643
meg kéne venni...
-
Seten #483
Néha előveszem még, űrcsatázni egyet. :) Hangulatos kis gém, a zenéjét imádom.
-
Miért ne lenne:S -
Valesar #481 Van még vki ezen a fórumon? -
nana.... ezt nem kellet volna... mindenesetre az a játék is tetszett!:) -
áááá.... ha jobb véget szeretnél akkor ne a heagemoniát...
annak mégrosszabb... -
nah ugy csináltam h sok hajóval sok tankal az összes bolygóját elfoglaltam, egy maradt, pont az ahol az utsó kristály lenne... gyüjtöm a hajókat h majd vhogy legyőzöm, erre jön az üzenet h felajánla megadását. elfogadom..videó be egy szobor ledől, és gameover gratuláls és főmenü O.o
vmi jobb végre számítottam...de sebaj, akkor irány a haegemonia -
köszike ki is próbálom ezeket most rögtön:D -
Seten #476
Az a lényeg, hogy gyárts csatahajókat és mindegyiken legyen fegyverzavaró!
Akkor nem fogják tudni használni ellened a hamvasztósugarukat!
-
háááááát izéééé őőőőőő 
azzal nejáccotam.
lehet
#473: az szopacs. igazándiból nem nagyon lehet vele mit kezdeni mert rohadt erős a flottája. hiába van sokkal kevesebb űrhajója akkor is erősebb.
csinálsz 4-5 flottát amin nagyonsok tank van osz elkezded elfoglalni a bolygóit. fontos, hogy gyorsabb legyél mint a kra'hen flotta, mert ha nem akkor utolér és kinyír. ha van 4-5 flottád akkor te sokkal több bolygót tudsz elfoglalni mint ő. egyszer csak megfordul az arány, és ha már kevés a bolygólya akkor már csak ki kell nyírni a tankjait, ezt célszerű bolygonként 2-300 tankal megtenni. Ekkor már nem fog tudni bolygót fogalni, ergó nyertél hiosz már csak azt a pár bolygót kell elfoglalnod. nem jön be mindig de párszor már sikerült így legyőzni. -
szóval valaki segítsen mit csináljak? -
kb én is így vagoyk bár statisztiak szerint bolyóilag egyelőek vagyunk pénzileg magasról verem, de harcilag meg ilyenekben szinte totál nulla vagyok hozzá képest.
eleve vadászunk sokkal több van( kb egy ezressel), hajókóbl csak néhány darabbal van több, de ha megtámadom az egiyk flottáját, vm iisencsapást mér a hajómra amivel két 30-as fölötti számú hajót simán kinyir:( egyedül a vadászait tudom totál lecsapolni( 4000ból marad 100), de haójit soha nem tom elpusztítani.
hacsak nem sikerül ezt a techikát, fegyvert vhogy kifejleszteni(pedig már ki van minden?)
szal akkor a neve kéne, melyik ez???
vagy vmi pénz kód, összes bolyróa rengetek fejlett űrhajógyárat, adó nulla, lesz sok ember, másodpercek alatt kész egy csatahajó, és indulhat a fejlett haók sorozatgyártása az összes bolygómon:D de ehez cheat kell:S -
mágyár is? -
Nexus a neve
-
ugyanazt, de nem az ig vonalát követi.
ig3-at más csinálta volna, aztán megváltoztatták a nevét is, oszt megették ebédnek:D -
asszem ez nam az.
ez nem az az eset volt, hogy eladták a nevét azt akik megvették mégsem csináltak semmitsem mert, hogy nem volt lóvé???
A haegemoniát pedig szinte teljesen ua. a gárda csinálta mint az IG 1,2-t. -
az mevan, de tudtommal nem az az imperium galactica 3.
meg is van, anno leállították a fejlesztését:( -
haegemonia a neve...
neten meg nem tom, hogy hogyan lehet. -
jah és 3-nak nem kellet volna már megjelenni??? -
neten h lehet jáccani? -
nálam nem vót vele gond -
blackgamer #463 patch elszúrja a játékot nálam, én nem kockáztatnék -
google a te barátod is 
ikszpéhőőő -
patch-hez linket plz. -
Szerintem patcheld meg. -
Most akkor kell patch vagy nem? Mert nekem valami dll hiba miatt el sem indult a régi tört magyar verzió, pedig minden kompatibilitás is be volt lőve, meg a 640x480 is. -
blackgamer #458 1024x768, lehet hogy 640x480-ra van optimalizálva és azért olyan a betű de engem eléggé zavar -
Mekkora felbontásban játszol? szerintem 1024*768-ban jól néz ki. Ráadászl aki ismeri a gammát annak nagyon nem is kell olvasnia:) -
blackgamer #456 az már Windows-os játék volt, simán és normálisan fut, egyedül a videók akadnak néhol
viszont nagyon zavar hogy szinte olvashatatlan a betűtípus a bolygóknál, de erre patch se nyújt megoldást -
nemtom, én nem találkoztam ilyen problémával. Bár attól függ melyik patchet használod. van több is. -
És patch nélkül hogyan megy? Egyáltalán megy? -
blackgamer #453 pl. a térképen az űrhajó irányításánál csipog a gép és másodpercekre leáll, patch előtt ilyen nem volt -
Honnan és milyen számmal bír? Milyen bugok? -
blackgamer #451 patch bugokat hoz elő a játékban -
Szedsz le hozzá patchet. Én is Xp alatt játszom vele. -
És a futtatás? -
galaxisnet.hu, gondolom 576kbyte, tesco,cora,mediamarkt,stb stb. max 1 ezres -
Skacok honnan lehet megszerezni a gammát? Mert én sajana kidobtam, mert nem tudtam XP alatt beizzítani? Tudna valaki segíteni mindkét gondomban? -
Nekem teljesen jól olvashatóak. SP2 alatt fut:) -
dehogy lehetetlen... sőt... emberrel a legkönyebb...
a hajóidat felszereled fegyver zavaróval, amikor megjelenik a csata, akkor a lehető legközelebb rakod a hajóid az övéhez, és csókolom... közelharcban a kra'hen hajók szart sem érnek, pillanatok alatt szét lehet őket kapni... ennyi. Köszönöm a lehetőséget. -
blackgamer #444 tökjó, sikerült megvennem Fukarban 950 Ft-ért
1024x768 alatt viszont a betűk alig olvashatók, erre adnak megoldás a patch-ek?