfeld féle falfestés
  • desigo
    Heidfeld nem semmi:)
  • Kit--Kat
    Raikkonennél 1 kurva szót nem szólt gyuszkó hogy majdnem keresztbe rakta a kocsit célegyenesre fordítónál, csak hogy ennyit tudott. Kiv. leszek hogy üvöltözik a következő körben, amikor Alonso is ugyanezt csinálja és ezért is fog kikapni.
  • desigo
    Mi volt eddig?
  • akyyy
    íjjjjjj
  • kirol
    Biztos nem láttad a multkori futamot. De nem számít, mindegy.
  • Istencsászár
    Williams autót tud építeni, és biztosan jobb mint a Toyota aerodinamikailag, csak nincs annyi pénz a fejlesztésekre és nem áll most a háttérben BMW szintű "társ", most egy privát csapat, de nem meglepő a gyorsaságuk.
    Aguri kapott egy jó kocsit és kihasználja a benne levő lehetőséget.
    RBR pedig most érik be, ha nem menne tönkre akkor még jobban állnának, egy "nagy" csapat, pénz dögivel, szakember dögivel... minden adott és ez látszik is, csak még be kell érnie a sok munkának.
  • edeleny
    Na jo,nem is azért irtam,mert rajongoja lennék a Németnek.
    érdekes a fiok csapatok jobban futnak,mint a gyáriak.
    Williams-Toyota
    Aguri-Honda
    RBR-Renault
  • Istencsászár
    Tudod erre mit lehet mondani, hogy ezen a szinten 3 tized sok... 2 STR, 2 Aguri vagyis 2 nem gyári csapat 4 pilótája előtte van... akár 3 tized akár nem ez kevés... mi lenne vele ha a mezőny még szorosabb lenne... Star Sport-on mutatták a csapaton belüli qual teljesítményt... Ralf vs Trulli 6-0 asszem ezen nincs mit magyarázni, még ha 1-1 ilyen becsúszna de nem stabilan ezt hozza...
  • CHEAPBOY
    hát a k*rva annyat hogy elszurta:(
  • edeleny
    Egy kicsit Ralfika védelmében.
    A középmezöny nagyon sürü,Trulli az elsö etapban csak 0.3 mp-vel ment jobbat,és igy végzett a 11. helyen,de a 6. Heidfeld is cak 0.6-al volt gyorsabb.
  • spect16
    Ne piszkáljátok már szegényt. Nem elég neki, hogy holnap elkell indulnia versenyen. Kiváncsi leszek, hogy holnap megismétli-e a tavalyi bukdácsolását.(Elvégre Monacoban kijelentette, hogy már Kanadára készültek fel a kocsival.)
    Mekik szvsz most Hamiltonnak szavaznak bizalmat a versenyen. Ferkák megkapják megint a másodhegedűs szerepét. Azért Kiminek most jól esne egy győzelem.
    Viszont kiváncsi leszek Heidfeldre, hogy mit tud kezdeni a mostani helyezésével.
  • Istencsászár
    "Kihúztam ( ezen a futamon is ) a forgalom kártyát. Nagy forgalomba kerültem ( itt is ), de egész hétvégén problémánk volt. ( mert Trulli alatt szét esetta a kocsi és ez nagyon mélyen érintett engem )" - így Schumacher.

"Négy autó volt előttem, akik természetesen nem tudtak köddé válni ( mert a forgalomba kellett kijönnöm gyors kört futni ). A felfüggesztési elem nem okozott problémát ha néhány kerékvetőt ki is kellett kerülni emiatt ( fő a biztonság! ). Holnap szeretnénk javítani. ( örülnék ha a 2 spyker nem rajtolna le ) Majd kiderül mit tud hozni Jarno az időmérőből." ... többet mint te...
  • HUNtalicska93
    ja,inkább azt a szar földindulást adják...
  • Count Adyn
    Amugymeg lesz@phat az rtlklub...
  • Istencsászár
    Nemtudom miről beszélsz de mind1, majd holnap minden kiderül és mindenki derül.
  • kirol
    Azzal, hogy elsőnek engedték, Hemilton elé.
  • Istencsászár
    Azzal hogy 2. lett? nagyon nagy ott a sötétseg... gondoljátok a McLaren még1szer eljáttsza azt a biztonsági stratégiát amit mult versenyen? lehet, de ha Hamiltont nem tudja a pályán Alonso megelőzni akkor a boxban próbálkozhat de ott tényleg erőből kell neki mert Hamilton kijelentette hogy ő nem 2., és ez igyvan jól, sőt a média is rászállna a csapatra megint... itt engedni fogják őket.
  • Dodo55
    ...és nem fogja tudni megelőzni, és ráparancsol a csapatra, hogy szóljanak neki, de a csapat nem fog segíteni(hiába akar majd), és mérgében megint odavágja a kedvenc helyére.
  • Kit--Kat
    Aha...
  • kirol
    Hát ez igaz. De legalább mostmár nyugodtan lehet csabit csalonzónak is hívni. Kiérdemelte mostmár tényleg.
  • Istencsászár
    Neki fog esni a pályán az első körökben.
  • Kit--Kat
    Úgy is összehozzák neki pitben az 1. helyet szal tök mind1...
  • bardocz
    eh,én nem találom sehol sem:(
  • kirol
    Bakker itt a Ferrarinal valamit nagyon elcsesznek mostanság. Már az első 3-ban sincsennek benne.

De legalább csabi csak második lett. Enne körülök.
  • Kit--Kat
    Ehhh hihetetlen...
  • Istencsászár
    Szép volt Hami, Alonso elszurta az utolsó sikánt, viszont addig gyorsabb volt... érdekes futam lesz, ha ezek egymásnak esnek:))
  • MrTressy
    hami pole raikonnen 4, massa 5 :(
  • tzsoltika
    már megvan, visszaolvastam, tvu-n nézem a wheels csatornát
  • banok
    én streamen
  • Dodo55
    1 perc 6 másodpercet késik ez a Star Sports adás.
  • tzsoltika
    ti most hol nézitek?
  • Istencsászár
    Trulli bejutott ( megint ), Nick meg mit ment, érintőset és igy is 1.15.9:)
  • Bandee1987
    hátbammeg, massa, raikönnen, embereljétek már meg magatokat a harmadik körre!!!
  • Bandee1987
    hát el kell ismerni most nagyon megy nekik. Bár Hamiltont ezerszer jobban bírom, mint Alonsot, ezt is el kell ismernem :)
  • Istencsászár
    Alonso, Hamilton és a Meki hihetetlen, kimennek és alig 1 tized van a gyors körük közt, Q1-ben is és most a Q2-ben is... fantasztikus két pilóta.
  • Istencsászár
    Ralf... pedig itt lett volna esélye mert Trulli alatt 2szer is szétesett a kocsi, és biztos ez benne volt a pilótába de igyis agyon verte... byby Ralf.
  • Istencsászár
    Alonso csak érintette és a felfügg hibásodott meg, Kova oda csapata és leszakadt a hátsó szárny... amugy igen.