643
meg kéne venni...
-
Nuki #523 Nem értem kérdésed, légyszi írd le újra! -
imilee #522 bárki akart lenni. -
imilee #521 Hali! Lenne egy kérdésem. Van egy haverom aki valamiért ki probálta a cheat-et, és neki müködött. De nálni ha csak meg akarja nézni milyen lenne vele a játék. Válaszokat előre is köszi. 

-
Gibor #520 Hmm és mostanság már IRC-ben nem lehet nyomni? -
Toroco #519 igen, működik, de nem igazán volt igy izgalom a játékban. -
Nuki #518 Én még azzal nem játszottam....
Amúgy működik vele? -
Toroco #517 Hamachival eddig csak a Nexust próbáltam ki. -
Nuki #516 Az jó, de ha olyan programokat használsz, mint pl: Hamachi (ez interneten létesít/szimulál TCP/IP kapcsolatot a jelenlévő gépek között) ezt nem szeretik a Digital Reality játékok (legalábbis az a kettő) -
Toroco #515 Én régebben IG2vel, és Hegével is játszottam multit TCP/IPvel -
Nuki #514 Sima TCP/IP hálózatosan próbálkoztatok? Mármint két gép összekötve és úgy...
Mert pl.: Hamachival egyáltalán nem jó. Reménytelen. Mind az IG2, mind a Haegemonia is. -
Gathavor #513 Hellóbelló!:)
Lenne egy kérdésem: Többjátékos módban hogyan lehet játszani?
Egyik barátommal próbáltunk de nem sikerült mert valamiért nem fogadta el az IP címet. Próbált ő is szerverelni és én is, de nem ment. Amikor beírta az IP címemet sokáig töltött aztán egyszerűen kilépett...
Van valakinek ötlete? Előre is megköszönném... -
Nuki #512 Ja :| nekem sp2-s ikszpém van, és nagyon jól eldöcög úgyhogy nem tudom mi lehet a gond :(
(azok Toluenek, de mindegy :P )
mellesleg: Shinarik a lekjobb faj!!
-
Valesar #511 xpn nem megy patch nélkül:(
#473:Hamvasztó sugár a neve(már írták,de mind1:)) és csak a Kra'hen és a Tolven faj tudja kifejleszteni.Hadjáratban mindig próbálom védeni a Tolveneket,de mindig elbuknak:(
#505:nekem nincs fent semmi codec,csak karcos a CD;ja és ha csinálok róla képfájlt akkor se lesz jobb:( -
Nuki #510 nem gáz ha nem teszed fel :)
én úgy nőttem fel hogy nem tettem fel, és túlélhetők voltak a hibák :P -
CrazyCharlie #509 Még nem. Eszembe sem jutott... 

Kösz, hogy szóltál. Akkor a patchet ne rakjam majd fel? Sok a bug nélküle?
-
Nuki #508 Kipróbáltad-e azt hogy újra felteszed? -
CrazyCharlie #507 Köszönöm a tippeket, de sajnos nem javult a helyzet...
Új kampányt indítottam a Shinari fajjal(de fura hangjuk van!
)és már rögtön az elején jött a hibaüzi+kilépés... Nem lehet, hogy a patch-el van a gond? 1.8-ast raktam fel(vagy valami ilyesmi, 1 és 8 van benne, az tuti)
-
Nuki #506 Nekem egy régi P200-as, 3D kártyás gépen úgy csusszant, minttha taknyon menne szóval gépi probléma nem hiszem hogy felütheti a fejét... :)
#505: jó ötlet, nekem a Shogun: Total War-om emiatt nem működött 10 körnél tovább. :| -
egyébként törölj le MINDEN codecket ami fent van, legfeljebb ujra felteszed, tuti az kavar be -
2 giga kell neki meg dual coros proci -.-:P -
CrazyCharlie #503 Igen, eredeti. Illetve CD Galaxisos...
-
CrazyCharlie #502 P4, 2,7 GHz, 512Mb, 256-os vidokártya. Valóban nem a legerősebb, de azért ehhez a játékhoz elég erős szerintem... -
Nuki #501 Eredeti-e a játék?
Habár nekem az 'eredetinek' tituálált CD galaxisból beszerzett játékban is voltak bágjaim :| -
nekem a cd karcos volt s ezért néha csinált hasonlókat -
gyenge a géped -
CrazyCharlie #498 
Van egy kis gond. Az emberekkel voltam. Két faj kihalt, a többivel összeálltunk szövetségbe. Írtottam szépen a Kra'hen-eket, amíg csak 1 bolygójuk maradt. Nosza nekiálltam, szét is csaptam percek alatt(nagyon élveztem
) A gép elkezdte hajtani a CD-t, aztán küldött egy hibaüzenetet és kilépett a játékból. Tudja valaki, hogy miért? A másik gond, hogy nagyon akadnak a videók. Lehet ezen javítani?
-
CrazyCharlie #497 Köszi a segítséget!
-
Nuki #496 Csak a játék elején nem mindegy hogy mire nyomulsz rá... Mert ha megosztod az erőidet, nem tudsz kiemelkedni majd egyik területen sem, és ez nem jó. -
SlaCker #495 A 4.Én kifejlesztek mindent mert ha csata van nem lehet tudni hogy mit hoz az ellenfél.
1.Csak a legfejlettebbet használja a többit nem! -
Nuki #494 1. Jó kérdés, itt az ideje újra elővennem a játékot :)
2. A kutatós ablakban a tárcsák közepén van egy gomb, amire ha rákattintottál eddig nem volt semmi találmány (nem emlékszem a nevére, talán "speciális" vagy hasonló... nézegesd meg mindhátrom találmánycsoportban) ott kell lennie.
3. Szabotálták?
4. Ez személyiségfüggő. Én mindig is úgy játszottam, hogy űrhajó + valami. De beláthatod hogy vannak létfontosságú találmányok minden csoportban (nagy lakóépület, stadion, nagyobb teljesítményű erőművek - ezeket mindig kifejlesztem, de tankoknál is azért a modernebb fegyverzetek is szükségesek, és egy antigravitációs tank is ha szórakozni szeretnél:) -
CrazyCharlie #493 Sziasztok
Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban:
1. Ha telepítek bolygóvédő pajzsot és utána kifejlesztem a modernebb pajzs(oka)t és az(oka)t is telepítem akkor mindhárom védi a bolygót, vagy a legmodernebb védereje számít csak? Egyszerűbben: üzemeltessem a régit is vagy töröljem?
2. Az egyik bolygómon növekedett a vulkáni aktivitás. A prof aszonta fejlesszem ki a kitörésgátlót. Hogyan? Nem találtam sehol! A bolygó persze tönkre is ment...
3. Megépülése után 2 csatahajóm is felrobbant csak úgy. Mitől?
4. Úrhajót, tankot, épületet egyszere fejlesszek, vagy koncentráljak az egyikre? -
Nuki #492 1.8 vagy 1.08 köszi :) -
PeeVee #491 csöcsö, mi lanon 4en jáccunk tesókkal, 1.8as patch-el vagy 1.08 mittomén, szal ezt kell felrakni... van egy másik is vmi 1.6 vagymi... na attól lefagy néha, az ratyi!!! szóval ezt próbáljátok ki!! -
Nuki #490 próbáltatok már hamachin játszani egymással? mert nagyon nem akar működni... :( kell hozzá peccs vagy valami? mert az xp patch fenn van, de még így se jó.
Elkezdődik a játék, de rögtön az elején kiirja hogy szerverrel a kapcsolat megszakadt.
Pedig ugyanúgy hamachin játszunk Starcraftal, Little fighterrel, stb...
Valami ötletetek? -
SlaCker #489 Hali mindenkinek.Végre tudok játszani xp is.Köszönöm a patchet.1 kérdés:lehet multiba csatázni a géppel,tehát ne csak lerohanja hanem én játszam le a csatát.Mégegyszer köszönöm a patchet. -
Valesar #488 Arra a kristályra gondolok amit a Kráhenek őriznek. -
Valesar #487 Ha az emberekkel vok akkor a Könny Testvériség mindig olyan lassú?
Mert sose sikerül olyan gyorsan eljutni addig,hogy legalább 4 faj maradjon rajtam kívül amikor lerohanom azt a bolygót ahol őrzik a kristályt és megkapom az üzit,hogy szóljak a többi fajnak. -
Toroco #486 a kettő pedig nagyon egyszerű. sztem is jobb az egy lényegesen jobb -
én azt seose bírtam végigvinni:(
monjduk ezt se cask kóddal:D
#483: nekem a haegemonia zenéje jobban bejön. viszont az ig2 korához képest nálam most is megálná a helyét, ugyebár ősszel játszottam vele. -
vpifu #484 Jó játék az Imperium Galactika II., de én az első rész jobban szeretem.