387
Jagged Alliance 2
-
harcu #98 Találkoztam egy hibával, mégpedig gyári CD-vel. A Barry és a BUzz emberemnél jön elő, Barrynél mostanában mindig, Buzznál csak ritkán. Szóval ha eme két úriemberrel lövök, akkor a program se szó - se beszéd, szimplán kilép a Windowsba. Hallottatok már ilyenről? -
Deajka #97 Ahh ,kössz. Beszéltem vele aztán visszamentem és nothing. El kell telnie bizonyos időnek ? -
Deajka #95 Emberek , meg tudná valaki mondani ,hogy milyen kaját vigyek vissza Omertába ?
Úgy szól a küldi ,hogy menjek el Drassenba és onnan meg jól hozzak el élelmet .
(ööh, de lehet hogy nem is élelem kell ?).Köszi. -
Tomcat #93 Nos akkor a válaszok: :)
-ő asszem 4-5 karakterrrel szoktam menni. Ebből 2-3 igencsak elité gyúrva...
-boxer is tiltott, beviszed, kezdődik a mészárszék...
Hogy mekkora volt a max. level, azt most meg nem mondom neked, mert már talán több is mint 1 éve, hogy átvitem, azóta meg nem játszotam soha végig... -
Ebola #92 Koszi az infokat... -
Lujoe #91 udv!
Hat en semmilyen paccsot nem raktam fel, es siman megy a jatek. Bar 2x kifagyott alolam, amikor az ellenseg lep, ugyhogy vannak bugok, gondolom ezeket javitjak a paccsek.
A DL-ben rogton Miguelek bazisanal van egy eldorado, elegge faszantos vele menni, az egy bokkeno, csak utakon megy. De ha kigyakod a drassen melletto SAM-ot aztan Cambria alattit akkor siman mehetsz helikopterrel felfedezni.
Na a kerdeseimre senki sem valaszolt!!
- sajat karakter, tulajdonsagok elosztasa, milyen ket esetleg egy skillre gyurtok de azt experten.
- hany karival szoktatok gyakni, es milyen max szintre vittetek fel? (level)
- a ringben a kingpinnel, lehet-e hasznalni boxert a kezben, vagy egyaltalan semmit sem foghat.
Egyenlore ennyi, csa!
Azert rogton begyulladt a topic!
Lujoe -
Tomcat #89 ja igen, ha elveszed valamelyik SAM siteot, ott se felejts el militiat képezni -
Tomcat #88 Hi!
na járművek: szal én tudok 2 autóról, meg 1 helikopterről. A helikopter ugye a Drassen nevű városkában van. A pilóta meg a város közelében. Általában attól jobra lévő kockák valamelyikén.
Oszt van a fagyiskocsi. No ehhez mák kell, hogy megtaláld. Mert egy csákóé, aki mindig máshol mászkál. Szal vagy megleled, vafy nem.
Oszt van még 1 Hummer is, amit 10E dolcsiért megvehetsz. Ezt a térkép jobb alsó sarkában találod meg valahol(koordinátákra nem emlékszem)
Jó tudni, hogy a kocsik csak úton mehetnek. Sajna ezalól nem kivétel a Hummer sem :( Viszont ugye a helikopter mehet bármerre. Csak elötte a SAM siteokat ell kell foglalnod, nehogy szétlöjjél a segged, míg repkedsz... :) -
Ebola #87 Naaaa valaki akkor legalabb arra valaszoljon, hogy lehet jarmuvet talalni... -
Ebola #86 QQC! ezt irtad: Thor, marha gyorsan tanul és ő tud csorni az enemiktől ... hogyan lehet? -
Ebola #85 cimet nem tudok mert csak akkor emgedi a letoltest ha onnan mesz...
Amugy ... :
http://xferla3.fileplanet.com/strategyplanet/jaggedalliance/ja2dl.exe rol...
http://xferla3.fileplanet.com/^1566069073/strategyplanet/jaggedalliance/ja2dl.exe ez volt nekem -
Ebola #84 Jo a strategyplanet.com ... igen oda huld de ne a fenti linkekre kattints ott hanaem alul van 2 vagy 3... -
Ebola #82 En a : FilePlanet Xfer 3-rol... ott nem kell fizetni...
De ha kell valahova felmasolhatom... Csak szoljatok -
Tomcat #81 Hümm. Az egyik kérdőívük:
"Do you think Sirtech will survive their financial problems & publish JA3?"
Ehhe, nem túl jó hír... :S
Na mind1, legyünk optimisták. Ja2 is csak nagyon sokkal a demo után jelent meg :) -
Tomcat #80 Ő ismeritek ezt az oldalt? Én is épp most akadtam rá. Már rég JA2-ztem, meg sajna most sincs időm, szal nem nagyon tudtam ezekről a modokról, meg a JA3 sorsáról sem-amiről már vagy 1 éve olvastam valahol. Szal Deidranna Lives mod? Hümm. Urban Chaos mod mond valamit nektek? Álítólag ugyanaz a banda csinálja, mint a D. Lives -t.
Szal itt a link:
Jagged Alliance Galaxy -
Ebola #78 Csorog lefele a "Deidranna Lives" ... Kell meg valakinek ???
Szo szo felmasoljam valahova? -
zacsko #76 Bocs mégis ok, van public letöltés is:) -
zacsko #75 Lujoe
Most látom, hogy valami fileplanetről kéne letölteni a fájlokat ahol pénzért lehet regisztrálni, ugyhogy mégse olyan jo ez az oldal:(( -
zacsko #74 Lujoe
Az oldal amit irtál nagyon király. Találtam egy olyan savegamet a JA2-höz, amelyben több mint 8000 ellenfél vár ránk a szektorokban! Ez azért már elég durva:)
nick
A T.A.R. nevű fegyver a vége felé kerül elő, asszem valami izraeli gépfegyver, elég gyakori darab.
-
Lujoe #73 Majd ha ujra netkozelben leszek beirom. Vagy probalgathatod te is ha szetnezel a neten, s keresel egy ilyen jellegu FAQ-t, es is abbol probalgattam, ugy 20. alkalomra mar sikerult is. -
Lujoe #72 Na ezt most meg nem mondom neked, de felirtam melyik kerdesre mit valaszoltam! -
Ebola #71 Hogyan lehet az auto weapon expertet skillt felvenni? -
Lujoe #70 Ti milyen skillt adtok a sajat karakternek? En auto weapon expertet favorizalom. Mokas amikor messzebbrol is ha burst-ot lovok akkor is mind talal :)) Persze nem art melle a 97-es markmanship is. De erdekes lenne egy izomagyu pusztakezes allatot kidobni, aki a kingpineknel mindenkit kivag a ringbol!
Lujoe -
Lujoe #69 Az ures uveg a molotov koktelhoz kell, de asszem kell hozza benzineskanna is, erre most nem emlekszem.
A cigivel a moraljat lehet felnyomni a karakternek, hasonloan a pia is ezt teszi, csak mellette mast is muvel az egyennel..
Lujoe -
Lujoe #68 Udv!
Ujra en. Akit erdekel a DL es egyeb nyalanksag a JA-val kapcsolatban az nezzen szet itt:
http://www.strategyplanet.com/jaggedalliance/
Az unoffic. patches alatt megtalaljatok a DL-t.
Jo Jatekot!
Lujoe -
Lujoe #67 Udv!
Hat en az egyik haveromtol kaptam, o pedig valahonnan a netrol szedte le mar egy fel eve kb. Nalam megvan az egesz kb. 20-30MB, de mivel csak az egyetemrol tudok belepni igy megcsak fel sem tudom rakni. Esetleg ha vki tud helyet akkor a jovo het folyaman napkozben valamikor fel tudom rakni...
Kerdes:
Mennyi emberrel csinaltatok vegig? Mennyi volt a legmagasabb szintje? Mert ha sok emberrel csinaljatok akkor szerintem az is baj lehet a leinterruptolassal, mert nem fejlodnek ugy a karakterek. En most a DL/expertben, az elobbi szolasomban emlitett 3 emberen kivul max olyan embert viszek magammal ami ingye jon. Vagy conrad mert marha gyorsan csinalja a miliciakat, iraval egyutt (a DL-ben ennek is mas a neve).
- altalaban minden varosban van egy fejvadasz amely a legvaratlanabb pillanatban fedi fel a kiletet es esik neked. Ez sem volt az eredetiben. Az elejen szivas, leinterruptolt es kinyirta mindket karimat drassenben. Szoval oda kell figyelni.
Megegy kerdes:
Az alap jatekban a FN-FAL volt nekem a favorit fegyverem, milyen sebzes es loves ertekei voltak? Mar nem emlekszem. Az ujban rod+spring 5/1 gyolyo, 8/3 eleg durva! Nem is talaltam jobbat.
Na egyenlore ennyi, remelem mondtam valami ujdonsagot is es elegge felcsigaztalak benneteket.
Lujoe
-
Lujoe #65 Udv'
Ez egy nagyon kiraly game! De is medias res...
Mond nektek valamit az hogy "Deidrianna Lives" (bocs ha rosszul irtam, szoval a kiralyno neve). Ez egy kiegeszites amit fel lehet rakni es megtuningolja a jatekot. Abbol amit ide irtatok azt szurtem le, hogy nem ezzel jatszotok, de lehet hogy en vagyok lama...
Ujdonsagok:
- barret mesterloveszpuska, specko loszerrel, fejbe eleg egy loves, a jatek vege fele esetleg ketto. Akinek mond valamit a delta force land warrior akkor ismeros lehet ez a fegyver.
- minigepagyu, 100 loszerrel, burst fire 6 vagy 7 most nem emlekszem pontosan, de rod+spring parositassal 2x egy korben barkit lehentel.
- csomo uj fegyver, loszer..
- striker west, leggings megdurvabb pancel, csak a szornykiralyno verevel nem lehet locsoni, de keramiabetettel akar 110% is lehet a pancel..
- a teruletmapok jonehany helyen valtoztak, jobbak lettek
- meg sok mas..
Egyszoval ha meg nem probaltatok akkor ne hagyjatok ki. Egyebkent nekem annyira nem jott be az UB mert irtozatosan neheznek talaltam. Lehet hogy nem expert fokozaton kene jaccanom...
A DL-t most sajat+TREVOR+MAGIC-el nyomom. A trevor egy tapallat, 97-es wisdommal nagyon fejlodik 99 mech, 88 expl. Kell ennel tobb?
Csa Lujoe
-
Ebola #64 Koszi az infot...
Hol lehet boxolni? ezt leirna meg valaki... Koszike! -
Tomcat #63 ja meg ha kell lóvé, akkor viheted boxolni valamelyiket... meg szerezz bányákat.
vagyd lopd el Kingpin pénzét a bányából :))
Bazze hogy is hívják azt a várost ahol az a gengszter tanyázik. Már rég JA2 -ztem... -
Tomcat #62 Hümm TAR? Nekem se rémlik. Nem valami baszott nagy gépágyú? Valami furcsa kaliberrel?
Skalpok. Én csak az egyiket találtam meg. Azt a nőt. Kingpin városában. Szétlőtem a fejit. Gondolom igazából bozótvágóval kellett volna lenyesni, de amint előveszed kést, azonnal lő, s nem kispályás csúzlival... :)
Robotot nem kerestem meg. Miután mások is aszondták semmit sem ér...
Boxarena sajna bugos. Kb esetek 25% -ban csak teker az óra, s nem jön vissza a kurzor :S De megéri, mert marha könnyen lehet gyarapítani a bankszámlát :)
Talált/szerzet cuccok: több helyen is el lehet sózni őket. Pl. Van egy 1 kockás kis városka. Na az lényegében egy roncstelep. van ott egy fószer, az bevesz mindent... -
Ebola #60 Naddonjooo! Megvettem! ;)
Hol lehet olyan elberkeket talalni akkiknek el lehetne adni a talalt/szerzett cuccokat, sokat koltottem emberkekre...
Koszi! -
zacsko #59 A TAR se rossz fegyver. Egyszerre 6 golyót lő ki, így kényelmesen likvidálni lehet vele két darab ellenfelet egy körben. Tök brutálul néz ki amint a hat golyó sorba belemegy a csávó fejébe:)
Kingpint simán ki lehet nyirni, ugy hogy mellédobsz (ne rá) egy mustárgázt, semmit nem reagál csak szépen meghal te meg kisétálsz. A verekedős rész az nagyon tuti pénzszerzési lehetőség, felbéreltem 3 izomagyú csávót, akik nem kerültek sokba (Bulldog pl.), aztán azok minden nap szépen összeverték kingpin embereit:) Egy gond, hogy itt nekem elég bugos volt a játék sokszor elakadt úgy, hogy az emberem nem tudott kijönni a ringből. Meg ha véletlenül halálra püföltem az ellenfelet akkor is elöjött egy bug.
A skalpokat összegyűjtötte valaki? Én nem találtam meg az össszes wanted fickót.
A robotot összerakattátok? Kinek hogy vált be, nekem nem nagyon.
Tomcat
Az UB szerintem megéri, bár nincs sok újitás benne ami szerintem kivételesen előny mert a JA2-n nincs mit ujitani annyira tökéletes:)
Egy baja van, hogy rövidebb és jóval lineárisabb, kevésbé összetett mint a JA2. Viszont sokkal nehezebb ami szerintem előny. Volt egy olyan szoba vége felé ahol vagy 2-3 órát szenvedtem mig túljutottam.
-
Tomcat #56 Hümm, Kingpinnél én mindig bunyózok. ha kiütöd 3 emberét, akkor tesz 1 ajánlatot. A DK-i 2kockás gazdagvárosból-neve nem jut eszembe- lopj el valami aranykelyhet, amit ő maga nem akr, mert Dedrianna megorrolna rá... Ad asszem 20K érte...
Tankot? nemhiszem. Én csak 3 közlekedési eszközről tudok. A helikpter, a fagyiskocsi, meg a Hummer...
Jah, dart stukker :)
Apropó. Azt a magyar származású robbantásszakértőt-Berry vagy hogyhívják- felbérelte valaki??? :) -
Tomcat #54 Hehe ahogy elnézem Mp5 nagyon bejött neked. Én bevallom őszintén nemigen használtam... Colt Commando, FN -ek, Mini-14, M21? , M24?, Dragunov, Styr AUG. Ezek brutkók. :)
Apropó, ha már így kibeszéljük a gamét... Kingpinnel ki mit szokott csinálni? Vagy a "degenerált shotgunosokkal"? No és a fagylaltos kocsi? :)
No igen, van hogy a robbantás helyett a lockpik jön be. Bár szvsz az a rázósabb...
UB -t megéri megvenni?? Játszot vele valaki? -
Tomcat #50 Szal nagy mák kell. Meg lehet próbálni, hogy 1. körben gránáttal, mustárral, elárasztani a tróntermet. talán kevesebb interruptja lesz az ellennek... -
Tomcat #49 Hogy csináltam? Robbantás elött mentés egy külön slotra, majd bumm-bumm. Ekkor 99,9% hogy a zsoldosaim feléből fasírtot csináltak... Sok-sok mentés. Általában azt csináltam, hogy egy ember robbantott, a többiek pedig kicsit messzebbre "elbújtak" amennyire lehetett, úgy hogy belássanak a beomlott falon. Ez általában bejött. Akkor már jó, ha a robbantóból nem lesz darálthús... majd elmegy patientnek... -
zacsko #48 Na igen, csak akkor van szivás ha ők interruptolnak előbb és egy kör alatt ledarálják 4-5 emberemet:). Nem tudom hányszor mentettem és töltöttem vissza de jó sokszor az biztos:)
Te hogy csináltad, hogy ne ők vegyenek először észre? Mert a fényes szobában nekem még Shadow bácsival is kb. 5-ből 4-szer ők vettek előbb észre.
-
Tomcat #47 Uhh szegény shadow. nekem normalon is becsődöltek az embereim 1 helyen. Igaz szar helyet választottam az egyik ütközetre...
Hát nemtom Dedrianna miért nem volt meg nálam...
Központi szoba tényleg durva. Bár szvsz 3-4 ember bőven elég hozzá. Berobbantani a falat, s interruptok során meggyengíteni az őröket-meg beszedni egypár durva lövést általában :):S- következő körben meg szétloccsantani a fejüket! -
Tomcat #46 Na ja bika fegyver csődíti a sok barmot. de én egy egész osztaggal szoktam menni 4-5 elit zsoldos már majdnem minden furkót megállít. Mondjuk 10-12 elit katona már húzós lehet, ha 1xerre jönnek. H melyik lőszer is? Piros? Kék se rossz. van hogy elite ellen jobb a kék lőszer...
Jaja headshot rulez :) Múltkor picit nyomattam gamét. csak fejlövésre mentem :))
Joe csak a pincében kapható el szvsz...
Elliot meg a palotában van, annak valamelyik télikertjében. Ő mindig ott van!
Ő ja, 1x elkaptak. Elég gyökerek voltak az őrök :)
Tankokat mivel szoktad elintézni? LAW vagy aknavető? :) -
zacsko #45 Én is végignyomtam ezt a szuper játékot többször is. Én mindig megtaláltam Dedrianna-t a végén, akár a kandallón, akár a kerten keresztül mentem. Elliot is ott bohockodott. Huh de azt a központi szobát, ahol a trón van nagyon durva elfoglalni. 10-nél is több emberrem volt már a végén.
A scifi mód is király, bár én nem gondoltam hogy ennyi szörny lesz a bányában, így aztán szépen elküldtem Sahdow-ot EGYEDÜL, hogy takaritsa ki a bányát. Hát az brutálisan nehéz volt, hard fokozaton egy emberrel kinyirni az összes dögöt:)
Az UB-t játszotta valaki? Mert annak a nehézségi szintje jóval nagyobb mint a JA2-é:) Azzal szenvedtem rendesen.
Számomra ez a játék a TOP1, azt a játékélményt soha semmilyen más játéknál nem kaptam meg mint ennél.