Jagged Alliance 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
lehet hogy "gonosz" emberekkel van teli a város
nekem is vót hasonló, megöltem a köcsög kereskedõket, meg pár körözött személyt, és feljebb ment

hüje vagy hamán szép nem!4

szevasztok!

van egy nagy gondom:elfoglaltam drassent,a SAM siteot is ,megvan skyscrapper is,

DE

a loyalitim 35%-rol másnapra leesik 11-re majd 1böl 0-ra...😞😞

mitöl lehet ez?pedig nem csinálok semmit közbe,csak militiát képezek...

amugy WF 6.04 szoval nem értem mitöl lehet...:

segitsetek plz!!

köszi
bestGP
san mona...😄

Csá van!
Nem tudjátok hol lehet fasza cuccokat eladni...pl: fegyók...
THX!
bestGP
ellehet azujban ha átirosgatod 😛

Kösz nektek <#eljen><#taps>
Fenrir
Alapból meg kell adni a zsoldosnak, hogy miliciát képezzen (Train Militia). Szektoronként 2 zsoldos tud maximum képezni, de egy városban több is egyszerre. Elsõ körben gyengébb miliciát lehet toborozni (zöld pötty), ha továbbképzed õket akkor jobb fegyverük lesz és több életerejük (kék pötty). Egy idõ után ha sokat harcoltak akkor elitekké válnal (sötétkék pötty), de ezt nem lehet kiképzésbõl elérni.

A halál csupán a kezdet...

bestGP
neem sztem nem
de ott a neveknel van h train militia

aha
am viszont találtam egy olyat is milicist vagy mi
na most én Ira-t elvittem Drassen-be és ott benyomtam neki ezt
ez akkor most azt jelenti hogy õ milicista lett?

tudom low vagyok 😄
bestGP
baloldalt a térkép nézetbe
talán adjust

Sziasztok!

Elõvettem vagyis megvettem ezt a nagyon király gamet.
Na most lenne 1 kérdésem hogy hogyan lehet milicistákat toborozni?
Mert már vagy 2 hete próbálok de nem jöttem rá :S

köszi
bestGP
fõdalatt lesz valahol de nememléxek pontosan

herczeg
kéne egy kis segístég az unfinished businessben. az erõmûig eljuottam, odáig kipucoltam minden zónát, a laptopot is megfixáltam, de nem tudok továbbmenni. a térképen látom hogy van még néháyn zóna keletre, de hogy tudok odamenni?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

bestGP
experten viszem am az uj peccsel, annyit változtattam hogy a militák árát 10%al csökkentettem, és a maximális számot felemeltem 35-40 re
igy van eséjem az elején amikor egy 60as sereggel jött rám az elsõ héten drassenbe pl..

meg akkora bugot találtam
csináltam járkáló militiákat és elérték meduna határát
megölte eliotot

és amikor almát foglaltam akk megin élt eliot 😄
szépmunka

Fenrir
Úgy emlékszem, hogy elsõsorban elég magas %-ban kell állni azzal a várossal és nem szabad lopni a kórház raktárkészletébõl semmit.

bestGP
a kambriai hospitalba vincentet hogylehet megvenni?
mindig beszól vmit

bestGP
a simát (gold) mán vagy 5ödjére akasztotam a héten

de aszem ideje felrakni a háromt 😄

shadar:
ha nem kérnek ha kérnek én mindig megkeresem hameg nincsmeg akkor nemtudom valszeg semmi.
waldo am meg egy bunko paraszt semitnemmond csak h vki kinyirta a pilotat de vhol van még egy (gondolom sky)

hello

Van egy problémám igaz az egyik kiegészitõjénél/ jagged alliance 2 wildfire/. Szóval elfoglalom El Drassen-t és ott beszélek a bányavezetõvel, meg a repülõtéren/Waldo/ aki fel kellene kérni hogy hozzambe a repülöpilótát vagyis az allap ja2-tõben ez volt de itt hiába beszélek a bányafõnökkel nem kapok pénzt naponta semmit, és a reptéren hiába beszélek a waldoval nem kérfel hogy hozzak pilótát.

Ha valaki tud seggiteni akkor megköszönném.
Ha kell akkor megtudom adni az e-mail cimemet is.
rtfmZoli
köszi

Fenrir
Elmész erre az oldalra és letöltöd a 32 bites SVN-t majd feltelepíted amikor lejött. Létrehozol valahol egy új mappát (pl 1.13 néven) és jobb egérgommbal rákattintassz.
Középtájon lesz egy olyan pontja a felugró menüsornak, hogy SVN Checkout, erre mész rá. Az url-jébe beírod, hogy: "https://81.169.133.124/source/ja2_v1.13_data/GameDir". Ha kér felhasználónevet akkor az "TestUser" ha kér jelszót akkor az pedig "testreadonly" legyen. Én mondjuk nem emlékszem, hogy kért volna logint meg passt, alapból próbáld meg, hogy ezek beírása nélkül megy-e.

Ha minden megvan akkor okézd le és elindul az 1.13 letöltése. Ez olyan 300 mega úgyhogy el fog tartani egy darabig. Ha lejött akkor be lehet másolni az egészet úgy ahogyan van a játék könyvtárába.

Bizonyos idõnként frissítik az 1.13-at, ilyenkor annyi a teendõ, hogy az 1.13 mappán jobb katt és SVN update. Ha benne van a letöltött 1.13 még akkor csak a frissítéseket szedi le, ha nincs akkor jön le újra az egész 300 mega.

Ez pedig a Beta 24.2 Exe.

rtfmZoli
Honnan lehet a legfrissebbet letölteni
Egyébként meg letöltöttem a legfrissebbet, (de ezzel müködik a mentésem)ja2.exe mérete 3 309 568 bájt 2007.09.17
A Data fileokat szintén letöltöttem, és felülírtam, amit kellett.
1.13 Data.7z, Data Part 1.7z, Data Part 2.7z, Data Part 3.7z

Egyébként olyan 4 millió feletti pénzem van 240-ik napon. 😊

Most viszont beleakadtam egy kemény bugba:
felinstalláltam a Révai Nagy Lexikont, majd ezután lefagyott a ja2,és a dungeon keeper2, eddig nem volt fagyás, de most a ja2-nél kilép véletlenszerûen, a dk2-nél pedig kilép, majd a 2.ik kilépésnél újraindul a gép. A feladatkezelõben a wowexec.exe(wxp\system32\)található, ami elvileg a 16 bites alkalmazások futtatásához kell-> letöröltem, majd újra megjelent. A feladatkezelõbõl viszont eltûnt(nem tudtam egyszerûen leállítani a feladatkezelõbõl)
Visszaállítási pont persze nincs a Révai "installálása" elõtt.

Más játékkal nincs ilyen gond(pld:SupCom)

Fenrir
1.13-at felraktad a legfrissebb SVN fájlokkal? Van elvileg egy új exe is a játék indításához ami elég sok problémát megold.

Nekem amúgy olyan problémám volt, hogy Skyrider-t (a drasseni helikopterpilótát) nem találtam meg a mocsárban pedig 2 osztaggal kerestem napokon (játéknapokon ofc) kerestül. Indítottam egy új játékot a frissebb exe-vel és akkor meg is találtam elsõre.

rtfmZoli
Nincs megoldás erre?
Próbáltam újra telepíteni a játékot, de a legújabb exe változatban sincs javítva.
A játék eredeti, valamelyik újság melléklete volt.
Nincs is link a Bobby Rayhez egyébként, csak az A.I.M. az I.M.P., és a M.E.R.C.
Az eredetiben meg volt bolt nálam, itt meg nincsen, de sebaj, átállítottam , hogy mindent eldobjon az ellen, így már van lõszerem.

Egyébként meg a Drasseni bánya az 50. napon kimerült, de nem gond, mert Alma-t elfoglaltam, és egyébként is elég sok dolgot tudok eladni a helyieknek féláron(átállítottam, mert eléggé irreális, hogy negyedáron akarják megvenni) meg sniper puskákkal eléggé könnyû(mindenkinek sniper+ egy másodlagos fegyver közeli célpontok ellen)
6 IMP karakter+ Ira,pluszban a 2 jobb wisdommal megáldott merc+ 1 900$-os napi díjú AIM-es.
A militiát viszont elitre állítottam, így meg tudják védeni a városokat. Azt hiszem viszont szegény Deidra-nak is növelem az elit arányát, mert így meg a mozgó elit militiám kiirtották az õrjáratokat(igaz, vagy 80000$ elment rá)

rtfmZoli
?

rtfmZoli
Ja még az under construction sem jelenik meg a Bobby Ray weblapján.
Amit belinkeltetek, azon van, hogy egy bug az orosz verziónál, hogy nincs Bobby Ray bolt:na nekem nem orosz van, és mégis

rtfmZoli
A konfig fileban meg a max skillt 150re állítottam--> übertáp RulZ
A bányák mennyi idõ után merülnek ki, mert olvastam valahol..

rtfmZoli
Valami bugos lehet, mert még mindíg nem tudok rendelni (42-ik napon)
Az 1.3-as patch külön könyvtárban van a JA2 könyvtárában, nem?

Fenrir
Ha Drassen repterét elfoglalod akkor tudsz rendelni a webárúházból. Addig csak egy Under Construction banner van ha jól emlékszem.

Az ilyen ellentámadásokhoz meg szokj hozzá, ennek a peccsnek az újítása az, hogy az ellenfél tud áthozni a szomszédos szektorokból erõsítést, volt amikor 2 órán keresztül küzdöttem egy szektorban és vagy 50 katonáját lõttem 😊

rtfmZoli
Sziasztok!
Újra elõvettem ezt a nagyszerû gamet, lenne egy kérdésem az
1.3-as patchel kapcsolatban: Bobby Raytõl hogy tudok rendelni ebben a patchben, vagy melyik várost kell elfoglalnom hozzá (kellenek a 1st aid kitek, meg a mesterlövész-puskákhoz lõszer)
(A notebookot használva még nincs ott a link)
Sajnos kénytelen voltam a reptérnél az elsõ bányánál a cheatet használni, mert miután elfoglaltam(minden emberem sérülten persze), jött egy 30-as csapat, militia meg pont nem lett idõre kiképezve (ebbõl 20 lehet egyszerre a térképen) így ennél az egynél:teleport az ellenhez, majd leütni/lekéselni(erõt felnyomja), és action pont replenish(Irát csak a Sam site kiiktatása után szedtem fel én okos 😊 )
Egyébként játszottam még régebben az Urban Chaossal is(teljesen cheat nélkül)

bestGP
nagyköszi😊

Fenrir

bestGP
honnét lehet azt szedni?

Fenrir
Hulla hátán hulla...

Fenrir
1.12 mintha még az lett volna (azzal jött a Gold verzió). 1.13 nagyon dúrva, van benne felbontásváltás (800x600, 1024x768), idõjárás effektek (esõ, villámlás), az ellenfelek nagyon taktikusak, lehet támadni a közelben lévõ miliciákkal is és lehet nekik parancsokat is adni. Szinte minden tárgy képe át lett rajzolva, rakat új fegyver, töltény és kiegészítõ. Lehet automatát lõni a fegyverekkel, az ellenfelek szépeket tudnak repülni egy-egy jó sorozat után.

Mindent összevetve nagyon jó lett így a játék, de nagyon nehéz is. Ha pl várost támadsz sokszor áthív az ellenfél a szomszédos szektorból erõsítést, nagyon oda kell figyelni.

Gondolom nem hivatalos patch

Fenrir
Ez az 1.13-as peccs valami ûberbrutál, töltse le mindenki 😊

Szektorok, ahol a leirások alapján lehet a pilóta:
E13, E14, B15, B16, C16, D12, A14

Szerintem a B16 vagy a C16-os szektorban lesz, én minden alkalommal ott találtammeg.

eddig negativ, 2 embert csak ezért fizetek😞

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

A tó jobb oldalán keresd.

vazze 10 napja harcolnak a srácok, de a pilótát nem találom, lehet hiába is keresem, hard fokozaton vagyok, eddig mindig megtaláltam.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

bestGP
elég fura bug
vonulj vissza azt hátha összejön

Roger6
Sziasztok!

Most szereztem be végre évek óta újra a Jagged Alliance Gold Pack-ot, és lenne egy kérdésem. A játék elején kapunk egy kódot, amivel ugye elkészíthetjük saját merc-ünket. Én csináltam is, aztán hülyeségbõl beírtam mégegyszer, és sikerült! Csináltam két-három saját merc-et, aztán irány neki a dzsungelnek! 4-5 napig nem is volt semmi gond, aztán kezdõdtek a problémák. Szóval mindenki az 1. Squadban van, tolom a parancsot, hogy irány vazze Drassen, irtsunk le má valakit, ha így összejött a társaság, meg minden! A gond: elindult a kis csapatom, de a 4 emberbõl csak ketten értek oda!? Visszaléptem a képernyõre, ott meg látom, hogy akik ottmaradtak, azoknak a úticéljuk az, amit megjelöltem, de nem mozduknak az istenért sem! Most ez most mi ez? Valaki tud nekem segíteni, hogy ez mitõl van? Elõre is köszi a válaszokat!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bestGP
apám hogy mennyire értelmetlen ebben kocsit veni 😄
nézem tökjó hummer 10.000 ér
namondom menõ leszek
de minden kurva uton vannak enemyk
auto resolval meg felesleges átugrani rajtuk mer megcsapnak a legmajmabb katonák is

Na nee ??
Amiga
Szuper!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Szabi84
Úgy néz ki hamarosan kész a magyarítás!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Csá!
Tudja valaki hogy mi van a ja2 magyar fordítoí oldalával?
Pár napja nem tudom elérni.
Pedig már nagyon jól haladtak a fordítással.
😄

Na megvan!
Úgy látom csak bizonyos napszakban van a boltba.
Köszi a gyors tippet!
Ha már megvetted tõle a boltot, akkor lelép.