182279
  • spect16

Schumimester idejében az volt, hogy volt egy jól összerakott kocsi, a többi cspat sajna nem volt sehol. Néha azért sikerült megszorítani. A legtöbb csata általában hátul zajlott. Most meg...hagyjuk. Az egész a Nagy Durranásra hasonlít a thai boxos jelenettel:(
    Kanada:jó versenynek ígérkezik a kicsúszásokból ítélve. Heidfeld mondta azt hiszem még a Sauberes idényében, hogy egy dög unalmas pálya a Kanadai. Tegnap sikerült rácáfolnia:)
  • Istencsászár
    Vannak jók, végülis lehet őket becézgetni, akkor a jövőben ezeket használjuk: szeszkazán, kokszos, csabi stb...
  • DJ BP
    Nem Xabi Alonsoval jkeveri? :DD
  • DJ BP
    bízom benne :DD
  • INeedspeed
    Ki keresztelte el alonsot csabinak?:D:D
  • INeedspeed
    ha van hol hibázni akkor itt minden adott neki;)
  • INeedspeed
    szoritok neked punker! Én is örülnék már egy kis balhénak :D
  • Istencsászár
    Jó volt a 2005 is... voltak akciók bőven, kösönhetően a jó gumi szabálynak a pályán voltak csaták.
  • Dodo55
    Szerintem eddig talán a 2003-as év volt a legjobb.
  • Count Adyn
    Viszont 98 99 2000 elég jó volt:D
  • gordon 24
    Senki nem mondta hogy az nem volt unalamas.
    Az viszont tény hogy ennél rosszabb sosem volt.
    Az igazi akkor volt a forma1 amikor Prost és Senna nyüstölték egymást.
  • toretto r34
    de nehogy azt mond hogy annyi minden történik tény hogy schumimester akkor lealázta a mezőnyt mindt a picsa de most se látsz nagy előzéseket meg hogy eggyik tolja le a másikat a pályárol
  • Istencsászár
    Nézzük azzal nincs gond:)))
  • DjDano
    Elmentek a jó francba... ha unalmas nézzetek valami harmadrangú szériát nem itt kell hülyeségeket pofázni

Megmondom én mi volt unalmas 2001,2002,2004... Összehasonlíthatatlanul több minden történik mint akkor!
  • HUNtalicska93
    Alonso
    Lewis
    Massa
    Heidfeld
    Kubica
    .
    .
    .
    Kiminek szétmegy az autója szokás szerint,vagy meglát az út szélén egy üveg Finlandia-t,kiszáll és emiatt kizárják,mer el hagyta az autót.
  • toretto r34
    de sato-rol se feledkezünk meg a 11. helyröl rajtol ott lehet kamikaze mutatványokat csináln
  • Kit--Kat
    szvsz a te futamod lesz;)
  • Count Adyn
    Heidfeld forradalmasította a graffiti művészetét, hátha művel még valami jót:D
  • toretto r34
    szerintem hamilton pár versenyen belül összetöri a mercit mert kezd elszállni magátol és ez lessz a veszte. ki tudja lehet hogy ez a verseny lessz az?
  • Punker
    bárkiben, itt mindig megnézik a falat páran, amúgy meg nem vagyok válogatós mindegy ki az csak SC legyen belőle :)
  • Istencsászár
    Kovaleinbe bízhatsz:))
  • Punker
    remélem min 10 baleset lesz :)
  • toretto r34
    én se szeretem a mercit nagy ferraris vagyok de most mit csináljak a merci indul elölről ennyi de ez technikai sport bármi megtörténhet.
  • Istencsászár
    Mert a remény hal meg utoljára...
  • Count Adyn
    Hja kb énse tudom miért szeretem:D
  • G_ArchAngel #49152
    ez igaz, hogy ez a hétvége ebből a szempontbó elég jó, de mégis nézzük ezt a határsz*r F1-et, mert függők vagyunk:)
  • Istencsászár
    Francokat fröcsögsz már, van normális neve... Rajtnál nem fogja elengedni hacsak Alonso nem szur be mellé, még az is lehet hogy ütköznek, de Alonsonak a pályán kell megelőznie Hamiltont, mert ha a box taktikánál gyorsabb lennevagyis addig együtt mennének akkor megint menne a fikázás ha netán Alonso jobban jönni hogy csalás meg minden... a pályán kell hogy megelőzze különben megint csak fröcsögés lesz és szegény kis Hamilton sajnálása... mert megérdemli... ki nem érdemli a győzelmet?
  • Count Adyn
    Nembaj van ma motogp, meg roland garros döntő, tegnap volt durva spanyol bajnoki forduló, izgalmakat ott lehet találni...
  • kirol
    Hát ez már alap, hogy unalmas. Ahogy indulnak rajtnál kis változás, aztán szokás szerint bevonatoznak. Esetleg Hamiltonnak el kell engedni Csabit. Ennyi.
  • akyyy
    hát tegnap elég sokan csúszkáltak.
  • G_ArchAngel #49147
    ha nem is lesz igazad a befutót illetően, de az unalmas futamban valószínűleg igen...

a rajt keverhet vagy a fal miatt egy-egy SC, de különben lehet a vége az marad, mint a felvezető körben...
  • Istencsászár
    Asszem Alonso fog nyerni, és tömeges öngyilkosság fog a fórumokon eluralkodni:DD Ha nem hibáznak ott elől a két McLarent senki sem fogja utolérni... unalmas futam lesz megint.
  • kirol
    Szerintem megy egy ilyen:

1. Lewis
    2. Massa
    3. Raikkonen
    4. Heidfeld
    5. Csabi
    ...befutó
  • desigo
    Hamilton nem fog minden egyes versenyen dobogón állni bármilyen jó is.
    Ki fog hullani a merci alóla vagy hibázni fog...
  • G_ArchAngel #49143
    jó lenne egy...
    1. Lewis
    2. Kimi
    3. Nick
    4. Webber
    5. Alonso
    6. Massa
    ...befutó

ne essen ki senki, de Kimi és Mark kicsit "vaduljon meg":)
  • precision
    1 L. Hamilton McLaren 1:15.707
    2 F. Alonso McLaren 1:16.163
    3 N. Heidfeld BMW 1:16.266
    4 K. Räikkönen Ferrari 1:16.411
    5 F. Massa Ferrari 1:16.570
    6 M. Webber Red Bull 1:16.913
    7 N. Rosberg Williams 1:16.919
    8 R. Kubica BMW 1:16.993
  • Bucser
    Miért?? Sato egész jó helyen van a Super Aguri Hondaval:)
  • otrosinka
    Ki az Első 8 ?
  • Picar77
    jó hogy béndzsa állat Alonso
  • DjDano
    Na a RTL-Klub szakértőit ne is minősítsük, szerintük Alonso taktikázott a második hellyel... hát ezek betegek, egyszerően elbénázta