387
Jagged Alliance 2
  • Tomcat
    Hát nemtom. Én másodszorra már a pincén keresztűl mentem, kicsináltam a Joe nevű főcsicskást, de a ribanc nem volt a palotában. Csak a fejbelőt Elliot ténferget az egyik ligetben :)

MAC-10? :) Hát nemtom. 1x azé lekaptam vele egy csoffadt pirospólóst... Kedvenc cucc? Háát nem is tudom. Bazooka meg minirockets nagyon baba :) FN-minimi, meg a másik FN -es fegyverek nagyon jók. Ő meg van valami géppuska még. Talán M21? Mind1 arra laser scope, oszt az még tutibb. Dragunov Ivan kezeiben szintén kegyetlen :)

Apropó. Kedvenc zsolodosok? Ivan és Len. ha elején felbérled valamelyiket kész hentelőgép lesz belőle. Szvsz jobban jár az ember, mintha összes pénzét Gus -ra dobja ki...
    Baze mennyit írtam :)
  • Tomcat
    Már én is végigvittem vagy 2x, de egyszer se volt meg a királynő. Másodszorra pedig akkora mákom is volt, hogy a gardenlabirintusban a militia megfogta a menekülőket, akik a pincéből jöttek fel. Királynő sehol persze. Szal nemtom miért.
    Sci-fi ben végignyomta valaki? :) Mustárgáz jó az egyik főbogár ellen :) Ja meg kéksapkás milicia se árt ha van :)

Hát warez változata asszem 1 évvel az eredeti megjelenés után jött ki a gaménak...valamikor idén tavasszal talán?

De megéri megvenni. Most is aszondom, hogy megérte a 10E FT-t anno! Most meg már csak 3000 FT a CD Galaxis -nál. Kategóriájában a No.1 szal szvsz ennyit megér.
  • Ebola
    Helloka! Naon szimpi ahogy irogattok a gammarol?
    Megtalalhato valami warez oldalon? Vagy fel tudna valaki masolni?
  • Tomcat
    Hi!

Szerintem is király game. Királynő nincs meg, úgy érted? Mert amikor én még anno a megjelenésekor végigvittem, akkor megszívtam mint atom, mert egy bázist kihagytam a főváros közelében, s szvsz a királynő emiatt lelépett. Pedig pince, minden ki volt takarítva. Öcsém asszem már figyelt erre, de királynő akkor se volt a palotában...
  • Tomcat
    Lehet meg kéne vennem, nekem is...
  • Tomcat
    Ja, nem is mostanában, ha jól emlékszem