Jagged Alliance 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy itt alma két szektorának kipucolása után a katonák összesen 1db Mortar-t hagyjanak el az azért durva.
Kösz a többi tippet.
Pilótát csak akkor találom meg ha beszélnek róla az emberek? Pontosan melyik szektorban van?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
.Zárnyitásra Steroidot ajánlom. Viszonylag olcsó, jól bütyköl, erõs, mint a marha, jól lõ, bár egy kicsit idióta.
Ahol pedig nem boldogulsz a zárral, ott segít a TNT...
Esetleg ha van a fal mellett hordó, akkor egy sorozat bele, ez ajtót robbant a kéglire.
Hozzáteszem, hogy ez a síma JA2, de a W-ben is mûködhet.
A papot viszont nem találtam még.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
, vagy Oswald lenne az? de az csak valami betegségrõl dumál.
A pap meg nekem sem kuldi a kajat 😞
mindegy1 kivel mész a paphoz? nem kell nagy leadership?
Azt tudom hogy ha megtalálnám a headminert 60 leadership kéne legalább a bánya megnyitásához.
May the force serve you well!
Mekkora patkány ez a játék. Közepes fokozaton vagyok, Drassent elfoglaltam a mellette lévo Sam Site-al együtt (tényleg pilóta pontosan melyik szektorban van?) aztán megindultam lefele és Alma egyik szektorát kínszenvedéssel megszereztem, kinyírtam vagy 20 ellent, csak úgy hullottak belõlük a Nato lõszerek, erre egy (!!!) kibaszott fegyvert nem ejtettek el! Még egy rohadt légpuskát sem. Egyik szekrényben találtam egy Minimit még szerencse, hogy körbenéztem. Még egy Sniper Cope-om meg Laser Célzókám nincs...
Mondjuk a kihívás az megvan.
De bugos eléggé sajnos, a homokzsákokkal bevédett kis négyszögletes épületek tetején 5-bõl 2 faszi csak futkozik jobbra balra nem használja a fegyverét. Mondjuk még szerencse, különben még mindig ott szenvednék.
Amikor írtam az utolsó hozzászólás majdnem fél éves volt.
Sorry, olvasok 1000-el.
Játszik vele más is? Csak mert már Omertában Fatima nem vitt el a lázadók bázisára (úgy emléxem neki kellett volna vinnie csak nem tudom mit kell csinálni hozzá) de Drassen már majdnem megvan csak az elõbb meghalt a játék.
Állítólag lesz JA3 is ami már készülget egy ideje. Ha az is akkora újítás lesz, mint a JA majd a JA2 akkor megszavazom neki az év körökre osztott stratégiai játéka címet. Bár 3D-s lesz amit kíváncsian várok, ez még el is ronthatja az egészet.
meg mindenki mast, aki intelligens
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hol az a trainer gamecopyworld? lehet ,hogy én is csinálok egy kis pénzt vele egyre fogy!!!popovka meg beveheti
magyar srácot felvetted :Barry Unger egész jó srác!
Le is írják, hogy mi a helyes sorrendje a városok elfoglalásának, de tök eltér az én haladásomtól, szal emiatt nem fogom megint újrakezdeni. Trainer segítségével kifizettem a csávókat 2-3 hétre elõre, oszt ennyi, szarok a lineáris haladásra, meg a mellék feladatokra, lelövök mindenkit oszt nyóc...
Amúgy már az 5let is 2ségbeejtõ: lineáris Jagged? brrrr...nekem meg nem akarnak kaját szállítani a lázadóknak úgyhogy a fasz kivan!bocs!
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

a bányában nem tudok segíteni!még gondolkodom rajta mi lehet a bibi!

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Urban Chaos...
Help!!!
Mit kell csinálni a gyilkolászáson kivûl, a metrónál mindenkit meg kell ölni, a rep.jegyek odaadva a managernek, laptop felvéve.Milyen sorrendben "illik" a városokat elfoglalni?
HELP!!!
Léccci
Elöre is kösszi
Nem tudna vmelyikõtök koordinátát mondani?
01110000 01110010 00110000
Lehetséges, hogy morcosak rám, mert a házak ajtaját, ha zárva vannak gránáttal robbantom be?😄
Na, akkor lerohanom ezt a börtönt.
Köszi mindenki!😉
papos gond: lehet bug, mert en is belefutottam egyszer-ketszer kezdeskor, hogy odamentem, aztan tseszett barmit is kuldeni a szegeny ehezo lazadoknak. Ugyhogy restart game volt a megoldas.
fejvadaszat: 1xu, keresel olyan muksokat, akikre illik a szemelyleiras, (van nevuk) lepufogtatod, aztan macsetevel a hullara tamadsz. Kis kaszabolas utan maris lesz a hatizsakodban egy enyhen rothado fej, amit jopenzert atvesznek a helyi fejvadasz ceg kirendeltsegen... 😊
Tika dutyi: nem kell keresgelni, ott van nemmessze a varostol, asszem kettot balra, egyet fel, de a nagyterkepen latod is meg ki is irja. Ketszintes, felul drotkeriteses parepuletes komplexum, alul meg labirintus. Lent van megtalalhato sorozatlovo shotgun (pancor jackhammer vagy mi a neve), de vigyel granatokat, konny- mustar- hagyomanyos- molotov, satobbi... ja, meg gazalarcot is.. 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray