#2113Emlékszem még a nagy MOD-olós korszakból, amikor "sorra" jöttek az ilyen, olyan F1 MOD-ok F1 Challenge-hez, rF-hez rF2-höz, sokszor olyan gázadási reakciókkal, hogy még lábújheggyel adagolva a gázt is nagyon könnyű volt eldobni az autót egy-egy kigyorsításnál, mert, hogy a készítők szerint ez volt a valóságos és azért pro-k az F1 pilóták, mert tudják ezeket az autókat kezelni. Én ekkor mondtam azt, hogy amennyiben ez így lenne, akkor egy szimplán életveszélyes lenne, kb ugyanúgy mint amikor jöttek a nem kicsit túlzó "valós" sisaknézetet imitálni próbáló kameranézetek, ami megint csak egy öngyilkossággal érne fel, ha valóban szinte vakon vezetnének a pilóták mert annyira nem látnak ki a pilótafülkéből. Szóval looser módjára kapcsoltam egy alacsony kipörgésgátlót, és oda állítottam a kamerát, ahová én jónak gondoltam. A kigyorsításokkal még így is csínnyán kellett bánni, de azért valamennyivel barátibb volt így, ami még mindig sehol nem volt persze a Codie-s féle F1-ben tapasztalhatóktól, de hát azt betudtuk annak, hogy az csak egy simcade és örüljünk ennek is. Aztán nem tudom, hogy emlékszel e még, hogy mi volt 3-4 éve, amikor kijött az aktuális játék, amit kipróbált egy vagy több valódi F1-es pilóta és még CM mércével is túlzónak tartották az autó hátuljának a kitörését kigyorsításkor :) Mit szóltak volna ezek egy olyan valósághűnek mondott MOD-hoz, mint amiről a hsz. elején írtam? :)