643
meg kéne venni...
-
1.7 vagy 1.8 peccs.
nekem mééén
-
Ave. Nem tudja valaki, hogyan lehetne elérni, hogy XP SP2 alatt is menjen? Kompatibilitással már próbálkoztam, de nem ment. -
végre!!!
találtam egy http keresztül letölthető 1.08as patchot. hazamekk oszt kiprób.
THX mindenkinek! -
hy thx!
a felbontás már 640x480-on van igaz 32 bites. majd a hvégén megpróbálom 16 bitesen.
a patchot meg nem tudom letölteni mert cégtől netezek és mindig ftp-n van fenn onnan meg nem tudom leszedni mert az le van tiltva, szal ha esetleg valaki felnyesné úgy hogy http keresztül leszedjem akkor azt nagyonszépen megköszönném.
#438: az elején én nem gyártok harci hajókat, csak kolonizálókat gyártok. hja az adó marad alpon, ha már van 4-5 bolygó akkor kezdem csökkenteni az adót 2-3 bolygón, ahol a termelés ill a kutatás van. a többin emelem az adót hogy pótolják a kiesó adókat. az első flottám az amit ő ad és az egy öszvér flotta, mert mindenféle hajó van benne ami csak készül, éppen az aktuális legjobb kerül bele de a régiek is mind megvannak. ha megvan a csatahajó akkor abból még 2-3 db belekerül míg ki nem fejlesztem teljesen és onnantról kezdve a csatahajók 1 teljesen másik flottába kerülnek. ez lesz a nagyflottám. eddig szinte mindig nyertem.
ha jól emléxem mert már rég nem jáccotam vele. csak most rámjött, megint
-
Seten #439
Nekem így sikerült:
Az elején beállítom minden bolygón az automata építkezést technológiara és a magas prioritást. Így folyamatosan fogja a laborokat építeni.
Közben a flottát elküldöm járőrbe, hogy derítsen fel lakatlan bolygókat. Folyamatosan kolonizáló-hajókat gyártok és küldöm őket ahová kell, majd a kolonizált bolygókon a civil autoépítést állítom be amíg kész nincs a főépület.
A feljesztéseket amilyen gyorsan engedi csinálni kell.
Miután kész van a csatahajó, a megatank, vadászbombázó, a autoépítést gyártóra állítom és uccu neki.
A legkeményebb ellenfél a K'rahen, de volt, hogy megadták magukat miután a többi fajt leigáztam. Viszont ha nagy flottával támadnak, nehéz őket megállítani mert a hamvasztósugárral felszerelt hajóikat szinte lehetetlen legyőzni.
-
Mégvalami:
- a felbontás nem érdemes 32 bitre rakni, nálam beszaggatott.
töltsd le hozzá az 1.08-as hivatalos vagy az 1.12-es nem hivatalos patchet.
Egyébként én vmit nagyon rosszul csinálok, mert sose sikerül az emberekkel normál fokozatban győznöm....
valami jó strat?
Enyém: Elején bolygók adója elenyésző vagy nincs, építek gyorsan pár űrhajó labort, elkezdek fejlesztgetni, aztán ha szerencsém van 2 bolygó közül az egyik 100%-nál nagyobb termelékenységű akkor azon elkezdek űrhajógyárakat építeni, meg leveszem nullára az adóját.
Aztán építek pár hajót, hogy legyen mivel támadni védekezni és elkezdek kolonizálókat építeni.
De vhogy az ellenfélnek mindig nagyobb serege van...
-
Seten #437
Nekem is pont ez volt a gond, aztán kiderült hogy nem azzal az exe-fájllal kellett elindítani. Próbáld egy másikkal (ott kell annak is lennie a programm files-ban), ja és a a setupban vedd lejjebb a felbontást.
-
Hali!
Megint akartam játszani e remek játékkal, de nem megy.
A következő hibaüzi jelenik meg:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
leokézom majd ez jelenik meg:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
keletkezik 3 file a könyvtárába:
multilog.!
permsys.!
prglog.!
mind a 3ban a következő van:
Version Final 1.06
Unhandled exception at 0x522DC1
plíííííz valaki!!! kb 2 hete rámjött a jácchatnék nagyon!!
előre is thx -
ZsirosKenyer #435 nem tudja vki hova raktam a cd-imet? -
aha megtaláltam kösz -
magyar nyelvü? -
K.András #432 De jo kis játék volt ez, mennyit nyomtam anno :DDD -
Haegemonia -
van valami hasonló kaliberü játék a piacon? -
John McLane #429 Szevasztok! Ha szeretnétek multizni IG2-vel vagy Haegemoniával, akkor gyertek IRC-re Quakenet #haegemonia csati -
Sziasztok!
Kérdés:
Kijátszottam a Solarian hadjáratot, de van vele egy kis gondom:
Miután a Siharianoktól vagy kiktől megvettem az egyik Könny kristályt, nem ír ki semmit. vártam még egy darabig, de nem lett semmi se. -
Én nem neked irtam. Én is bírom az ilyen embereket ekik mások véleményébe belekötnek. Tudodd minden ember más ugyhogy le is ut del is ut. Bocsánat tudod senki nem lehet olyan tökélete mint te antijedi. Tudod mit ny@ld ki az egész XP-s csapatod seggét te kis genyláda. És remélem nem fogsz mások véleményébe ilyen látványosan többet belekötni. Mert ha igen akkor EMBEREDRE letlét homikám. Üdvözlettel: Szerintem Sz@r az XP játékokhoz...(nekem van pár ilyen tapasztalatom...) -
antijedi #425 burom az embereket akik az xp-t szigyák mert nyomorékok, mindenki csak ha csak szenved valamivel rögtön az xp a hibás...
xp alatt nekem meg soha nem volt oylan ami xp miat nem ment volna és midnen királyul megy
(arról meg már ne is bezséáljünk hogy ME közismerten a legfosabb windóz, ako má inkább 98...) -
Én barom elrontottam. CSak egy bolygóm maradt és a Kerhenieknek 51!!!!! NEM ADJUK FEL!!!!!!! A segitőmet mért nem lehet befenyíteni???? Ilyet szól:,,Uram kössünk szerződést a többi birodalommal a Karheniek ellen és mondjuk el nekik hogy mire készülnek.". Ez nagyon beteg ugy látszik megfertőzték a kalózok vírusai. Mivel már réges-régen a Karhenieken kívül mindenkit kinyírtam a flottámmal. Szuper flotta. A legfejlettebb a birodalmam és igy is simán $opok a karheniek elln. Pedig a csata elején jobban áltam mint ők. De KITARTÁS. A FEHÉR RMBEREK(a játékban csak azok vannak)
csak győznek. S ha nem mi majd unokáink.... -
Igen játszható... Az egyik Install lemez. A másik a Solaris(ember) faj... Király.... Abbahagyhatatlan. 
-
Nekem megvan Original Magyar nyelvi IG2, ha valakit érdekel kedvező áron eladhatom neki. -
Augustus Gigo #421 Első két cdvel már játszható? mert csak akkor veszem meg, várni nem akarok -
Szerintem az XP SZ@r játékokhoz.... Igaz hogy a legújabbakat már ezen tesztelik de mindegy. Én csak netezésre használom, a gépemen méd fent van a millenium. Sokkal jobb a játékokhoz. Eddig minden game futott rendesen hiba nélkül, kivéve Max Payne 2. Őt XP alól indítottam el. Ugyhogy a kérdésedre válszolva nem tudom. Próbálkozz valamalyik patch-al. Szerintem akkor már jó lesz. -
maxius #419 Mér szaggat XP-n az összes IG2 videó? -
Ez a világ legjobb játéka!!!!!
Aki nem ezt mondja ráuszítom a flottámat!!!!

CSak vicceltem!!!
-
Jacky #417 Megjelent az IG2 a Gamer magazin mellékleteként! Egyelőre csak az első 2 cd, a következőben lesz a másik 2.
Ez jó húzás volt tőlük, nagyon jó kis játék! -
nem kell valami más is? van egy listám az Eladó játékok topikban. -
aha, akkor küld el a címed az emil címemre. -
küld el postán, utánvétel fizetek :) -
aha, szóval? -
1 rugót simán megér -
1000 Ft, így is? -
igen -
Kell valakinek eredeti IG2? -
Jah én is google-n találtam ennyit azér illene megkeresni magadtól
-
Braveheart #405 Nekem nem is kellett crack... simán keresőbe beírod hogy Imperium Galactica 2 patch download, ugye milyen nehéz? -
Nekem is megy Xp alatt, nincs crackelve, csak felraktam rá a peccset -
Chief #399 Nem tudom mi a bajod vele, nekem simán megy XP alatt! -
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérséem!
Nem tudná valaki valahova felrakni a game intróját?
Kellene, mert marhára tetszik! -
gyertek a : Fórum >> Játékosok fóruma >>ig2/több jatekos mód,és ami mögötte van (játék infó:www.imperium galactica 2.hu,vagy com)
[ Témaindító: tata ] (és ne kritizáljátok a nick képemet,mert ideiglenes!!!!!!!)