2951
-
Egy ilyen nagysagrendu programot illene lokalizalt felirattal megjelentetni (magyar cegnek megkeresni a keszitot). Sok evig keszul, konzol is volt, beleferne az idobe. A koltsegekbe mar nem biztos, gozom sincs, milyen eladasok voltak/lesznek.
De ha "olcso" orszag (pl. Magyarorszag:D), akkor adhatnak a nyers szovegkonyvet (gondolom nehany szaz oldal lehet:D), es olcsoert leforditja(k) valaki(k). Persze, az messze nem lesz olyan minoseg, mint ha halljak/latjak melle a torteneseket, de olcsoert jo az, jobbb mint a semmi:)
Persze a szokasos: tanulj meg angolul flame:D
Amugy angol felirat tuti lesz, olvasni meg nem annyira gazos. A szavakbol ossze lehet legozni ki kivel van:) Persze a finomsagok lemaradnak, de talan itt nem Shakespeare-melysegekben fognak ertekezni ket kibelezes kozott;DDD -
Anonymusxx #385 Gondolom fent van a neten külön angolul a szövege, a játéknak, küldetések szerint, mivel a hasonló népszerű játékoknak fent szokott lenni. Így meg könnyű őket lefordítani a fordítós oldalakkal, mint pl yandex, vagy a g fordító. Általában ezeknek nem olyan bonyolult a nyelvezete, hogy ne lehessen használni, én így a Gta 5-el így játszom, közben egy laptoppal fordítgatom a szövegeket,
Transcriptnek hívják ezeket, vagy kiszedsz a játékból egy hosszabb szöveget, és a google kidobja a megfelelő oldalt ha van.
Ha készülne is hozzá hobbi magyarítás, legalább 3-4 év mire elkészülne, ha nem több. -
A RS Launcherben ha lentebb görgetsz:
-
lonvard #383 Na most kényes kérdés: magyarításról tudunk valamit? Van egy olyan kis reményem, hogy ez magyar felirattal kijön. A másik kis reményem, hogy a konzolos játék alapján legalább készül valami felirat. De mivel semmi infót nem találtam erről, a legvalószínűbb, hogy egyik se igaz. :D -
nagyon jó lett topic
-
nice lett a topic
-
Akar a franc vele foglalkozni, csak összefoglaltam a leírtakat. -
szerintem le kéne már zárni a témát és vagy a játékkal foglalkozni vagy inkább hagyni a dolgot ha gondod van írd meg neki privát tudom nyilvános fórum de akkor is házigazdát kérem törölje majd ezt a hozászolást ha zavaró köszönöm -
A szubjektivitás a nem normális, valamint, ha nem tetszik a red dead akkor több barát kell és világ elfogadás.
Teljesen világos. -
Piko888 #377 ott a pont, de ez már kikivánkozott -
-
Mondjuk az elso tagmondatnal megallhattal volna... biztos, hogy szukseg van erre itt? -
Piko888 #374 köszönjük, kérlek ne írd le többször, mert Veled ellentétben a többiek elsőre is felfognak dolgokat. Sajna a legtöbben azt, hogy nem vagy normális. Keress barátokat, beszélgess velük, élvezd az életet. Fogadd el, hogy a világ nem mindenkinek olyan, mint amilyennek te látod. -
-
vagy csak ezt még én nem olvastam, mert nekem az utsó hírem az volt, hogy a Last of us 2 és a Tsushima MÉG ps4 re kijön.. ergó PS5 ig bezárólag.... de lehet nálad az igazság... -
ja akkor lehet félre olvastam mert azt írták halasztották és pont a ps5 megjelenés időpontjára -
Akkor te imádni fogod mert ez bizony pont ilyen nyudijasoknak való játék, aki viszont egy western gta-t várt mint anno én az utálni fogja ezt a lassúságot. -
az még PS4 re érkezik.mármint PS4 időszakban... -
lehet ps5 lesz mer ha kijön Ghost of Tsushima azt ki kell tolni és az nem hinném hogy jön pc-re -
KB mintha magamat hallanám..
kivéve h én nem adtam el a PS4 et mert vannak rá olyan gamek amik kihagyhatatlanok.és folyamatosan jönnek is -
mike01010101 #366 Én kifejezetten a lassú játékokat szeretem. Nyilván ez már életkori kérdés, de a szabad lovaglást, nézelődést, felfedezést keresem a játékokban. A Witcher 3-ban vagy az új nyílt világú AC játékokban is ezt élveztem. Ha ez egy játékban magas minőségben, nagy és szabadon bejárható világban, jó irányítással van megvalósítva az nálam nyerő. Alig várom hogy vonatozzak, a GTA-kban is minden vasút vonalat bejártam. 99% hogy ez az én játékom, amitől kicsit félek az az irányítás. A GTA játékokban találkoztam furcsaságokkal e téren. -
csak példa volt, de akkor pl én várom mert nem érdekel unalmas e vagy sem, én imádom a játék stílusát, 1 részét végigtoltam, ps4 eladtam mert kb irányítás miatt nem tudtam megszokni rd2 be is kb azért szidják a irányítást mert vagy kikapcsolod a automata célzást és szinte nem találsz el senkit vagy be van és akkor meg szinte vicc az egész na végre egérrel tolhatom és akkor ne is beszéljünk a online részről amit alig várunk pár haverral
-
Miből gondolod, h érdekel a Death Stranding?
, az meg pláne, hogy ki, mit kap meg és mikor?
A Red Dead egy iszonyat unalom, de tényleg, persze szórakoztató a maga eszméletlen kidolgozásában, de mint játék....a taliga és a fos kapcsolat.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.10.31. 08:57:57 -
Ja, nem húztam fel magam, én az első percben elő rendeltem PS re tavaly, és most PC re... de ez az én véleményem..
Death Strandinget egyszerűen nem voltam képes be rendelni, mert annyira ambivalens érzéseim vannak iránta.. Majd a kritikák után PC-n talán.. vagy nem tudom.. pedig azt reméltem, ez lesz az őszi PS játékom idén.. ok, RDR ről nem is volt szó okt elejéig :)
Rockstar megéri a pénzét ezzel a nem kommunikálunk semit, csak ki Ba.....szuk amink van és tessék.. lásd RDR PC verzió nulla csinnadratta, és most a preload-al is.. egy szó se mikor lesz, hogy lesz.. egyszercsak megjelenik.
Most már csak a Szerver startot lenne jó tudni, de félek azt is elsunnyogják..
majd aki amikor észreveszi, hogy playable a game, akkor inditja..
-
nem érdemes felhúznod magad rajta, egy idő után visszamegy a ps topickba és leírhatja hogy pc-sek megint egy év múlva kapják meg a Death Strandingot és majd 1 év múlva itt fogja mondani menyire unta azt is és szar a játék XD -
Ezt nem értem...
Kb pontosan ezt csináltátok!! Ti voltatok itt a nagybácsik Kandurex kollégával.." Köszi a meghivást, itt a nászajándék, .. kár, hogy meddők vagytok.."
Értem én, hogy le lehet írni ellenvéleményt, de ennyiszer? állandóan? minden alkalmat megragadva? Ez a 10-edik alkalom kb mikor már olvasom, hogy igen igen szép, de mekkora szar game...
Erre kértem, hogy nem, nem az.csak meg kell érteni.. szerintem... Egy lassú game, lassabb story-val, ahol átérzed a karaktert (ha figyelsz, és engeded). Nekem így jött le, és igy jött BE baromira a game..
Mármint erre kértem, hogy ne tegye az, aki nem bírja visszatartani, mert a game már 1 éves.. és kicsit kevesebb mint 1 éve megy ez a szöveg....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.31. 08:23:56 -
Plata #360 Én nem szeretem GTA-ban sem a lövöldözést,jobban szeretek csak úgy elszórakozni a többiekkel,szeretek bringázni,golfozni és teniszezni is,szoktunk is.Kerülöm az olyan idióták társaságát akik csak lövöldöznek. -
Egyetértek. Egyébként arra azért nem árt felhívni mindenki figyelmét, hogy a RDR2 sokkal lassabb játék, mint egy átlagos GTA. Ez nem GTA western kiadás, senki ne arra számítson. Az RDR1 még az volt, de a 2 semmiképp sem az. Annak való, aki tudja értékelni azt is, hogy a játék itt-ott picit lelassul, kell mással is foglalkozni, mint a folyamatos akcióval, lövöldözéssel. Fegyvereket tisztogatni, lóról gondoskodni, vadászni stb. Ezek a western világ részei voltak, az élmény részei, de sokaknak nem jön be, mert ugyanazt a lövöldét várták, mint amit a gta-kben megkaptak, csak autók helyett lovakkal. -
Tevedsz. Mindenkinek joga van az ellenvelemenyhez. Ha valakinek nem tetszik, joga van ezt leirni, elmondani. Akar tetszik, akar nem, akar egyetertesz vele, akar nem, ez egy forum, nem egyszemelyes blog.
En csak annyit kertem, hogy ha valaki lathatoan orul, izgatott, tenyleg nagyon var valamit es vagja a centit a megjelenesig, akkor tartsuk tiszteletben ezt, ne legyunk azok a nagybacsik, amibol minden eskuvon van egy es akik azzal koszontenek, hogy "ugyis elvaltok ti szerencsetlenek"...
Meg akkor is, ha az oregnek esetleg igaza is lesz. -
én csak pár órát játszottam vele egy ismerősnél de kb mint a kingdom come esetén is jo 30 évet vártam ilyen élményre, legutobb a Darklands okozott efféle érzést :-D -
Plata #356 Figyelj,szerintem kár foglalkozni vele.
Láthatóan csak egy h.lye troll akiből én nem nézem ki hogy játszott konzolon a játékkal.
Bejött hogy vitát vagy veszekedést szítson,nem jött be neki ennyi.
Az első kommentjén látszik hogy nem normális és csak veszekedni akar. -
Erre mondta kollega, hogy mások vagyunk.
nem kell savazni, vagy minden alkalmat megragadni a savazásra, mert ahogy látom, az sosem maradhat el, jó magyar szokás szerint.
Ez a game akárki akármit is mond mint játék K jó! Online része dettó! Akinek nem jön be, annak szerintem nincs itt semmi látni való, kérem haladjunk tovább..
Én is vágom a cérnát keddig, úgy, hogy PS en már kijátszottam a single-t.
Nekem meg az Astral Chain nem jött be, másnak meg hú de jaj de év játéka..
Ennyi... -
komiki #354 Jó lesz ez,de én megvárom a steames megjelenést. -
Igy mar tokeletes, koszonom. :) -
Köszi, akkor folytatom is 
“...egy taliga fos volt” -
Igaz, igaz. Nekem az bejött! De ott voltak, hogy is mondjam....segges érvek
-
A kifejezest amit kerestel, az a "jo szorakozast hozza, es majd meseld el, hogy tetszett, mert szerintem..."
Szivesen. -
Mások vagyunk. :) Én 5 percig bírtam a Nier Automatát pl., neked meg ha jól emlékszem nagyon bejött. Jobban szeretem a lassabb játékokat. Ahol nyugi van, lehet élvezni a tájat, fullos az immersion, ilyesmi. -
Nekem is, nagyon szeretem. -
Én szétuntam magam rajta.