Imperium Galactica II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hivatalos oldalon van letölthetõ patch hozzá, mellyel mûködik XP alatt. A 64 bit már más kérdés - és én nem tudom rá a választ.
Most feltelepítettem, és nekem látszólag jól mûködik. Végigfuttattam a setupot és beállítottam egy 1024*768-at 16-al.
(XP-m van sp2-vel, de hogy 64 vagy 32 ehhez nem értek, ha mondod hol nézhetem meg megnézem neked)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Molnibalage
Megvettem. Hogyan lehet XP 64 alatt futtatni? Lehet? Sima XP alatt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hát haegemoniánál volt baj ha adott videókártyával játszottál, de ezt orvosolta egy pecccs.

Az IG is Digital Reality termék, lehet azzal van a baj. Nekem is XP-m van, és amikor játszottam vele nem volt semmi gond.

XP SP2
Operációs rendszer?

jahh itt a konfig:
AMD Athlon64 3000+
1 giga RAM
ATI Radeon HD 2600 XT (256MB GDDR3 RAM)
vmelyik nap kedvet kaptam h elõvegyem a jó öreg IG2-t, de ien charsetes cucc miatt nem indult el, fórumokon megtaláltam a megoldást, patcheltem, virtuális memóriát állítottam, azóta elindul, de játszhatatlan, egy fehér csík jelenik meg a képernyõn keresztben, bolygók tünedeznek el, a szövegek nem jelennek meg, az üzenet képenyõ, kutatás stb. "összeomlik", tehát egyszerûen nem lehet látni semmit az összevisszaságban. lehet nem a legjobb a megfogalmazást de hátha tud vki vmi megoldást :S
yaaa 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Én csak a mentési stílusra gondoltam, majdnem minden 5 perc után menteni 😄

morriwindel még nem is játszottam, de tervben van most, hogy kész a magyarítása

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mintha morrowindeznék xD

nekem sem eredeti, kell hozzá a dosbox 0.7

a www.imeriumgalactica2.hu fórumában IG1 es topicban keregélve találsz telepítési útmutatót.

idönként kifagy a dosbox, de meglehet szokni, hogy sürün kell menteni.

Kösziköszi😄

Buren
De csak DosBox-al... viszont azzal úgy mint az ágyba szarás. <#eplus2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

IG1 müködik XP-n? Fú akkor kipróbálom mert én próbáltam egyszer (nem eredtivel😞 ) és nem ment... valószínüleg ezért 😛

Nekem sosem mûködrek a cheatek, mondjuk nem is kellett, mert tényleg könnyû.

Játszatok az elsõ résszel, az nem ilyen könnyû. Megy XP-n, én is játszok vele, és ugy olvastam, hogy van akinek vistán is elindult.

cheattal szar lenne. Így is könnyû, nek kell csalás hozzá

A 3. mondat egy kicsit értelmetlen...

Pedig érthetõ volt.Azt kérdezte milyen lenne cheattel a játék. És a válasz az hogy az elején jópofa utána unalmas kihívás nélküli.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem értem kérdésed, légyszi írd le újra!

bárki akart lenni.
Hali! Lenne egy kérdésem. Van egy haverom aki valamiért ki probálta a cheat-et, és neki müködött. De nálni ha csak meg akarja nézni milyen lenne vele a játék. Válaszokat elõre is köszi.<#vigyor5><#smile><#wave><#wink>
Hmm és mostanság már IRC-ben nem lehet nyomni?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

igen, mûködik, de nem igazán volt igy izgalom a játékban.

Én még azzal nem játszottam....

Amúgy mûködik vele?

Hamachival eddig csak a Nexust próbáltam ki.

Az jó, de ha olyan programokat használsz, mint pl: Hamachi (ez interneten létesít/szimulál TCP/IP kapcsolatot a jelenlévõ gépek között) ezt nem szeretik a Digital Reality játékok (legalábbis az a kettõ)

Én régebben IG2vel, és Hegével is játszottam multit TCP/IPvel

Sima TCP/IP hálózatosan próbálkoztatok? Mármint két gép összekötve és úgy...

Mert pl.: Hamachival egyáltalán nem jó. Reménytelen. Mind az IG2, mind a Haegemonia is.

Hellóbelló!😊
Lenne egy kérdésem: Többjátékos módban hogyan lehet játszani?
Egyik barátommal próbáltunk de nem sikerült mert valamiért nem fogadta el az IP címet. Próbált õ is szerverelni és én is, de nem ment. Amikor beírta az IP címemet sokáig töltött aztán egyszerûen kilépett...
Van valakinek ötlete? Elõre is megköszönném...

I never asked for this.

Ja :| nekem sp2-s ikszpém van, és nagyon jól eldöcög úgyhogy nem tudom mi lehet a gond 😞

(azok Toluenek, de mindegy 😛 )

mellesleg: Shinarik a lekjobb faj!! <#eljen>

xpn nem megy patch nélkül😞

#473:Hamvasztó sugár a neve(már írták,de mind1😊) és csak a Kra'hen és a Tolven faj tudja kifejleszteni.Hadjáratban mindig próbálom védeni a Tolveneket,de mindig elbuknak😞

#505:nekem nincs fent semmi codec,csak karcos a CD;ja és ha csinálok róla képfájlt akkor se lesz jobb😞

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

nem gáz ha nem teszed fel 😊
én úgy nõttem fel hogy nem tettem fel, és túlélhetõk voltak a hibák 😛

Még nem. Eszembe sem jutott...<#szomoru2><#duma><#falbav> Kösz, hogy szóltál. Akkor a patchet ne rakjam majd fel? Sok a bug nélküle?
Kipróbáltad-e azt hogy újra felteszed?

Köszönöm a tippeket, de sajnos nem javult a helyzet...<#rinya> Új kampányt indítottam a Shinari fajjal(de fura hangjuk van!<#nyes>)és már rögtön az elején jött a hibaüzi+kilépés... Nem lehet, hogy a patch-el van a gond? 1.8-ast raktam fel(vagy valami ilyesmi, 1 és 8 van benne, az tuti)
Nekem egy régi P200-as, 3D kártyás gépen úgy csusszant, minttha taknyon menne szóval gépi probléma nem hiszem hogy felütheti a fejét... 😊

#505: jó ötlet, nekem a Shogun: Total War-om emiatt nem mûködött 10 körnél tovább. :|

akyyy
egyébként törölj le MINDEN codecket ami fent van, legfeljebb ujra felteszed, tuti az kavar be

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
2 giga kell neki meg dual coros proci -.-😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Igen, eredeti. Illetve CD Galaxisos...<#nyes>
P4, 2,7 GHz, 512Mb, 256-os vidokártya. Valóban nem a legerõsebb, de azért ehhez a játékhoz elég erõs szerintem...
Eredeti-e a játék?

Habár nekem az 'eredetinek' tituálált CD galaxisból beszerzett játékban is voltak bágjaim :|

Dzsega
nekem a cd karcos volt s ezért néha csinált hasonlókat

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

akyyy
gyenge a géped

<#help>
Van egy kis gond. Az emberekkel voltam. Két faj kihalt, a többivel összeálltunk szövetségbe. Írtottam szépen a Kra'hen-eket, amíg csak 1 bolygójuk maradt. Nosza nekiálltam, szét is csaptam percek alatt(nagyon élveztem<#eplus2>) A gép elkezdte hajtani a CD-t, aztán küldött egy hibaüzenetet és kilépett a játékból. Tudja valaki, hogy miért? A másik gond, hogy nagyon akadnak a videók. Lehet ezen javítani?
Köszi a segítséget!<#worship>
Csak a játék elején nem mindegy hogy mire nyomulsz rá... Mert ha megosztod az erõidet, nem tudsz kiemelkedni majd egyik területen sem, és ez nem jó.

A 4.Én kifejlesztek mindent mert ha csata van nem lehet tudni hogy mit hoz az ellenfél.
1.Csak a legfejlettebbet használja a többit nem!
1. Jó kérdés, itt az ideje újra elõvennem a játékot 😊
2. A kutatós ablakban a tárcsák közepén van egy gomb, amire ha rákattintottál eddig nem volt semmi találmány (nem emlékszem a nevére, talán "speciális" vagy hasonló... nézegesd meg mindhátrom találmánycsoportban) ott kell lennie.
3. Szabotálták?
4. Ez személyiségfüggõ. Én mindig is úgy játszottam, hogy ûrhajó + valami. De beláthatod hogy vannak létfontosságú találmányok minden csoportban (nagy lakóépület, stadion, nagyobb teljesítményû erõmûvek - ezeket mindig kifejlesztem, de tankoknál is azért a modernebb fegyverzetek is szükségesek, és egy antigravitációs tank is ha szórakozni szeretnél😊