Jagged Alliance 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is oda akartam vinni de a fiúja már nincs ott. Bug lenne?
A barátjához vissza, aki Mariatól jobbra esõ szektorban van, és bõrdzsekiket árúl...
Ha jól emléxem, már régen volt 😊

Csá!
Tudna abban valaki segíteni hogy hova kell vinni Maria-t ha kimentettem a bordélyból?
Mondtam hogy durva!!Sakkal jobb mint bármely kiegészitöje!!!
PESK
Sziasztok nem tudtoka játékhoz magyar nyelvû leirást régen volt nekem csak most nem találok semmit a neten pedig már mindent megnéztem!!
PLZ!!
Elõre is köszi

ArtlessDesign!!!

Annyi ammo-t el sem lehet bírni!!

Hali!!!Na aki kemély kihivást akar akkor tegye fel az Urban Chaos Modot!!!Na ez kemény vann olyan része ahol vagy 30!!!Elit tartozkodik egy rublikába!!A jagged 2-tö nehéz fokozaton is könyü volt!!!!Na ez nem az!!!
Lacc
Rájöttem azóta, hogy kell doki a csapatba aztán azt be lehet rakni Doctor-nak a nagyobbfajta MedKittel, aztán gyógyítgatja a többieket ha azok meg Patient-ek. De még így se túl gyorsan.

Pihenéssel feljebb megy, de elég lassan.
Regen boots(ha jól emléxem) injekciós cuccot szerezzél, az másodpercek alatt helyrehoz.

Lacc
Ja, hogy az a céltábla a térképen nem csak az emberek érkezését jelöli... Thnx 😊

Ja, és még egy kérdés: a sebek bekötözése után hogy lehet visszaállítani a rendes hp-t (úgyértem a sötétebb vörös csíkot)? Próbáltam pihenéssel, de csak nem megy fel.
Elvileg, ha a reptér tuti a te kezeden van(zöld a térképen), akkor a hangárba érkezik a cucc.
Nézd meg, hogy melyik helyet kérted érkezési helynek, mert több közül lehet választani.

Lacc
A reptér befoglalása után, ha rendelek cuccot, az hova a búbánatba érkezik meg? Elvileg overnight-szállítást kértem, de 2 nap múlva sincs sehol. Kirámoltam a hangárban levõ ládákat is, de ott se találtam. Csak rossz helyen keresem?
Kösz!
3P
Teljes nincs még, de készül. KATT

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Pff.

Csá!
Én se értek sok mindent. Föleg azt ha felteszek egy kérdést akkor miért kell beszólni. Nagyon örülök neki hogy te ilyen jól tudsz angolul. Biztos nagyon okos gyerek vagy.
Nincs.
De mi a fenének hozzá magyarítás??
Nem értem az ilyeneket.
Aki még ennyit sem tud angolul, az sakkozzon!!
Baldur, és hasonló játékokhoz még OK, de ilyenhez???

rorr
Csá!
nincs

Csá!
Van a játékhoz teljes magyarosítás?
A régi karakterem:
136. nap

maozedong
szinte egy új rész lehetne.. ugyan az az írója, mint ennek 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123289871

Resurrection!

Marcinko
Szevasztok kéne egy kis segítség !

Végre megszereztem a Unfinished B.-t. MOdnom kirély !
Ja csak lengelyül van benne minden. Tud valaki ehhez magyarítás , angolosítást ? 😊)

Elõre is kösz.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

GAthersw
hehe, visszatöltöttem a #258ba a képet, az nem Wildfire 😄

01110000 01110010 00110000

rorr
Ja a wildfire nagyon nehézre sikeredett!!!

maozedong
hú köszi.
most feltettem a wildfire-t, mert elõtte ( régebben ) az unfinished el játszottam.. de különbséget nem látok. 😮

Resurrection!

GAthersw
Én Unfinisheden kívül mindet próbáltam de a Wildfire nálam iszonyat bugos és rohadt nehéz volt és amúgy az alap JA2 sem egy könnyû játék...

rorr
wildfire: rajongói modnak készült végül kiadták teljes verziósnak
nem teljes módosítás inkább a fegyverek,tárgyak ,AI

Unfinished Business:
Küldetéslemez, egy másik szigeten játszódik egy két régi és új npc-vel , új karakterekkel!!!

Gold pack: feljavitott 1.1 verziós jagged alliance 2

maozedong
Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy akkor most hányféle verió is van??
Aki képben van, írja már meg.
Jagged Alliance 2

Gold Pack
Unfinished Business
Wildfire

melyik micsoda ? <#fejvakaras>

Resurrection!

GAthersw
Sydney rendet rakott 😊

sziasztok!

vkinek meg tudná mondani, hogy netrõl le lehet szedni a gamet vhonnan, vagy honnan lehet megszerezni?
JackDaniels
Migueléket sem lehet elsõre felvenni. Úgy vettem észre, hogy a Wildfire-ben csak 30% loyal felett üzemelnek rendesen a bányák, és minden más. Ez a ruszki gyerek mondjuk ügyelhetett volna arra is, hogy ne fagyjon ki 10 percenként,(most pl. a cambriai SAM állomásra nem tudok bemenni, mert folyton fagy) ezt leszámítva egész jól átírta a gammát, annak ellenére, hogy szerintem kiba**ott nehéz.

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Mán mindent csináltam, de semmi sem történik. Ezt a Miguel-dolgot még kipróbálom.

nemcsakfeel
a gold teljesen ugyan az mint a sima JA csak újabb kiadás??? szal nem ilyen mod, vagy plusz pályás.. ?

*hihi ** *

fura, elõször nekem se ment, de aztán mikor másodszorra beszéltem vele, "bekapcsolt" a dolog, a többi bányában nem volt bajom
ha esetleg sehogy sem boldogulsz, menj vissza Omertába, vagy hova, és vedd föl Miguelt, meg Carlost A WF-ban nem kell már X várost elfoglalnod, hogy csatlakozzanak), Miguel leadershipje 98-as (asszem) aztán vele beszélj a bányamesterrel

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Joxy
A miliciát képezteted a lakosságból?

JackDaniels
Úgy látom a kutya sem ír már ide.

JackDaniels
Lenne egy kérdésem: A Wildefire-ben mit kell ahhoz teeni, hogy nekem dolgozzanak a bányák? Kipucoltam Drassent, még a játék elején vagyok, pofáztam a Headminerral de semmi, a pénzem meg fogy. Valaki segítsen PLS!!!

fluga
sziaasztok, topik up!
ha a ja2 gold van meg, akkor rá kell tennem az 1.6, 1.7es peccseket, vagy ezek javítása már benne van? mert a goldhoz 1.12 van, alapból a gold 1.10es....szal nem értem..vkinek ötlete?

JackDaniels
Köszi a segítséget. Utána azért kipucoltam ezt a várost is. :-) Hadd hulljon a férgese!!:-))

Hali!

nem bizos, hogy sokat tudok segíteni, mert már vagy 1 éve nem nyomultam a körökre osztott stratégiák királyával, de áll az ajtóban vmi izomember, azzal kell beszélni olyan embereddel aki nagyon karizmatikus, aztán pusztakézre vetkõzve ott a benti egyik ipsével kell beszélni és fogadni kell, majd a ringben leverni 3 pofát egymás után. Nem árt egy kis energy bust ha nagyon megcsépel az elsÕ kettõ.
JackDaniels
Én amióta feéraktam a 1.06 peccset azóta kutya baja.
Viszont lenne egy kérdésem: Hogy lehet San Mona-ban bunyozni? Ha valaki képben van lécci segítsen. A Kingpinhez ugye nem tudok bejutni a testõre miatt, m,ás meg nem reagál.. Köszi a segítséget, ha emléxik még valaki. :-)

rorr
sajnos sokat fagyott!most fallout 1 2 megy és a rayman3 ha unatkozom!ja és a ballance!üdv:rorr

JackDaniels
Nekem a mai napig nagy kedvencem és szerintem a körökre osztott stratégiák nagy királya ez a gamma!! Tegnap álltam neki ismét, mert már majd egy éve nem toltam és hiányzott! :-)

MX Maximus
Megvan valakinek a JA2 Unfinished business?
Van hozzá pályakészítõ is! Ráadásul az érdekelne, hogy csinált-e vele pályát mert érdekelnének az új helyek.

Na csá!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Azt hiszem, a Strategyplanet.com-on megtalálod.
Ha minden igaz, akkor a pilóta helyét random generálja, azaz az infókból lehet következtetni. Amúgy meg ha kockánként sétálsz, és benézel mindegyikbe a környéken, akkor is meg fogod találni.
BaLeeX
Mondjatok nekem Urban Chaos letöltési helyet!
Egy mûködõt nem találtam. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Én sajna befejeztem, tele lett a tököm az állandó kifagyásokkal. Szal uninstall volt, most várom a JA3-at, aztán ha túl sokáig kéne várni, akkor lehet visszarakom a WF-t. És te hogy állsz? Végigtoltad?
Ehem, az még hozzátartozik, hogy "tons of guns" és easy, mert nem akartam rögtön uninstallálni...
Hát nemtom, én csak belenéztem a Ja2 WF-be, és lehet hogy csak mákom volt, de a deszantolás utáni legelsõ pályán már az elsõ 5 enemy eldobott 2 CAR15-öt... 😊
Amúgy meg érdemes a durva csúzlival flangálókat a jól bevált "megnézem, megkerülöm, odaszaladok hátulról, fejbevágom, elterül, elveszem a fegyverét" módszerrel lefegyverezni. Persze agilis, és lehetõleg martial arts skillû vagy brutálerõs fazonnal érdemes, és csak a fejét püfölni.