Imperium Galactica II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehéz szinten visszatöltögetés nélkül egyszerûen lehetetlen végigjátszani a hadjáratot :S
Skirmish módban pedig hogy nem lehet menteni ez nagyon szomorú :S
kösz
Dzsega
Nem. Csinálj egy virtuális gépet amin win 98/95 van.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

szoval csináljak egy virtuális gépet amin xp van ?????
Dzsega
Nemtom nálam is ilyen. A régebbi gépemmel ment rendesen.
Ha jól emlékszem akkor virtuális géppel csináltam meg legutóbb.

win 98-al is probáltam futtatni
ja mindent megprobáltam és kiprobáltam a faterom gépén müködik e és hibátlanul megy szoval nem a játék hibája akor meg a gépem szar?
pedig jobb a faterom gépénél nagyobb video kártya meg minden

Ezek megvoltak?
Minden beállítás (video, audio) visszavéve minimumra, úgy is?
Kompatibilitás w95-ig visszamenõleg?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

pls help naon akarok vele jáccani
csö megint én vagyok kitaláltam ha továblépek a bejátszásokon akor tudok jáccani de egy bizonyos idö után teljesen kilép a játékbol na ez miért van és hogy orvosoljam
mi tegyek
de nekem akad utána lefagy és semmit nem lehet tenni
csak ujraindítani
nem

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

netek is akad a film betét
igy már jobb de igy se az igazi
Állítsd át a kompatibilitást win 95 vagy 98-ra. Ha az nem segít akkor szedjél le egy xp patchet.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

csöcsö
az a problémám hogy xp-n felraktam patch-eltem és ha elinditom leadja azt a képet mikor kiírja az öszes készitöt és segéd cégeket azután kijön egy kék ablak azzal hogy valami grafikai hiba van és kérdezzem a rendszergazdát csak sajna én vok a rendszergazda és elégé hülye vok a témában mit tegyek hogy müködjön mer nagyon akarok játszani vele
rájöttem mi volt a gond. 😄

Újrainditás+vírusirtót kinyomtam oszt ennyi 😛

#561 nem segit?

Helló!

Valaki tudna nekem segíteni az IGII-vel kapcsolatban?

Az a bajom ,hogy berakom a gépbe a lemezt az ig2-t és amikor elkezdeném instalálni egyszerûen az instalálás el se indul csak egy picit homokorázik a cucc és a telepités el se indul. 😞

Az OSem XP SP3.Mi erre a megoldás? 😞

Hello, az Imperium Galactica II-höz keresnék cheatet/trainert/módszert, ami megad minden épületet, ûrhajót, minden kifejlesztést, mindent.
Imperim 1-hez volt ilyen cheat a SHIFT+KAROLY meg a V és C betûk nyomogatása, de a II-höz nem találtam semmit.
Még arra is vevõ vagyok, hogy belenyulok a játékba, ha valaki tud vmilyen módszert, légyszi írjon, kösz!

Kössz a tippet Zó, a vaterán épp hirdetik ezt a PC Guru lapszámot, talán a mellékletet is sikerül elkunyerálnom hozzá. 😊

A 2000/01-es PC Guruhoz is járt, abból nagyobb eséllyel találsz.
tönkrement a magyar nyelvû IG1 kettes CD-ém!
sehonnan se tudom megvenni és letölteni se lehet, please segítsetek, egy linkkel dobjatok meg, ahonnan le tudom húzni.
még az amazon és ebay-on is csak fránya angol verziók vannak meg külföldrõl kéne hozatni

Sziasztok!

Shinarikkal próbálkozok mostanában.
Diplomácia mennyire használható offline és online játékban? Azt olvastam, hogy nagyon kiszámíthatatlan.

Nincs valami MOD, ami minden fajnak külön épületeket ad? Zavar, hogy egyforma Ha nekem fent van egy mod, attól tudok játszani másokkal neten, akiknek esetleg nincs?
Köszi!
ööö épp 2napja töröltem, de meg tudud nézni + egy kis leírás is van róluk (angolul) a wikipédián

Egy kérdés az imperium galactica 1-ben milyen fajok voltak.
Ha a dosbox fut akkor elvileg igen, igaz xp-n, de nemrég próbáltam a 0.73as dosbox-al, simán ment összvissz egyszer kresselt be, kicsit fura volt ablakban játszani, de a végére már fel se tünt, utoljára több mint 10 éve játszottam vele waó 😊

A Imperium Galactica 1 fut vistán vagy nem?
Én is próbáltam nehéz szinten, de nem nagyon ment. Normálba simán.
Sokszor végig játszottam normálban aztán meguntam és elõvettem az õst. Most az elsõrésszel játszok. Szerintem az klasszisokkal jobb játékélményt nyújt a kettõnél. Igaz hogy a mentéssel nem szabad spórolni, mert a dosbox gyakran fagy, de ezt leszámítva élmény újra játszani vele.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Molnibalage
Most lehet, hogy sokaknak a lelkébe gázolok, de véleményem szerint a nehézségi szintek aránytalansága miatt ez egy ócska játék. Vagy egyenesen mondva egy rakás szar. Normál szinten egy délután alatt erõlködés nélkül végigtolható, úgy hogy elõtte nem játszottam vele soha igazán, felette meg isteni csoda kell hozzá. Tényleg mindet kipróbáltam.

Az elején jöt a Cheblon flotta. Csak úgy tudom kinyírni, hogy összes hajóm odavész. A földi ágyúk segítenek. Aztán jön a kolonizálós küldetés. Soha nem sikerült teljesíteni. 0 adó mellet sem éri el a 10'000 lakost a bolygó. Próbáltam úgy, hogy akkor terraformálom elõtte és úgy kolonizálom. Ekkor meg kalózok jöttek. 3 db 3 hajós flotta plusz vadászok. Stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nekem a single küldetés indításakor exception errorral (asszem) összeomlik..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LSSAHPAUL
XP én nekem mostmár soha nem lép ki a program, a küldetések érdekesek fõleg a kémes!! nagyon jó! Kémekkel kikészítek egy birodalmat 😊 az összs hajót felrobbantom sõt még a földi harchoz is elõkészítem a terepet ( erõmüveket mindet felrobbantom )
1.14 patch után ig2.exe-ét kell indítani w98/95 kompatibilitással, nekem realtek hangkarinál az audio minõséget lekellett venni 22khz-re mert különben a progi kilépegetett.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Dzsega
azzal próbálkoztam

Molnibalage
Valaki betett egy linket. Csak felülírtam az exe-t és ment. XP 64 alatt!

Dzsega
Banyeg...
Olvasgatom a fórumot hát nem kedvet kapok hozzá, gyorsan elõkerítettem és letöröltem róla a port (szegény el van hanyagolva rendesen) nekiestem, hogy felteszem xpre. Peccs ment fel rá (1.08) de így sem megy<#szomoru1>
Szaggat a videó (hang a minimumon) és a játék is kilép teljesen váratlanul.

Konfig.: AMD Athlon 64 3700+; Abit AN8 nForce4; 2GB DDR mem; nVidia GeF 8600 GTS 256MB
op: XP SP3; DirectX 9.0c

5let esetleg?

Molnibalage
A teljes flottám nem elég a kalózok ellen. 10 körüli nehézromboló nagyságrendrõl van szó. Ilyen flottából jött 2 a semmbõl..

A népsanyargatás alatt mit értesz? Mert úgy soha nem fog nõni a lakosság...

Meg lehet azt csinálni 😊 Bár tény, hogy szívesebben játszottam a normál szinten. Az elején ha szegõdik mellém valami zsoldos, én azt a fõbolygón hagytam pár vadásszal, általában terrorista/meteor oda megy, ésa az ellen elég is. Ha nem az szívás, mert azért lendít a dolgokon. Flottába nem kell erõs egység, de legyen sok. A számoktól a töbi faj is hamarabb megijed, fõleg hogy a minõségrõl nem tudnak 😊 Ez sokszor kihasználható dolog a játéban. Ohh, és ajándékozz hülyeségeket, azt szeretik 😄
Molnibalage
Még 4-ig sem jutok el. Van viszonylag egy decens flottám. Aztán hadat üzen szó nélkül pl. a Godan faj. Ok. Aztán egyszer csak beszól az üzenet, hogy kalózok. Aha. 3 db flotta, korvettel meg vadászokkal. Nekem elment a kedvem tõle. Nem igaz, hogy ennyire képtelenek voltak belõni a nehézséget. Vagy 0 vagy lehetetlen kategória.

Némá, még játszik valaki a világ legjobb magyar játékával? 😊 Ráadásul ismerõs arcok is. 😊

Molni! Idõigényes (egyes sebességen kell szinte csak játszani) de próbáld ki, hogy sanyargatod a népedet minden bolygón adóval, de így egyszeri befektetésként jobb életkörülményeket is tudsz nekik biztosítani luxusépületekkel. Hoszú távon bejön. Minden bolygó jellemzõit rágd át, használd ki és ne kíméld õket, valamint SZAPORODJANAK!!! 😊 Nem a demokráciát kell építeni, amíg a Kra'henek élnek 😊 Szövetségesekre meg már nem árt törekedni (Antari fõleg mert erõsek) ugyanis itt már õk is komoly problémát jelentenek a Kra'heneknek, a normál szinttel ellentétben. Ja, és készülj fel arra, hogy az elsõ 6-8 bolygó megszerzéséig gyakorlatilag bármikor elveszítheted a játékot 😄 Aztán már nagyjából biztos a talaj a lábad alatt.
Nem tudom még nem próbáltam :|

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Molnibalage
Áruljátok el, hogy hard szinten a hadjárat hogyan nyerhetõ meg. Normál szinten vicc. Végre eljutottam oda, hogy nem gyaláztak el az elején és a szomszédos birodalmak sem voltak elég erõsek. Aztán egyszercsak megjelenik a K'haren flotta. 61 nagy hajó és ezer vadász. Aha... Minden más ellenfelet legyakott aztán engem.

Komolyan mondon, nem értem mi vezette a készítõket..

A sima küldetések meg nem válaszhatóak, mert elszáll a játék...

Na, ezt nem tudtam 😄

Az elsõ Warcraftban legfeljebb négy egységet lehetett kijelölni egyszerre. (Ha jól emlékszem, Shift billentyû kellett hozzá.)
Dune 2-ben nem volt csoportos kijelölés, sõt a Warcraft elsõ részében sem.

#547: küldetésekkel hogy álsz? Esetleg hálóban próbáltátok?

LSSAHPAUL
Én is újra feltettem kb 2 hónappal ezelõtt, nekem a hanggal voltak problemáim XP alatt kilépett, de lentébb vettem a minõséget és ezzel megoldódott, csak pár hét után besokaltam az idióta földi harcoknál 😞 😞 nem értem hogy nem tudták megcsinálni hogy a tankok ne a szélrózsa minden irányába ( komoly, valamelyik 180fokot vett :p ) induljanak hanem szépen egymás után a célponthoz.. érdekes a warcraft 1ben megtudták csinálni.. bár a düne2 ben is ilyen volt csak hát van pár év ezen játékok megjelenése és az IG2 megjelenése között.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Molnibalage
A videókat valamiért nem játsza le. Kimerevedik a kép. Escape lenyomásra persze megy tovább a játék. Namármost az ember hadjáratban a fél térkép az enyém volt. Jött valami videó és a fõmenüben találtam magam. Akkor gyõztem?

Sajnos a játék elég gyengus. Normál szinten 0 nehézsége van, nehézen meg lehetelen. Jószerivel még semmit sem csinálok és az ellen máris lenyom..

Molnibalage
Mûködik!

Ezért próbálnám ki a patchet. Ha már direkt az XP-kompatibilitás figyelembevételével készült, akkor segíthet ebben is.

DOS-os játék is akad, mely egyik XP-n elindul, másikon nem, mert nem arra lett megírva. DOSBox alatt vagy XP patchcsel viszont mindig elindul, mert az meg direkt azért van..
Molnibalage
Bátyusnak XP SP2 alatt mindenféle trükközés nélkül ment. Csak sima XP 4 GB RAM-mal nem megy. Ki-be rakosgatni a RAM-ot meg nem fogom. Az nem arra van tervezve és még emelett oprendszert is váltogatni.