387
Jagged Alliance 2
  • BaLeeX
    Most kezdtem el nyomni a Wildfire kiegészítőt. A helyszín ugyanaz, mint a sima JA2-ben csak új terep, új fedezékek fegyverek, hangok, AI. Nem is rossz. Grafikában szinte nem változtattak semmit de nekem a JA2 annyira bejött, hogy ezt nem is bánom.

Játszik vele más is? Csak mert már Omertában Fatima nem vitt el a lázadók bázisára (úgy emléxem neki kellett volna vinnie csak nem tudom mit kell csinálni hozzá) de Drassen már majdnem megvan csak az előbb meghalt a játék.

Állítólag lesz JA3 is ami már készülget egy ideje. Ha az is akkora újítás lesz, mint a JA majd a JA2 akkor megszavazom neki az év körökre osztott stratégiai játéka címet. Bár 3D-s lesz amit kíváncsian várok, ez még el is ronthatja az egészet.
  • rorr
    mizú Slender?végigjátszottad?
    már hiányoztak a tereferéink!üdv:rorr
  • rorr
    elöször egy kis munka majd szétvágom az agyát!vagy mustár gáz mindegyiket csináltam már!
  • slender
    Csütörtök óta nem voltam itthon, na de majd most!:) Kingpint levered? Vagy dolgozol neki?
  • rorr
    mi újság kedves barátom!hol tartasz?én most kingpinéknél boxolgatok egy kis pénzért ami jól jön...
  • slender
    trainer
    Itt a fórum, 174. hozzászólást nézd.
    Sima JA2-t én is többször végigtoltam gond nélkül.
    Barry Unger-t felvettem, mivel Fidel kilépett.
  • Mike at home
    Barryt mindig felveszem, mert magyar

meg mindenki mast, aki intelligens
  • rorr
    bocs de egy kicsit töröm a magyart fáradt vagyok már!
  • rorr
    milyen fórum ez kedves barátom? a jagged2 azért volt jó mert nem lineáris én most már ezt is végignyomom fanatikus vagyok néha még az elsőt is előveszem!megvan eredetiben!!!hol az a trainer gamecopyworld? lehet ,hogy én is csinálok egy kis pénzt vele egyre fogy!!!popovka meg bevehetimagyar srácot felvetted :Barry Unger egész jó srác!
  • slender
    Másik fórumon azt olvastam, hogy a popov gyerek vmiért lineárisra csinálta a játékot... Le is írják, hogy mi a helyes sorrendje a városok elfoglalásának, de tök eltér az én haladásomtól, szal emiatt nem fogom megint újrakezdeni. Trainer segítségével kifizettem a csávókat 2-3 hétre előre, oszt ennyi, szarok a lineáris haladásra, meg a mellék feladatokra, lelövök mindenkit oszt nyóc... Amúgy már az 5let is 2ségbeejtő: lineáris Jagged? brrrr...
  • rorr
    egy orosz fanatikus újrakreálta az egészet állítólag 95%-ban megváltoztatta tényleg észrevehető a dolog a reptérre rá sem ismertem!!! slendernek meg nem akar beindulni a bánya
    nekem meg nem akarnak kaját szállítani a lázadóknak úgyhogy a fasz kivan!bocs!
  • slender
    wildfire
  • Torta
    Ez melyik játék (rész), amiről beszéltek?
  • slender
    Ok. Lehet ha felmegy bennem nagyon a pumpa (leszedtem trainert, de nem tom beállítani, hogy végtelen pénzem legyen) akkor fogom a kreált karakteremet, és vele 1edül végigrambózom az egészet...
  • rorr
    Slender! ez nem lehet ,hogy bug? a fasz kivan ezzel a játékkal sok benne a hiba!a régiben lehetett az internetről is cuccot rendelni most meg javítgathatok...
    a bányában nem tudok segíteni!még gondolkodom rajta mi lehet a bibi!
  • slender
    Na besokaltam. Most sem indul be a bánya, pedig mindenkit kiszabadítottam, és 40%-s a loyalty is. Fidel 1 napra sem hosszabított, mert Kanadában kell megölnie vkit, pénzem alig van, jöhet vmi cheat, ha vki tudna adni.
  • slender
    A pince könnyű volt. A tetőkön a lesipuskások szivattak, de már végük. 1 rakétabázist elfoglaltam régebben, csak azóta restartoltam, akkor nem tűnt annyira nehéznek. Na de most már remélem beindul a cambriai bánya is, mert különben szopok, és kérnem kell vmi money cheatet...
  • rorr
    a pincében vagy mi?!nem jártál még a rakétabázisokon?ahhoz képest gyógyüdülés!
  • slender
    Elég szivatós ez a Tixa. Itt pöcsölök már mióta.
  • slender
    Értettem! Ellenfél likvidálva.
  • rorr
    csak a fejét meg ne sántuljon!néha beszéltem vele... sok értelme nem volt!sorozatlövés vagy gránát neki!
  • Torta
    Honnan tudnám letölteni az Urban Chaost? Próbáltam a Jagged Alliance Galaxiról, de nem akar összejönni:((
  • GAthersw
    Golyót neki rögtön!!
  • kacsoo
    Hi All!

Urban Chaos...
    Help!!!
    Mit kell csinálni a gyilkolászáson kivűl, a metrónál mindenkit meg kell ölni, a rep.jegyek odaadva a managernek, laptop felvéve.Milyen sorrendben "illik" a városokat elfoglalni?
    HELP!!!
    Léccci
    Elöre is kösszi
  • slender
    Ott a börtönben van 1 nevesített csaj, vmi Warden. Ő nyomja be a riasztót, meg indítja az elgázosítást. Őt leöljem az elején, vagy kell beszélni vele vmit?
  • slender
    Köszke! Meglesem!:)
  • rorr
    nálam a koordináta j9 és tixa! na üdv!megyek lőni:)
  • slender
    ahham
  • ToMy_
    En az alap Ja2-rol beszeltem, Wildfire-t meg nem lattam, szal instukciok sem ahhoz szoltak.
  • slender
    Előre is köszi:)
  • rorr
    itt az a gond ,hogy akik beleirogatnak szerintem a régivel játszottak ez a ruszki csávó kissé:) átírta a programot !megpróbálok koordinátát küldeni csak a játék a másik gépen van!amúgy marhára nehezedik a game!
  • slender
    Hát én nem találom ezt a tikai dutyit. Nem tudna vmelyikőtök koordinátát mondani?
  • rorr
    a fenét csak hülyéskedtem olyan kedvtelenül áltál a játékhoz!gondoltam magamban biztos fps rajongó vagy !ha rosszul vetted akkor bocsi!
  • GAthersw
    Nekem is volt egy fasza bug, Dimitri anélkül csatlakozott, hogy bármit is csináltam volna :DDD
  • slender
    Hát restartolni nem fogok emiatt asszem, mert már ez is 1 restart, amit most jáccok.
    Lehetséges, hogy morcosak rám, mert a házak ajtaját, ha zárva vannak gránáttal robbantom be?:D
    Na, akkor lerohanom ezt a börtönt.
    Köszi mindenki!;)
  • ToMy_
    slender:
    papos gond: lehet bug, mert en is belefutottam egyszer-ketszer kezdeskor, hogy odamentem, aztan tseszett barmit is kuldeni a szegeny ehezo lazadoknak. Ugyhogy restart game volt a megoldas.
    fejvadaszat: 1xu, keresel olyan muksokat, akikre illik a szemelyleiras, (van nevuk) lepufogtatod, aztan macsetevel a hullara tamadsz. Kis kaszabolas utan maris lesz a hatizsakodban egy enyhen rothado fej, amit jopenzert atvesznek a helyi fejvadasz ceg kirendeltsegen... :)
    Tika dutyi: nem kell keresgelni, ott van nemmessze a varostol, asszem kettot balra, egyet fel, de a nagyterkepen latod is meg ki is irja. Ketszintes, felul drotkeriteses parepuletes komplexum, alul meg labirintus. Lent van megtalalhato sorozatlovo shotgun (pancor jackhammer vagy mi a neve), de vigyel granatokat, konny- mustar- hagyomanyos- molotov, satobbi... ja, meg gazalarcot is.. :)))
  • slender
    Szal keresgéljek erősen a sivatagban? Na jó.:) Fejvadászat? Szt már a sima ja2-ben se vágtam, hogy kell csinálni. Jut eszembe: Hogy kell csinálni?:)
  • Mike
    nem hiszem, hogy nagy szükség erre a hozzászólásodra, de biztos jobban érzed magad tőle
  • rorr
    azért többet is írhattál volna négy év alatt:)))
  • rorr
    fejvadászattal ,hogy állsz?