Jagged Alliance 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Én is végignyomtam a sima JA2-t 2x is de ott nem ilyen nehezen szereztem fegyvert mint ebben az biztos, pedig ott is közepesen játszottam.
De hogy itt alma két szektorának kipucolása után a katonák összesen 1db Mortar-t hagyjanak el az azért durva.

Kösz a többi tippet.
Pilótát csak akkor találom meg ha beszélnek róla az emberek? Pontosan melyik szektorban van?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

pluhi
Annak idején a sima JA2-õt toltam. Ott úgy szereztem csúcs fegyvereket a játék elején (Alma fõleg), hogy lecsaptam egy elitet és elloptam tõle a cuccát. Nem egyszerû, mert nem halhat meg, akkor szart se ad. Egy kis szobában volt a mocsok, bedobtam bénitógránátot, majd gyorsan odaugrottam és lám scope-os, laseres FN FAL volt nála. Nyami. Persze a köv körben majdnem kibelezett késsel .
Ha nincs a templomban, akkor a kocsmában keresd a középsõ városrészben. Egyébként érdemes minden karakterrel beszélgetni, a névtelenekkel is. Néha-néha adnak használható infót. Pl.: a pap több idõt tölt a kocsmában, mint a templomban, vagy azt kérdezi, hogy pl. délkeletrõl, a mocsári búvóhelyrõl jöttél-e. Ezen a helyen lesz Skyrider, akit a heliig kell kísérned (random). Szóval azt tanácsolom, hogy mindenkivel beszélj. Ha három katt után ugyanazt mondják, akkor ott lehet hagyni, de ha hasznos infót ad, akkor addig beszélj velük, amíg ki nem sajtolsz mindent belõlük.
Zárnyitásra Steroidot ajánlom. Viszonylag olcsó, jól bütyköl, erõs, mint a marha, jól lõ, bár egy kicsit idióta.
Ahol pedig nem boldogulsz a zárral, ott segít a TNT... Esetleg ha van a fal mellett hordó, akkor egy sorozat bele, ez ajtót robbant a kéglire.
Hozzáteszem, hogy ez a síma JA2, de a W-ben is mûködhet.
BaLeeX
A headminer az elkerített részben a jobb felsõ épületben van. AHogy bemész az ajtón jobbról az elsõ vagy második szobában. Én a saját emberemmel beszéltem vele (~70 leadership) és már nekem termeltek.
A papot viszont nem találtam még.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

en is elfoglatam Drassent, de a nem találom sehol a headminert
, vagy Oswald lenne az? de az csak valami betegségrõl dumál.
A pap meg nekem sem kuldi a kajat 😞
mindegy1 kivel mész a paphoz? nem kell nagy leadership?
Azt tudom hogy ha megtalálnám a headminert 60 leadership kéne legalább a bánya megnyitásához.

May the force serve you well!

BaLeeX
Kösz a tippet.

Mekkora patkány ez a játék. Közepes fokozaton vagyok, Drassent elfoglaltam a mellette lévo Sam Site-al együtt (tényleg pilóta pontosan melyik szektorban van?) aztán megindultam lefele és Alma egyik szektorát kínszenvedéssel megszereztem, kinyírtam vagy 20 ellent, csak úgy hullottak belõlük a Nato lõszerek, erre egy (!!!) kibaszott fegyvert nem ejtettek el! Még egy rohadt légpuskát sem. Egyik szekrényben találtam egy Minimit még szerencse, hogy körbenéztem. Még egy Sniper Cope-om meg Laser Célzókám nincs...
Mondjuk a kihívás az megvan.

De bugos eléggé sajnos, a homokzsákokkal bevédett kis négyszögletes épületek tetején 5-bõl 2 faszi csak futkozik jobbra balra nem használja a fegyverét. Mondjuk még szerencse, különben még mindig ott szenvednék.

rorr
static ,magic az egyik olcsó a másik drága de mindenben kurva jó!
üdv!

BaLeeX
Ajánljatok már valakit zárnyitogatásra? Régen játszottam már a játékkal és azt sem tudom melyik képességnek kell magasnak lennie hozzá de idegedító, hogy egy csomó ajtót ki sem tudok nyitni mert nincs jó zárnyitó emberkém a 87-es erejû fickóm meg lóf*szra sem való a feszítõvasával.

BaLeeX
Bocsika valamit nagyon benéztem!
Amikor írtam az utolsó hozzászólás majdnem fél éves volt.
Sorry, olvasok 1000-el.

rorr
olvass már vissza pár oldalat szípöcsém!!! csak errõl a játékról értekezünk!!!üdv!

BaLeeX
Most kezdtem el nyomni a Wildfire kiegészítõt. A helyszín ugyanaz, mint a sima JA2-ben csak új terep, új fedezékek fegyverek, hangok, AI. Nem is rossz. Grafikában szinte nem változtattak semmit de nekem a JA2 annyira bejött, hogy ezt nem is bánom.

Játszik vele más is? Csak mert már Omertában Fatima nem vitt el a lázadók bázisára (úgy emléxem neki kellett volna vinnie csak nem tudom mit kell csinálni hozzá) de Drassen már majdnem megvan csak az elõbb meghalt a játék.

Állítólag lesz JA3 is ami már készülget egy ideje. Ha az is akkora újítás lesz, mint a JA majd a JA2 akkor megszavazom neki az év körökre osztott stratégiai játéka címet. Bár 3D-s lesz amit kíváncsian várok, ez még el is ronthatja az egészet.

rorr
mizú Slender?végigjátszottad?
már hiányoztak a tereferéink!üdv:rorr

rorr
elöször egy kis munka majd szétvágom az agyát!vagy mustár gáz mindegyiket csináltam már!

Csütörtök óta nem voltam itthon, na de majd most!😊 Kingpint levered? Vagy dolgozol neki?
rorr
mi újság kedves barátom!hol tartasz?én most kingpinéknél boxolgatok egy kis pénzért ami jól jön...

trainer
Itt a fórum, 174. hozzászólást nézd.
Sima JA2-t én is többször végigtoltam gond nélkül.
Barry Unger-t felvettem, mivel Fidel kilépett.
Mike at home
Barryt mindig felveszem, mert magyar

meg mindenki mast, aki intelligens

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rorr
bocs de egy kicsit töröm a magyart fáradt vagyok már!

rorr
milyen fórum ez kedves barátom? a jagged2 azért volt jó mert nem lineáris én most már ezt is végignyomom fanatikus vagyok néha még az elsõt is elõveszem!megvan eredetiben!!!hol az a trainer gamecopyworld? lehet ,hogy én is csinálok egy kis pénzt vele egyre fogy!!!popovka meg bevehetimagyar srácot felvetted :Barry Unger egész jó srác!

Másik fórumon azt olvastam, hogy a popov gyerek vmiért lineárisra csinálta a játékot... Le is írják, hogy mi a helyes sorrendje a városok elfoglalásának, de tök eltér az én haladásomtól, szal emiatt nem fogom megint újrakezdeni. Trainer segítségével kifizettem a csávókat 2-3 hétre elõre, oszt ennyi, szarok a lineáris haladásra, meg a mellék feladatokra, lelövök mindenkit oszt nyóc... Amúgy már az 5let is 2ségbeejtõ: lineáris Jagged? brrrr...
rorr
egy orosz fanatikus újrakreálta az egészet állítólag 95%-ban megváltoztatta tényleg észrevehetõ a dolog a reptérre rá sem ismertem!!! slendernek meg nem akar beindulni a bánya
nekem meg nem akarnak kaját szállítani a lázadóknak úgyhogy a fasz kivan!bocs!

wildfire
Ez melyik játék (rész), amirõl beszéltek?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Ok. Lehet ha felmegy bennem nagyon a pumpa (leszedtem trainert, de nem tom beállítani, hogy végtelen pénzem legyen) akkor fogom a kreált karakteremet, és vele 1edül végigrambózom az egészet...
rorr
Slender! ez nem lehet ,hogy bug? a fasz kivan ezzel a játékkal sok benne a hiba!a régiben lehetett az internetrõl is cuccot rendelni most meg javítgathatok...
a bányában nem tudok segíteni!még gondolkodom rajta mi lehet a bibi!

Na besokaltam. Most sem indul be a bánya, pedig mindenkit kiszabadítottam, és 40%-s a loyalty is. Fidel 1 napra sem hosszabított, mert Kanadában kell megölnie vkit, pénzem alig van, jöhet vmi cheat, ha vki tudna adni.
A pince könnyû volt. A tetõkön a lesipuskások szivattak, de már végük. 1 rakétabázist elfoglaltam régebben, csak azóta restartoltam, akkor nem tûnt annyira nehéznek. Na de most már remélem beindul a cambriai bánya is, mert különben szopok, és kérnem kell vmi money cheatet...
rorr
a pincében vagy mi?!nem jártál még a rakétabázisokon?ahhoz képest gyógyüdülés!

Elég szivatós ez a Tixa. Itt pöcsölök már mióta.
Értettem! Ellenfél likvidálva.
rorr
csak a fejét meg ne sántuljon!néha beszéltem vele... sok értelme nem volt!sorozatlövés vagy gránát neki!

Honnan tudnám letölteni az Urban Chaost? Próbáltam a Jagged Alliance Galaxiról, de nem akar összejönni😞(

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

GAthersw
Golyót neki rögtön!!

01110000 01110010 00110000

Hi All!

Urban Chaos...
Help!!!
Mit kell csinálni a gyilkolászáson kivûl, a metrónál mindenkit meg kell ölni, a rep.jegyek odaadva a managernek, laptop felvéve.Milyen sorrendben "illik" a városokat elfoglalni?
HELP!!!
Léccci
Elöre is kösszi
Ott a börtönben van 1 nevesített csaj, vmi Warden. Õ nyomja be a riasztót, meg indítja az elgázosítást. Õt leöljem az elején, vagy kell beszélni vele vmit?
Köszke! Meglesem!😊
rorr
nálam a koordináta j9 és tixa! na üdv!megyek lõni😊

ahham
En az alap Ja2-rol beszeltem, Wildfire-t meg nem lattam, szal instukciok sem ahhoz szoltak.
Elõre is köszi😊
rorr
itt az a gond ,hogy akik beleirogatnak szerintem a régivel játszottak ez a ruszki csávó kissé😊 átírta a programot !megpróbálok koordinátát küldeni csak a játék a másik gépen van!amúgy marhára nehezedik a game!

Hát én nem találom ezt a tikai dutyit. Nem tudna vmelyikõtök koordinátát mondani?
rorr
a fenét csak hülyéskedtem olyan kedvtelenül áltál a játékhoz!gondoltam magamban biztos fps rajongó vagy !ha rosszul vetted akkor bocsi!

GAthersw
Nekem is volt egy fasza bug, Dimitri anélkül csatlakozott, hogy bármit is csináltam volna 😄DD

01110000 01110010 00110000

Hát restartolni nem fogok emiatt asszem, mert már ez is 1 restart, amit most jáccok.
Lehetséges, hogy morcosak rám, mert a házak ajtaját, ha zárva vannak gránáttal robbantom be?😄
Na, akkor lerohanom ezt a börtönt.
Köszi mindenki!😉
slender:
papos gond: lehet bug, mert en is belefutottam egyszer-ketszer kezdeskor, hogy odamentem, aztan tseszett barmit is kuldeni a szegeny ehezo lazadoknak. Ugyhogy restart game volt a megoldas.
fejvadaszat: 1xu, keresel olyan muksokat, akikre illik a szemelyleiras, (van nevuk) lepufogtatod, aztan macsetevel a hullara tamadsz. Kis kaszabolas utan maris lesz a hatizsakodban egy enyhen rothado fej, amit jopenzert atvesznek a helyi fejvadasz ceg kirendeltsegen... 😊
Tika dutyi: nem kell keresgelni, ott van nemmessze a varostol, asszem kettot balra, egyet fel, de a nagyterkepen latod is meg ki is irja. Ketszintes, felul drotkeriteses parepuletes komplexum, alul meg labirintus. Lent van megtalalhato sorozatlovo shotgun (pancor jackhammer vagy mi a neve), de vigyel granatokat, konny- mustar- hagyomanyos- molotov, satobbi... ja, meg gazalarcot is.. 😊))
Szal keresgéljek erõsen a sivatagban? Na jó.😊 Fejvadászat? Szt már a sima ja2-ben se vágtam, hogy kell csinálni. Jut eszembe: Hogy kell csinálni?😊
Mike
nem hiszem, hogy nagy szükség erre a hozzászólásodra, de biztos jobban érzed magad tõle

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rorr
azért többet is írhattál volna négy év alatt😊))

rorr
fejvadászattal ,hogy állsz?