643
meg kéne venni...
  • Nuki
    Nem értem kérdésed, légyszi írd le újra!
  • imilee
    bárki akart lenni.
  • imilee
    Hali! Lenne egy kérdésem. Van egy haverom aki valamiért ki probálta a cheat-et, és neki müködött. De nálni ha csak meg akarja nézni milyen lenne vele a játék. Válaszokat előre is köszi.
  • Gibor
    Hmm és mostanság már IRC-ben nem lehet nyomni?
  • Toroco
    igen, működik, de nem igazán volt igy izgalom a játékban.
  • Nuki
    Én még azzal nem játszottam....

Amúgy működik vele?
  • Toroco
    Hamachival eddig csak a Nexust próbáltam ki.
  • Nuki
    Az jó, de ha olyan programokat használsz, mint pl: Hamachi (ez interneten létesít/szimulál TCP/IP kapcsolatot a jelenlévő gépek között) ezt nem szeretik a Digital Reality játékok (legalábbis az a kettő)
  • Toroco
    Én régebben IG2vel, és Hegével is játszottam multit TCP/IPvel
  • Nuki
    Sima TCP/IP hálózatosan próbálkoztatok? Mármint két gép összekötve és úgy...

Mert pl.: Hamachival egyáltalán nem jó. Reménytelen. Mind az IG2, mind a Haegemonia is.
  • Gathavor
    Hellóbelló!:)
    Lenne egy kérdésem: Többjátékos módban hogyan lehet játszani?
    Egyik barátommal próbáltunk de nem sikerült mert valamiért nem fogadta el az IP címet. Próbált ő is szerverelni és én is, de nem ment. Amikor beírta az IP címemet sokáig töltött aztán egyszerűen kilépett...
    Van valakinek ötlete? Előre is megköszönném...
  • Nuki
    Ja :| nekem sp2-s ikszpém van, és nagyon jól eldöcög úgyhogy nem tudom mi lehet a gond :(

(azok Toluenek, de mindegy :P )

mellesleg: Shinarik a lekjobb faj!!
  • Valesar
    xpn nem megy patch nélkül:(

#473:Hamvasztó sugár a neve(már írták,de mind1:)) és csak a Kra'hen és a Tolven faj tudja kifejleszteni.Hadjáratban mindig próbálom védeni a Tolveneket,de mindig elbuknak:(

#505:nekem nincs fent semmi codec,csak karcos a CD;ja és ha csinálok róla képfájlt akkor se lesz jobb:(
  • Nuki
    nem gáz ha nem teszed fel :)
    én úgy nőttem fel hogy nem tettem fel, és túlélhetők voltak a hibák :P
  • CrazyCharlie
    Még nem. Eszembe sem jutott... Kösz, hogy szóltál. Akkor a patchet ne rakjam majd fel? Sok a bug nélküle?
  • Nuki
    Kipróbáltad-e azt hogy újra felteszed?
  • CrazyCharlie
    Köszönöm a tippeket, de sajnos nem javult a helyzet... Új kampányt indítottam a Shinari fajjal(de fura hangjuk van!)és már rögtön az elején jött a hibaüzi+kilépés... Nem lehet, hogy a patch-el van a gond? 1.8-ast raktam fel(vagy valami ilyesmi, 1 és 8 van benne, az tuti)
  • Nuki
    Nekem egy régi P200-as, 3D kártyás gépen úgy csusszant, minttha taknyon menne szóval gépi probléma nem hiszem hogy felütheti a fejét... :)

#505: jó ötlet, nekem a Shogun: Total War-om emiatt nem működött 10 körnél tovább. :|
  • akyyy
    egyébként törölj le MINDEN codecket ami fent van, legfeljebb ujra felteszed, tuti az kavar be
  • akyyy
    2 giga kell neki meg dual coros proci -.-:P
  • CrazyCharlie
    Igen, eredeti. Illetve CD Galaxisos...
  • CrazyCharlie
    P4, 2,7 GHz, 512Mb, 256-os vidokártya. Valóban nem a legerősebb, de azért ehhez a játékhoz elég erős szerintem...
  • Nuki
    Eredeti-e a játék?

Habár nekem az 'eredetinek' tituálált CD galaxisból beszerzett játékban is voltak bágjaim :|
  • Dzsega #500
    nekem a cd karcos volt s ezért néha csinált hasonlókat
  • akyyy
    gyenge a géped
  • CrazyCharlie

Van egy kis gond. Az emberekkel voltam. Két faj kihalt, a többivel összeálltunk szövetségbe. Írtottam szépen a Kra'hen-eket, amíg csak 1 bolygójuk maradt. Nosza nekiálltam, szét is csaptam percek alatt(nagyon élveztem) A gép elkezdte hajtani a CD-t, aztán küldött egy hibaüzenetet és kilépett a játékból. Tudja valaki, hogy miért? A másik gond, hogy nagyon akadnak a videók. Lehet ezen javítani?
  • CrazyCharlie
    Köszi a segítséget!
  • Nuki
    Csak a játék elején nem mindegy hogy mire nyomulsz rá... Mert ha megosztod az erőidet, nem tudsz kiemelkedni majd egyik területen sem, és ez nem jó.
  • SlaCker
    A 4.Én kifejlesztek mindent mert ha csata van nem lehet tudni hogy mit hoz az ellenfél.
    1.Csak a legfejlettebbet használja a többit nem!
  • Nuki
    1. Jó kérdés, itt az ideje újra elővennem a játékot :)
    2. A kutatós ablakban a tárcsák közepén van egy gomb, amire ha rákattintottál eddig nem volt semmi találmány (nem emlékszem a nevére, talán "speciális" vagy hasonló... nézegesd meg mindhátrom találmánycsoportban) ott kell lennie.
    3. Szabotálták?
    4. Ez személyiségfüggő. Én mindig is úgy játszottam, hogy űrhajó + valami. De beláthatod hogy vannak létfontosságú találmányok minden csoportban (nagy lakóépület, stadion, nagyobb teljesítményű erőművek - ezeket mindig kifejlesztem, de tankoknál is azért a modernebb fegyverzetek is szükségesek, és egy antigravitációs tank is ha szórakozni szeretnél:)
  • CrazyCharlie
    Sziasztok
    Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    1. Ha telepítek bolygóvédő pajzsot és utána kifejlesztem a modernebb pajzs(oka)t és az(oka)t is telepítem akkor mindhárom védi a bolygót, vagy a legmodernebb védereje számít csak? Egyszerűbben: üzemeltessem a régit is vagy töröljem?
    2. Az egyik bolygómon növekedett a vulkáni aktivitás. A prof aszonta fejlesszem ki a kitörésgátlót. Hogyan? Nem találtam sehol! A bolygó persze tönkre is ment...
    3. Megépülése után 2 csatahajóm is felrobbant csak úgy. Mitől?
    4. Úrhajót, tankot, épületet egyszere fejlesszek, vagy koncentráljak az egyikre?
  • Nuki
    1.8 vagy 1.08 köszi :)
  • PeeVee
    csöcsö, mi lanon 4en jáccunk tesókkal, 1.8as patch-el vagy 1.08 mittomén, szal ezt kell felrakni... van egy másik is vmi 1.6 vagymi... na attól lefagy néha, az ratyi!!! szóval ezt próbáljátok ki!!
  • Nuki
    próbáltatok már hamachin játszani egymással? mert nagyon nem akar működni... :( kell hozzá peccs vagy valami? mert az xp patch fenn van, de még így se jó.
    Elkezdődik a játék, de rögtön az elején kiirja hogy szerverrel a kapcsolat megszakadt.
    Pedig ugyanúgy hamachin játszunk Starcraftal, Little fighterrel, stb...
    Valami ötletetek?
  • SlaCker
    Hali mindenkinek.Végre tudok játszani xp is.Köszönöm a patchet.1 kérdés:lehet multiba csatázni a géppel,tehát ne csak lerohanja hanem én játszam le a csatát.Mégegyszer köszönöm a patchet.
  • Valesar
    Arra a kristályra gondolok amit a Kráhenek őriznek.
  • Valesar
    Ha az emberekkel vok akkor a Könny Testvériség mindig olyan lassú?
    Mert sose sikerül olyan gyorsan eljutni addig,hogy legalább 4 faj maradjon rajtam kívül amikor lerohanom azt a bolygót ahol őrzik a kristályt és megkapom az üzit,hogy szóljak a többi fajnak.
  • Toroco
    a kettő pedig nagyon egyszerű. sztem is jobb az egy lényegesen jobb
  • akyyy
    én azt seose bírtam végigvinni:(

monjduk ezt se cask kóddal:D
    #483: nekem a haegemonia zenéje jobban bejön. viszont az ig2 korához képest nálam most is megálná a helyét, ugyebár ősszel játszottam vele.
  • vpifu
    Jó játék az Imperium Galactika II., de én az első rész jobban szeretem.