387
Jagged Alliance 2
-
#307 Tessék. -
#306 honnét lehet azt szedni? -
#305 Hulla hátán hulla...
-
#304 1.12 mintha még az lett volna (azzal jött a Gold verzió). 1.13 nagyon dúrva, van benne felbontásváltás (800x600, 1024x768), időjárás effektek (eső, villámlás), az ellenfelek nagyon taktikusak, lehet támadni a közelben lévő miliciákkal is és lehet nekik parancsokat is adni. Szinte minden tárgy képe át lett rajzolva, rakat új fegyver, töltény és kiegészítő. Lehet automatát lőni a fegyverekkel, az ellenfelek szépeket tudnak repülni egy-egy jó sorozat után.
Mindent összevetve nagyon jó lett így a játék, de nagyon nehéz is. Ha pl várost támadsz sokszor áthív az ellenfél a szomszédos szektorból erősítést, nagyon oda kell figyelni. -
Noodlee #303 Gondolom nem hivatalos patch -
#302 Ez az 1.13-as peccs valami űberbrutál, töltse le mindenki :) -
Noodlee #301 Szektorok, ahol a leirások alapján lehet a pilóta:
E13, E14, B15, B16, C16, D12, A14
Szerintem a B16 vagy a C16-os szektorban lesz, én minden alkalommal ott találtammeg.
-
Adler #300 eddig negativ, 2 embert csak ezért fizetek:( -
Noodlee #299 A tó jobb oldalán keresd. -
Adler #298 vazze 10 napja harcolnak a srácok, de a pilótát nem találom, lehet hiába is keresem, hard fokozaton vagyok, eddig mindig megtaláltam. -
#297 elég fura bug
vonulj vissza azt hátha összejön -
#296 Sziasztok!
Most szereztem be végre évek óta újra a Jagged Alliance Gold Pack-ot, és lenne egy kérdésem. A játék elején kapunk egy kódot, amivel ugye elkészíthetjük saját merc-ünket. Én csináltam is, aztán hülyeségből beírtam mégegyszer, és sikerült! Csináltam két-három saját merc-et, aztán irány neki a dzsungelnek! 4-5 napig nem is volt semmi gond, aztán kezdődtek a problémák. Szóval mindenki az 1. Squadban van, tolom a parancsot, hogy irány vazze Drassen, irtsunk le má valakit, ha így összejött a társaság, meg minden! A gond: elindult a kis csapatom, de a 4 emberből csak ketten értek oda!? Visszaléptem a képernyőre, ott meg látom, hogy akik ottmaradtak, azoknak a úticéljuk az, amit megjelöltem, de nem mozduknak az istenért sem! Most ez most mi ez? Valaki tud nekem segíteni, hogy ez mitől van? Előre is köszi a válaszokat! -
#295 apám hogy mennyire értelmetlen ebben kocsit veni :D
nézem tökjó hummer 10.000 ér
namondom menő leszek
de minden kurva uton vannak enemyk
auto resolval meg felesleges átugrani rajtuk mer megcsapnak a legmajmabb katonák is -
Deajka #294 Na nee ?? -
#293 Szuper!!! -
#292 Úgy néz ki hamarosan kész a magyarítás! -
hejyjyjy #291 Csá!
Tudja valaki hogy mi van a ja2 magyar fordítoí oldalával?
Pár napja nem tudom elérni.
Pedig már nagyon jól haladtak a fordítással. -
Noodlee #290 :D -
hejyjyjy #289 Na megvan!
Úgy látom csak bizonyos napszakban van a boltba.
Köszi a gyors tippet! -
Noodlee #288 Ha már megvetted tőle a boltot, akkor lelép. -
hejyjyjy #287 Én is oda akartam vinni de a fiúja már nincs ott. Bug lenne?
-
Noodlee #286 A barátjához vissza, aki Mariatól jobbra eső szektorban van, és bőrdzsekiket árúl...
Ha jól emléxem, már régen volt :) -
hejyjyjy #285 Csá!
Tudna abban valaki segíteni hogy hova kell vinni Maria-t ha kimentettem a bordélyból? -
torma1 #284 Mondtam hogy durva!!Sakkal jobb mint bármely kiegészitöje!!! -
#283 Sziasztok nem tudtoka játékhoz magyar nyelvű leirást régen volt nekem csak most nem találok semmit a neten pedig már mindent megnéztem!!
PLZ!!
Előre is köszi -
Noodlee #282 Annyi ammo-t el sem lehet bírni!! -
torma1 #281 Hali!!!Na aki kemély kihivást akar akkor tegye fel az Urban Chaos Modot!!!Na ez kemény vann olyan része ahol vagy 30!!!Elit tartozkodik egy rublikába!!A jagged 2-tö nehéz fokozaton is könyü volt!!!!Na ez nem az!!! -
#280 Rájöttem azóta, hogy kell doki a csapatba aztán azt be lehet rakni Doctor-nak a nagyobbfajta MedKittel, aztán gyógyítgatja a többieket ha azok meg Patient-ek. De még így se túl gyorsan. -
Noodlee #279 -
Noodlee #278 Pihenéssel feljebb megy, de elég lassan.
Regen boots(ha jól emléxem) injekciós cuccot szerezzél, az másodpercek alatt helyrehoz. -
#277 Ja, hogy az a céltábla a térképen nem csak az emberek érkezését jelöli... Thnx :)
Ja, és még egy kérdés: a sebek bekötözése után hogy lehet visszaállítani a rendes hp-t (úgyértem a sötétebb vörös csíkot)? Próbáltam pihenéssel, de csak nem megy fel. -
Noodlee #276 Elvileg, ha a reptér tuti a te kezeden van(zöld a térképen), akkor a hangárba érkezik a cucc.
Nézd meg, hogy melyik helyet kérted érkezési helynek, mert több közül lehet választani. -
#275 A reptér befoglalása után, ha rendelek cuccot, az hova a búbánatba érkezik meg? Elvileg overnight-szállítást kértem, de 2 nap múlva sincs sehol. Kirámoltam a hangárban levő ládákat is, de ott se találtam. Csak rossz helyen keresem? -
hejyjyjy #274 Kösz! -
#273 Teljes nincs még, de készül. KATT -
Noodlee #272 Pff. -
hejyjyjy #271 Csá!
Én se értek sok mindent. Föleg azt ha felteszek egy kérdést akkor miért kell beszólni. Nagyon örülök neki hogy te ilyen jól tudsz angolul. Biztos nagyon okos gyerek vagy. -
Noodlee #270 Nincs.
De mi a fenének hozzá magyarítás??
Nem értem az ilyeneket.
Aki még ennyit sem tud angolul, az sakkozzon!!
Baldur, és hasonló játékokhoz még OK, de ilyenhez??? -
#269 Csá!
nincs -
hejyjyjy #268 Csá!
Van a játékhoz teljes magyarosítás?