1554471458.jpg
  • b-type
    Nézd, elindítom a játékot, beülök az Astonba, elindítom Monzát sima alap setup, vagy agresszív és kimegyek a pálya...és nem tudom miről beszélsz, ha leveszem a TC-t akkor tudom gázzal tenni az autót a sikánokban, és úsztatom az autót az első Lesmo-ban, ki a műfűre, az Ascari úgy izgalmas ahogy van, bemenni, elfordulni, és kijönni...tökre megértem mire panaszkodtak a versenyzők idén, hogy lapos rázót raktak.
    A parabolica semmi extra, én szűken megyek bele, és hagyom kisodorni a felgumizott részre, max egyet kell belekorrigálni.
    Nyilván a grande curve-ban nem megy el a segge, meg is lepődnék ha igen.
    Szóval nem tudom mi a gond, nekem is megvan a Le Mans Ultimate..és ha már kifizettem tényleg játszanék vele, de mégsem teszem, nagyon ritkám megyek online tehát nem az zavar hogy kevesen használják. Nekem az egy unalmas vonal, 20+ éve ismerem ezt a viselkedésfizikát.

A kettő között nagyon nagy különbségek vannak, igazságtalan is lenne összehasonlítani, hiszen a LMU idén jött ki, nálam semmiben nem mérhető az ACC-hoz.
    Az rF2 meg ...azt a játékot nem szeretik, össze lett rakva valamikor mert bűn lett volna nem kihasználni az rF sikerét, ...de még a készítők sem szerették. A szimesek szerették volna szeretni, óriási tábora volt az rFactornak, aztán elmentek.
    Időről-időre feltalálja valaki mint az indycart az F1mellett, mert hogy na ez az igazi szim.
    Jó részemről rendben van. :)
    Amennyiben megmondod milyen autó és mit szeretnél akkor szívesen segítek mert szeretek menni az ACC-val, de ahogy írtam nálam alapbeállításon működik, és amennyiben meg összezavarom az autót akkor ki tud törni a segge a curva grande-ban is (ami mondjuk egy faxság alapesetben)

Utoljára szerkesztette: b-type, 2024.09.04. 07:35:58