1708
1554471458.jpg
 • b-type
  #1708
  na, hát nem volt egy nagy próba így 12óra meló után, 5 kör, a végéről csináltam egy mozit ahogy eldobtam de végig nagyon jó érzés kicsit félős-kicsit [email protected] szal pont oké. ebben a körben már nagyon bátor voltam mert ugye 5 kör alatt csak kétszer törtem rommá.., ez már érződik pár kanyaron meg a rázókon, azt eltekert egy pocsolya:

  Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.08.18. 20:49:32
 • b-type
  #1707
  próbáld a másikat, az egyik az régebben ordenáré nagy halál volt nekem is, nem tudom mennyit javult, aztán inkább beleültem a másikba, azoké.
 • lac coo
  #1706

  porsét próbáltam, nekem nem jön be....
 • b-type
  #1705
  mivel mész? ...három nap múlva kipróbálom :))
 • lac coo
  #1704
  Nekem most megint nem tetszik :DD
  FFB puhapöcs lett megint, gumik meg megőrjítenek ezzel a minden előjel nélküli lassú kiforgással :)
 • b-type
  #1703
  Remélem javában kódolják az AC2-t. Felőlem jöhet erre a motorra is, sőt biztos hogy erre jön, mert most már engem meggyőzött, ugye eleinte kíváncsisággal tekintettem az ACC-re, aztán mostanra már én rendben vagyok.
  Egy a lényeg, hogy az AC2-ben legyen aszfaltos rally, hegyi felfutó vagy amit akar, és akkor nem fogja tudni olyan ütemben gyártani a DLC-ket amit ne vennék meg :)))
  Egy jól kitalált karrier-t nem bánnék az ACC-ban, de ha nincs akkor nincs. Azt bánom hogy még esőben nem tudtam kipróbálni az új patch-t, mert az esőgumira kíváncsi vagyok, de melózom.
  Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.08.17. 12:01:17
 • sertrex
  #1702
  Jó, jó! Csak azt mondom, hogy ez a szabályrendszerhez tartozik, nem a karrierhez, még ha része a karriernek is. :)
  Amúgy meg a szabály az szabály. Végül is csak kellene egy külön menü szekció a szabályoknak, amiben előre ki lehet választani, hogy mely szabályokat akarod alkalmazni és melyikeket nem. Csak pont az ilyen játékos dolgok mennek nehezen Kunosnak. Egyszerűen csak szimulátorban tud gondolkodni, de játékot nem igazán tud összerakni. Ha kettőt össze tudná egyeztetni, akkor valószínűleg ők lennének a legjobbak a piacon. De addig csak jönnek a félkész dolgok, amikre egy idő után ráunnak és belekezdenek egy újba. Legalábbis eddig ez volt.
 • b-type
  #1701
  Persze működjön, de ugye inkább mégse, mert akkor hárman kellene hogy játszuk a játékot :D
  Az eddigi verziban is benne volt a három versenyzős feeling, csaj ugye nyilván egyedül mentél, most viszont váltani kell versenyzőt. Mármint ugye kattintasz egyet a csapatsorban.
  Az gond lenne ha online nem tolhatnád le versenyzőcserével a 6órás Spa-t, de az hogy most egyedül tolod és kattintasz, vagy egyedül tolod és nem kattintasz..
  Annak idején kijátszottam valsó 24órában egy LeMans játékot, na nem most volt mert a CRT előtt ülve egy hétig piros szemmel jártam, de a lényeg ohgy a feeling nagyon átjött, amikor felkapcsolnak a lámpák este és az óriáskerék, és amikor feljön a nap...nem attól volt jó hogy most átkapcsoltam btipus-ról Hayden-re, vagy Biaggi-ra.
  Egyszerűen nem figyeltem hogy figyeli..és ezért beszptam :)
 • sertrex
  #1700
  Nem akarok ünneprontó lenni, de ennek inkább a szabályrendszerhez van köze, mint a karrierhez. Az meg a minimumnak kellene lennie, hogy egy licenszelt versenysorozatban működjön a szabályrendszer. Persze ez azért növeli a karrier játék értékét is de nem ez teszi ki a karriert.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.16. 10:09:59
 • b-type
  #1699
  na, most már 100% a karrier :)
  nagyon benyeltem a pit hibát, kb. 3 alkalommal töltöttem be a mentést mire leesett hogy miét nem nézem is amit látok
  mondom miért dobál vissza a pit-be miután letelt a stint, aztán DQ.
  fejvakarás...aztán mikor látom hogy betöltés után rosszul írja ki a hátralévő körszámot bár a litert korrektül mutatja akkor betudtam bug-nak. Nem kellett volna, csak nem hagyott békén, újra elindítottam és miután kiálltam kereket cserélni a stint ideje után újra visszadobott a pit-be.
  Na akkor restart (mert az utolsó futamot 3óráról lerövidítették 30percre, így nem probléma), mindent jól csinálok, kiállás előtt mentettem, és pit-ben jó sebességgel mentem manuál pit limiter-rel (ennek mint utólag kiderült nem volt jelentőssége), kiállok, mint eddig, elindulok mint eddig...ÉS akkor nézem hogy invalid a kiállásom, megvolt a üzemanyag, megvolt a kerékcsere, de nme volt versenyzőcsere..
  bssszameg
  mentés betölt, kiállás minden valid minden zöld, karrier 100% :)
 • b-type
  #1698
  na kipróbáltam az új verziót, és tényleg sokkal jobb a tapadás, a Porsche-ra amivel megyek jóval merészebb aero egyensúlyt tudok tenni, mert kontroláltan lehet úsztatni a hátulját fékes kanyarbemeneten, nem csúszik el sután, hanem szépen lehet játszani a tömeggel.
  Nagyon jó minden szempontból, az autó foghatósága is jobb sokkal, az már a kezdetektől nem tetszett hogy szinte semmi felülkormányzási lehetőség nincs, és a korrigálás is veszett fejsze nyele általában a Porsche-n.
  Na az most rendben van, most olyan [email protected], nem kell mindent eldobni rögtön.
  szal jó na.
 • b-type
  #1697
  Az emberre, van stílusa ilyen vagy olyan, de észrevehető. Persze ahogy növekszik a termék összetettsége annál kevésbé érezni, de azért én erre gondolok.
  Nem egyértelműen távgyógyító a pali, tehát nem valamiféle bálvány, vagy ilyesmi...csak egy pali bogarakkal (fejben) (belül).
  De én bírom amit csinál, ennyi. :)
 • sertrex
  #1696
  Nem mondtam, hogy nem szerethető, csak azt, hogy hamar elunom.
  Most hogy érted, hogy Kunos? Mint emberre gondolsz vagy a Kunos Simulazioni-ra? Nem mindegy. Mert ha az egész csapat csak ennyit tud kipréselni magából, akkor lehet hogy az új tulaj hamar lecserélgeti az embereket. A név már az 505 Games-é. Ha, mint emberre gondolsz, akkor van remény, mert ő foglalkozhat továbbra is a fizikával, meg ilyenekkel és jöhetnek majd hozzáértő game designerek, akik megtervezik és játékká gyúrják a következő dolgait.
 • b-type
  #1695
  Háát mert Kunos ilyen, jobban érdekli mit tud csinálni.
  Sztem minden játéka szerethető volt, Nekem a Ferrari demó kivételével mindegyikhez fűződik kötődés, a Jamie Supra-ja, a NetKar indulás, ami gyakorlatilag egy 'point and click' volt eleinte, utána meg az úgy egésszében autók-pályák-online, nagyon jó ..sztem ott valahol vésődtem be, bár igazán az AC e30 Bmw.
  Az Ac meg úgy mindenestül, ott is van némi karrier, de sztem látta hogy alig használják, nekem sincs kinyomva fullra, van olyan szimes aki aktívan hazsnálja online de hozzá se piszkált a karrier-hez. ..és ez igaz az ACC-re is.
  Én is megálltam, majd most hogy lehet menteni majd megint nekimegyek az utolsó 3órás versenynek. :)
 • sertrex
  #1694
  Nem hiányolt senki több pályát meg autót. Csak azt hiányolom én speciel, ha már ilyen kevés tartalommal kiad egy játékot, akkor legyen benne legalább egy jó karrier. Valami olyasmi tartalommal, hogy a játékos azt érezze, hogy érdemes végigtolnia mert van benne tét. Ez ugyanolyan száraz, üres játék, mint Kunosék korábbi játékai, hadd ne mondjam, hogy unalmas. Jó szimulátor, senki nem vitatja, de az nem elég. Mivel, hogy ez licensz játék így nem azt hiányolom, hogy lehessen mindenféle fantázia tuningokat, meg különböző felniket rárakni, átfesteni, miegymás, hanem például lehessen benne pénzhez jutni és a szabályok adta kereteken belül lehessen fejleszteni az autót. Vagy legyen benne olyan, hogy fel lehessen jutni a top csapatokba. Persze ehhez tudni kéne, hogy a Blancpainban kik a top csapatok. :)) Az én ismereteim elég hiányosak e téren. Mellesleg ha már itt tartunk akkor a több pálya vagy a több féle autó se sátáni gondolat, mert a Blancpainban vannak olyan pilóták, akik indulnak más versenyeken is. Ezeket például be lehetne vinni a kerrierbe meghívásos versenyként. Pl. 24 órás Nordschleife vagy éppen a Le Mans 24, stb... Tehát lehetne benne búnusz pálya a Nord és/vagy Le Mans, stb... és ezekkel együtt lehetne benne bonusz autó is az említett versenyekhez. És ha már a kerrier miatt benne vannak ezek a bónuszok, akkor ezekkel lehetne csapatni online is, szóval csak pluszt adna a játékhoz.
  Tehát a licensz mellett azért lehetne tartalmat is növelni, de ehhez kellene némi fantázia is a fejlesztők részéről.
  De az az igazság, hogy a Kunos játékai soha se voltak fantáziadúsak és lassan elhalt az érdeklődés körülöttük, maguk a fejlesztők is elengedték egy idő után, eddig mindet.
  Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.14. 09:53:25
 • Ratrak
  #1693
  szerintem teljesen vállalható az ACC, azt, amit igér, hozza. Sajnos a hardverkövetelményei túl erősek a gépemhez ahhoz, hogy hotlapozáson kívül mást is csináljak benne érdemben, de ez meg ugye egyéni szoc. problem. Az, hogy nincs benne több pálya, meg több autó, nemááá, nem is igérte... ez a Blancplain sorozat játéka, abban ezekkel mennek.. Én spec mondjuk jobb' szeretek utcai autókkal játszódni, így főleg AC-t játszom, utcai pályákon, de ha épp GT3-azni támad kedvem, akkor az ACC jobban bejön erre, mint a "sima" AC GT3-asai.
  Geri, szerinted miért nem jó az engine szim. alá, ill. miért mondod azt, hogy az ACC "rossz"/nemajánlott?
 • sertrex
  #1692
  Kipróbáltam az új patch-cset és teljesen elégedett vagyok vele. Végre Kunosék kezdenek rájönni, hogy mi az a mechanikai tapadás. :P Tetszik az új gumifizika, bár szerintem egy kicsit túltolták a tapadást. De végre tényleg amolyan autós érzete van a dolognak. Valahogy a PC2 gumifizikája kezd visszaköszönni, de ebben meg jobb a futómű fizika. Na, mindegy. Nincs tökéletes szim. :)) Kezdem sajnálni, hogy ilyen kevesen használják, bár most az új patch-csel lehet emelkedik egy kicsit a játékosok száma.
 • Solt
  #1691
  Az iRacinget mostanában nem próbáltam, viszont minden más említésre méltót igen... ezek közül az ACC adja a legjobb vezetési élményt. Szerintem kötelező darab...
 • pointer4
  #1690
  Igazából már mindegy. Megbízható ember ajánlotta, zsákoltam. Most egy fullos AC csomag 18 dollár volt, az ACC kicsit több, de túlélem.
  Kipróbáltam őket, az AC tetszik, nagyon tetszik. Első próbálkozás volt a T300-al, semmit nem állítottam, és nagyon jó az FFB, fizika.
  Az ACC -ben kicsit csalódás volt a kb 8 auto. Ráadásul mind ez a GT~2 kategória. Mi ez, valami lemancsa különkiadás ? :)
  A hangok kúva jók, a grafika is jobb, (bár nem tudom mi előnye van, hogy bámulom Monzán a gyönyörű fákat, az út helyett :) ) Viszont az FFB-n még állítani kéne valamit, mert van olyan effekt amit hallok, de a kormányon nincs jelen, és fordítva is.
  Gondolom túrni kell a fórumot valami tapasztalatért, vagy tesztelni.
 • GeriDoc
  #1689
  Legyen.
  Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2019.08.13. 11:17:50
 • b-type
  #1688
  hááát sztem nem kellene átbaxni senkit. Egyfelől próbálja ki az ACC-t, töltse le azt eldönti. Másfelől imádom az AC-t de nem, nem lesz eső...
  lesznek pöttyök a szélvédőn, azokon a pályákon ahol elérhetővé teszik úgy fog kinézni mintha vízes lenne, és csúszni is fog.
  Eső nem lesz te is tudod.
 • GeriDoc
  #1687
  Szerintem engedd el. Ez megint egy próbálkozás volt Kunostól, de úgy néz ki, ez az engine nem jó autószimulátor alá. Valszeg ezért nem készült el a GTR3 sem. Megpróbálta, nem jött be. Viszont ajánlom az AC-hoz a SOL-t, és a Content managert. Ezekkel lesz full day-night, eső, fényszóró, minden.
 • sertrex
  #1686
  +1 év múlva ez senkit se fog érdekelni, igaz most se nagyon. :D Szerintem Kunosékat se fogja már érdekelni. :P
  Jönnek az újak, jobbak, szebbek... talán még lőni is lehet bennük. :DD
 • Alexease
  #1685
  Igen, O az: nK, nKPro, FVA, AC, ACC.
  Az nK meg egyedul csinalta, teljesen hobby cucc. Az nKP-nel mar cegkent mukodtek, de lenyegeben egyedul volt.
  Az AC mar teljesen "nagyceges" project. A fobb dolgokat egyedul irta, de mar voltak programozok es rendes csapat mogotte (es persze sok licenc es egyeb). Aztan eladtak az egesz ceget (Kunos) ugy ahogy van, es azota csinaljak az ACC-t.
  Ami kifut, azt elkaszaljak;) Az AC-t is elkaszaltak:D Majd lesz AC2.
 • pointer4
  #1684
  Köszi srácok! Tudtam hogy rátok lehet számítani, nem is csalódtam :D

  Alex, segíts már egy kis történelem leckében.
  Nézem ezt a játékot, és azt írja Kunos Simulacioneenneinieni
  Na most ez gondolom az a Kunos aki a Netkart tolta anno.
  Az nem úgy volt, hogy kb mint LFS, 1-2 emberes garázs projekt?
  Ott vesztettem el a képet, hogy elkezdte a NetkarPro-t tolni elég erős gázzal, 1.3 volt talán az új. És akkor belekerült jópár pálya, meg verda, és nagyon faxa volt a fizika. Csak aztán nagy csönd lett.
  Namost ez a Assetto Corsa nekem nem tűnik garázs projektnek.
  A netkar-t meg elkaszálták?
 • lac coo
  #1683
  Bal a fek jobb a gaz.
 • macleody
  #1682
  Ne igyál ha vezetsz.
 • pointer4
  #1681
  Na, erről a játékról mondtak sok jót, nemsokára jól letesztelem. Valami jótanács ? :D
 • Marcinko
  #1680
 • GPx8
  #1679
 • b-type
  #1678
  áá az se jó, nem lehet benne lőni.
  szerk:
  meg kellene craft ...és két kőből meg tűzből csinálsz vasat, egy kő egy fa és ott a kalapács, ...vas meg kalapács és kész is a váltómű.
  zsír lenne. ...ja, meg ha lehetne benne lőni.

  Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.08.11. 15:56:56
 • Alexease
  #1677
  Arra ott a CARS2:D
 • lac coo
  #1676
  Nekem nagyon hiányzik a kerrierből a hóban, szögesgumival, 30 fokos melegben zajló futam ! :)
 • Alexease
  #1675
  Vagy elofizetni egy sport csatornara es auto versenyeket nezni: tok jo a grafikaja; komplett a karrier, eredetiek a festesek es a pilotak, profi az animacio, es dinamikus a napszak es az idojaras:DDDD
 • arty
  #1674


  Az ac-s tapasztalatom után ezért nem vettem meg EA-ban, majd látva a félkész állapotot, az 1.0 sem sarkallt megvásárlásra... sajnos (vagy szerencsére) ez is sok "supportot" kap még, így megjelenés+1 év múlva reményeim szerint egy "tökéletes" karriernek eshetek neki.
 • arty
  #1673
  Én azt nem értem, multi minek bele? Ott az iracing, ha valaki mások ellen akar menni... ezzel úgyse játszik szinte senki.

  Sőt! Bőven elég lett volna, ha egy konfig fájlban átírod a kocsit, pályát, indítod az exe-t, ami kivágja a kocsit a pályára és mehetsz körbe-körbe, egy textfájlba meg beírja a köridőket, amit utána notepadban megnézel 'azt csókolom.... csomó játékban sokkal szebb a körítés, a menü, így ebben az is felesleges.

  Sőőőőőőőt! Van egy csomó autósjáték... tovább megyek: videojáték.... azt nem értem kunos miért nem inkább kukoricát termeszt és hagyja a francba az egészet ;)

  (remélem nem sértettelek meg, a szándékom csak egy kis viccelődés volt. teljesen értem a szempontjaidat, de másoknak nagyon mások a szempontjai.... ahogy lac coo is írja, szimes világban a karrier is ritkaság, hátmég a jó karrier....)
  Utoljára szerkesztette: arty, 2019.08.11. 14:20:31
 • Rudolf14
  #1672
  Üdv Mindenkinek!Esetleg van infó arról hogy készűl Magyarítás a játékhoz?
 • BladeW
  #1671
  Zárjuk is fórumot szerintem.
 • sertrex
  #1670
  Általában itt minden beszélgetés a semmiről folyik, mivel gyakorlati haszna nincs. De attól még az emberek szeretik megosztani a nézeteiket.
  Persze ebben az is benne van, hogyha mások a beszélgetnek, az semmi, csak az a fontos amit én mondok.
 • lac coo
  #1669
  ..Ugye hogy ugye ! :D