387
Jagged Alliance 2
  • Noodlee
    A régi karakterem:
    136. nap
  • maozedong
    szinte egy új rész lehetne.. ugyan az az írója, mint ennek :)
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123289871
  • Marcinko
    Szevasztok kéne egy kis segítség !

Végre megszereztem a Unfinished B.-t. MOdnom kirély !
    Ja csak lengelyül van benne minden. Tud valaki ehhez magyarítás , angolosítást ? :))

Előre is kösz.
  • GAthersw
    hehe, visszatöltöttem a #258ba a képet, az nem Wildfire :D
  • rorr
    Ja a wildfire nagyon nehézre sikeredett!!!
  • maozedong
    hú köszi.
    most feltettem a wildfire-t, mert előtte ( régebben ) az unfinished el játszottam.. de különbséget nem látok. :O
  • GAthersw
    Én Unfinisheden kívül mindet próbáltam de a Wildfire nálam iszonyat bugos és rohadt nehéz volt és amúgy az alap JA2 sem egy könnyű játék...
  • rorr
    wildfire: rajongói modnak készült végül kiadták teljes verziósnak
    nem teljes módosítás inkább a fegyverek,tárgyak ,AI

Unfinished Business:
    Küldetéslemez, egy másik szigeten játszódik egy két régi és új npc-vel , új karakterekkel!!!

Gold pack: feljavitott 1.1 verziós jagged alliance 2

• maozedong
    Teljesen össze vagyok zavarodva, hogy akkor most hányféle verió is van??
    Aki képben van, írja már meg.
    Jagged Alliance 2

Gold Pack
    Unfinished Business
    Wildfire

melyik micsoda ?
  • GAthersw
    Sydney rendet rakott :)
  • ulrik
    sziasztok!

vkinek meg tudná mondani, hogy netről le lehet szedni a gamet vhonnan, vagy honnan lehet megszerezni?
  • JackDaniels #256
    Migueléket sem lehet elsőre felvenni. Úgy vettem észre, hogy a Wildfire-ben csak 30% loyal felett üzemelnek rendesen a bányák, és minden más. Ez a ruszki gyerek mondjuk ügyelhetett volna arra is, hogy ne fagyjon ki 10 percenként,(most pl. a cambriai SAM állomásra nem tudok bemenni, mert folyton fagy) ezt leszámítva egész jól átírta a gammát, annak ellenére, hogy szerintem kiba**ott nehéz.
  • JackDaniels #255
    Mán mindent csináltam, de semmi sem történik. Ezt a Miguel-dolgot még kipróbálom.
  • nemcsakfeel
    a gold teljesen ugyan az mint a sima JA csak újabb kiadás??? szal nem ilyen mod, vagy plusz pályás.. ?
  • KH
    fura, először nekem se ment, de aztán mikor másodszorra beszéltem vele, "bekapcsolt" a dolog, a többi bányában nem volt bajom
    ha esetleg sehogy sem boldogulsz, menj vissza Omertába, vagy hova, és vedd föl Miguelt, meg Carlost A WF-ban nem kell már X várost elfoglalnod, hogy csatlakozzanak), Miguel leadershipje 98-as (asszem) aztán vele beszélj a bányamesterrel
  • Joxy
    A miliciát képezteted a lakosságból?
  • JackDaniels #251
    Úgy látom a kutya sem ír már ide.
  • JackDaniels #250
    Lenne egy kérdésem: A Wildefire-ben mit kell ahhoz teeni, hogy nekem dolgozzanak a bányák? Kipucoltam Drassent, még a játék elején vagyok, pofáztam a Headminerral de semmi, a pénzem meg fogy. Valaki segítsen PLS!!!
  • fluga
    sziaasztok, topik up!
    ha a ja2 gold van meg, akkor rá kell tennem az 1.6, 1.7es peccseket, vagy ezek javítása már benne van? mert a goldhoz 1.12 van, alapból a gold 1.10es....szal nem értem..vkinek ötlete?
  • JackDaniels #248
    Köszi a segítséget. Utána azért kipucoltam ezt a várost is. :-) Hadd hulljon a férgese!!:-))
  • Rasim
    Hali!

nem bizos, hogy sokat tudok segíteni, mert már vagy 1 éve nem nyomultam a körökre osztott stratégiák királyával, de áll az ajtóban vmi izomember, azzal kell beszélni olyan embereddel aki nagyon karizmatikus, aztán pusztakézre vetkőzve ott a benti egyik ipsével kell beszélni és fogadni kell, majd a ringben leverni 3 pofát egymás után. Nem árt egy kis energy bust ha nagyon megcsépel az elsŐ kettő.
  • JackDaniels #246
    Én amióta feéraktam a 1.06 peccset azóta kutya baja.
    Viszont lenne egy kérdésem: Hogy lehet San Mona-ban bunyozni? Ha valaki képben van lécci segítsen. A Kingpinhez ugye nem tudok bejutni a testőre miatt, m,ás meg nem reagál.. Köszi a segítséget, ha emléxik még valaki. :-)
  • rorr
    sajnos sokat fagyott!most fallout 1 2 megy és a rayman3 ha unatkozom!ja és a ballance!üdv:rorr
  • JackDaniels #244
    Nekem a mai napig nagy kedvencem és szerintem a körökre osztott stratégiák nagy királya ez a gamma!! Tegnap álltam neki ismét, mert már majd egy éve nem toltam és hiányzott! :-)
  • MX Maximus
    Megvan valakinek a JA2 Unfinished business?
    Van hozzá pályakészítő is! Ráadásul az érdekelne, hogy csinált-e vele pályát mert érdekelnének az új helyek.

Na csá!
  • Bee
    Azt hiszem, a Strategyplanet.com-on megtalálod.
    Ha minden igaz, akkor a pilóta helyét random generálja, azaz az infókból lehet következtetni. Amúgy meg ha kockánként sétálsz, és benézel mindegyikbe a környéken, akkor is meg fogod találni.
  • BaLeeX
    Mondjatok nekem Urban Chaos letöltési helyet!
    Egy működőt nem találtam. :(
  • slender
    Én sajna befejeztem, tele lett a tököm az állandó kifagyásokkal. Szal uninstall volt, most várom a JA3-at, aztán ha túl sokáig kéne várni, akkor lehet visszarakom a WF-t. És te hogy állsz? Végigtoltad?
  • ToMy_
    Ehem, az még hozzátartozik, hogy "tons of guns" és easy, mert nem akartam rögtön uninstallálni...
  • ToMy_
    Hát nemtom, én csak belenéztem a Ja2 WF-be, és lehet hogy csak mákom volt, de a deszantolás utáni legelső pályán már az első 5 enemy eldobott 2 CAR15-öt... :)
    Amúgy meg érdemes a durva csúzlival flangálókat a jól bevált "megnézem, megkerülöm, odaszaladok hátulról, fejbevágom, elterül, elveszem a fegyverét" módszerrel lefegyverezni. Persze agilis, és lehetőleg martial arts skillű vagy brutálerős fazonnal érdemes, és csak a fejét püfölni.
  • BaLeeX
    Én is végignyomtam a sima JA2-t 2x is de ott nem ilyen nehezen szereztem fegyvert mint ebben az biztos, pedig ott is közepesen játszottam.
    De hogy itt alma két szektorának kipucolása után a katonák összesen 1db Mortar-t hagyjanak el az azért durva.

Kösz a többi tippet.
    Pilótát csak akkor találom meg ha beszélnek róla az emberek? Pontosan melyik szektorban van?
  • pluhi
    Annak idején a sima JA2-őt toltam. Ott úgy szereztem csúcs fegyvereket a játék elején (Alma főleg), hogy lecsaptam egy elitet és elloptam tőle a cuccát. Nem egyszerű, mert nem halhat meg, akkor szart se ad. Egy kis szobában volt a mocsok, bedobtam bénitógránátot, majd gyorsan odaugrottam és lám scope-os, laseres FN FAL volt nála. Nyami. Persze a köv körben majdnem kibelezett késsel .
  • Bee
    Ha nincs a templomban, akkor a kocsmában keresd a középső városrészben. Egyébként érdemes minden karakterrel beszélgetni, a névtelenekkel is. Néha-néha adnak használható infót. Pl.: a pap több időt tölt a kocsmában, mint a templomban, vagy azt kérdezi, hogy pl. délkeletről, a mocsári búvóhelyről jöttél-e. Ezen a helyen lesz Skyrider, akit a heliig kell kísérned (random). Szóval azt tanácsolom, hogy mindenkivel beszélj. Ha három katt után ugyanazt mondják, akkor ott lehet hagyni, de ha hasznos infót ad, akkor addig beszélj velük, amíg ki nem sajtolsz mindent belőlük.
    Zárnyitásra Steroidot ajánlom. Viszonylag olcsó, jól bütyköl, erős, mint a marha, jól lő, bár egy kicsit idióta.
    Ahol pedig nem boldogulsz a zárral, ott segít a TNT... Esetleg ha van a fal mellett hordó, akkor egy sorozat bele, ez ajtót robbant a kéglire.
    Hozzáteszem, hogy ez a síma JA2, de a W-ben is működhet.
  • BaLeeX
    A headminer az elkerített részben a jobb felső épületben van. AHogy bemész az ajtón jobbról az első vagy második szobában. Én a saját emberemmel beszéltem vele (~70 leadership) és már nekem termeltek.
    A papot viszont nem találtam még.
  • Dns5000
    en is elfoglatam Drassent, de a nem találom sehol a headminert
    , vagy Oswald lenne az? de az csak valami betegségről dumál.
    A pap meg nekem sem kuldi a kajat :(
    mindegy1 kivel mész a paphoz? nem kell nagy leadership?
    Azt tudom hogy ha megtalálnám a headminert 60 leadership kéne legalább a bánya megnyitásához.
  • BaLeeX
    Kösz a tippet.

Mekkora patkány ez a játék. Közepes fokozaton vagyok, Drassent elfoglaltam a mellette lévo Sam Site-al együtt (tényleg pilóta pontosan melyik szektorban van?) aztán megindultam lefele és Alma egyik szektorát kínszenvedéssel megszereztem, kinyírtam vagy 20 ellent, csak úgy hullottak belőlük a Nato lőszerek, erre egy (!!!) kibaszott fegyvert nem ejtettek el! Még egy rohadt légpuskát sem. Egyik szekrényben találtam egy Minimit még szerencse, hogy körbenéztem. Még egy Sniper Cope-om meg Laser Célzókám nincs...
    Mondjuk a kihívás az megvan.

De bugos eléggé sajnos, a homokzsákokkal bevédett kis négyszögletes épületek tetején 5-ből 2 faszi csak futkozik jobbra balra nem használja a fegyverét. Mondjuk még szerencse, különben még mindig ott szenvednék.
  • rorr
    static ,magic az egyik olcsó a másik drága de mindenben kurva jó!
    üdv!
  • BaLeeX
    Ajánljatok már valakit zárnyitogatásra? Régen játszottam már a játékkal és azt sem tudom melyik képességnek kell magasnak lennie hozzá de idegedító, hogy egy csomó ajtót ki sem tudok nyitni mert nincs jó zárnyitó emberkém a 87-es erejű fickóm meg lóf*szra sem való a feszítővasával.
  • BaLeeX
    Bocsika valamit nagyon benéztem!
    Amikor írtam az utolsó hozzászólás majdnem fél éves volt.
    Sorry, olvasok 1000-el.
  • rorr
    olvass már vissza pár oldalat szípöcsém!!! csak erről a játékról értekezünk!!!üdv!