387
Jagged Alliance 2
  • rorr
    ez valami bug lehet?nekem nincs gondom!
  • rorr
    Slender!ez így van csak azt én elöbb szabadítottam mint foglaltam a várost úgyhogy ez lemaradt!szóval sivatag 2kulacs víz és tika!elég nehéz pálya!
  • ToMy_
    Asszem Cambriában a bányavezetőnek valami rokonát a hatóság letartóztatta, és valami Tikal vagy Tika vagy milyen nevű dutyiba dugta a sivatagban. Ezt a fószert kell megkeresni, kiszabadítani, aztán nemsokára a bánya nekiáll termelni erősen.
  • Tomcat
    Fú de durva, 1 hét múlva 4 éves ez a topicom :DD
  • slender
    Ahham. Okidoki.
    Ja, meg beszéltem 2 dokival is, de az atya így is csak panaszkodik, hogy elfogyott a mise bor, kaját meg baszik küldeni.
  • rorr
    ha jól emlékszem a városnak is lojálisnak kelllennie ahhoz ,hogy beinduljanak a dolgok!
  • slender
    Ismét 1 kérdés.:)
    Szal a cambriai bányát hogy lehet beindítani? Elfoglaltam az egész várost, de a bányavezető nem tűnik túl 1üttműködőnek...
  • rorr
    nem nagyon szoktam:) amúgy akkor értem haza!!!
    a bőr karom sokat ér!
  • slender
    Csak kérdeztem, mert én elkezdtem aprítani őket, de túl sokan voltak, így hát inkább kihagytam ezt a mókát.:)
    Meg azoknak a vadmacskáknak is el lehetne adni a bőrét/karmát, csak még nem találkoztam eggyel sem.
    Látom te sem szeretsz aludni.
  • rorr
    elvileg vannak fegyverkereskedők!!!
  • rorr
    nem! miért?
  • slender
    A farmlandon te lemészároltad a parasztokat?
  • slender
    Ahham. Mind1 most már. Vhogy a felgyülemlett felesleges tárgyakat el lehet adni vhol?
  • rorr
    én nem a pilótával szoktam foglalkozni hanem várost foglalok de inkább bányát mert ott van a pénz is!a pilótát szerintem ráérsz megkeresni az első sam bázis elfoglalása után vagy közben is!érdemes a maffiavárosba menni mert ott elég sok pénzt lehet akasztani egy kis taktikázással meg egy gázgránáttal ha ismered a terepet!a kingpin lefejésére majd csendes kinyírására gondolok vagy irány a tengerparti üdülő a villákban elég sok pénz és érték van!
  • slender
    Okidoki, kipróbálom. Újrakezdtem a reptér elleni harcot, és most már nem fagyott ki. Egyedüli problémám a pénz. Te Drassen elfoglalása után mit csinálsz? Megkeresed Skyridert, és elfoglalod a samet a közelben, vagy 1 másik várost foglalsz el?
    Mert én az 1. verzió mellett döntöttem, de így csak 1-1 napra tudom meghosszabítani a szerződéseket, ami elég szar. Ráadásul Static kilépett, szal vehetek fel új szerelőt...
  • rorr
    néha a csata elején az ellenség megkérdezi ,hogy megadod -e magad!akkor ha igen fogságba kerülsz de egyszerű megszokni és haza lehet jutni!próbáld ki érdemes...:)
  • slender
    Fogság? Az meg hogy van? Nekem nem indul, de holnap felrakom megint és próbálok jáccani 1et.
  • rorr
    nekem ott nem volt gondom de most ,hogy írtad párszor már fagyott nekem is sőt egyszer még a három órás összes játékállásom is szar lett (nem tölthető)úgy kifagyott de azóta nem volt gond!még szerencse ,hogy félóránként eltároltam a kimentett állásaimat!:) sikerült elfoglalnom a harmadik várost egyre több a speciális kommandós ellenfél a régiben ilyenek csak a vége felé voltak!próbáltad már a fogságot?tök jó buli megszökni,egyszer ajánlom!üdv!
  • slender
    Drassenben a repülőtéren. A másik 2 részét a városnak már elfoglaltam, és itt már csak 1-2 enemy lehet. Lelövöm a csávót a tetőről, az szépen lebucskázik, és akkor. Lehet vmi régebbi mentést visszatöltök. Csak az a furcsa, hogy előzőleg elfoglaltam a várost, akkor nem volt semmi baja...:/
  • rorr
    hol fagy?érdekelne!
  • GAthersw
    Csak én érzem úgy vagy télle bazott nehéz ez a rész? Lehet hogy én raktam nagyképűen legmagasabbra a szintet :D
  • PiszkosFred
    Ivan bacsi az alapember. Fidel nalam sajnos tul nagykepuen nyult valamihez ami kegyegett. Havonta egyszer meglocsoljuk a viragot a sirjan..
  • slender
    Most meg vmi szar van a gammával . Kifagy 1 ponton mindig. Sőt, újratelepítés után már be se tölti azt a kimentést...
  • slender
    Fidelt és Ivant már az 1. rész óta imádom. Bevállnak persze:) Ira egy hülye picsa, de cucc hordásra jó:)))) Nem szop, mondjuk eddig 1 estéjük volt összesen, mert erőltetett menetben haladunk.
  • rorr
    na és beváltak neked?Fidel kicsit idegbeteg néha de jó srác és a beszólásai kurvajók pl:no good look fidel! :)
    törve az anghol a kedvencem még iván is!ha meg van pénz a Szőke rövidhajú mesterlövészcsaj az éjszakában legyőzhetetlen csak kurva pontos fejlövésekkel egymagában kinyir mindenkit!Ira is fejlődik már csak szopni nem akar!nálad sem?:)
  • slender
    Biztos. Úgy még nem próbáltam.:) Most foglaltam el Drassen közepét, és nincs sérültem nekem sem. Megfogadtam a tanácsod, és felvettem Fidelt és Staticot is. ;)
  • rorr
    hát igen nem mindegy ,hogy az ember merre indul és mit csinál!Mike például trainerrel nyomja... úgy könnyebb de szarabb is nem?
  • rorr
    szerintem Te inkább játsz a kvakéval vagy a dúknúkemmmel vagy a fárcrájjjal! ez nem az a trainerrel nekiesek aztán végiglököm játék ennek rá kell érezni az ízére!van olyan ,hogy hajnalig csak két csatát nyomok de nincs is sebesültem!
  • slender
    Ááá. Most gondolkozom azon, hogy újra kezdem, mert nagyon elcsesztem, alig van pénzem, meg emberem:(
  • Mike
    éjszakáben az nem tetszik, hogy hiába van éjjellátója az embernek qrva sötét van, nappal nem is lehet játszani vele rendesen, szal ennyit azért megcsinálhattak volna
  • Mike
    wildben nem tecc a fegyverek, ammok grafja
    illetve, hogy az ellen folyton dobál
  • Mike
    jelenlegi csapatom Mike, MD, Barry, Steroid, Bully, Ira, meg vmi occsó ipse. Utolsó 3 nem harcol csak miliciázik, Bully meg cipel

szal 4 fős az action brigád

de emléxem arra, anno MD-nek 99-es volt a markja (okos gyerök azaz MD)
  • Mike
    wildfire nagyon nem tecc :(
    de nem baj, legalább előszedtem újra a sima játékot, patch 1.06 + trainer, hogy mindenki visszakapja a fegyverét amit anno 3? éve használt, mondjuk a statjuk alap, de majd felfejlődnek

persze tom, most azt mondjátok, minek csalni, de egyrészt, úgy akartam vele játszani, mintha a kedvenc mukijaim érkeztek volna egyből, másrészt meg nem szeretek kinlódni, és nekem a könnyüü győzelem is örömet okoz

(mondjuk így sem tudtam mondjuk Trevort felvenni, mert jelenleg nincs annyi pénzem)
  • rorr
    wildfire wildfire wildfire wildfire!
    nagyon nehezedik a cucc!a katonai bázist elfoglaltad már?ott vagyok!
  • slender
    Nekem sincs még éjjellátóm. Asszem a repteret én is éjjel foglaltam el, de a többi részt már inkább nappal:)
  • rorr
    én úgy kezdtem az éjszakai harcot ,hogy éjjellátóm sem volt!aztán 1 kő 2 gránát segítségével m-14-es puska, 3db éjjellátó + az elhasznált gránátok is hamar visszajöttek Lynx-et vettem fel igaz drága de megérte!!!:) ez volt a drasseni reptér éjjel!
  • slender
    Éjszakai harc jelenleg még szopás nekem. Van a saját emberem, annak mondjuk pont a lopózás, meg éjszakai harc a speckója, de rajta kívül csak Ivan van még, aki harcban elviselhető, miatta inkább csak nappali harcokat vállalok. A tetőkön lévő tetűk miatt a magányos rambózást a sötétben se igen merem bevállalni. Brutál az ellenfelek mennyisége, pláne, hogy tetőn állóra lőni csak gyengébb hatásfokkal lehet. Ez mondjuk sztem hülyeség, de mind1. Ja, a gránátdobás király, bár most Ivannal inkább páncélöklözök, az se rossz... Bár ha belövök magam elé a ház sarkába, akkor nem vagyok túl boldog. (Igaz, a fal legalább leolmik, és nem akadályoz a lövésben
  • rorr
    MIT SZÓLSZ AZ ÉJSZAKAI CSATÁKHOZ ÉN CSAK így foglaltam el az első két várost egyébként rengeteg az ellenfél nem?
    mondjuk öröm a gránátdobálás mert 3-4 embert leterít!:)
  • slender
    Fidel Ivanon kívül a másik kedvencem, csak perpill nincs rá pénzem:(
    Köszi!;)
  • rorr
    ha felveszed ivánt vedd fel igort is olyan nagybácsi módjára tekint ivánra és sokkal jobban fejlődik az elején staticot viszem mert jól szerel jól lő valamint fidelt aki idegbeteg néha de az egyik legjobb robbantószerszakértő az egész játékban ja és kurvajól lő steroid utálja ivánt és fordítva de steroid éjjel a lányokat is piszkálgatná:)