387
Jagged Alliance 2
  • BIG UNIT
    AMúgy az Unfinished Business-nek mi a története mert most vettem meg de még nem próbáltam ki...
  • BIG UNIT
    Felejtsétek el, meglett a bunkerben... dooh
  • BIG UNIT
    Yoo hol találom Diedrianna-t? (lehet nem így írja xD)
    Medunát elfoglaltam de nem találom sehol. A bunkerben is voltam ami a házhoz vezet ahol a bejátszások vannak...sehol nem találom... :(
  • Noodlee
    Igen, a Laptopon lehet elérni.
  • Noodlee
    Mondanom sem kell, hogy elfelejtettem :P
  • BIG UNIT
    Még annyi hogy hallottam hogy van virág küldő szolgálat. Azt hogy érhetem el? Laptopon vagy mi?
  • BIG UNIT
    OK thx
  • Noodlee
    Régebben volt a neten egy baromi hosszú, és hasznos FAQ leírás, de azt most nem találtam. Minden karakter lehetséges helyzete le volt írva kordinátákkal. Majd otthon megkeresem a gépemen, ha nem felejtem el :P
  • Noodlee
    Q:Who are the bounties and where can I find them?

A:Except for the Druggist their locations are random. However, they are
    always found in the following towns: San Mona, Chitzena, Cambria,Grumm and Balime (never heard anybody find them in other locations) Keep this in mind when visiting the above places. Whenever you stumble upon a suspicious character there, chances are s/he is a bounty. Use the tips above to reveal their true ID. You may not be able to find all the terrorists, though:

Impostor: Chris, impersonates a Canadian (ha-ha, Sir-Tech)
    Druggist: Charlie, bartender in Grumm (H2)
    Tiffany: Joe, impersonates a tourist
    MOM: Annie, impersonates a student
    Slay: Terry, impersonates a wheelchair case
    T-Rex: Jasmin, impersonates a moron ;)(or does he really?)

• BIG UNIT
    Cső!
    Most azt csinálom hogy 6 terroristát kell kivégezni majd a fejüket asszem Carmen nevű fejvadásznak elvinni. Joe alias TIFFANY EDDIE és T-REX alias Theodore Rexall van vissza. sehol sem taláélom őket pedig minden felforgattam értük. Valaki írjon valamit pls.
  • bestGP
    lehet hogy "gonosz" emberekkel van teli a város
    nekem is vót hasonló, megöltem a köcsög kereskedőket, meg pár körözött személyt, és feljebb ment
  • vgvg
    szevasztok!

van egy nagy gondom:elfoglaltam drassent,a SAM siteot is ,megvan skyscrapper is,

DE

a loyalitim 35%-rol másnapra leesik 11-re majd 1böl 0-ra...:(:(

mitöl lehet ez?pedig nem csinálok semmit közbe,csak militiát képezek...

amugy WF 6.04 szoval nem értem mitöl lehet...:

segitsetek plz!!

köszi
  • bestGP
    san mona...:D
  • BIG UNIT
    Csá van!
    Nem tudjátok hol lehet fasza cuccokat eladni...pl: fegyók...
    THX!
  • bestGP
    ellehet azujban ha átirosgatod :P
  • Turan7
    Kösz nektek
  • Fenrir
    Alapból meg kell adni a zsoldosnak, hogy miliciát képezzen (Train Militia). Szektoronként 2 zsoldos tud maximum képezni, de egy városban több is egyszerre. Első körben gyengébb miliciát lehet toborozni (zöld pötty), ha továbbképzed őket akkor jobb fegyverük lesz és több életerejük (kék pötty). Egy idő után ha sokat harcoltak akkor elitekké válnal (sötétkék pötty), de ezt nem lehet kiképzésből elérni.
  • bestGP
    neem sztem nem
    de ott a neveknel van h train militia
  • Turan7
    aha
    am viszont találtam egy olyat is milicist vagy mi
    na most én Ira-t elvittem Drassen-be és ott benyomtam neki ezt
    ez akkor most azt jelenti hogy ő milicista lett?

tudom low vagyok :D
  • bestGP
    baloldalt a térkép nézetbe
    talán adjust
  • Turan7
    Sziasztok!

Elővettem vagyis megvettem ezt a nagyon király gamet.
    Na most lenne 1 kérdésem hogy hogyan lehet milicistákat toborozni?
    Mert már vagy 2 hete próbálok de nem jöttem rá :S

köszi
  • bestGP
    fődalatt lesz valahol de nememléxek pontosan
  • herczeg
    kéne egy kis segístég az unfinished businessben. az erőműig eljuottam, odáig kipucoltam minden zónát, a laptopot is megfixáltam, de nem tudok továbbmenni. a térképen látom hogy van még néháyn zóna keletre, de hogy tudok odamenni?
  • bestGP
    experten viszem am az uj peccsel, annyit változtattam hogy a militák árát 10%al csökkentettem, és a maximális számot felemeltem 35-40 re
    igy van eséjem az elején amikor egy 60as sereggel jött rám az első héten drassenbe pl..

meg akkora bugot találtam
    csináltam járkáló militiákat és elérték meduna határát
    megölte eliotot

és amikor almát foglaltam akk megin élt eliot :D
    szépmunka
  • Fenrir
    Úgy emlékszem, hogy elsősorban elég magas %-ban kell állni azzal a várossal és nem szabad lopni a kórház raktárkészletéből semmit.
  • bestGP
    a kambriai hospitalba vincentet hogylehet megvenni?
    mindig beszól vmit
  • bestGP
    a simát (gold) mán vagy 5ödjére akasztotam a héten

de aszem ideje felrakni a háromt :D

shadar:
    ha nem kérnek ha kérnek én mindig megkeresem hameg nincsmeg akkor nemtudom valszeg semmi.
    waldo am meg egy bunko paraszt semitnemmond csak h vki kinyirta a pilotat de vhol van még egy (gondolom sky)
  • shadar619
    hello

Van egy problémám igaz az egyik kiegészitőjénél/ jagged alliance 2 wildfire/. Szóval elfoglalom El Drassen-t és ott beszélek a bányavezetővel, meg a repülőtéren/Waldo/ aki fel kellene kérni hogy hozzambe a repülöpilótát vagyis az allap ja2-tőben ez volt de itt hiába beszélek a bányafőnökkel nem kapok pénzt naponta semmit, és a reptéren hiába beszélek a waldoval nem kérfel hogy hozzak pilótát.

Ha valaki tud seggiteni akkor megköszönném.
    Ha kell akkor megtudom adni az e-mail cimemet is.
  • rtfmZoli
    köszi
  • Fenrir
    Elmész erre az oldalra és letöltöd a 32 bites SVN-t majd feltelepíted amikor lejött. Létrehozol valahol egy új mappát (pl 1.13 néven) és jobb egérgommbal rákattintassz.
    Középtájon lesz egy olyan pontja a felugró menüsornak, hogy SVN Checkout, erre mész rá. Az url-jébe beírod, hogy: "https://81.169.133.124/source/ja2_v1.13_data/GameDir". Ha kér felhasználónevet akkor az "TestUser" ha kér jelszót akkor az pedig "testreadonly" legyen. Én mondjuk nem emlékszem, hogy kért volna logint meg passt, alapból próbáld meg, hogy ezek beírása nélkül megy-e.

Ha minden megvan akkor okézd le és elindul az 1.13 letöltése. Ez olyan 300 mega úgyhogy el fog tartani egy darabig. Ha lejött akkor be lehet másolni az egészet úgy ahogyan van a játék könyvtárába.

Bizonyos időnként frissítik az 1.13-at, ilyenkor annyi a teendő, hogy az 1.13 mappán jobb katt és SVN update. Ha benne van a letöltött 1.13 még akkor csak a frissítéseket szedi le, ha nincs akkor jön le újra az egész 300 mega.

Ez pedig a Beta 24.2 Exe.
  • rtfmZoli
    Honnan lehet a legfrissebbet letölteni
    Egyébként meg letöltöttem a legfrissebbet, (de ezzel müködik a mentésem)ja2.exe mérete 3 309 568 bájt 2007.09.17
    A Data fileokat szintén letöltöttem, és felülírtam, amit kellett.
    1.13 Data.7z, Data Part 1.7z, Data Part 2.7z, Data Part 3.7z

Egyébként olyan 4 millió feletti pénzem van 240-ik napon. :)

Most viszont beleakadtam egy kemény bugba:
    felinstalláltam a Révai Nagy Lexikont, majd ezután lefagyott a ja2,és a dungeon keeper2, eddig nem volt fagyás, de most a ja2-nél kilép véletlenszerűen, a dk2-nél pedig kilép, majd a 2.ik kilépésnél újraindul a gép. A feladatkezelőben a wowexec.exe(wxp\system32\)található, ami elvileg a 16 bites alkalmazások futtatásához kell-> letöröltem, majd újra megjelent. A feladatkezelőből viszont eltűnt(nem tudtam egyszerűen leállítani a feladatkezelőből)
    Visszaállítási pont persze nincs a Révai "installálása" előtt.

Más játékkal nincs ilyen gond(pld:SupCom)
  • Fenrir
    1.13-at felraktad a legfrissebb SVN fájlokkal? Van elvileg egy új exe is a játék indításához ami elég sok problémát megold.

Nekem amúgy olyan problémám volt, hogy Skyrider-t (a drasseni helikopterpilótát) nem találtam meg a mocsárban pedig 2 osztaggal kerestem napokon (játéknapokon ofc) kerestül. Indítottam egy új játékot a frissebb exe-vel és akkor meg is találtam elsőre.
  • rtfmZoli
    Nincs megoldás erre?
    Próbáltam újra telepíteni a játékot, de a legújabb exe változatban sincs javítva.
    A játék eredeti, valamelyik újság melléklete volt.
    Nincs is link a Bobby Rayhez egyébként, csak az A.I.M. az I.M.P., és a M.E.R.C.
    Az eredetiben meg volt bolt nálam, itt meg nincsen, de sebaj, átállítottam , hogy mindent eldobjon az ellen, így már van lőszerem.

Egyébként meg a Drasseni bánya az 50. napon kimerült, de nem gond, mert Alma-t elfoglaltam, és egyébként is elég sok dolgot tudok eladni a helyieknek féláron(átállítottam, mert eléggé irreális, hogy negyedáron akarják megvenni) meg sniper puskákkal eléggé könnyű(mindenkinek sniper+ egy másodlagos fegyver közeli célpontok ellen)
    6 IMP karakter+ Ira,pluszban a 2 jobb wisdommal megáldott merc+ 1 900$-os napi díjú AIM-es.
    A militiát viszont elitre állítottam[elit képzést], így meg tudják védeni a városokat. Azt hiszem viszont szegény Deidra-nak is növelem az elit arányát, mert így meg a mozgó elit militiám kiirtották az őrjáratokat(igaz, vagy 80000$ elment rá)
  • rtfmZoli
    ?
  • rtfmZoli
    Ja még az under construction sem jelenik meg a Bobby Ray weblapján.
    Amit belinkeltetek, azon van, hogy egy bug az orosz verziónál, hogy nincs Bobby Ray bolt:na nekem nem orosz van, és mégis
  • rtfmZoli
    A konfig fileban meg a max skillt 150re állítottam--> übertáp RulZ
    A bányák mennyi idő után merülnek ki, mert olvastam valahol..
  • rtfmZoli
    Valami bugos lehet, mert még mindíg nem tudok rendelni (42-ik napon)
    Az 1.3-as patch külön könyvtárban van a JA2 könyvtárában, nem?
  • Fenrir
    Ha Drassen repterét elfoglalod akkor tudsz rendelni a webárúházból. Addig csak egy Under Construction banner van ha jól emlékszem.

Az ilyen ellentámadásokhoz meg szokj hozzá, ennek a peccsnek az újítása az, hogy az ellenfél tud áthozni a szomszédos szektorokból erősítést, volt amikor 2 órán keresztül küzdöttem egy szektorban és vagy 50 katonáját lőttem :)
  • rtfmZoli
    Sziasztok!
    Újra elővettem ezt a nagyszerű gamet, lenne egy kérdésem az
    1.3-as patchel kapcsolatban: Bobby Raytől hogy tudok rendelni ebben a patchben, vagy melyik várost kell elfoglalnom hozzá (kellenek a 1st aid kitek, meg a mesterlövész-puskákhoz lőszer)
    (A notebookot használva még nincs ott a link)
    Sajnos kénytelen voltam a reptérnél az első bányánál a cheatet használni, mert miután elfoglaltam(minden emberem sérülten persze), jött egy 30-as csapat, militia meg pont nem lett időre kiképezve (ebből 20 lehet egyszerre a térképen) így ennél az egynél:teleport az ellenhez, majd leütni/lekéselni(erőt felnyomja), és action pont replenish(Irát csak a Sam site kiiktatása után szedtem fel én okos :) )
    Egyébként játszottam még régebben az Urban Chaossal is(teljesen cheat nélkül)
  • bestGP
    nagyköszi:)