643
meg kéne venni...
-
Most lehet, hogy sokaknak a lelkébe gázolok, de véleményem szerint a nehézségi szintek aránytalansága miatt ez egy ócska játék. Vagy egyenesen mondva egy rakás szar. Normál szinten egy délután alatt erőlködés nélkül végigtolható, úgy hogy előtte nem játszottam vele soha igazán, felette meg isteni csoda kell hozzá. Tényleg mindet kipróbáltam.
Az elején jöt a Cheblon flotta. Csak úgy tudom kinyírni, hogy összes hajóm odavész. A földi ágyúk segítenek. Aztán jön a kolonizálós küldetés. Soha nem sikerült teljesíteni. 0 adó mellet sem éri el a 10'000 lakost a bolygó. Próbáltam úgy, hogy akkor terraformálom előtte és úgy kolonizálom. Ekkor meg kalózok jöttek. 3 db 3 hajós flotta plusz vadászok. Stb.
-
Nekem a single küldetés indításakor exception errorral (asszem) összeomlik.. -
XP én nekem mostmár soha nem lép ki a program, a küldetések érdekesek főleg a kémes!! nagyon jó! Kémekkel kikészítek egy birodalmat :) az összs hajót felrobbantom sőt még a földi harchoz is előkészítem a terepet ( erőmüveket mindet felrobbantom )
1.14 patch után ig2.exe-ét kell indítani w98/95 kompatibilitással, nekem realtek hangkarinál az audio minőséget lekellett venni 22khz-re mert különben a progi kilépegetett. -
azzal próbálkoztam -
Valaki betett egy linket. Csak felülírtam az exe-t és ment. XP 64 alatt! -
Banyeg...
Olvasgatom a fórumot hát nem kedvet kapok hozzá, gyorsan előkerítettem és letöröltem róla a port (szegény el van hanyagolva rendesen) nekiestem, hogy felteszem xpre. Peccs ment fel rá (1.08) de így sem megy
Szaggat a videó (hang a minimumon) és a játék is kilép teljesen váratlanul.
Konfig.: AMD Athlon 64 3700+; Abit AN8 nForce4; 2GB DDR mem; nVidia GeF 8600 GTS 256MB
op: XP SP3; DirectX 9.0c
5let esetleg? -
A teljes flottám nem elég a kalózok ellen. 10 körüli nehézromboló nagyságrendről van szó. Ilyen flottából jött 2 a semmből..
A népsanyargatás alatt mit értesz? Mert úgy soha nem fog nőni a lakosság... -
59th LeFty #556 Meg lehet azt csinálni :) Bár tény, hogy szívesebben játszottam a normál szinten. Az elején ha szegődik mellém valami zsoldos, én azt a főbolygón hagytam pár vadásszal, általában terrorista/meteor oda megy, ésa az ellen elég is. Ha nem az szívás, mert azért lendít a dolgokon. Flottába nem kell erős egység, de legyen sok. A számoktól a töbi faj is hamarabb megijed, főleg hogy a minőségről nem tudnak :) Ez sokszor kihasználható dolog a játéban. Ohh, és ajándékozz hülyeségeket, azt szeretik :D -
Még 4-ig sem jutok el. Van viszonylag egy decens flottám. Aztán hadat üzen szó nélkül pl. a Godan faj. Ok. Aztán egyszer csak beszól az üzenet, hogy kalózok. Aha. 3 db flotta, korvettel meg vadászokkal. Nekem elment a kedvem tőle. Nem igaz, hogy ennyire képtelenek voltak belőni a nehézséget. Vagy 0 vagy lehetetlen kategória. -
59th LeFty #554 Némá, még játszik valaki a világ legjobb magyar játékával? :) Ráadásul ismerős arcok is. :)
Molni! Időigényes (egyes sebességen kell szinte csak játszani) de próbáld ki, hogy sanyargatod a népedet minden bolygón adóval, de így egyszeri befektetésként jobb életkörülményeket is tudsz nekik biztosítani luxusépületekkel. Hoszú távon bejön. Minden bolygó jellemzőit rágd át, használd ki és ne kíméld őket, valamint SZAPORODJANAK!!! :) Nem a demokráciát kell építeni, amíg a Kra'henek élnek :) Szövetségesekre meg már nem árt törekedni (Antari főleg mert erősek) ugyanis itt már ők is komoly problémát jelentenek a Kra'heneknek, a normál szinttel ellentétben. Ja, és készülj fel arra, hogy az első 6-8 bolygó megszerzéséig gyakorlatilag bármikor elveszítheted a játékot :D Aztán már nagyjából biztos a talaj a lábad alatt. -
Nuki #553 Nem tudom még nem próbáltam :| -
Áruljátok el, hogy hard szinten a hadjárat hogyan nyerhető meg. Normál szinten vicc. Végre eljutottam oda, hogy nem gyaláztak el az elején és a szomszédos birodalmak sem voltak elég erősek. Aztán egyszercsak megjelenik a K'haren flotta. 61 nagy hajó és ezer vadász. Aha... Minden más ellenfelet legyakott aztán engem.
Komolyan mondon, nem értem mi vezette a készítőket..
A sima küldetések meg nem válaszhatóak, mert elszáll a játék... -
Nuki #551 Na, ezt nem tudtam :D -
Zóanagyvarázsló #550 Az első Warcraftban legfeljebb négy egységet lehetett kijelölni egyszerre. (Ha jól emlékszem, Shift billentyű kellett hozzá.) -
Nuki #549 Dune 2-ben nem volt csoportos kijelölés, sőt a Warcraft első részében sem.
#547: küldetésekkel hogy álsz? Esetleg hálóban próbáltátok? -
Én is újra feltettem kb 2 hónappal ezelőtt, nekem a hanggal voltak problemáim XP alatt kilépett, de lentébb vettem a minőséget és ezzel megoldódott, csak pár hét után besokaltam az idióta földi harcoknál :( :( nem értem hogy nem tudták megcsinálni hogy a tankok ne a szélrózsa minden irányába ( komoly, valamelyik 180fokot vett :p ) induljanak hanem szépen egymás után a célponthoz.. érdekes a warcraft 1ben megtudták csinálni.. bár a düne2 ben is ilyen volt csak hát van pár év ezen játékok megjelenése és az IG2 megjelenése között. -
A videókat valamiért nem játsza le. Kimerevedik a kép. Escape lenyomásra persze megy tovább a játék. Namármost az ember hadjáratban a fél térkép az enyém volt. Jött valami videó és a főmenüben találtam magam. Akkor győztem?
Sajnos a játék elég gyengus. Normál szinten 0 nehézsége van, nehézen meg lehetelen. Jószerivel még semmit sem csinálok és az ellen máris lenyom.. -
Működik! -
Zóanagyvarázsló #545 Ezért próbálnám ki a patchet. Ha már direkt az XP-kompatibilitás figyelembevételével készült, akkor segíthet ebben is.
DOS-os játék is akad, mely egyik XP-n elindul, másikon nem, mert nem arra lett megírva. DOSBox alatt vagy XP patchcsel viszont mindig elindul, mert az meg direkt azért van.. -
Bátyusnak XP SP2 alatt mindenféle trükközés nélkül ment. Csak sima XP 4 GB RAM-mal nem megy. Ki-be rakosgatni a RAM-ot meg nem fogom. Az nem arra van tervezve és még emelett oprendszert is váltogatni. -
Zóanagyvarázsló #543 A hivatalos oldalon van letölthető patch hozzá, mellyel működik XP alatt. A 64 bit már más kérdés - és én nem tudom rá a választ. -
Nuki #542 Most feltelepítettem, és nekem látszólag jól működik. Végigfuttattam a setupot és beállítottam egy 1024*768-at 16-al.
(XP-m van sp2-vel, de hogy 64 vagy 32 ehhez nem értek, ha mondod hol nézhetem meg megnézem neked) -
Megvettem. Hogyan lehet XP 64 alatt futtatni? Lehet? Sima XP alatt? -
Nuki #540 Hát haegemoniánál volt baj ha adott videókártyával játszottál, de ezt orvosolta egy pecccs.
Az IG is Digital Reality termék, lehet azzal van a baj. Nekem is XP-m van, és amikor játszottam vele nem volt semmi gond. -
fritzy0313 #539 XP SP2 -
Nuki #538 Operációs rendszer? -
fritzy0313 #537 jahh itt a konfig:
AMD Athlon64 3000+
1 giga RAM
ATI Radeon HD 2600 XT (256MB GDDR3 RAM) -
fritzy0313 #536 vmelyik nap kedvet kaptam h elővegyem a jó öreg IG2-t, de ien charsetes cucc miatt nem indult el, fórumokon megtaláltam a megoldást, patcheltem, virtuális memóriát állítottam, azóta elindul, de játszhatatlan, egy fehér csík jelenik meg a képernyőn keresztben, bolygók tünedeznek el, a szövegek nem jelennek meg, az üzenet képenyő, kutatás stb. "összeomlik", tehát egyszerűen nem lehet látni semmit az összevisszaságban. lehet nem a legjobb a megfogalmazást de hátha tud vki vmi megoldást :S -
Toroco #535 yaaa :D -
Nuki #534 Én csak a mentési stílusra gondoltam, majdnem minden 5 perc után menteni :D -
Toroco #533 morriwindel még nem is játszottam, de tervben van most, hogy kész a magyarítása -
Nuki #532 Mintha morrowindeznék xD -
Toroco #531 nekem sem eredeti, kell hozzá a dosbox 0.7
a www.imeriumgalactica2.hu fórumában IG1 es topicban keregélve találsz telepítési útmutatót.
idönként kifagy a dosbox, de meglehet szokni, hogy sürün kell menteni. -
Nuki #530 Kösziköszi:D -
De csak DosBox-al... viszont azzal úgy mint az ágyba szarás.
-
Nuki #528 IG1 müködik XP-n? Fú akkor kipróbálom mert én próbáltam egyszer (nem eredtivel:( ) és nem ment... valószínüleg ezért :P -
Toroco #527 Nekem sosem működrek a cheatek, mondjuk nem is kellett, mert tényleg könnyű.
Játszatok az első résszel, az nem ilyen könnyű. Megy XP-n, én is játszok vele, és ugy olvastam, hogy van akinek vistán is elindult. -
TomDantes #526 cheattal szar lenne. Így is könnyű, nek kell csalás hozzá -
Toroco #525 A 3. mondat egy kicsit értelmetlen... -
Ry0K3N #524 Pedig érthető volt.Azt kérdezte milyen lenne cheattel a játék. És a válasz az hogy az elején jópofa utána unalmas kihívás nélküli.