182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
gyáhá :DDDD
massa megelőzte alonsot -
Alosno Fernandóóóóóóóóó
ájjon ki
-
nem értem : o -
jaja sajna megoldotta -
Webber elég agressszíven nyomja -
mégis ott van harmadik vagy hanyadik:| -
csöppet kiment a rajtnál XDD -
micsinált alonsoo???? mneg eddig mi volt?: -
alonso az uj kamikaze:D -
grat raikönen 
-
Na Alonso megint sportszerű volt! Gratula... -
Alonso ezt nagyon elszúrta... -
sopcast - CCTV5, Star Sports -
regisztrálsz és itt... -
Sziasztok A netten hol lehet megnézni a versenyt??? -
Nah remélem eseménydús futam lesz:) -
Dennis: ha a szükség lesz rá, ismét rádión utasítom a pilótáimat!
Ron Dennisnek, a McLaren főnökének nincsenek aggályai azzal kapcsolatban, hogy a Monacói Nagydíjon történtek után ismét „beleszóljon” a futamba oly módon, hogy rádión utasítja pilótáit: ne támadják egymást. -
Ralf Schumacher a csapatvezetőket hibáztatja az istálló vártnál sokkal gyengébb világbajnoki szereplése miatt.
"Mindenhonnan azt hallom, a Toyota más pilótákkal tárgyal, csak az én szemembe ezt nem mondja meg senki" - fakadt ki vasárnap Montrealban a Kanadai Nagydíj előtt Schumacher. "Egyébként én más csapatokkal egyeztetek, tehát akkor sem történik tragédia, ha a Toyotánál úgy döntenek, nincs szükség rám. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy amíg nem képesek olyan autót készíteni, amely végigbír egy világbajnoki hétvégét, addig nincs értelme a versenyzők képességeit kétségbe vonni. Arról nem tehetek, ha a szegélykövön leszakad a felfüggesztés, vagy az időmérő edzésen akkor küldenek ki a pályára, amikor a legnagyobb a forgalom és nem tudok gyorsan haladni. Ilyen rosszul még egy gokartot sem raknak össze, hogy a szegélyen szakadjon le a felfüggesztés és ahhoz sem kell túl nagy szakértelem, hogy gyors kört csak akkor lehet megtenni, ha nem kényszerülök arra, hogy kerülgessem a többieket. Kár, hogy ez csak számomra egyértelmű."
A Toyota éves költségvetése 400 millió dollár, ez a második legmagasabb az egész mezőnyben, ennek ellenére a szezon előtt világbajnoki címről álmodó istálló versenyzői még a dobogós helyektől is messze vannak: Trulli 4 ponttal a 10., Schumacher 1 ponttal a 13-14. helyen áll a vb-pontversenyben. -
A felesége az úr a háznál:D -
G_ArchAngel #49192 de jó üzletember!
és jó a menedzsere:) -
spect16 #49191 Ne bántsátok már szegényt. Félóra és elkezdődik az unalom. -
nem is kicsit 
-
Ralf Schumacher balfasz -
MrTressy #49188 Ha nem veszi le a sisakot nincs gond.De ha inni akar muszáj lesz :) -
WNW #49187 Meg felgyujtottak..
Lehet hogy azt kene csinalniuk a Toyota versenyzoknek, mint amit ma Pasini a 125 cc-ben.. Beallt a motor, felbukott, meg ott a kavicsagyban jol megrugdalta...
-
Rómát ennyi idő alatt le is bontották már:D
Komolyan Ralph Schumacher a smúzolással egyengeti a helyét a hullabéna teljesítménye ellenére... -
spect16 #49185 Anyámmm. Mióta vannak bennt az F1-ben. És azóta mindig csak ígérik a nagy áttörést.
Fúrják meg a többi csapatot utána talán lesz több esélyük.
Ralfi ha talán ott maradt volna a Williams-nál és beállt volna a munkások közé akkor talán nem itt tartana, hogy az állását kell féltenie. -
Ralf Schumacher bízik a Toyotában
Ralf Schumacher a kudarcok ellenére is bízik abban, hogy sikerül a nagy ugrás a Toyota istállónál. "Rómát sem egy nap alatt építették fel. Szeretnék lendületet vinni a csapatba. És ez sikerülni is fog."
Ehhez azonban ki kell küszöbölni jelenlegi problémákat. "Először is egy olyan autót kell építenünk, ami megbízható. Ha ez sikerült, akkor kezdhetünk csak el a többi dologgal - így a szerződésekkel is - foglalkozni." - tette hozzá a német versenyző.
A Toyota Schumacherrel is tárgyal a jövőt illetően, ugyanakkor figyeli a pilótapiacot is. Schumacher menedzsmentje szintén felkeresi a potenciális munkaadókat. A japán istálló azonban prioritást élvez.

-
Félreértessz tesó én nem azt mondtam h nem kell biztonságosabb legyen a forma 1,hanem azt mondtam h túlzásba vitték.... -
Ebben igazad van, de sajnos ez olyan, mint a tobbi sportnal a dopping. Valahogy feljebb kell kerekedni a tobbieken, ha nem megy versenyzoi tudasbol, akkor megy elektronikabol, mechanikabol, stb. -
Gondolom akkor jobban orulnel, ha minden versenyen bennegne valaki az autoban, mert az faszan izgalmas... -
toretto r34 #49180 de akkor sztem az autok is faszábbak voltak igaz hogy nem voltak ilyen gyorsak meg erősek de fasza volt a hangjuk nekem tökre tetszett például a shelles reklámba az a pár régi ferrari fasza hang na meg azért azok is mentek rendesen meg manuális váltó nem volt minden tiszta buzi elektronika -
Ha hamarabb megszületek akkor én gilles villeneuve ért néztem volna f1-et benne volt versenyezni akarás bármi áron, és mekkora csatákat láthattunk tőlle a forma 1 talán legnagyobb csatáját talán ő vivta és René Arnoux...na de akkor minden más volt...Most ha már 1 kis olaj folyik a pályára akkor már piross zászló van. Szerintem 1 kicsit túlzásban van biztonság a forma 1 ben. 94 Imola óta mind csak a biztonságon van a hangsúly ami annyira elfajult h unalmas lett a forma 1 ez az igazság....... -
Sokszoros deriválás eredménye valszeg:D -
spect16 #49177
Schumimester idejében az volt, hogy volt egy jól összerakott kocsi, a többi cspat sajna nem volt sehol. Néha azért sikerült megszorítani. A legtöbb csata általában hátul zajlott. Most meg...hagyjuk. Az egész a Nagy Durranásra hasonlít a thai boxos jelenettel:(
Kanada:jó versenynek ígérkezik a kicsúszásokból ítélve. Heidfeld mondta azt hiszem még a Sauberes idényében, hogy egy dög unalmas pálya a Kanadai. Tegnap sikerült rácáfolnia:)
-
Vannak jók, végülis lehet őket becézgetni, akkor a jövőben ezeket használjuk: szeszkazán, kokszos, csabi stb... -
DJ BP #49175 Nem Xabi Alonsoval jkeveri? :DD -
DJ BP #49174 bízom benne :DD -
Ki keresztelte el alonsot csabinak?:D:D -
ha van hol hibázni akkor itt minden adott neki;)