Jagged Alliance 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emléxem, már régen volt 😊
Tudna abban valaki segíteni hogy hova kell vinni Maria-t ha kimentettem a bordélyból?
PLZ!!
Elõre is köszi
ArtlessDesign!!!

Regen boots(ha jól emléxem) injekciós cuccot szerezzél, az másodpercek alatt helyrehoz.
Ja, és még egy kérdés: a sebek bekötözése után hogy lehet visszaállítani a rendes hp-t (úgyértem a sötétebb vörös csíkot)? Próbáltam pihenéssel, de csak nem megy fel.
Nézd meg, hogy melyik helyet kérted érkezési helynek, mert több közül lehet választani.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én se értek sok mindent. Föleg azt ha felteszek egy kérdést akkor miért kell beszólni. Nagyon örülök neki hogy te ilyen jól tudsz angolul. Biztos nagyon okos gyerek vagy.
De mi a fenének hozzá magyarítás??
Nem értem az ilyeneket.
Aki még ennyit sem tud angolul, az sakkozzon!!
Baldur, és hasonló játékokhoz még OK, de ilyenhez???
Van a játékhoz teljes magyarosítás?
136. nap

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123289871
Resurrection!
Végre megszereztem a Unfinished B.-t. MOdnom kirély !
Ja csak lengelyül van benne minden. Tud valaki ehhez magyarítás , angolosítást ? 😊)
Elõre is kösz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
most feltettem a wildfire-t, mert elõtte ( régebben ) az unfinished el játszottam.. de különbséget nem látok. 😮
Resurrection!
01110000 01110010 00110000
nem teljes módosítás inkább a fegyverek,tárgyak ,AI
Unfinished Business:
Küldetéslemez, egy másik szigeten játszódik egy két régi és új npc-vel , új karakterekkel!!!
Gold pack: feljavitott 1.1 verziós jagged alliance 2
Aki képben van, írja már meg.
Jagged Alliance 2
Gold Pack
Unfinished Business
Wildfire
melyik micsoda ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Resurrection!
vkinek meg tudná mondani, hogy netrõl le lehet szedni a gamet vhonnan, vagy honnan lehet megszerezni?
\"Never say never!\" W Churchill
*hihi ** *
ha esetleg sehogy sem boldogulsz, menj vissza Omertába, vagy hova, és vedd föl Miguelt, meg Carlost A WF-ban nem kell már X várost elfoglalnod, hogy csatlakozzanak), Miguel leadershipje 98-as (asszem) aztán vele beszélj a bányamesterrel
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
ha a ja2 gold van meg, akkor rá kell tennem az 1.6, 1.7es peccseket, vagy ezek javítása már benne van? mert a goldhoz 1.12 van, alapból a gold 1.10es....szal nem értem..vkinek ötlete?
nem bizos, hogy sokat tudok segíteni, mert már vagy 1 éve nem nyomultam a körökre osztott stratégiák királyával, de áll az ajtóban vmi izomember, azzal kell beszélni olyan embereddel aki nagyon karizmatikus, aztán pusztakézre vetkõzve ott a benti egyik ipsével kell beszélni és fogadni kell, majd a ringben leverni 3 pofát egymás után. Nem árt egy kis energy bust ha nagyon megcsépel az elsÕ kettõ.
Viszont lenne egy kérdésem: Hogy lehet San Mona-ban bunyozni? Ha valaki képben van lécci segítsen. A Kingpinhez ugye nem tudok bejutni a testõre miatt, m,ás meg nem reagál.. Köszi a segítséget, ha emléxik még valaki. :-)
Van hozzá pályakészítõ is! Ráadásul az érdekelne, hogy csinált-e vele pályát mert érdekelnének az új helyek.
Na csá!
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Ha minden igaz, akkor a pilóta helyét random generálja, azaz az infókból lehet következtetni. Amúgy meg ha kockánként sétálsz, és benézel mindegyikbe a környéken, akkor is meg fogod találni.
Egy mûködõt nem találtam. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Amúgy meg érdemes a durva csúzlival flangálókat a jól bevált "megnézem, megkerülöm, odaszaladok hátulról, fejbevágom, elterül, elveszem a fegyverét" módszerrel lefegyverezni. Persze agilis, és lehetõleg martial arts skillû vagy brutálerõs fazonnal érdemes, és csak a fejét püfölni.