Imperium Galactica II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skirmish módban pedig hogy nem lehet menteni ez nagyon szomorú :S
Ha jól emlékszem akkor virtuális géppel csináltam meg legutóbb.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
pedig jobb a faterom gépénél nagyobb video kártya meg minden
Ezek megvoltak?
Minden beállítás (video, audio) visszavéve minimumra, úgy is?
Kompatibilitás w95-ig visszamenõleg?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
csak ujraindítani
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
az a problémám hogy xp-n felraktam patch-eltem és ha elinditom leadja azt a képet mikor kiírja az öszes készitöt és segéd cégeket azután kijön egy kék ablak azzal hogy valami grafikai hiba van és kérdezzem a rendszergazdát csak sajna én vok a rendszergazda és elégé hülye vok a témában mit tegyek hogy müködjön mer nagyon akarok játszani vele
Újrainditás+vírusirtót kinyomtam oszt ennyi 😛
Valaki tudna nekem segíteni az IGII-vel kapcsolatban?
Az a bajom ,hogy berakom a gépbe a lemezt az ig2-t és amikor elkezdeném instalálni egyszerûen az instalálás el se indul csak egy picit homokorázik a cucc és a telepités el se indul. 😞
Az OSem XP SP3.Mi erre a megoldás? 😞
Imperim 1-hez volt ilyen cheat a SHIFT+KAROLY meg a V és C betûk nyomogatása, de a II-höz nem találtam semmit.
Még arra is vevõ vagyok, hogy belenyulok a játékba, ha valaki tud vmilyen módszert, légyszi írjon, kösz!
sehonnan se tudom megvenni és letölteni se lehet, please segítsetek, egy linkkel dobjatok meg, ahonnan le tudom húzni.
még az amazon és ebay-on is csak fránya angol verziók vannak meg külföldrõl kéne hozatni
Shinarikkal próbálkozok mostanában.
Diplomácia mennyire használható offline és online játékban? Azt olvastam, hogy nagyon kiszámíthatatlan.
Nincs valami MOD, ami minden fajnak külön épületeket ad? Zavar, hogy egyforma Ha nekem fent van egy mod, attól tudok játszani másokkal neten, akiknek esetleg nincs?
Köszi!
Sokszor végig játszottam normálban aztán meguntam és elõvettem az õst. Most az elsõrésszel játszok. Szerintem az klasszisokkal jobb játékélményt nyújt a kettõnél. Igaz hogy a mentéssel nem szabad spórolni, mert a dosbox gyakran fagy, de ezt leszámítva élmény újra játszani vele.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Az elején jöt a Cheblon flotta. Csak úgy tudom kinyírni, hogy összes hajóm odavész. A földi ágyúk segítenek. Aztán jön a kolonizálós küldetés. Soha nem sikerült teljesíteni. 0 adó mellet sem éri el a 10'000 lakost a bolygó. Próbáltam úgy, hogy akkor terraformálom elõtte és úgy kolonizálom. Ekkor meg kalózok jöttek. 3 db 3 hajós flotta plusz vadászok. Stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1.14 patch után ig2.exe-ét kell indítani w98/95 kompatibilitással, nekem realtek hangkarinál az audio minõséget lekellett venni 22khz-re mert különben a progi kilépegetett.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Olvasgatom a fórumot hát nem kedvet kapok hozzá, gyorsan elõkerítettem és letöröltem róla a port (szegény el van hanyagolva rendesen) nekiestem, hogy felteszem xpre. Peccs ment fel rá (1.08) de így sem megy<#szomoru1>#szomoru1>
Szaggat a videó (hang a minimumon) és a játék is kilép teljesen váratlanul.
Konfig.: AMD Athlon 64 3700+; Abit AN8 nForce4; 2GB DDR mem; nVidia GeF 8600 GTS 256MB
op: XP SP3; DirectX 9.0c
5let esetleg?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
A népsanyargatás alatt mit értesz? Mert úgy soha nem fog nõni a lakosság...
Molni! Idõigényes (egyes sebességen kell szinte csak játszani) de próbáld ki, hogy sanyargatod a népedet minden bolygón adóval, de így egyszeri befektetésként jobb életkörülményeket is tudsz nekik biztosítani luxusépületekkel. Hoszú távon bejön. Minden bolygó jellemzõit rágd át, használd ki és ne kíméld õket, valamint SZAPORODJANAK!!! 😊 Nem a demokráciát kell építeni, amíg a Kra'henek élnek 😊 Szövetségesekre meg már nem árt törekedni (Antari fõleg mert erõsek) ugyanis itt már õk is komoly problémát jelentenek a Kra'heneknek, a normál szinttel ellentétben. Ja, és készülj fel arra, hogy az elsõ 6-8 bolygó megszerzéséig gyakorlatilag bármikor elveszítheted a játékot 😄 Aztán már nagyjából biztos a talaj a lábad alatt.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Komolyan mondon, nem értem mi vezette a készítõket..
A sima küldetések meg nem válaszhatóak, mert elszáll a játék...
#547: küldetésekkel hogy álsz? Esetleg hálóban próbáltátok?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Sajnos a játék elég gyengus. Normál szinten 0 nehézsége van, nehézen meg lehetelen. Jószerivel még semmit sem csinálok és az ellen máris lenyom..
DOS-os játék is akad, mely egyik XP-n elindul, másikon nem, mert nem arra lett megírva. DOSBox alatt vagy XP patchcsel viszont mindig elindul, mert az meg direkt azért van..