182273
  • Picar77
    gyáhá :DDDD
    massa megelőzte alonsot
  • akyyy
    Alosno Fernandóóóóóóóóó ájjon ki
  • miilann
    nem értem : o
  • Picar77
    jaja sajna megoldotta
  • banok
    Webber elég agressszíven nyomja
  • akyyy
    mégis ott van harmadik vagy hanyadik:|
  • Picar77
    csöppet kiment a rajtnál XDD
  • akyyy
    micsinált alonsoo???? mneg eddig mi volt?:
  • Count Adyn
    alonso az uj kamikaze:D
  • Picar77
    grat raikönen
  • gordon 24
    Na Alonso megint sportszerű volt! Gratula...
  • desigo
    Alonso ezt nagyon elszúrta...
  • banok
    sopcast - CCTV5, Star Sports
  • desigo
    regisztrálsz és itt...
  • marsu
    Sziasztok A netten hol lehet megnézni a versenyt???
  • desigo
    Nah remélem eseménydús futam lesz:)
  • passatgt
    Dennis: ha a szükség lesz rá, ismét rádión utasítom a pilótáimat!
    Ron Dennisnek, a McLaren főnökének nincsenek aggályai azzal kapcsolatban, hogy a Monacói Nagydíjon történtek után ismét „beleszóljon” a futamba oly módon, hogy rádión utasítja pilótáit: ne támadják egymást.
  • passatgt
    Ralf Schumacher a csapatvezetőket hibáztatja az istálló vártnál sokkal gyengébb világbajnoki szereplése miatt.

"Mindenhonnan azt hallom, a Toyota más pilótákkal tárgyal, csak az én szemembe ezt nem mondja meg senki" - fakadt ki vasárnap Montrealban a Kanadai Nagydíj előtt Schumacher. "Egyébként én más csapatokkal egyeztetek, tehát akkor sem történik tragédia, ha a Toyotánál úgy döntenek, nincs szükség rám. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy amíg nem képesek olyan autót készíteni, amely végigbír egy világbajnoki hétvégét, addig nincs értelme a versenyzők képességeit kétségbe vonni. Arról nem tehetek, ha a szegélykövön leszakad a felfüggesztés, vagy az időmérő edzésen akkor küldenek ki a pályára, amikor a legnagyobb a forgalom és nem tudok gyorsan haladni. Ilyen rosszul még egy gokartot sem raknak össze, hogy a szegélyen szakadjon le a felfüggesztés és ahhoz sem kell túl nagy szakértelem, hogy gyors kört csak akkor lehet megtenni, ha nem kényszerülök arra, hogy kerülgessem a többieket. Kár, hogy ez csak számomra egyértelmű."

A Toyota éves költségvetése 400 millió dollár, ez a második legmagasabb az egész mezőnyben, ennek ellenére a szezon előtt világbajnoki címről álmodó istálló versenyzői még a dobogós helyektől is messze vannak: Trulli 4 ponttal a 10., Schumacher 1 ponttal a 13-14. helyen áll a vb-pontversenyben.
  • Istencsászár
    A felesége az úr a háznál:D
  • G_ArchAngel #49192
    de jó üzletember!

és jó a menedzsere:)
  • spect16
    Ne bántsátok már szegényt. Félóra és elkezdődik az unalom.
  • Picar77
    nem is kicsit
  • MaSzKa
    Ralf Schumacher balfasz
  • MrTressy
    Ha nem veszi le a sisakot nincs gond.De ha inni akar muszáj lesz :)
  • WNW
    Meg felgyujtottak.. Lehet hogy azt kene csinalniuk a Toyota versenyzoknek, mint amit ma Pasini a 125 cc-ben.. Beallt a motor, felbukott, meg ott a kavicsagyban jol megrugdalta...
  • Bucser
    Rómát ennyi idő alatt le is bontották már:D

Komolyan Ralph Schumacher a smúzolással egyengeti a helyét a hullabéna teljesítménye ellenére...
  • spect16
    Anyámmm. Mióta vannak bennt az F1-ben. És azóta mindig csak ígérik a nagy áttörést.
    Fúrják meg a többi csapatot utána talán lesz több esélyük.
    Ralfi ha talán ott maradt volna a Williams-nál és beállt volna a munkások közé akkor talán nem itt tartana, hogy az állását kell féltenie.
  • Istencsászár
    Ralf Schumacher bízik a Toyotában

Ralf Schumacher a kudarcok ellenére is bízik abban, hogy sikerül a nagy ugrás a Toyota istállónál. "Rómát sem egy nap alatt építették fel. Szeretnék lendületet vinni a csapatba. És ez sikerülni is fog."

Ehhez azonban ki kell küszöbölni jelenlegi problémákat. "Először is egy olyan autót kell építenünk, ami megbízható. Ha ez sikerült, akkor kezdhetünk csak el a többi dologgal - így a szerződésekkel is - foglalkozni." - tette hozzá a német versenyző.

A Toyota Schumacherrel is tárgyal a jövőt illetően, ugyanakkor figyeli a pilótapiacot is. Schumacher menedzsmentje szintén felkeresi a potenciális munkaadókat. A japán istálló azonban prioritást élvez.

• INeedspeed
    Félreértessz tesó én nem azt mondtam h nem kell biztonságosabb legyen a forma 1,hanem azt mondtam h túlzásba vitték....
  • Me0w
    Ebben igazad van, de sajnos ez olyan, mint a tobbi sportnal a dopping. Valahogy feljebb kell kerekedni a tobbieken, ha nem megy versenyzoi tudasbol, akkor megy elektronikabol, mechanikabol, stb.
  • Me0w
    Gondolom akkor jobban orulnel, ha minden versenyen bennegne valaki az autoban, mert az faszan izgalmas...
  • toretto r34
    de akkor sztem az autok is faszábbak voltak igaz hogy nem voltak ilyen gyorsak meg erősek de fasza volt a hangjuk nekem tökre tetszett például a shelles reklámba az a pár régi ferrari fasza hang na meg azért azok is mentek rendesen meg manuális váltó nem volt minden tiszta buzi elektronika
  • INeedspeed
    Ha hamarabb megszületek akkor én gilles villeneuve ért néztem volna f1-et benne volt versenyezni akarás bármi áron, és mekkora csatákat láthattunk tőlle a forma 1 talán legnagyobb csatáját talán ő vivta és René Arnoux...na de akkor minden más volt...Most ha már 1 kis olaj folyik a pályára akkor már piross zászló van. Szerintem 1 kicsit túlzásban van biztonság a forma 1 ben. 94 Imola óta mind csak a biztonságon van a hangsúly ami annyira elfajult h unalmas lett a forma 1 ez az igazság.......
  • Count Adyn
    Sokszoros deriválás eredménye valszeg:D
  • spect16

Schumimester idejében az volt, hogy volt egy jól összerakott kocsi, a többi cspat sajna nem volt sehol. Néha azért sikerült megszorítani. A legtöbb csata általában hátul zajlott. Most meg...hagyjuk. Az egész a Nagy Durranásra hasonlít a thai boxos jelenettel:(
    Kanada:jó versenynek ígérkezik a kicsúszásokból ítélve. Heidfeld mondta azt hiszem még a Sauberes idényében, hogy egy dög unalmas pálya a Kanadai. Tegnap sikerült rácáfolnia:)
  • Istencsászár
    Vannak jók, végülis lehet őket becézgetni, akkor a jövőben ezeket használjuk: szeszkazán, kokszos, csabi stb...
  • DJ BP
    Nem Xabi Alonsoval jkeveri? :DD
  • DJ BP
    bízom benne :DD
  • INeedspeed
    Ki keresztelte el alonsot csabinak?:D:D
  • INeedspeed
    ha van hol hibázni akkor itt minden adott neki;)